Nema smisla raspravljati o tom glupom GOTY-u kada u jednoj godini izade i preko 50-tak, da tako kazem popularnih/dobrih igara i ako se nama svida GTA V ne znaci da ce se svidjeti i ostatku ekipe.... takoder, ne mozes u GOTY trpati samo TPS i FPS igre, to jednostavno ne ide tako i to kazem ja kao veliki TPS fan. Ako vec hocemo raspraljati o GOTY-u onda bolje reci: 1. FPS GOTY 2. TPS GOTY 3. RTS GOTY 4. SS GOTY itd jer je to vise fer, a o ukusima se ionako ne raspravlja. Na kraju krajeva, pojedincu mozda GTA V i jest GOTY jer taj isti mozda igra samo GTA igre ili samo TPS igre ali ne moze se o GOTY-u govoriti kao o nekakvoj cinjenici. BTW Last of Us ima dosta los AI, a pokupila je od pojedinaca odlicne ocjene, ne kazem da je losa igra jer nije ali samim time ne moze biti savrsena igra.
Sto se tice GTA V, R* je i sam izjavio da ne mozemo ocekivati odlicnu grafiku od open world igre, a sto se tice GTA V za next gen konzole, next gen je puno vise od same grafike, kao drugo, pogledajte GTA SA koji je izasao za 6th gen konzole, a komotno je mogao izaci za 7th gen konzole, zasto nije? Pa ocito je, pogledajte u koliko primjeraka se prodala PS2 konzola i u koliko primjeraka se prodao GTA SA, jasno je i onda recite da R* nije znao sto radi, R* treba prvenstveno pokriti troskove i zaraditi kako bi mogli uopce poceti raditi na novom projektu, GTA igre su uvijek bile visokobudgetne igre, a tesko je pokriti troskove s novim konzolama jer ne mozes porediti 156+ mil PS3/360 korisnika s npr. ocekivanih 5mil PS4/X1 korisnika (da, ocekivanih jer ono, nikada ne znas hoce li se jos jednom ponoviti koji gaming crash kao tamo 1983). BTW netko je napisao da ne ocekuje da ce igra na PC-u podrzavati Win XP, ja opet kazem, zasto ne? Pa XP znaci DX 9, a jako dobro znamo da su konzole prakticki DX 9 i da MP3 podrzava DX9 odnosno XP tako da, nebi me uopce cudilo ako bude porske za DX9. Nije vam ovo Crytek-EA koji je zabio noz u leda cak i DX 10 korisnicima (i to sa high end i multi GPU konfiguracijama).

sorry