Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.456.926
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
vrinho kaže...

Ljudi moji, pa da li je ovo moguće. PC verzija igre OPET ODGOĐENA, na 14. travanj!

Koji su to majmuni da ne povjeruješ, opet se izgovaraju na poliranje Sljedeći mjesec bude: Odgađamo za početak ljeta, itd, itd... I onda se developeri čude piratizaciji

Ma to su budale kakvih nema...ja vece amatere od Rockstara vidio nisam...ne bi kupio GTA V da mi ga nude za 1$ jer ga ne zasluzuju.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Nek odgode do Božića negdje, to će im bit najbolje

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Vaše kenjanje je opravdano samo ako igra ne izađe ispolirana do jaja , a meni se po novim screenshotovima barem čini da će biti ispolirana i ta 2 tjedna ionako ništa ne znače nakon godina čekanja. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

E ako sad ne naprave od ove igre remek djelo, nego još jedno neoptimizirano govno onda ih zapalit treba...uz tolike odgode ima da naprave da ju mogu pokrenit i na pentiumu 3.

Moj PC  
10 1 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Meni se cini da ce oni izbaciti igru za PC tek kada skupe dovoljno para od Pre-Ordera da nadoknade troskove portiranja za PC, pa da budu u sigurnom dobitku jer ce se masovno igrica skidat preko torrenta

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 16:23 (Xboxn00b).
Moj PC  
8 4 hvala 0
15 godina
FrEaK94 kaže...

Vaše kenjanje je opravdano samo ako igra ne izađe ispolirana do jaja , a meni se po novim screenshotovima barem čini da će biti ispolirana i ta 2 tjedna ionako ništa ne znače nakon godina čekanja. :)

Za 3 tjedna je odgođena, ne 2 a i najvjerojatnije bude opet, pesimističan sam jebi ga ali po svemu dosad viđenom opravdano je.Kako možeš znati po slikama da li je igra ispolirana? A slike su sa Heista, ne mora značiti da su s PC-a uzete. Da brutalno izgledaju to stoji, tu je i photoshop sigurno odigrao ulogu.

11 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

Meni se cini da ce oni izbaciti igru za PC tek kada skupe dovoljno para od Pre-Ordera da nadoknade troskove portiranja za PC, pa da budu u sigurnom dobitku jer ce se masovno igrica skidat preko torrenta

Meni se cini da vadis brojeve znas odakle jel tako ? :)
A i avatar dovoljno govori da si vjerovatno sljepi fanboy koji ne zna ili ignorira da je ista da igra danima bila nb1 na piratskim sajtovima kad je i Xbox verzija u pitanju.
Svatko pametan kome je stalo do njegovoga novca nece ovo preorderati ni dati centa prije nego igra izadje.
Zasto ? ne jer smo prljavi pirati znam da sam ja pogrijesio za prosli GTA i dao 60 eura za igru koju nisam mogao igrati u to vrijeme na najjacoj single GPU kartici na trzistu (580tka)
GTA je fenomenala igra ali nema sanse da dobiju moj novac prvih 7 dana dok ne vidim da sve apsolutno sve radi kao podmazano nakon ovoliko delajova,sa poslom na koji ustajem u 6 ujutro i dolazim kuci u 16-17h ionako vremena nemam previse,ako ovi iz Rockstara ne zele moj novac i vrijeme Witcher 3 samo sto nije,ta je igra vec placena full zasto ? jer ovi ljudi postuju svoje fanove i do sada me nisu iznevjerili u bilo kojem pogledu.

15 godina
Xboxn00b kaže...

Čekaj malo, kako će dobiti novce od preordera kad se ljudima uzima novac kad igra stigne ili kad im se pošalje na adresu. Što prodavači igara unaprijed plaćaju Rockstaru za preordere koje prime?

A i neće neke velike gubitke imati ako ih uopće bude, od prodaje igre za konzole dosad su zaradili više od 2 milijarde dolara.

17 godina
Grand Theft Auto V PC

Smirite erekcije, to je samo igra, fokusirajte se na nešto drugo i 14. travanj će doći za čas :)

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Poliraju cijelu igru u Photoshopu. 

A jbga opet čekaj magare da trava naraste.... 

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Odgoda nije ni loša, taman da malo ocijene dovedem u red

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
chutac kaže...

Dabogda im svima kurci otpali!

Kakve su to picke materine?!?

Dam jebenih 60 eura za preorder i ovi imbecili me navozavaju(i mnoge druge igrace).. I misle se iskupiti sa 200000 ingame novca?!?

Pa gdje to ima?

Jebem ti takvu politiku..

dao si 45 eura i to meni, tišina

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 17:02 (Scrappy).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Neka se usude napravit neoptimiziranu igru... 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Smirite erekcije, to je samo igra, fokusirajte se na nešto drugo i 14. travanj će doći za čas :)

Nije bitno sto je.

Moze biti jebeni WC papir, ali ako je hrpa ljudi dala novce i to ocekuje, nije pristojno, a a kamoli profesionalno tako ih navlaciti.

Bezobrazluk.

Neka kazu, igra izlazi za 6 mjeseci i dobro, a ne svaki mjesec dodati jos po jedan.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Reko sam ja, možda negdje oko prosinca i budete zaigrali V na PC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
chutac kaže...
Dodinho kaže...

Nije bitno sto je.

Moze biti jebeni WC papir, ali ako je hrpa ljudi dala novce i to ocekuje, nije pristojno, a a kamoli profesionalno tako ih navlaciti.

Bezobrazluk.

Neka kazu, igra izlazi za 6 mjeseci i dobro, a ne svaki mjesec dodati jos po jedan.

Bit ćeš vesel ko malo dijete kad ju zaigraš i zaboravit ćeš sve ove gluposti prije, garantiram!

Koristite blage riječi i jake argumente
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Znam da hocu, ali da Rockstar valja, vec bih mjesec dana bio sretan :-) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
chutac kaže...

Dabogda im svima kurci otpali!

Kakve su to picke materine?!?

Dam jebenih 60 eura za preorder i ovi imbecili me navozavaju(i mnoge druge igrace).. I misle se iskupiti sa 200000 ingame novca?!?

Pa gdje to ima?

Jebem ti takvu politiku..

dao si 45 eura i to meni, tišina

Istina, ali moram dodati malo više dramatičnosti situaciji  

Pardon na DP. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 17:43 (chutac).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

inače piše "GTAV for PC will be arriving on April 14th" ali ne piše koje godine 

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Tesko da ce i 14.4 kako mi se cini...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Kako neki od vas mogu branit ove odgode?Jeste li vi svjesni da je ova igra stara skoro 2 godine sad vec?Konzolasi ocekuju GTA 6 jbt a mi jos neki usljivi port.

29 2 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako nisu za svo ovo vrijeme uspjeli ispolirati igru, nece ni u tih odgodjenih par sedmica, uostalom, da je kako treba napravljena igra ne bi se ni moralo trositi toliko vremena na poliranja... kao sto rece kolega iznad, cekamo usljivi port.

Na stranu sva sadrzajnost same igre, a i citavog serijala, cinjenica je da cemo mozda razocarati.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
7 0 hvala 1
12 godina

PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Najlakse je uvijek rec "ma morali smo odgodit jer zelimo da bude savrseno kad izadje"... Dean Hall to vice za dayz godinama, a sta su napravili ?! U godini dana ubacili par kalaša i knjiga s kojima nemos nist... Raven's Cry od 2012. se odgadjao svaka 3 mj. i onda zadnjih godinu dana svakih 3 tjedna jer "morali smo bit sigurni da ce sve biti savršeno na prvi dan izlaska igre".... Izasla igra... necu ni spominjat, tako lose nesto nije izaslo nikad... I ne nema veze sto su oni neka mala Europska firma, a ovo kao neki veliki "rockstar"... Rockstar je usro ne brojivo puno puta i sad da im godina i pol treba da vec gotovu igru unaprijede i optimiziraju za komp !? Neke firme naprave kompletno novu odlicno optimiziranu igru za to vrijeme. Odgadjaju svaki mjesec kako pre order nebi umro i kako bi drzali ekipu nahajpanu... ne budite naivni šta oni toliko drasticno mogu napraviti u 2 i pol tjedna ?

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
9 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

O moj Boze sve mislim da ce ovo biti gori port od cetvrtog.Pa jeste vidjeli sistemske zahtjeve?Previse su mali.Sumnjivo jako.A sad i jos te odogode.Mozemo biti sretni ako uopce i zade u ovom stoljecu.

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Hahaha, LoL... Šta reći? 

Nema šta, svaka čast onom ko je izmislio "pre order", to je čudo. 

3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Poslat cu im ja paket polir paste da mi igru ispoliraju i vise nego sta treba...

Pot piss

6 0 hvala 1
13 godina
D3lBoy kaže...

Najlakse je uvijek rec "ma morali smo odgodit jer zelimo da bude savrseno kad izadje"... Dean Hall to vice za dayz godinama, a sta su napravili ?! U godini dana ubacili par kalaša i knjiga s kojima nemos nist... Raven's Cry od 2012. se odgadjao svaka 3 mj. i onda zadnjih godinu dana svakih 3 tjedna jer "morali smo bit sigurni da ce sve biti savršeno na prvi dan izlaska igre".... Izasla igra... necu ni spominjat, tako lose nesto nije izaslo nikad... I ne nema veze sto su oni neka mala Europska firma, a ovo kao neki veliki "rockstar"... Rockstar je usro ne brojivo puno puta i sad da im godina i pol treba da vec gotovu igru unaprijede i optimiziraju za komp !? Neke firme naprave kompletno novu odlicno optimiziranu igru za to vrijeme. Odgadjaju svaki mjesec kako pre order nebi umro i kako bi drzali ekipu nahajpanu... ne budite naivni šta oni toliko drasticno mogu napraviti u 2 i pol tjedna ?

Palis vatru s njima... 

Ovaj da... samo da piratebay ili kickass prezive do tada da se fino torrent ''zapali''. Ovo davanje in-game novaca, vamo tamo... ubijanje cari igranje onlinea. Zao mi je jedino vas koji ste napravili preorder... tesko je gledati 45-60€ kako mrtvo sjede u steamu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Bilo bi mi bolje da sam te pare za Brazzers dao...

Moj PC  
12 1 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice