Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.457.020
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
12 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

pc master race 

13 2 hvala 0
15 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
SimeKZ kaže...
Nisam ja nista oretjerao... kao prvo potpuno ste krivo shvatili bit mojeg post. Kraj gta iv i san andreasa ova igra ne nudi nista novo osim grafike I tri lika s kojima igras.

GTA 4 se po sadržaju ne može mjeriti sa GTA 5. Ne znam otkud ti ove gluposti izvlačiš. U GTA 4 ne možeš ni roniti, ne možeš van grada, ne možeš kupovati firme, ne možeš igrati tenis, golf i milijun drugih stvari. Mapa je bar 5 puta manja od GTA 5.

U usporedbi sa San Andreasom, izbacili su neke stvari koje su bile dobre u San Andreasu, to je istina, ali opet je dodano dosta drugih stvari kojih nema u San Andreasu. Ali GTA 4 nije ni blizu GTA 5 po sadržaju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

usporedivat gta4 sa 5 je apsurdno.5 dio ima puno bolju grafika i puno vise sdrzaj.gta4 je siv i ima premalo sadrzaja.dobro barem imas niku belica tamo 

1 0 hvala 0
15 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 17:34 (briatore).
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Koji pak tebe vrag opet muči briatore? Zašto je zasebna tema za PC je već desetke puta objašnjeno.... Što se osjećaš ugrožen ili što?

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC
They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 17:35 (lmutak).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
briatore kaže...

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Btw

Smece kako je GTA IV nebi stavljao niti u istu rijec kamoli usporedivao sa GTA San Andreasom...  Il sa GTA V lol...  Znam sta pricam jer sam igro sve 3 navedene .

Finger Up :)
Moj PC  
1 4 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

­

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jedno je kad izbace igru samo da ju izbace, a drugo je kad se datum objave pomiče po 4. put.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Sve petica ima ali nema Nikine psovke. 

Tu smo imali ekskluzivu da ih jako dobro razumijemo. 

12 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

A zašto se pc master race osjeca ugrozenim, zar nemate veci hardware? 

0 3 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Ove iz Rockstara treba sve redom strijeljat. Ovo je sprdanje sa PC gamerima što rade

Moj PC  
2 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imperator01 kaže...

A zašto se pc master race osjeca ugrozenim, zar nemate veci hardware? 

Ne samo to već imamo dosta više naslova za igrat.

11 godina
neaktivan
buljo781 kaže...
zelenbic kaže...

Ako ga nađem na akciji za  5 € na steamu iz inata ga neću kupitm, postat će kao EA i ubisoft za koju godinu 

Samo što s Rockstarom znaš da kupuješ kvalitetne naslove. Ne sjećam se kad me razočarala neka R* igra.

GTA 4 na pc-u, bukvalno, cista prevara i krada novca.

10 godina
alien20 kaže...
buljo781 kaže...
zelenbic kaže...

Ako ga nađem na akciji za  5 € na steamu iz inata ga neću kupitm, postat će kao EA i ubisoft za koju godinu 

Samo što s Rockstarom znaš da kupuješ kvalitetne naslove. Ne sjećam se kad me razočarala neka R* igra.

Ko ti je kriv kad igraš s kurton kompjuterom......naravno da ćeš se žalit. Koliko sam se ja zabavio s tom igrom pa to nisu istine, i još s frednom online.

13 godina
neaktivan
GeraltTheWhite kaže...

Nema me 3 dana na forumu, dođem i vidim 6-7 novih stranica ispisanih, već sam mislio gotovo je, opet je odgođen i zato se toliko piše.

Kad ono rasprave o gamepadu. Odmah mi je bilo lakše

Ko da sam znal kaj bude

12 godina
ReverseFlash kaže...
alien20 kaže...
buljo781 kaže...
zelenbic kaže...

Ko ti je kriv kad igraš s kurton kompjuterom......naravno da ćeš se žalit. Koliko sam se ja zabavio s tom igrom pa to nisu istine, i još s frednom online.

Meni je bila skroz dobra igra. Jest da je u usporedbi sa ostalim igrama iz GTA serijala nesto losija sto se tice sadrzaja, ali za zajebanciju odlicna. Jos skines ASI Trainer i zabava zagarantirana.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mene iskreno drugari boli ona stvar za GTA V, ja doš'o čisto da napišem post i da vas pozdravim hehe..nešto sam pozitivan, ali nije zbog tramala, stara mi ne da da uzimam kaže pravo mi loše bude..eto tako. Budite mi dobri i veseli <3

2 8 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Iskreno u vezi ove odgode... nije me briga sta su je odgodili kad dođe doć će nigdi nece pobjec igra. Najbitnije je da se ne desi ona trauma ka sa GTA IV. Polako samo...

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Pretpostavljam da se nemam pravo žaliti na odgodu pošto ju neću platiti, a igrati ću ko đubre zahvaljujući gusarima?

4 0 hvala 0
17 godina
Kakvih likova sve ima u ovoj temi...od kad je PC gaming ili gaming općenito profesija (pogotovo tu u RH) pa da ste strogo pogođeni ovime?

Stvarno ne razumijem, da mi je bar vaš život da se imam vremena toliko igrat sa 20ak-30ak godina i uz to još nać vremena za raspravljat na forumu o odgađanju...di ovaj svijet ide
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina
Dr.Feel kaže...

Pretpostavljam da se nemam pravo žaliti na odgodu pošto ju neću platiti, a igrati ću ko đubre zahvaljujući gusarima?

Šta se imaš žalit kad ćeš crack čekat ko zna kolko :D

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
odjavljen
Mitch kaže...
Kakvih likova sve ima u ovoj temi...od kad je PC gaming ili gaming općenito profesija (pogotovo tu u RH) pa da ste strogo pogođeni ovime?

Stvarno ne razumijem, da mi je bar vaš život da se imam vremena toliko igrat sa 20ak-30ak godina i uz to još nać vremena za raspravljat na forumu o odgađanju...di ovaj svijet ide

A cuj, netko voli igrat igrice, neko voli cjeli dan bit u birtiji, neko na poslu cjeli dan, neko lapi citav zivot..imade nas svakakvih. Sto bi se reklo "svaka budala ima svoje veselje" uopce nevidim tu nikakav problem s tim sto si rekao di ovaj svijet ide..

17 godina
Pa dobro ali zar je tebi normalno da netko svoje najbolje godine provodi doma (tokom dana) igrajuci igrice?

Navedi par uspjesnih ljudi koji su to radili...pod uspjeh ne mislim na achievemente u igricama.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
16 godina
Mitch kaže...
Pa dobro ali zar je tebi normalno da netko svoje najbolje godine provodi doma (tokom dana) igrajuci igrice?

Navedi par uspjesnih ljudi koji su to radili...pod uspjeh ne mislim na achievemente u igricama.

pa uspjeh je relativan. nekome je pojam uspjeha biti milijarder, drugome je biti u sretnom braku, trećem achievementi u igrama...

Potpis!
13 godina
odjavljen
Mitch kaže...

Nisam rekao da je to dobro ili da ima nekog uspjeha od toga, kao sto ni onaj sto sjedi u birtiji cijeli dan nema nikakvog uspjeha. govorim realno, znam sta zelis reci samo velim ima puno gorih stvari od igranja igrica pa opet svijet ide dalje..

12 godina
Mitch kaže...

Reci to streamerima i youtuberima koji zarađuju milione igrajući igrice (i to ih većina ima do 23 godine)...

14 godina
Mitch kaže...

Frank Underwood haha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 12:32 (KiCo77).
14 godina
Grand Theft Auto V PC

milijune? koji su to ljudi, bez zajebancije? pewdiepie ili kako se već zove, za kojeg sam čuo u south parku, je neki sinonim streamera i jubito celebritija.

sumnjam da su to milijunaši, vjerojatno imaju prosječnu/iznad prosječnu plaću, al sad da pale cigare sa stoticama nekako ne vjerujem.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice