pc master race 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
GTA 4 se po sadržaju ne može mjeriti sa GTA 5. Ne znam otkud ti ove gluposti izvlačiš. U GTA 4 ne možeš ni roniti, ne možeš van grada, ne možeš kupovati firme, ne možeš igrati tenis, golf i milijun drugih stvari. Mapa je bar 5 puta manja od GTA 5.
U usporedbi sa San Andreasom, izbacili su neke stvari koje su bile dobre u San Andreasu, to je istina, ali opet je dodano dosta drugih stvari kojih nema u San Andreasu. Ali GTA 4 nije ni blizu GTA 5 po sadržaju.
usporedivat gta4 sa 5 je apsurdno.5 dio ima puno bolju grafika i puno vise sdrzaj.gta4 je siv i ima premalo sadrzaja.dobro barem imas niku belica tamo
pc master race 
Slažem se! 
http://s2.quickmeme.com/img/9f/9f942bfe3b2820f6a55b3e1aa0e80f4430bac07f6f41f6f84bbad5adf88f807a.jpg
Koji pak tebe vrag opet muči briatore? Zašto je zasebna tema za PC je već desetke puta objašnjeno.... Što se osjećaš ugrožen ili što?
pc master race 
Slažem se! 
http://s2.quickmeme.com/img/9f/9f942bfe3b2820f6a55b3e1aa0e80f4430bac07f6f41f6f84bbad5adf88f807a.jpg
Btw
Smece kako je GTA IV nebi stavljao niti u istu rijec kamoli usporedivao sa GTA San Andreasom... Il sa GTA V lol... Znam sta pricam jer sam igro sve 3 navedene .
Jedno je kad izbace igru samo da ju izbace, a drugo je kad se datum objave pomiče po 4. put.
Sve petica ima ali nema Nikine psovke. 
Tu smo imali ekskluzivu da ih jako dobro razumijemo.
A zašto se pc master race osjeca ugrozenim, zar nemate veci hardware? 
Ove iz Rockstara treba sve redom strijeljat. Ovo je sprdanje sa PC gamerima što rade
A zašto se pc master race osjeca ugrozenim, zar nemate veci hardware? 
Ne samo to već imamo dosta više naslova za igrat.
Ako ga nađem na akciji za 5 € na steamu iz inata ga neću kupitm, postat će kao EA i ubisoft za koju godinu
Samo što s Rockstarom znaš da kupuješ kvalitetne naslove. Ne sjećam se kad me razočarala neka R* igra.
GTA 4 na pc-u, bukvalno, cista prevara i krada novca.
Ako ga nađem na akciji za 5 € na steamu iz inata ga neću kupitm, postat će kao EA i ubisoft za koju godinu
Samo što s Rockstarom znaš da kupuješ kvalitetne naslove. Ne sjećam se kad me razočarala neka R* igra.
Ko ti je kriv kad igraš s kurton kompjuterom......naravno da ćeš se žalit. Koliko sam se ja zabavio s tom igrom pa to nisu istine, i još s frednom online.
Nema me 3 dana na forumu, dođem i vidim 6-7 novih stranica ispisanih, već sam mislio gotovo je, opet je odgođen i zato se toliko piše.
Kad ono rasprave o gamepadu.
Odmah mi je bilo lakše 
Ko da sam znal kaj bude 
Ko ti je kriv kad igraš s kurton kompjuterom......naravno da ćeš se žalit. Koliko sam se ja zabavio s tom igrom pa to nisu istine, i još s frednom online.
Meni je bila skroz dobra igra. Jest da je u usporedbi sa ostalim igrama iz GTA serijala nesto losija sto se tice sadrzaja, ali za zajebanciju odlicna. Jos skines ASI Trainer i zabava zagarantirana.
Mene iskreno drugari boli ona stvar za GTA V, ja doš'o čisto da napišem post i da vas pozdravim hehe..nešto sam pozitivan, ali nije zbog tramala, stara mi ne da da uzimam kaže pravo mi loše bude..eto tako. Budite mi dobri i veseli <3
Iskreno u vezi ove odgode... nije me briga sta su je odgodili kad dođe doć će nigdi nece pobjec igra. Najbitnije je da se ne desi ona trauma ka sa GTA IV. Polako samo...
Pretpostavljam da se nemam pravo žaliti na odgodu pošto ju neću platiti, a igrati ću ko đubre zahvaljujući gusarima?
Stvarno ne razumijem, da mi je bar vaš život da se imam vremena toliko igrat sa 20ak-30ak godina i uz to još nać vremena za raspravljat na forumu o odgađanju...di ovaj svijet ide
Pretpostavljam da se nemam pravo žaliti na odgodu pošto ju neću platiti, a igrati ću ko đubre zahvaljujući gusarima?
Šta se imaš žalit kad ćeš crack čekat ko zna kolko :D
Stvarno ne razumijem, da mi je bar vaš život da se imam vremena toliko igrat sa 20ak-30ak godina i uz to još nać vremena za raspravljat na forumu o odgađanju...di ovaj svijet ide
A cuj, netko voli igrat igrice, neko voli cjeli dan bit u birtiji, neko na poslu cjeli dan, neko lapi citav zivot..imade nas svakakvih. Sto bi se reklo "svaka budala ima svoje veselje" uopce nevidim tu nikakav problem s tim sto si rekao di ovaj svijet ide..
Navedi par uspjesnih ljudi koji su to radili...pod uspjeh ne mislim na achievemente u igricama.
Navedi par uspjesnih ljudi koji su to radili...pod uspjeh ne mislim na achievemente u igricama.
pa uspjeh je relativan. nekome je pojam uspjeha biti milijarder, drugome je biti u sretnom braku, trećem achievementi u igrama...
Nisam rekao da je to dobro ili da ima nekog uspjeha od toga, kao sto ni onaj sto sjedi u birtiji cijeli dan nema nikakvog uspjeha. govorim realno, znam sta zelis reci samo velim ima puno gorih stvari od igranja igrica pa opet svijet ide dalje..
Reci to streamerima i youtuberima koji zarađuju milione igrajući igrice (i to ih većina ima do 23 godine)...
Frank Underwood haha
milijune? koji su to ljudi, bez zajebancije? pewdiepie ili kako se već zove, za kojeg sam čuo u south parku, je neki sinonim streamera i jubito celebritija.
sumnjam da su to milijunaši, vjerojatno imaju prosječnu/iznad prosječnu plaću, al sad da pale cigare sa stoticama nekako ne vjerujem.