Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.456.926
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
Re: Grand Theft Auto V PC

Moram ovdje ostaviti komentar samo da prikažem kolko to jadno izgleda iz jednog neutralnog stajališta. 
Malo  čovjeku postane neugodno čitajući sva ta prepucavanja, onako se dlačice na vratu dignu. 

Igrao GTA IV na pc-u , GTA V na plejki i trebalo mi da se priviknem na gamepad , ali s istim tim gamepadom sam prošao igru (pazi čuda) 

Netko se voli razvalit po krevetu i odigrat na gamepad, neko više voli na svojem gamerskom stolcu odigrati igru sa dinamičnijim ciljanjem,

ajd sad lupajte po td , svaki td mi potvrdi samo koliko ima nezrelih ljudi na forumu. 

16 godina
DeniZg kaže...
doky01akablava kaže...

Gledam HCL-ov novi video o GTA 5 i na PS4 igra uopce ne izgleda vizualno dojmljiva pored npr.ovog moda

Grad izgleda puno realnije,puno bolje i kvalitetnije refleksije,gustoca prometa da ne govorim i teksture automobila.

Kako ce tek GTA 5 sa modovima izgledati,mama mia :D

Sve je točno što si rekao.

Postoji samo problem što dobar dio ljudi nema PC na kojem će normalna igra izgledati bolje nego na konzolama, a kamoli da će moći vrtiti ovakve modove za GTA V.

Možda za 5-6 godina.

Ja vrtim na cuj skoro 6 godina starom Phenom II x4 i to sve maxano i ide u cca 25-30 fps,igrivo dok promet ne zatrpa CPU i onda krene slideshow.
Dobro i R9 280x igra tu ulogu,ali hocu reci tko bude igrao GTA V na nekim high detaljima moci ce vrtiti za godinu-dvije kad izade modova za GTA 5 nesto kao ovaj Final Evolution za GTA IV. 

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nadam se da će moja grafa moć vrtit GTA V na maximum u 1080p rezi, sa modovima ne znam, teško. Jer ipak imam ovu GTX 970, odlična grafa, al nema punih 4 GB videomemorije, već 3,5, ovih 0,5 je praktički zanemarivo :/

Moj PC  
0 23 hvala 0
17 godina

Ne da će moći vrtiti nego će vrtiti bez problema i bilo kakve GTA V modove...

I knew a man who once said : Death smiles at us all. All a man can do is smile back.
16 godina
neaktivan
AngryBird kaže...

Nadam se da će moja grafa moć vrtit GTA V na maximum u 1080p rezi, sa modovima ne znam, teško. Jer ipak imam ovu GTX 970, odlična grafa, al nema punih 4 GB videomemorije, već 3,5, ovih 0,5 je praktički zanemarivo :/

Ti se tu vec drugi ili koji vec put zalis zato sto nemas najjacu graficku koja postoji. Aj malo mucni glavom, prosjecna

konfiguracija ovdje (onih koji ce igrati GTA V) je puno slabija od te tvoje, imam dojam da se samo preseravas.

Tko mislis da ti uopce moze odgovorit na ovo tvoje izjadavanje.

mojpismonosa
16 godina
neaktivan
Nisam baš pratio zahtjeve za PC verziju ove igre pa me živo zanima hoće li moj socijalni lap to uspjet zavrtit?

• Core i5-4210U (kažu ljudi da nije najlošiji)
• GeForce 840M (vrti sasvim solidno Skyrim)
• 6GB DDR3 (razmišljam o tome da ovo poduplam)
• 1TB SSHD (umjesto njega planiram ubacit SSD)
• W7 (kod mene je ona duplo bitnija verzija)

Od dodatne opreme posjedujem Xbox 360 for Windows gamepad (sa žnjorom) i NotePal L1 hladnjak.
When people are bored, it is primarily with their own selves that they are bored.
16 godina
The Man kaže...
Nisam baš pratio zahtjeve za PC verziju ove igre pa me živo zanima hoće li moj socijalni lap to uspjet zavrtit?

• Core i5-4210U (kažu ljudi da nije najlošiji)
• GeForce 840M (vrti sasvim solidno Skyrim)
• 6GB DDR3 (razmišljam o tome da ovo poduplam)
• 1TB SSHD (umjesto njega planiram ubacit SSD)
• W7 (kod mene je ona duplo bitnija verzija)

Od dodatne opreme posjedujem Xbox 360 for Windows gamepad (sa žnjorom) i NotePal L1 hladnjak.

Zavrtiti hoce vrlo vjerojatno jer ce igra podrzavati DX 10 i DX 11 ali da ces sad nesto ugodno igrati na nesto visim detaljima, nitko ti to ne moze reci/garantirati.....  sve ovisi o tome hoce li biti igra optimizirana i kakve ce biti graficke postavke. Ako ce npr. biti slidera za vehicle density ili pak npc density (nadaj se da hoce jer veca vrijednost opterecuje CPU, a nemas bas neki jaki CPU), sa spustenim sliderima bi dobio vise FPS-a ali zivot u GTA V oko tebe ce biti "mrtviji". Sto se tice ostatka, cisto sumnjam da ce ti rami biti bottleneck (rijetko koja nova igra trazi 3-4 GB rama, a Windows uz osnovne procese trazi cca 2 GB rama), a HDD odnosno SSHD sigurno nece biti botleneck, s brzim diskom ce ti se igra samo brze loadati/otvarati/minimizirati/zatvarati/save-ati ali neces dobiti niti jedan FPS vise.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 16:13 (lovac82).
13 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Gledam HCL-ov novi video o GTA 5 i na PS4 igra uopce ne izgleda vizualno dojmljiva pored npr.ovog moda

Grad izgleda puno realnije,puno bolje i kvalitetnije refleksije,gustoca prometa da ne govorim i teksture automobila.

Kako ce tek GTA 5 sa modovima izgledati,mama mia :D

Mene je najviše razočarala gustoća prometa, valjda će se moć podesiti na pcu

14 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...
AngryBird kaže...

Ti se tu vec drugi ili koji vec put zalis zato sto nemas najjacu graficku koja postoji. Aj malo mucni glavom, prosjecna

konfiguracija ovdje (onih koji ce igrati GTA V) je puno slabija od te tvoje, imam dojam da se samo preseravas.

Kolega, ne preseravam se, ne zanimaju me tudje konfe, samo mislim da jedna igra kao GTA V ce mozda koristiti puno videomemorije, to u biti ne znamo ni ti ni ja, sve dok igra ne izađe.

nevermind

16 godina
AngryBird kaže...
Mojpismonosa kaže...
AngryBird kaže...

Kolega, ne preseravam se, ne zanimaju me tudje konfe, samo mislim da jedna igra kao GTA V ce mozda koristiti puno videomemorije, to u biti ne znamo ni ti ni ja, sve dok igra ne izađe.

nevermind

Joj ne preseravaj se tu, ne slini nitko nad tvojom grafičkom. Igrat ćeš ju normalno kao i svi koji imaju istu ili nešto slabiju grafičku. Ako toga nisi svjestan, onda imaš puno većih problema od nadolazećih modova u GTA V.

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
AngryBird kaže...
Mojpismonosa kaže...
AngryBird kaže...

nevermind

U pravu si, GTA ce sigurno povlačiti dosta videomemorije, preporučam ti da prodaš grafičku što prije za što više love i uzmeš nešto jače, ili da uložoš u još jednu za nekih optimalnih 30fps u zatvorenom. Ja sam imao istu tvoju grafičku i na full HD San Andreas pokretao sa 12 fps, otkad sam uzeo 2 titana ide i preko 35

17 godina
AngryBird kaže...

Teške drame, nego ako ti se ne sviđa tvoja konfa rado ću se zamjenit s tobom, s mojim kompom nećeš sigurno imat takvih problema 

To kao jadan napaćen, a ima grafu od 3 iljade kuna koja je daleko jača od one koju su naveli kao preporučenu, mogao si lijepo zamolit da svi pogledamo kakav komp imaš i da ti govorimo kako ćeš vrtit GTA bez beda s detaljima do ja*a 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 20:37 (lobotomac90).
13 godina
Grand Theft Auto V PC

I dalje lik ima svu paznju sta njega i dalje veseli , Vidjeli smo i bolje grafe na ovom forumu. 

ocigledno da frajer nema kome ovako se hvaliti sa svojim skupim PC-om pa nas pokusava zadiviti 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Spremite se, sutra stižu friške vijesti. :D
Be Water My Friend
16 godina
bruslii kaže...
Spremite se, sutra stižu friške vijesti. :D

Garant nova odgoda. Negdje za prosinac.

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

šta mislite, dali bi islo na ovome škrepetalu na low/1280x720 ? 30+fps?

Core 2 Quad Q6600 2,4GHz
Ati Radeon HD 5770 1gb
4GB ram

I always tell the truth, even when I lie.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 21:06 (mato007).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mato007 kaže...

Core 2 Quad Q6600 2,4GHz
Ati Radeon HD 5770 1gb
4GB ram

Po zahtjevima koji su objavljeni trebalo bi ići barem na low ako ne i nešto više...Ja živim u nadi jer imam sličnu rernu ko i ti :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 21:09 (lobotomac90).
14 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...
mato007 kaže...

Core 2 Quad Q6600 2,4GHz
Ati Radeon HD 5770 1gb
4GB ram

Po zahtjevima koji su objavljeni trebalo bi ići barem na low ako ne i nešto više...Ja živim u nadi jer imam sličnu rernu ko i ti :D

a cuj, sve ovisi o optimizaciji, jer po rockstarovim system req. bi ja trebao igrati l.a. noire na high sa 30fps, no jedva ide low sa 24-ak fps..

Gta v imam vec na ps3, ali sam ga preorderao na pc samo zato jer me frend nagovarao da igramo online :P

I always tell the truth, even when I lie.
17 godina
mato007 kaže...
lobotomac90 kaže...
mato007 kaže...

Core 2 Quad Q6600 2,4GHz
Ati Radeon HD 5770 1gb
4GB ram

a cuj, sve ovisi o optimizaciji, jer po rockstarovim system req. bi ja trebao igrati l.a. noire na high sa 30fps, no jedva ide low sa 24-ak fps..

Gta v imam vec na ps3, ali sam ga preorderao na pc samo zato jer me frend nagovarao da igramo online :P

L.A. Noire je imao neki fix što poboljšava fps ako se dobro sjećam, meni je nakon tog fixa dobro radio...a što se tiče optimizacije vidjet ćemo, zahtjevi su sasvim ok, no dok se ne vidi u praksi to ništa ne treba predviđat. Ja se ipak nisam usudio preorderat, da imam komp na kojem sam siguran da će radit bez problema napravio bi preorder, a ovako ako bude valjalo lako se uzme kasnije :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 21:30 (lobotomac90).
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ma daj kakva 970 moje mobilno siroće i7/860m ima da rasturi gta V na 1024x768 super duper ultra 

Svih 60 Heratza koliko ekran može. 

Vrti mi sve što bacim na high+ fhd, i max payne 3 i bf4 i dirt 3 i mafiu 2 i gta 4...... Valjda će i to čudo. 

A kamoli desktop 970 gluposti piše tek toliko da piše. :p

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 22:24 (Oldy).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Oldy kaže...

Ma daj kakva 970 moje mobilno siroće 860m ima da rasturi gta V na 1024x768 super duper ultra 

Svih 60 Heratza koliko ekran može. 

Vrti mi sve što joj bacim na high+ fhd, i max payne 3 i bf4 i dirt 3 i mafiu 2 i gta 4...... Valjda će i to čudo. 

A kamoli desktop 970 gluposti piše tek toliko da piše. :p

Ma oće,ak će igra bit ovakva kak izgleda iz najava i svih videa,isplati se i igrat ju na 640x480 na 2 fpsa 

I kaj mislite kak će se moj combo x4 960T+7850 1gb nosit s tim?

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Nemam pojma ja znam da ako mi sa mojim mobilnim i7-4710/860M neće ići na 1080p ni ne mora ići će na 900p i Bog te veseli.

Ako je istina da se ubacio tim sa Max Payne 3 da ovo napravi kako treba onda će biti jer i Max Payne 3 je Bog Bogova kod mene, prva liga. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ljudi polako, ovo je 2015. a ne 2008 i GTA 4 i sta ti ja znam, mislim da je vrijeme da dosad svi znaju kako optimizirati igru za PC pogotvo tvrtka kao Rockstar. (izuzetak Dayz amateri)

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Pošto ste ste uhvatili sysreq , sto mislite dali bi i5 3210m bio sposoban to vrtjeti low/1024 , ili i3 3110m nešto u tom stilu ?

0 0 hvala 0
16 godina
g3arv8 kaže...

Pošto ste ste uhvatili sysreq , sto mislite dali bi i5 3210m bio sposoban to vrtjeti low/1024 , ili i3 3110m nešto u tom stilu ?

Mislim da bi mogli,moj i5 2450m je gutao sve sto sam stavio pred njega do kad ga nisam prodao,graficka me najvise krenula kociti ( HD 7670m ).

Stoga mislim da ce progutati igru na HD rezoluciji,ljudi ocekuju igrati sa i5u serijom na fHD,a di ti ne bi mogao sa time igrati na HD rezoluciji

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ljudi moji, pa da li je ovo moguće. PC verzija igre OPET ODGOĐENA, na 14. travanj!

Koji su to majmuni da ne povjeruješ, opet se izgovaraju na poliranje Sljedeći mjesec bude: Odgađamo za početak ljeta, itd, itd... I onda se developeri čude piratizaciji

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 16:06 (vrinho).
Moj PC  
7 0 hvala 6
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

HAHAHAHAH Ovo je smijesno!!

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Still not mad...a dobro ako stvarno rade na igri neka, samo da nije čisto iz marketinga da im paše taj datum

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Tocno mi je cudno release igre bez early accessa haha, mogli su staviti za uskrs i gg
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice