Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.567
|
čitano: 1.576.398
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

@Doktor1, odličan guide za ljude sa slabijim hardverom! Makar sam i ja lockao igru na 40 FPS + vsync u Nvidia inspectoru (ugasio ingame vsync), i zadovoljan sam s time, sve super fluidno)

Samo da napomenem da ima razlike između Shadow quality High i Very High. Na very high imaš dinamičke sjene po noći, meni osobno jako lijepo izgleda.

Jel ima vas koji koristite TXAA?  ja ne znam bi li ga uključio ili isključio

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
trolljegeren kaže...

Da li se i vama desava crash kada recimo bacate sticky bombs i onda u autu probate ciljat? Koliko sam citao po redditu dosta ljudi ima problem s tim

molim vas ako netko moze probat :)

13 godina
Grand Theft Auto V PC

ne znam jer ima vec tko ovakih problema xd ? Dok mapa sa strane izgleda normalno i opcije  i sami lik.... 

Slika je jako mala : / nisam znao kako drukcije slikat 

f f
Finger Up :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
doktor1 kaže...
Adict kaže...

Meni je trava pixelasta onako , kad je gledam iz neke daljine i neznam zas je tako . 

Vidio sam na guru3d forumu da MSAA nekome zna raditi probleme!! Pa evo primejr od tamo

Evo sa MSAA

I sa FXAA

Ma meni bude jos i gore al vecinom trava. Izrezao sam sliku koju si stavio i meni je trava vecinu takva pixelasta .. neznam ako skuzis na slici 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 20:00 (Adict).
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja imam problem kad naidjem pored neke zele povrsine gdje je trava , trava mi nestane 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

edit:skuzio....

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 20:15 (toma20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Sve mi to izgleda još i ljepše u igri nego kad to fraps dohvati.... 

2 0 hvala 0
14 godina
razermario kaže...

ne znam jer ima vec tko ovakih problema xd ? Dok mapa sa strane izgleda normalno i opcije  i sami lik.... 

i frendu se isto dešava, ima gtx 660 ti, probali clean install zadnjih drivera, pa prijasnjih, ali opet isto, probat čemo na clean install win 8.1. Jedino nismo update'ali direct x, jesi ti updateal?

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Moze pomoc? Sad mi izbacuje "The Procedure entry Point MFCreateASFProfile could not be located in the dynamic link libary"

Hbala

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cryogenic kaže...
razermario kaže...

i frendu se isto dešava, ima gtx 660 ti, probali clean install zadnjih drivera, pa prijasnjih, ali opet isto, probat čemo na clean install win 8.1. Jedino nismo update'ali direct x, jesi ti updateal?

ja imam clean install 8.1 i men ise to dogodilo par puta. svaki put kad me izbacilo iz igre i pojavilo da moram aktiviati windowse :D

13 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...

Moze pomoc? Sad mi izbacuje "The Procedure entry Point MFCreateASFProfile could not be located in the dynamic link libary"

Hbala

Probaj OVO instalirati.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
16 godina
neaktivan

Novi update je popravio probleme crashanja prilikom aim-a iz vozila

17 godina
Grand Theft Auto V PC

Za one sa slabijim konfama:

CPU: Intel Pentium G3420 @ 3.2 ghz

GPU: nVidia GeForce GT 740 OC 2 GB

RAM: 8 GB @ 1600 mhz

Full HD, normal/high postavke, ništa extra podešavano, zauzeće v-ram-a oko 1.3 GB, ostala opterećenja GPU i CPU nisam mjerio, za sada sve OK radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ikarus01 kaže...
Vuk15 kaže...

Hbala

Probaj OVO instalirati.

Instaliro sam, ali sad mi javlja jos jedan problem "The Procedure entry Point MFCreateSourceResolver could not be located in the dynamic link libary"

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
14 godina
DarkoKwon kaže...

Jesam li jedini ovdje koji se pati sa 4gb rama ? Nisam znao da sada nije ni 4gb dovoljno za minimum igru.

Ja isto imam 4gb i dobro mi radi, samo što nemam skoro ništa upaljeno osim steama i igre

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nije stalo u garažu pa moram ovako 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
badboycro kaže...

Sigurno? Jesi probao baciti prije toga sticky bomb ili nesto? Citam da i dalje nije popravljeno...

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ajde ljudi imal' vas za malo heistanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...
badboycro kaže...

Sigurno? Jesi probao baciti prije toga sticky bomb ili nesto? Citam da i dalje nije popravljeno...

To nisam pokusao, ali sam ponovio misiju na kojoj mi se to dogadalo i nije bilo crasha

14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

dobro jel se moze pecati u gta5?

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

A dobro meni isto gašenje i alt tabanje dugo traje, nedaj Bože da moram chrome ili nešto upalit jer bi jedno 5 minuta cekao.

Ali imam star CPU koji je stalno na 100% ingame pa mislim da mi je sve usporeno zbog njega a ne zbog RAMa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

ekipa, ima ko problema s trokiranjem igre? jogurt verzija? mozda do jogurta? 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Lord_Marko kaže...

Evo na originalu nikakvih problema do sad. Bit će da je to zbog  verzije

12 godina
Lord_Marko kaže...

skini drivere ako nisi,meni je stekalo uzasno i kad sam ih skinuo radi normalno   http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx

16 godina
KiCo77 kaže...

A dobro meni isto gašenje i alt tabanje dugo traje, nedaj Bože da moram chrome ili nešto upalit jer bi jedno 5 minuta cekao.

Ali imam star CPU koji je stalno na 100% ingame pa mislim da mi je sve usporeno zbog njega a ne zbog RAMa.

to ti je ram 100%

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ljudi jel iko pokrenuo igru na laptopu slucajno sa 7670M??

jaran ima i5 i to cudo i nece da mu pokrene igru samo stoji gta5.exe u task manageru i vuce 25% procesora a nekad 50%

jogurt verzija ali kod mene radi na PCu savrseno a na njegovom kompu sa GT 220 takodje pokrene i ide nekako xD

samo et laptop kenja nesto

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
mersimh kaže...

ljudi jel iko pokrenuo igru na laptopu slucajno sa 7670M??

jaran ima i5 i to cudo i nece da mu pokrene igru samo stoji gta5.exe u task manageru i vuce 25% procesora a nekad 50%

jogurt verzija ali kod mene radi na PCu savrseno a na njegovom kompu sa GT 220 takodje pokrene i ide nekako xD

samo et laptop kenja nesto

To ti je zato sto GTA ne prepoznaje dodatnu graficku na laptopima sa dual grafickom. Vecina problema je sa Intel i AMD grafickom, mada ima problema i Intel + Nvidia.

Isto imam i5 i AMD HD8750, sve probao i nema sanse da se pokrene. Cekam fix od Rockstara. A ima cijelo cudo tema o tome na internetu

17 godina
FileFicho kaže...

Evo na originalu nikakvih problema do sad. Bit će da je to zbog  verzije

ma samo testiram igru, sviđa mi se pa ak mi nebi trokirala ko sad onda bi uzel original. jer mi se neda pak uzimat novu grafu samo za gta, a ne igram drugo nis 

toma20 kaže...

skini drivere ako nisi,meni je stekalo uzasno i kad sam ih skinuo radi normalno   http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx

u jbt, imam prahistorik drajvere, skida se pa cemo probati. ty

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Ja sam igru istalirao na SSD i igra ledi , loading screenovi su jako kratki a alt+tab je sekunda .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

kod mene ne radi dobro msaa x2 sa travom na max.. ogromni drop.. doduse radi ok sa fxaa..  mislim da problem stvaraju sjene na travi

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice