Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.412.358
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
12 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Ikarus01 kaže...
Vuk15 kaže...

Moze pomoc? Sad mi izbacuje "The Procedure entry Point MFCreateASFProfile could not be located in the dynamic link libary"

Hbala

Probaj OVO instalirati.

Instaliro sam, ali sad mi javlja jos jedan problem "The Procedure entry Point MFCreateSourceResolver could not be located in the dynamic link libary"

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Jesam li jedini ovdje koji se pati sa 4gb rama ? Nisam znao da sada nije ni 4gb dovoljno za minimum igru.

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
DarkoKwon kaže...

Jesam li jedini ovdje koji se pati sa 4gb rama ? Nisam znao da sada nije ni 4gb dovoljno za minimum igru.

Ja isto imam 4gb i dobro mi radi, samo što nemam skoro ništa upaljeno osim steama i igre

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Nije stalo u garažu pa moram ovako 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
badboycro kaže...

Novi update je popravio probleme crashanja prilikom aim-a iz vozila

Sigurno? Jesi probao baciti prije toga sticky bomb ili nesto? Citam da i dalje nije popravljeno...

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ajde ljudi imal' vas za malo heistanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...
badboycro kaže...

Novi update je popravio probleme crashanja prilikom aim-a iz vozila

Sigurno? Jesi probao baciti prije toga sticky bomb ili nesto? Citam da i dalje nije popravljeno...

To nisam pokusao, ali sam ponovio misiju na kojoj mi se to dogadalo i nije bilo crasha

14 godina
odjavljen
KiCo77 kaže...
DarkoKwon kaže...

Ja isto imam 4gb i dobro mi radi, samo što nemam skoro ništa upaljeno osim steama i igre

Pa i ja isto, sve je u redu u igri, ali minut spusta igru, kao da imam 512 rama, a ne 4gb.

Darko
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

dobro jel se moze pecati u gta5?

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

A dobro meni isto gašenje i alt tabanje dugo traje, nedaj Bože da moram chrome ili nešto upalit jer bi jedno 5 minuta cekao.

Ali imam star CPU koji je stalno na 100% ingame pa mislim da mi je sve usporeno zbog njega a ne zbog RAMa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

ekipa, ima ko problema s trokiranjem igre? jogurt verzija? mozda do jogurta? 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Lord_Marko kaže...

Evo na originalu nikakvih problema do sad. Bit će da je to zbog  verzije

11 godina
Lord_Marko kaže...

skini drivere ako nisi,meni je stekalo uzasno i kad sam ih skinuo radi normalno   http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx

15 godina
KiCo77 kaže...

A dobro meni isto gašenje i alt tabanje dugo traje, nedaj Bože da moram chrome ili nešto upalit jer bi jedno 5 minuta cekao.

Ali imam star CPU koji je stalno na 100% ingame pa mislim da mi je sve usporeno zbog njega a ne zbog RAMa.

to ti je ram 100%

14 godina
odjavljen
KiCo77 kaže...

Kada udjes u GTA V odi u task menager i ugasi gta v luncher, igra ce da leti, dobices 10 fps-a i oslobodice se processor tereta, instant ces alt-tab raditi. To sam ja krenuo da praktikujem, neki kazu da izbaci iz igre nakon 20 min, ali ti opet probaj, jer je danas bio update, mozda je to rockstar popravio.

Darko
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ljudi jel iko pokrenuo igru na laptopu slucajno sa 7670M??

jaran ima i5 i to cudo i nece da mu pokrene igru samo stoji gta5.exe u task manageru i vuce 25% procesora a nekad 50%

jogurt verzija ali kod mene radi na PCu savrseno a na njegovom kompu sa GT 220 takodje pokrene i ide nekako xD

samo et laptop kenja nesto

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
mersimh kaže...

ljudi jel iko pokrenuo igru na laptopu slucajno sa 7670M??

jaran ima i5 i to cudo i nece da mu pokrene igru samo stoji gta5.exe u task manageru i vuce 25% procesora a nekad 50%

jogurt verzija ali kod mene radi na PCu savrseno a na njegovom kompu sa GT 220 takodje pokrene i ide nekako xD

samo et laptop kenja nesto

To ti je zato sto GTA ne prepoznaje dodatnu graficku na laptopima sa dual grafickom. Vecina problema je sa Intel i AMD grafickom, mada ima problema i Intel + Nvidia.

Isto imam i5 i AMD HD8750, sve probao i nema sanse da se pokrene. Cekam fix od Rockstara. A ima cijelo cudo tema o tome na internetu

17 godina
FileFicho kaže...

ma samo testiram igru, sviđa mi se pa ak mi nebi trokirala ko sad onda bi uzel original. jer mi se neda pak uzimat novu grafu samo za gta, a ne igram drugo nis 

toma20 kaže...

skini drivere ako nisi,meni je stekalo uzasno i kad sam ih skinuo radi normalno   http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx

u jbt, imam prahistorik drajvere, skida se pa cemo probati. ty

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Ja sam igru istalirao na SSD i igra ledi , loading screenovi su jako kratki a alt+tab je sekunda .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

kod mene ne radi dobro msaa x2 sa travom na max.. ogromni drop.. doduse radi ok sa fxaa..  mislim da problem stvaraju sjene na travi

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DarkoKwon kaže...
KiCo77 kaže...

Kada udjes u GTA V odi u task menager i ugasi gta v luncher, igra ce da leti, dobices 10 fps-a i oslobodice se processor tereta, instant ces alt-tab raditi. To sam ja krenuo da praktikujem, neki kazu da izbaci iz igre nakon 20 min, ali ti opet probaj, jer je danas bio update, mozda je to rockstar popravio.

Kad to napravim mi crasha igra u roku ~20tak minuta

Ali umjesto toga stavim priority GTA V na Very High a launcher na low

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 21:36 (KiCo77).
14 godina
odjavljen
KiCo77 kaže...
DarkoKwon kaže...
KiCo77 kaže...

Kad to napravim mi crasha igra u roku ~20tak minuta

Ali umjesto toga stavim priority GTA V na Very High a launcher na low

To sam isto razmisljao da uradim, uvijek zaboravim sada cu da probam, hvala sto si me napoemnuo.

Darko
14 godina
neaktivan
FileFicho kaže...
Lord_Marko kaže...

orginal svaki dan patch od parsto mb 

nije niti cudo da piratlija neradi kak spada... 

xfact
13 godina
Lirik je danas reko da je uspio popravit online crashing tako sto je ugasio fxaa ili txaa tako nesto i ubije launcher preko managera ako se nevaram ireko je da je ostavio online citavu noc i nije se crashalo. Ima i na youtube par videa sa laptopima kojima se nezeli pokrenut igra nesto se izmjeni u notepadu u vezi directxa
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Šta mislite da li mi se isplati probat na Lenovo z50 70- i5 4210U 2.70 Ghz, GTX 840m 2GB, 4GB RAM? Gledam lik na YouTubeu igra sa pristojnim framerateom sa istom grafikom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 22:00 (PlayMaker10).

0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Ima već i taj drugi patch u jogurt pakiranju... Rado dobro igra, za sada nikakvih cirkusa oko izbacivanja iz igre i ostalo

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Zna neko kako da namjestim postavke na minium da je igra igriva i grafika.ok, imam.amd athlon x2 2.8 i ati radeon hd.4770 ili neko preporuku ako.ima slicni pc kako dobiti cim vise fps ? Posto sam njubara po tom pitanju
nisam pio 9 mjeseci, a onda sam se rodio
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kupio igru i skida se bit ce do sutra navečer. Ako neki crew traži igrace tu sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Playmaker normalo da se isplati, jak je stroj. A ti sa athlonom x2 imas na yt tutoriala za low fps
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Naletio na olupinu t34 85.... 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 21:59 (Kewin).
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice