Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.409.977
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
Grand Theft Auto V PC

crash na misiji blitz play, 35 il 39 misija, kad treba garbage truck vozit do mjesta di dodje murja sa svih strana i onda opet u garbage truck pa do getaway car, i kad treba switchat (onaj zoom in zoom out ) karaktere sa frenklina na michaela , crasha se igra, nemre se dalje jeboga lebac. Evo link od rjesenja i probao sve 15 puta i opet crash, lud sam ko šiba a igra predobra.

https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203486937-Crashing-in-singleplayer-heist-Blitz-Play

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Runiks kaže...
manipulator kaže...

Kupio bih igru pa me zanima nesto prije kupnje.

Na steamu ova igra kosta 60 eura  a na ovj stranici kosta oko 48 a isto je za steam all regions..

U cemu je stvar?

http://www.game-mart.com/grand-theft-auto-v-steam-cd-key/?utm_source=cheapdigitaldownload.com&utm_medium=referral&utm_campaign=cheapdigitaldownload

Evo ja sam danas kupio ovdje (44€)te je sve proslo u najboljem redu i trentuno skidam igru.

Ja samo zelim da kad kupim igru da taj key mogu aktivirati na steamu,nista rockstar social club..

Jel ovaj key se moze na steamu aktivirati?

17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ne shvaćam onu extended shadow distance opciju. Sjene su mi stalno mutne sve dok se ne približim na 2 m bez obzira dali je ta opcija na max ili na min. Radi se o advanced opciji.

EDIT: Evo 2 slike; Na prvoj slici se vidi kako je iz daleka sjena mutna, dok se na drugoj slici vidi razlika kada se približim.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 17:35 (headshot).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

crasha mi se igra na onom prvom heistu kad se pljacka draguljarnica, onaj dio di upravljam s michaelom u kamionu pred kraj kad nas policija lovi, par sekundi nakon sto pocnem upravljat s michaelom crasha se. zna netko rjesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 17:37 (zmaz).
15 godina
mar123 kaže...

crasha mi se igra na onom prvom heistu kad se pljacka draguljarnica, onaj dio di upravljam s michaelom u kamionu pred kraj kad nas policija lovi, par sekundi nakon sto pocnem upravljat s michaelom crasha se. zna netko rjesenje?

Koliko sam ja skuzio odmah kada sjednes na motor NE smijes stisnut desni klik misa. Odmah se crasha igra, ali moguce je da ima i nekih drugih razloga.

For everything you gain, You lose something else.
14 godina
Grand Theft Auto V PC

update 2 je vani, alelujah

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Grand Theft Auto V PC

malo sam citao, kazu da crasha zbog pokusaja pucanja, i da, crashalo mi se cim sam kliknuo desni klik da pucam. idem probat proc bez pucanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

malo sam citao, kazu da crasha zbog pokusaja pucanja, i da, crashalo mi se cim sam kliknuo desni klik da pucam. idem probat proc bez pucanja.

Da bez pucanja a kaze kill the cops

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

rijesi bez ikakvog pucanja i to je to,zabij se kamionom u policiju i rusi ih,tako sam ja rijesio

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
16 godina
neaktivan
mariocroatia78 kaže...

Ima itko rjesenje za misiju Strangers and Freaks,odmah kod kuce od franklina,nece pocet misija?sve sam probo al bome nejde dalje?

Pa priđi ženskoj i pričaj s njom. Mislim da je to kada te odvede kod vozila za vučnu službu pa šlepate neki auto sa kukom poslije. 

Nego ja ne mogu proći alien attack nikako pas mater to je gore od onih aviončića na onom krovu u San Fieru u SA. 

Tko to plaća ćevape i pivu da mu donesem skinutu igru sa jorgutom?  

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 18:01 (Oldy).
17 godina
Meni se isto rusilo na prvom heistu kod kamiona. Isprobaval sam sve i svakaj i nakon kaj sam odigral u windowed modu - preslo je. Dal je zbog toga? Nemam pojma ali sam presel i fucka mi se jer sam pokusaval valjda 20 puta xD.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
11 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

ja ubijao one u autima bez crasha

meni bio crash poslje kad onaj treci prca onu koku  ,zbog greske u tim fajlovima 12gb ponovo skinio 30min i sve 5 :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Site*

Be Water My Friend
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja sam si prebacio nišanjenje i pucanje sa touchpada na numpad 1 i 2 i zdravi đaci.

Nekoliko noćnih od mene... 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
manipulator kaže...

Ja samo zelim da kad kupim igru da taj key mogu aktivirati na steamu,nista rockstar social club..

Jel ovaj key se moze na steamu aktivirati?

Upravo to sam ja napravio. Igra je 59eur i tu pomoci nema, ali ti ne treba onaj rockstarov klijent, nego igru pokreces iskljucivo preko steama.

Sve ove okolo verzije za 42,45,48 eur su samo preko rockstarovog klijenta ...

Dakle izuj 60eur i kupi direktno preko steama ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ima li update 2 kakav utjecaj na performanse ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Frenkyca kaže...
mar123 kaže...

Da bez pucanja a kaze kill the cops

pa mozes ih izgurat.

11 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

ili 28€ iz brazila :) za rsc

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja sad dobio neki update od 207 mb.

Di se mogu naći promjene?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Reedy kaže...

FPS mi je pao s 100+ na 80-90, znaju se dogoditi čudna trzanja i mouse sensitivity je manji.

14 godina
neaktivan
TheGamemaker kaže...
Reedy kaže...

FPS mi je pao s 100+ na 80-90, znaju se dogoditi čudna trzanja i mouse sensitivity je manji.

znači neigrivo

17 godina
neaktivan
nex987 kaže...
TheGamemaker kaže...
Reedy kaže...

znači neigrivo

Totalno 

15 godina
Grand Theft Auto V PC

ta trzanja i mene zezaju, nije zbog proca, a nije ni zbog grafe, a ni zbog diska, baš čudno, a zadnji driveri. Inaće ta trzanja su samo na početku poslije više nisu hihihihihih

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Dvije stvari me iritiraju, a mozda samo ja neznam kako to uraditi. Prva stvar je sto nemogu dropat wepse, recimo imam 3 assault rilfes, a koristim samo jednu, volio bih kada bih mogao baciti druge dvije. Druga stvar je sto bih volio igrati da sam stalno 3rd person samo kada aim da me onda stavi u ads, kao arma recimo, cudno mi da se nemoze tako igrati, a mozda sam ja nesto propustio u kontrolama/postavkama .

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Trevoru malo dosadno pa pokupio ekipu da ih malo provoza po gradu.

5 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Još 3 posto... Ajde više, matereti... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo upravo skidam igru i prosječna brzina skidanja mi je 124.5 kB/s, a inače mi je znalo biti i do 500 kB/s.

Ima li tko još ovakav "problem" ? :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 18:47 (Fane).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

ova igra je sjebana do bola na bracu

sami bugovi

do sada skinula na ovo pcu 30tak gb

i sad kod ovog patcha mi kaze da igra nije instalirana pa nemoze instalirati patch ono ??

sto sad ?

0 12 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Da li se i vama desava crash kada recimo bacate sticky bombs i onda u autu probate ciljat? Koliko sam citao po redditu dosta ljudi ima problem s tim

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice