Mislim si kupiti gamepad kako bih mogao igrati nfs shift(jer je nemoguce igrati na tipkovnici) i sc conviction ali i cod. da cujem preporuke! :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To ili Logitech Chillstream.
moze li on na komp?
moze li on na komp?
a jeli bolji bežični ili žični?
Ima li kakvih problema kod bežičnog?
I mislio sam si kupiti preko ebay-a, sta mislite je li to isplativo(carina i te gluposti)?
I ja sam gledao po ebayu ali nisam našao nigdje tako jeftin ko na game-u. Mislim da za bežićni gamepad moraš još kupit i receiver. Ako je cijena ispod 180 kn ne bi ti trebali cariniti.
Daj mi onda molim te javi kad ga dobijes koliko si cekao, sta je bilo sa dodatnim troskovima(carina itd..) i sta se sve dobije s njim. Mozda si ga i ja tako uzmem :)
EDIT: e da, i na koji nacin si ga platio?
Poslali su ga u ponedjeljak (valjda će uskoro doći, piše da je dostava za 3-5 radnih dana), dodatnih troškova ne bi trebalo biti, javim više kad stigne. Platio sam visa electron karticom.
Nemoj igrat FPS na gamepadu jer si jako neprecizan. Za ostale igre je gamepad OK
Nemoj igrat FPS na gamepadu jer si jako neprecizan. Za ostale igre je gamepad OK
da,pc nema auto aim
fps-e sam mislio samo isprobati kako je to kad neigras sa misem, a npr splinter cell je sigurno puno bolje igrati sa gamepadom ili nfs.
CoD nema nativnu podršku za gamepad.
kako mislis nativnu? jel se moze on igrat sa gamepadom ili ne?
kako mislis nativnu? jel se moze on igrat sa gamepadom ili ne?
ne
Nisi, prilično si precizan zapravo. Jedino što igrač sa mišem može brže odraditi pomak pa u multiju ima prednost.
U SP nije važno niti malo.
da,pc nema auto aim
Auto aim ionako 90% igrača na konzolama isključuje jer zapravo prilično smeta za vrijeme igre. Puno je teže igrati sa autoaimom nego bez.
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
imam joystick od ps1 i ps2 ali sam ih dosta sredio(citaj: jedva da rade tipke i gumica sa palica je skinuta), tako da mi treba gamepad :)
usput nasao sam nacin da se cod4 igra sa gamepadom :)
WTF? Igrati FPS na kompu s gamepadom???
Nemam komentara na ovo...
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
nisam mislio tipkovnicu i mis potpuno zamijeniti gamepadom nego samo isprobati kako je to igrati s njim. -.-
nisam mislio tipkovnicu i mis potpuno zamijeniti gamepadom nego samo isprobati kako je to igrati s njim. -.-
Nećeš se tako naigrati jer na pc-u nema autoaim kao na konzolama pa ćeš se mučiti kao budala da nešto ubiješ.
Ako te zanima kako je igrati pucačinu na gamepadu probaj igrati na nekoj konzoli, meni se nikakao ne sviđa, gamepad imam za pc samo za akcijske igre (prototype i sl.).
Nećeš se tako naigrati jer na pc-u nema autoaim kao na konzolama pa ćeš se mučiti kao budala da nešto ubiješ.
Ako te zanima kako je igrati pucačinu na gamepadu probaj igrati na nekoj konzoli, meni se nikakao ne sviđa, gamepad imam za pc samo za akcijske igre (prototype i sl.).
Naprotiv, meni autoaim smeta.
Probaj igrati neki FPS sa gamepadom, ili možeš ili ne možeš, sam ćeš vidjeti ako se tlačiš sa nišanjenjem itd.
Da, nakon 100 (čitaj: sto) sati. Pa tko je lud da se toliko vježba sa šugavim gamepadom kad ima miš i tipkovnicu na kojoj se puno brže uči igrati.
Da, nakon 100 (čitaj: sto) sati. Pa tko je lud da se toliko vježba sa šugavim gamepadom kad ima miš i tipkovnicu na kojoj se puno brže uči igrati.
Čisto subjektivna stvar. Da si od djetinjstva radio na kompjuteru na kojem se radilo isključivo sa gamepadom, bi li se mogao naviknuti na miš i tipkovnicu? Sumnjam. Ali, ako neki konzolaš prelazi na PC iz nekih razloga, zašto ne bi koristio gamepad? Zašto ne bi i autor teme probao kako je to igrati s gamepadom?
Čisto subjektivna stvar. Da si od djetinjstva radio na kompjuteru na kojem se radilo isključivo sa gamepadom, bi li se mogao naviknuti na miš i tipkovnicu? Sumnjam. Ali, ako neki konzolaš prelazi na PC iz nekih razloga, zašto ne bi koristio gamepad? Zašto ne bi i autor teme probao kako je to igrati s gamepadom?
Slažem se, evo od 9 godine igram PS i znam o čemu pričaš, ali mislio sam da prvenstveno razgovaramo o FPS-ovima sa gamepadom. Ali ako se radi o drugim igrama (arkade, hack&slash, pokoja arkadna vožnja, TPS itd.) onda mi se niti ne da igrati sa mišem i tipkovnicom nego odmah uzmem gamepad.
E Pozdrav svima koliko vas ima!
xxxx imas ako oces jedan program to svima isto govorim imate program zove se pcsx2 ja ga koristim i igram igrice za playstation 2 mogu vam dat link ako ocete
LINK: http://pcsx2.en.softonic.com/
Za to isto morate imat joystick jer inace nebudete mogli igrat bez njega,Opcije OBAVEZNO podesit.To je sve.
Ako ima nekig poteskoca kontaktirajte me!
Moj Email: dominikbaic@yahoo.com
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sve o pcsx2 je ovdje http://pcsx2.net/