- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pretpostavio sam da je problem web preglednik (koristim Operu) ali i Firefox i IE mi izbacuju isti problem
ja bi najprije posumnjao na Firewall ili nedostatak prostora na Local Disk C (gdje se inače spremaju svi podaci od Free Realmsa)
isto tak, na slici vidim da piše Click here for more information...
jel možeš reć šta ti piše kad na to klikneš?
evo kaj sam našo na nekom forumu:
Not for me. I keep getting "Can not write to file system" when it downloads the patch. No, the disk isn't full.
ETA: I guess I spoke too soon. I cleared my browser cache and now I haz a happy.
dakle, probaj izbrisat browser cache, pa javi dal ima kakvih promjena 
Opet isti problem izbrisao sam cache i u Firefoxu, IE i Operi ali kod svakog je opet isto.
možda je problem u Javascriptu... aktiviraj to
ili probaj skinut najnoviji Java Runtime Environment
ili probaj sa internet explorerom pristupit Free Realms stranici... vidio sam na Help stranicama da neki ne mogu pokrenut zbog ActiveX-a.. a koliko mi je poznato, samo ga IE podržava...
iiii neznam više kaj bi predložio 
Evo danas sam iz znatiželje otišao na njihovu stranicu i počelo mi downloadati, neznam kako sad odjednom ali ne bunim se.
HBomb hvala ti na pomoći.
Moderatori molim lock.
ajde super 
a sa kojim si browserom otišao?
jel ipak bila Opera il si probao sa IE-om?
i BTW, ak hoćeš dodaš me za frenda u igri
lik mi je pod imenom Lucas Goldlark
uživaj u igranju ^^
S Operom
Lik mi se zove Stjepan Truntic.
eee ljudi sad mene počeo neš gnjavit Free Realms...
enivej, nisam igrao već nekih 5 dana i vidim da su napravili neke update-ove... (nova slika na login screenu i cca 8 MB download prije igranja na profilu)
ja napravim login, kliknem na Play Now, i ono krene crni ekran, fullscreen i najedanput poruka - Free Realms has encountered an error and needs to close.. bla bla Send - Dont send...
ja gledam, niš mi jasno, idem probat sa drugim browserom (FF-om) ali ne.. svejedno ista poruka skače..
jel ima netko još takav problem il je to greška kod mene?
hvala
Rado bih ti pomogao ali ne znam koji bi to bio problem, meni inače radi bez problema.