meni su trazli 400 mil za pogbu... ti si dobro prosa
Edit- što je još gore, najmanje golova primaju momčadi koji igraju ultranapadački nogomet sa 2 STa i 3 AMa, tj skoro da nemaju vezni red a i obrambeni igrači su im puno gori od mojih, mislim, nema logike nikakve apsolutno. A i ova taktika koju igram evo već početak druge sezone ju uigravam ona još nije ni na pola napunjena
Nitko?
prvo sto bi trebao napraviti je dat par ss-ova na sljedecu temu: taktika (mentality i fluidity). zatim koje team instructions koristis. pozicija igraca i igraci koji igraju na tim pozicijama. bez toga ti nitko ne moze nista savjetovati.
Jel zna netko neki free editor?Prosle godine je bio onaj FMEL kao zamjena za FMRTE, međutim ove godine nemogu nista nac..
prvo sto bi trebao napraviti je dat par ss-ova na sljedecu temu: taktika (mentality i fluidity). zatim koje team instructions koristis. pozicija igraca i igraci koji igraju na tim pozicijama. bez toga ti nitko ne moze nista savjetovati.
Ma neznam koju da stavim taktiku......jer konstantno pokušavam nove i malo pomalo nariktavam, tako da ako sad neku stavim, to za sat vremena možda više nebude da ista taktika koju koristim.
Ma neznam koju da stavim taktiku......jer konstantno pokušavam nove i malo pomalo nariktavam, tako da ako sad neku stavim, to za sat vremena možda više nebude da ista taktika koju koristim.
pa ako je do toga da svaku utakmicu minjas taktiku (znaci ne player roles nego raspored igraca na terenu, mentality i fluidity) onda ti mogu rec da je prva greska.
ti moras imat ideju kako bi tvoja momcad trebala igrat, s tim da ako igras sa klubom koji nije barcelona ili real ili neki treci veliki klub moras prilagodit taktiku igrackom kadru, a ne obrnuto.
pa ako je do toga da svaku utakmicu minjas taktiku (znaci ne player roles nego raspored igraca na terenu, mentality i fluidity) onda ti mogu rec da je prva greska.
ti moras imat ideju kako bi tvoja momcad trebala igrat, s tim da ako igras sa klubom koji nije barcelona ili real ili neki treci veliki klub moras prilagodit taktiku igrackom kadru, a ne obrnuto.
Prvu sezonu i pol s Wiganom i jesam forsirao konstanto istu taktiku, nisam ništa prčkao, odigrao 46 tekmi u ligi, 8 u europa ligi i još kup tekme, i svejedno primio 73 gola u ligi samo, pa ako to nije dosta da se napuni familiarity taktike do kraja već jedva do pola onda neznam šta da radim.......a po atributima stvarno nisu loši obrambeni igrači, međutim u drugoj sezoni je isto krenulo pa sam počeo mijenjat taktiku. Sad u pripremnom razdobilju odigram po jednu tekmu tjedno i obično traju pripreme 5 tjedana.....neću da igram tekme svaki drugi dan da dođu na prvu tekmu sezone izmoreni igrači.
opet kazem, ss taktike, igraca na svojim pozicijama i tek onda komentar. ovako je samo bezveze pricati na nevideno sta bi se moglo napravit po pitanju taktike
dal netko od vas koristi fm14 editor???moze li mi tko rec kako da pomocu njega otvorim load game ? ako je to uopce moguce....
vjerojatno bug, nema sta drugo bit, a to mi se osobno nikad nije dogodilo.
Evo klasičnog primjera nerealnosti najnovijeg FMa, ova tekma protiv MUa. Nakon zaslužene pobjede od 2:0 u prvoj tekmi kod kuće polufinala LP, dolazim na Old Traffford i naravno da se krećem braniti čitavu tekmu. Pogledajte statistiku i uzmite u obzir da su mi bekovi praktički jednii od najboljih igrača na toj tekmi a toj dvojici nije bekovska pozicija uopće prirodna, jedan je MR a jedan je DM ali sam silom prilika (obrana mi je bila desetkovana i bio sam uvjeren da će me rasturit MU) morao njih staviti. Jedan vrijedi 50 K a drugi 200 K i protiv MUa odigravaju tekmu života i ulazim u finale LPa >>>>> prva slika, prije toga igram finale kupa protiv Milana i u produžetku Higuain zabije za pobjedu i osvajam kup. Zatim završetak prvenstva za sladokusce: 2 kola prije kraja ja imam 69 bodova i treći sam, ispred mene Inter i prva Roma. U 37om kolu ja u gostima dobijem glatko svojeg protivnika a Roma dobije protiv svoga crveni karton i izgubi kod kuće 0:1 dobili gol u 91oj minuti (kiksao je i Inter). u Zadnjem kolu meni pobjeda kod kuće i barem nerješeno Rome protiv Pescare nosi prvenstvo. Međutim, Roma vodi čitavu tekmu i još Pescara dobije crveni, ja svog protivnika glatko dobijam i Pescara sa igračem manje i izjednačenjem protiv Rome meni u 91oj minuti donosi prvenstvo! >>>>> druga slika
Edit- Osvojena i Liga Prvaka! Nakon usranog početka sezone nisam ni sanjao da ću osvojit treble.......i to kakvo finale >>>> treća slika
POMOĆ,INSTALIRAO SAM FOOTBALL MENAGER 2014 ALI IMENA NISU PRAVA,ŠTA NAPRAVITI???????????????????
POMOĆ,INSTALIRAO SAM FOOTBALL MENAGER 2014 ALI IMENA NISU PRAVA,ŠTA NAPRAVITI???????????????????
Odma zovi popa da ti polije računalo sveton vodon i istira belzebuba iz njega!
Vjerojatno si prilikom kreiranja maka kvacicu (ili stavija) na use real (ili fake, nemam pojma) names for players..
PONOVNO SAM GA INSTALIRAO I SVE PROVJERIO I OPET ISTO,NEMA IMENA...
kupi original..
pozdrav svima zanima me nesto planiram da kupim original igru u prodavnici i zanima me dali ima edit na original igrama gledao sma pre skoro svi koji idu ne edit kupuju preko stima dali neko zna mozda jel se moze preko original igre da se ide na edit ili moram preko stima da kupujem hvala unapred
pozdrav svima zanima me nesto planiram da kupim original igru u prodavnici i zanima me dali ima edit na original igrama gledao sma pre skoro svi koji idu ne edit kupuju preko stima dali neko zna mozda jel se moze preko original igre da se ide na edit ili moram preko stima da kupujem hvala unapred
prvo nauci stavit tocku i zaret tamo di triba, drugo sta je tebi ''edit''?
ma to sma nabrzaka pisao pa nisam stavio ni zarez ni tacku,editor je kad mogu otici i napraviti igraca ili napraviti neki transfer kad bude ili naprimer ja volim valenciu da mogu da uđem napravim im stadion,stavim daimaju vise para za budžet i tako na to sma mislio na starim football mangerima je bilo to da mozes
naprimer na starom football manageru 2011 odem u my computer u d i tamo mi je igra i odem pise editor i uđem u bazu podataka i mogu sta hocu napraviti igrače,praviti transfere bilo sta,napraviti stadione stavljati pare koliko hocu za budzet i tako to na to sam mislio pa ako neko zna dali ima kad kupis original cd to ili moram na stimu da kupujem
možes editor preko steama skinut za džabe
prvo nauci stavit tocku i zaret tamo di triba, drugo sta je tebi ''edit''?
Hahha javio se onaj što ni ne piše hrvatski normalno.......LOL
znam da se moze skinuti sa stima ali mene zanima dali kad kupis original cd managera u njemu ima editor ili moram bas sa stima kupiti igru
Igru ne moraš kupit na steamu al je moraš aktivirat na njemu...i editor samo preko steama možeš skinit.
ne znam uopce zbog cega bi koristio editor...
ne znam dal neki znaju al to nije editiranje stvari on the fly... bar mislim da nije osim ako nisu mijenjali nacin. jer uvik si morao loadat file pri pocetku pravljenja new game
Bas tako, a ako zelis on the fly, imas FMRTE, plati 5 ojra ili posjeti gusara.
jel mi može ko pomoc, igro bi s nekim njemackim klubom ali to nema smisla ako nema prava reprezentacija. Znam za jedan nacin da bude normalna reprezenacija ali nemam onu mapu steam i sta sad da radim
Ej :D
ovako imam problem sa fm 2014
crasha mi kad god udem u njega npr dođe do stadiona xml.parrsing error tak nes dobijem pa stisnem milijun puta x pa se zatvori....pa se opet neki drugi.... i to irita nemos igrat igricu...
A baš mi se igra :)
Key dobije ko riješi problem :)
evo sto google kaze
Windows XP:
- Click "Start" then click "Run"
- Type the following into the run box and press "Enter": %appdata%
- Go into the "Sports Interactive" Folder.
- Go to the "Football Manager 2014" Folder.
- Delete the "Cache" and "Settings" Folders found inside here.
Windows Vista and Windows 7:
- Click "Start"
- Within the "Search Programs and Files" box, paste the following then press "Enter": %localappdata%/sports interactive/football manager 2014
- Delete "Cache" and "Settings" Folders
Windows 8
- Click "Desktop."
- Launch a file explorer window (a folder for example or just press the windows key + the letter "E" at the same time)
- In the address bar at the top copy and paste the following then press "Enter": %localappdata%/sports interactive/football manager 2014
- Delete the "Cache" and "Settings" Folders
After that try verifying your cache and then try changing from GPU rendering to Software