samo se nadam da će i drugi igrači po svijetu ito reagirati te ih natjerati da poprave sve, ali sumnjam da će ići u tako velike zahvate jer mslim da us svjesno htjeli dobiti nove (mlađe) igrače koji nisu jaki s taktikom. ali da, veliko razočaranje
valjda će ta brojka spasti nakon ovog debakla
Pozdrav ekipa !
Gledam da si kupim igru pa me malo čudi kako je cijena 50 eurića, a u Algoritma 299 kn, što je 80-ak kuna manje.
Ne kužim se baš najbolje u ove stvari pa ako mi netko može pojasniti da li dobivam istu stvar kupovinom na zvaničnoj stranici i kupovinom u Algoritma.
Hvala.
Dobijes potpuno isti proizvod, samo pazi da kada kupujes preko neta ne kupis neku regional locked verziju ( ne moras se bojat mora pisati sa strane kad kupujes ). Ovo u algoritmu je boxed verzija sa cd.om i to da mozes lijepo pospremit na policu a ne netu je key kojega upisujes u Steam i od tamo skidas i igras. Takoder i ovu sta uzmes u algoritmu moras registrirat na steam i skinut igru.
Malo sam zapetljo... Ista je stvar samo sta je ovo skuplje jer je boxed :D
Znači, pljunem 299 kuna, kupim u Algoritma i onda opet isto, na internet i skidam igru.
Plaćam li šta dodatno ?
Samo mi nemoj reć da plaćam dodatno 50 eura 
Znači, pljunem 299 kuna, kupim u Algoritma i onda opet isto, na internet i skidam igru.
Plaćam li šta dodatno ?
Samo mi nemoj reć da plaćam dodatno 50 eura 
Ne plaćaš ništa dodatno
Znači ipak boxed verzija nije skuplja.
U biti, samo sam zato i pitao, nisam navikao da je nešto jeftinije u našim dućanima.
Tnx.
Kako je jeftinija... http://www.g2play.net/store/Football-Manager-2014-Steam-Key.html
Ja ne mogu da vjerujem kako je ova igra unistena. Sto neko rece, cista amerikanizacija, al sto je najgore katastrofalno odradjena. Gresaka u 3D engineu ima nenormalno puno, i vise nisam siguran jesu li to greske ili je SI htio da to tako bude, ali jezim se kad vidim da protivnicki igrac trci u kontru preko pola terena a moji igraci bukvalno bjeze od njega.
Nevjerovatno je koliko opcija su izbacili, slidere, takticka podesavanja, i ovo sto imam sad jako cesto ne radi. Ako sam rekao defanzivnom veznom da pri ofanzivnim slobodnim udarcima ostane nazad, zasto on svaki put stoji na vrhu peterca? Uzas. Hvala Bogu pa sam prvo probao torent verziju prije kupovine. Zali Boze para sto su ljudi bacili na ovo.
Jucer sam sa frendom ocitao nas save Hnl-a koji je dosad normalno radio, i odigramo novo kolo a obojici izbacuje neke nebulozne rezultate npr jde tekma nema udaraca na gol al prvo gore na rezultatima stoji da vodim 1 pa par sekundi kasnije 2-0 a nitko nije zabio... I onda tekma zavrsi (obje ekipe zabile po gol) 2-0 za mene.... Dakle ocitali smo 4 puta save i svaki put jedan rezultat u tekmi, drugi na kraju kod team talka a treci kad izades iz tekme na fixtures... Mislim ono svaki skoro put ja zabijem gol ili 2 vise a meni zabiljezi ili poraz ili bod... Nemoguce je ista odigrat. Isto tak u tekmi igrac kod 0-0 zabije gol, pokaze se ona lopta dolje na traci a pise i dalje 0-0 lol
kao što rekoh, nadam se što većem broju onih koji će ukazati na sve greške ovogodišnjeg izdanja te tako natjerati developere da prije svega vrate neke stvari, a onda i poprave ostale. teško si mogu zamisliti da nakon toliko dugo godina igranja fm-a, sad moram prestati jer je ova verzija apsolutno neigriva.
Prvenstveno je neigriva zbog velikog broja golova.Kod mene odbrane nema.Da stavim 6 u odbranu i na ultra defnesive opet bih primio 2 gola
Slažem se što se tiče obrane, nevjerojatno kakve gluperde od stopera ja imam....mislim koji god klub uzmem kao da igram s dinamom, zar je tako teško izbit loptu iz peterca, golman neide na lopte..........FM12 rulz
Edit- za ne povjerovati koliko mi se igrači ozljeđivaju na utakmicama, na svakoj utakmici ozljeda, redovito, makar imao i najbolju fitness službu svijeta
obrana je stvarno smišna
iako sam gurnuo u vatru klinca od 18 godina, stoperski par, 18g - 25g, nekim čudom nemam problema sa ozljedama
par slika :)
glavna zvijezda kluba, 11 golova, 15 asistencija u 18 nastupa, nažalost teško ću ga zadržati za sljedeću sezonu, već je Liverpool bacio oko
dos Santos, preporodio mi vezni red, još ne vjerujem da je pristao doći
tablica, obrana užas /// napad odličan
Slažem se što se tiče obrane, nevjerojatno kakve gluperde od stopera ja imam....mislim koji god klub uzmem kao da igram s dinamom, zar je tako teško izbit loptu iz peterca, golman neide na lopte..........FM12 rulz
Edit- za ne povjerovati koliko mi se igrači ozljeđivaju na utakmicama, na svakoj utakmici ozljeda, redovito, makar imao i najbolju fitness službu svijeta
nema to veze sa fitnes sluzbom. to je iskljucivo vezano za igracev injury prone indeks. fitnes, tj physio sluzba je samo za brze zaljecivanje ozljeda
nema to veze sa fitnes sluzbom. to je iskljucivo vezano za igracev injury prone indeks. fitnes, tj physio sluzba je samo za brze zaljecivanje ozljeda
Ma ne govorim ja o jednom igraču, pa nije moguće da mi je cijela momčad "prone to injury" i to već druga (Lens sada) a događalo mi se i dok sam Dresden trenirao....užas, igrači se konstantno ozljeđivaju
Kako ti je postavljen Training Intensity, da nije na Very High, i prati jesu li igraci generalno sretni s treninzima, to moze dovesti do toga da se igraci povredjuju.
kod ranijih izdanja trening je bio ključan za manje ozljeda kao naravno i ono da su neki igrači skloniji ozljedama. kod ove nove skršene verzije ne znam jer sam je odmah stao igrati nakon početnih frustracija s nebulozama.
Najveća zamjerak ide na veliki broj golova.Ja nemogu sastavit 3-4 tekme bez primljenog gola.Mozda sam 2-3 puta dosad sastavio 2 utakmice da nisam primio bar 1 gol.Ili primim neki glupi gol u 90+,nigdje veze.Takodjer omjer suteva na gol i broj datih golova je smiješan.Recimo maloprije sam zavrsio tekmu i omjer je bio 36:3 u sutevima prema golu i 15:2 u okvir gola i pogađajte koji je konačan rezultat bio.Ni manje ni više nego 2:1 i ta sam 2 gola dao u zadnjih 10 minuta.I tako se veoma čessto ponavlja i dosta je iritirajuće.Ja znam da su htjeli napraviti igru težom i realnijom ali malo su pretjerali
Nego sta, a pokusaj jos igrati formaciju bez DM-a, katastrofa, ja ako u toku citave sezone izvucem preko 10 utakmica bez primljenog gola, sretan sam.
Kako ti je postavljen Training Intensity, da nije na Very High, i prati jesu li igraci generalno sretni s treninzima, to moze dovesti do toga da se igraci povredjuju.
ni to nije pravilo. kod mene npr su treninzi uvih high na balanced i ima par igraca koji uvik kukaju kako su im treninzi preteski pa se dosad niti jedan nije skrsija.
to je samo injury prone indeks i nista vise.
najgore je to sta nisu makli one ozljede u teretani. mislim, pa nije valjda igrac toliki degen da ce se skrsti u teretani, odnosno ne radi on to sam bez nadzora fizioterapeuta i fitness coacha. koliko sam puta samo imao te glupe ozljede po 4-5 tjedana.
Kako god, vise je faktora koji utjecu na to, a istina je da su te povrede u teretani preceste, bar nekoliko puta u toku sezone mi se to desi igracima, besmisleno.
Mene nikako da prestane ubijati nedostatak slidera i uopste taktickih podesavanja iz prethodnih verzija, sta god da uradim, i kolko god sam testirao, defanzivni vezni, kojem jasno naredim da igra iskljucivo odbranu i uvijek ostaje nazad, ukljucujuci prekide, pri svakom korneru je u protivnickom sesnaestercu :S
Nego sta, a pokusaj jos igrati formaciju bez DM-a, katastrofa, ja ako u toku citave sezone izvucem preko 10 utakmica bez primljenog gola, sretan sam.
Igram 4-2-3-1 formaciju gdje mi mi 2 vezna imaju oba defend,plus 3 odbrambena defend ali džaba
Imao sam ja ideju za taktiku još u fm2012, sa neobičnom formacijom oblika:
ST ST
AML AMR
MC MC
DML DMR
DC DC
GK
probajte ;) tempo fast, passing short, ostalo posložite po svojim zamislima xD
btw. oprostite na offtopicu, ali molim Vas glasajte mi ovo: http://www.chemgeneration.com/hr/chainreaction/ekipa-%C4%8Detiri-kemijska-doba---znanstveno-natjecanje-lan%C4%8Dana-reakcija.html
jedno pitanje zasto mi nece pokrenut fm14 stalno mi hice error crash dumps fm 2014 v14.0.2.431949 dal mi mozda treba steam???
Pozdravljas se sa tim saveom i igras dalje... :D
stvar je u tome kaj jos nisam ni pocel igrat
Pa jel imas original ili nemas ? Ako nemas onda je crack ocito u banani....
nemam orginal buraz igra isti taj njemu dela meni ne