Sa butreganom bi ga bilo najbolje linkat da imam toliko coinsa. Vidjet cu mozda ga i slozim jos imam jos malo vremena
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Sa butreganom bi ga bilo najbolje linkat da imam toliko coinsa. Vidjet cu mozda ga i slozim jos imam jos malo vremena
S obzirom da mi je većina forumaša fotkala svoje dobitke u SBC, evo što sam ja sada dobio u rare packu. Dakle, kako ste konstatirali, ovo je ipak malo čudno da baš svi dobijamo cijeli dan karinu. ja sam danas i jučer odigrao sve SBC i najjača kartica koju sam dobio bio je Džeko. Danas ne mogu dobiti niti karticu ratinga 80. Meni to nije normalno. Da sam prodao silver kartice potrebne za ovaj zadnji SBC dobio bih nazad tri puta više od ovog rare packa. Tko su ti ljudi koji dobijaju sve ove inform kartice koje su otišle trenutno u bescjenje?
S obzirom da mi je većina forumaša fotkala svoje dobitke u SBC, evo što sam ja sada dobio u rare packu. Dakle, kako ste konstatirali, ovo je ipak malo čudno da baš svi dobijamo cijeli dan karinu. ja sam danas i jučer odigrao sve SBC i najjača kartica koju sam dobio bio je Džeko. Danas ne mogu dobiti niti karticu ratinga 80. Meni to nije normalno. Da sam prodao silver kartice potrebne za ovaj zadnji SBC dobio bih nazad tri puta više od ovog rare packa. Tko su ti ljudi koji dobijaju sve ove inform kartice koje su otišle trenutno u bescjenje?
8 81+ upgrejda sam napravio, većinom pl i la liga, top igrač fabinho, kojeg već imam, sve ostalo 81 i 82 rated beskorisnjaci. Znači bacio sam skoro stotinu rare gold igrača u 16 idiota dobivenih. Nakon toga probam složit još dva ova glupasta pl upgrejda, čisto da ne bacam više rare igrače, top kartica jimenez 80 rated. Smijeh žešći, što ti kažeš, otvoriš onu grupu većinom debila na fejsu, čast iznimkama, i vidiš da pacijenti dobiju kdb-a i slične if kartice iz prvog pokušaja ovog najobičnijeg kretenskog pl upgrejda sa 3 igrača 1 rare.
Stao sam, jer sam pao na 870 igrača u klubu i ne mislim više bacat bezveze, bolje ih je trpat u marquee i slično, bar su normalni pakovi tamo a ne 2 debila 81+ pack.
PL upgrade puno bolje nrgo taj 81+.
Fabinho, Pepe i Martial.
Otvorim onu fejs grupi, lik otvorio IF Mahreza pa IF De Bruyne. Nema stari moj... Bolje se rodit bez kurca nrgo bez srece.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Ja apsolutno sve stavljam na prodaju
Ako ekipa kupi za 400/700, to je bolje nego otvarati untradable packove!
Ja sam sve rare playere koje imam prodal jer su isli po jebackoj cijeni. Zaradil tih 80k, kupil De Bruynea sa Hawk. Sad je to bombica ekipa.
EDIT - eno balonja u jednom paketu Fernandinho i IF de Bruyne. Pa jbt led.
Dosta za danas.Noobu se lopta odbija do cistog suta.
This time next year we'll be millionaires
7-1, poraz koji sam dobio je bio DC, 8. tekma je bila tako izdelayana da vjerojatno necu vise dns igrati, eventualno iza ponoci
Meni cak ova jedna tekma kaj sam odigral bila ok. Probal De Bruynea. Fina kartica. Lijepo se krece, udarac odlican. Svida mi se da "pametno" utrcava u prostor. Mogu rec da stvarno sad imam ekipu po gustu. Plus klupu di imam 4 igraca koja kad udu unutra nisu nista slabiji nego ovi kaj su izasli.
Cekam kasne vecernje sate da nadrobim do g3. Trenutno na 9-2.
Ima li u fifi 19 setup touch,odn pri primanju lopte se drzi R2 i desna gljiva u bilo kojem smjeru te si igrac napravi prostora za sut/pass?Nadam se da razumijete na sto mislim?To sam skuzio sada u fifi 20 demo i jako ljepa izgleda ta animacija i korisna je dosta...
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Odradim upgrade za totw i padne mi sane st(untradeable), TOP jer mi paše u momčad 
Odradim upgrade za totw i padne mi sane st(untradeable), TOP jer mi paše u momčad 
Toliko te ponijelo da niti ne znaš koga si dobio?
Kad vec ne mogu dobiti iconu, odlucio sam si kupiti mozda najjeftiniju iconetinu u igri. 
Žaosno ali večeras je postala još jeftinija. Nisam izdržao i kupio sam ga a onda i IF Hazarda zbog linka pa ću malo igrati s njima. Uzeo i Lewa i razjebao sve coinse. Bilo mi glupo ne uzeti ga za 150k coinsa. Nadam se da će porasti cijenom do sljedećeg vikenda pa možda nešto i zaradim. Ako ne, vjenčao sam se s njima.
Da li fifa 19 ima updateane timove odn. Da li se igra sama update sa novim igracima u aktualne timove u kojima sada jesu ?
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Ne
Napravio 5 if Tradable packova
10 81 plus PL
10 Normalnih pl upgrade
I jos imam 6 paketa iz flash SBC za otvorit pa bar jedan Walkout mora biti makar nek bio i golman. Nisam potrosio niti 1 coin sve iz kluba i jos mogu raditi ove obicne upgrade. Prodao 50 banega za 2900 kupio ih za 1600 1700 u pon.
Kad neće u packovima onda sam pokupovao za sve coinse IF kartice pa neka stoje. Uzeo 4 SIF Lewa, IF Mertensa, IF Hazarda i IF De Bruynea. Glupo mi bilo ne uzeti SIF Lewa za 135k coinsa. Pa ako na njemu spljugam onda sve k vragu.
Nije mi dan danas definitivno trebam ostavit komp na miru.
Prvo checkiram cijene ovih svojih boljih igrača i ne primi mi kretenska igra da sam stisnuo strelicu nego mi umjesto compare price ode na list on market allana za 5000 -.-
Onda krenem u wl, prvo kretensko portugalsko smeće koje nema pojma o igri, ali gleda svaku animaciju od početka do kraja i koristi sve pauze na tekmi od do. I onda ga igra toliko gura da ja imam 24 udarca po golu, 18 u okvir, njegov onaj kretenski golman iz talijanske lige je bog igrice, moj ederson nema pojma jer je primio iz 3 udarca tri gola. Igram slijedeću, opet ista priča, lik je debil i napravi crveni krvnički u 25oj, normalno da mu je igra dala sve do kraja, vodim 2-1 u 85oj, gubim tekmu 4-2 u 90oj, niti jedno jedino dodavanje nisam imao u 8 minuta igre, sve njemu u noge. Igram treću, opet opet opet jebeni adjustment gura kretena jer ima lošiji tim. Ja sa igračima sa 80+ pass ne mogu spojit 2 dodavanja, i igrači sa 90 šutem ne znaju pucat po golu, on sa fabinhom sa 68 šutem zabija prvo gol iz voleja sa 25m, onda gađa suprotne rašlje s 16 metara lijevom nogom. Extra. Fabinho bog, kakvi agueri, aube, ville, mbappei. Fabinha na st. Pas mater kanadsku i njima i igri i svemu.
Naravno da ce najvece smece exploitersko biti usrani poljak. Majku im milu jebem kalo ih mrzim, josmiz vremena kad aam igral WoT. Najveca nakupina debila u povijesti gejming. Pogledajte ovo sranje od utakmice. Njegovi heatmapovi igraca ce vam sve rec. Doslovno sve.
Svaki replay gleda od kad ke dosel na 3-3. Poslije je samo trco do, centra i ona shush animacija.
Svaka cast.
Nisam slagao upgrade za lige jer od Engleza imam sve što mi treba i to untradable pa da ne dobijem duplić.
Slagao sam tradable TOTW i dobio Dybalu, Mahreza, Taliscu i nekog 79 rated IF.
Jbga, sad je solidna šansa da se ubode neka jača IF kartica pa sam morao probat.
Još sam dobro i prošao na kraju kako je moglo biti.
Odradim upgrade za totw i padne mi sane Mane st(untradeable), TOP jer mi paše u momčad 
Toliko te ponijelo da niti ne znaš koga si dobio?
sorry nije sane nego Mane
,ali baš sad gledam pa u ovom totw ga nema ,a meni je pao?kako?
Ne znam koliko netko ima zivaca, ali nikad ne odustajte.
Moram priznat da je i meni jucer doslo da predam tekmu (a nisam do sada predao niti jednu), jer sam do 20.min. gubio 3-0, od oponenta koji ima Cruyffa, Ria i ostalih sbc mother fuckera, + lik ima skill, a tu mislim na demonstriranje driblinga na terenu. Tekma je na kraju zavrsila 6-3 za mene, a prijelomni trenutak se dogodio, kada sam pri rezultatu 3-3, isao sam na vratara, a njegov me Rio pokosio s ledja i dobio crveni.
Drugu tekmu, koju sam mislio prekinuti je bio protiv oponenta koji igra onu 4-5-1 formaciju, koju kad vidim, odmah znam da ce biti cupavo, jer je forsiraju ovi jebeni igraci.
Nisam se mogao sastaviti s loptom i preci centar. Gubio sam 2-0 i mogao primiti jos toliko golova do kraja 1. poluvremena. U jednom trenutku sam stisnuo pauzu kako bi predao tekmu, ali sam na kraju zastao i vratio se i tu tekmu odveo u produzetke i zavrsio je prije izvodjenja jedanaesteraca s 5-3.
Btw., place mi se jer moram gledati kako prolazi ovaj sbc za Moralesa. Steta sto zahtjevi nisu kao za Vardya, jer ovako mi dodje kao skup sport.
The Commissioner of Football
Iskreno... I nije mu neka ekipa za tu lovu i ovaj vremenski odmak.
Igram upravo prvu tekmu dana, frajer ima Messi-Auba-Son-Mane; Torreira - Scream Firmino; Zanetti-Lenglet-Hernandez-???; Ter stegen
Moram reci da je prva tekma ovu WL gdje je lik stvarno znao igrati ali forsira pucanje van 16, forsira sve lopte na Messia ali sve u svemu zabavna tekma! 5-1, RQ napravio u 64.
Vi koji niste Davida Villu napravili, ja vam ne mogu opisati kakva taj covjek cuda radi. Fantastican je.