FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.266.254
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 20
cicek kaže...
SimeKZ kaže...

Svakih 1h ocito. Ja u svojem izvukel Coronu. 

Ja sam iscupao gomeza(80). :D  nista ispod ikone mi nece zadovoljit apetite, tak da budem ostal gladan. :D

Takoder. Ovdje jedino postena ikona moze nadogradit ekipu. Jedino kaj bi htio je De Bruyne na mjesto Eriksena. Za sada mi fali jedno 60-70k coinsa prema sadasnjem marketu. Mozda iz flash SBCa nest izleti.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
15 godina
FIFA 20

Jel netko kupio onaj pack od 100k?ste dobili nesto dobro ili?

meni je falilo 8k i taman da cu prodat par škarta i nestane pack iz ponude.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Doci ce opet, ja osobno nekupujem bas packove jel obicno nedobijem nista radije odradim neki SBC pa dobijem packove kao nagradu. Ja nekuzim ako je monitor ili tv kriv za delay zasto onda nekada igra radi kako treba i sa TVom. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
FIFA 20

Izgleda da je prošli vikend bio najbolji vikend za kupovinu. Osim ovih IF kartica koje su ponovno u packovima sve ostalo je jako stabilno s cijenom. Prošli vikend sam kupio pogbu za 275k coinsa, jučer je išao za 290k a danas ide po 305k. WL sjebe priliku za manjim cijenama. Promocija ide samo danas i sutra. U nedjelju sve po starom i nada da će ipak nešto pasti s cijenom kartice koje nas interesiraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ova ekipa na slici dok je mogla drzat constant pressure... To jr najjaca ekipa u kompletnoj igri.

Ti ne mozes dodat loptu kraj tih ljudi kako lete. Gubio sam 3-1, dok mu par puta nisam uspio razigrat bunker i na kraju izboril crveni i penal. Na kraju otislo u produzetke jer su njegovi bili jebeno mrtvi.

De Jong je Gullit u malom. Doslovno Gullit. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Prosle godine su meta kartice koje se najvise koriste u WL najvecu cijenu imale petak nakon black fridaya. Nakon toga je bio lagani decline do kraja igre. Slobodno provjerite grafove na futbinu i uvjerit cete se. Ja odigram jos ovu wl nekako, ako nista bar do gold 3 i onda iduci petak prodajem cijelu ekipu, uzimam malo pauzu i bacam se na druge igre.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Tri sbc odigrao i najbolja kartica Džeko. Gasim konzolu, laka noć svima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Tri sbc odigrao i najbolja kartica Džeko. Gasim konzolu, laka noć svima.

Ja cu pricekat jos ovaj u 23:30... pa otvorit ta tri komada kaj imam. Taj jedan kaj sam otvoril, unutra je bil Vestegard. 

11 godina
protjeran

Puno se zalis s obzirom da nas ima koji dobijamo jos veca govna od igraca.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Puno se zalis s obzirom da nas ima koji dobijamo jos veca govna od igraca.

Stari, OD SB u dva rare mega packa nisam dobio karticu vrijednu 2000 coinsa, od rivalsa nisam dobio karticu vrijednu 3000 coinsa, od Marquee sbc nisam dobio karticu vrijednu 1000 coinsa a danas eto Džeko koji vrijedi 3000 coinsa. U međuvremenu sam otvorio nekoliko packova koje sam dobio u objectivesima s jednakim uspjehom. Pa je li može gore od toga? Stvarno nije u redu da nam ništa ne daju. Ubijaju nam i ovo malo volje što je ostalo. Gledam sve te kartice na marketu i uvijek se pitam, pa tko to sve dobije kada ne znam nikoga da je nešto vrijedno dobio?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2019 23:11 (movie).
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...
SimeKZ kaže...

Svakih 1h ocito. Ja u svojem izvukel Coronu. 

Ja sam iscupao gomeza(80). :D  nista ispod ikone mi nece zadovoljit apetite, tak da budem ostal gladan. :D

Takoder. Ovdje jedino postena ikona moze nadogradit ekipu. Jedino kaj bi htio je De Bruyne na mjesto Eriksena. Za sada mi fali jedno 60-70k coinsa prema sadasnjem marketu. Mozda iz flash SBCa nest izleti.

Nebi meni smetao ni auba. Kad sam igrao draft dobio sam klose-a on mi je bio bomba. Igrao sam ovu wl s ronaldom 90 rated, ali nije me se dojmio. Ne bih dao te coinse za njega.

Edit: evo u zadnjem paketicu nzonzija :D ekipa je sve jaca i jaca :D

Cak mi i ovi iz EA-a zele nesto poruciti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2019 23:41 (cicek).
17 godina
cicek kaže...

Nebi meni smetao ni auba. Kad sam igrao draft dobio sam klose-a on mi je bio bomba. Igrao sam ovu wl s ronaldom 90 rated, ali nije me se dojmio. Ne bih dao te coinse za njega.

Nije mi vrag dao mira i čekao sam i ovaj sbc  u pola dvanajast i izleti mi Vida. Sad stvarno mogu na spavanje...

17 godina
neaktivan
movie kaže...
cicek kaže...

Nije mi vrag dao mira i čekao sam i ovaj sbc  u pola dvanajast i izleti mi Vida. Sad stvarno mogu na spavanje...

Pazi da se ti vida ne pojavi u snovima :D

11 godina
protjeran

nisam ni ja.ne bi se kupovali packovi da sbcovi daju.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
FIFA 20

Daju SBC u istoj mjeri ko i paketi. Nema pravila. Samo pvecavas sansu kupovanjem paketa jer, logicki, otvoris vise paketa. 

Ja primjerice nikad od kad igram FUT nisam potegnul Neymar, Messi, Ronaldo trio. 

Ove godine imam solidan pull - Son, Dembele ( meta ), Aguero, Kroos, Scream Traore ( cura otvorila ), UCL Semedo, Thiago Silva 2x, Oblak i tako... U F18 sam otvoril Del Piera u F19 Stoickhova... oba najveci rating. Tak da, cekam i ove godine neku ikonu. 90% toga iz SBCa ostalih 10% iz nagrada WL i DR. 

Ono kaj sam htio napisat, prije nego mi je sislo s uma. Jebena je spika kako 80% populacije FUTa su europljani, al se jebeno vrijeme mjeri prema smrdljivim amerima. Sad mi kao velika vecina propustamo pun kurac flash SBCa kaj po meni nije u redu. Ili neka ih ostave da duze traju ( onda nebi bili flash ) Ili neka ih ispucaju u neko vrijeme koje pase nama i njima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2019 0:11 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Ako zbog ičeg prestanem igrat ovu igru, to je zbog čiterskog smeća.

Krenuo sam u wl sa 1-5. Prve dvije me spojilo s likovima koji su me razbili igrom, jedan od njih dvojice ima account iz 2012.e, do sad nisam ni približno igrao s nekim sa toliko starim accountom u futu. Treću sam ja razguzio nekog lika. E onda je krenuo kaos, ukrajinac pa rusi. Prvi nije imao igrača iznad 70 pace, ali kompletan njegov tim je trčao neviđeno. Znači lik ima u obrani dvojicu 79 rated francuza, koji su do 45e minute ne stizali dembelea, vardya i sanea, nego još neviđeno u fifi, u trećem koraku lik warp speedom prestiže sanea u punom trku koji je bježao korak ispred. Znači warp pogon. I tako cijelo prvo poluvrijeme. Ali ajde, to sam sve nekak predurao, ali kad me je krenuo lupat, uklizavat s leđa, sprijeda, s boka, a sve bez iti jednog faula, vidio sam da nešto smrdi. Znači kako god i koliko god me lik faulirao, po dvojicu, trojicu za redom, sudac ne sudi faul. Kao kad se igra onaj mod u friendlyima bez faula. Potpuno isto, samo što je ovo wl. KAtastrofa. Druga dvojica rusa, to je tek smijeh, lik s mbapeom u timu, ima 0 udaraca na poluvremenu po golu. Ja 14, 4 u okvir, 2 gola. Onda kreće show u drugom poluvremenu, ista stvar, nema faula, al lik nema pojma o igri. Na kraju sam popušio 4-2, udarci on 4-4, ja 25-13. Znači lik je perjao bez faula, prešao centar 4x i zabio 4 gola. Od toga 2 iz višestrukih odbijanaca od moju obranu njemu u noge. Al najjači gol je bio kad je nabacio skroz na drugu stativu, ja dovedem golmana tamo, a golman stoji i gleda u loptu, lopta pada doslovno na njega, on niti hvata niti izbija loptu nego stoji i gleda kako pada niz njega i 'dragi pošteni' rus zabija gol iz mrtvog kuta jer moj golman i dalje samo stoji. Još je bilo xx strašnih situacija koje su neobjašnjive, al ovo je bio vrh. Treći rus je imao neki glupasti tim sa vrlo niskim team chemistryem, ali u obrani d.sanchez koji je trčao sa 199 pace i skakao 3m u zrak. Još da me nasprda, lik uvede u drugom poluvremenu 75 napadača sa 60 pace i 70 šutem i nabije 2 gola s njim. Da ne spominjem da taj isti napadač ima phy 60, i uredno je nadskakivao svaki put scream piquea i rio ferdinanda, i pretrčavao ih kao da ovi stoje, a imaju shadow obojica. Čiterska smeća, dabogda ih bannalo iz svih onlajn igara svijeta doživotno.

I za kraj, jedna fotka za moviea. 12/12 pack iz flash sbc-a. Top igrač, 79, i to sva govna koja su već došla danas 2-3x u packovima...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Ja izvukao Davida Silvu iz hrpe Packova ali moglo je biti i gore. U pola 1 sinoc nije bilo vise SBC a. Ovo mi je najgora wl do sada. Trenutno sam silver 2 sa jos 10 tekmi za odigrat. Doduse puno sam izlazio jel nemam zivaca ganjat rez. Kad mi igraci trce kao kroz blato. Silver 1 ce biti svakako a vidjet cu ako dobijem za redom sve onda cu igrat za gold ako ne ne. Jel ima neka nova fora sa finesom od 20 m nekoliko tekmi lik se zaletibu sprintu i puca finesu sa prosječnim igracima i ulazi sve. Imam 1M coinsa i nadam se da ce biti totw upgrade sbc da prodam 100 83 rated igraca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 20

Kad vec ne mogu dobiti iconu, odlucio sam si kupiti mozda najjeftiniju iconetinu u igri. 

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2019 9:27 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ja isto jučer u packovima kita, najjača kartica jedna 82, a ovo ostalo sve 80-81.

To mi već počelo ići na kurac da se iz jebačkih packova izvlače tako jadne kartice.

Pa ne tražim ikonu svaki put, ali ono, postoje i 83-84 rateda kartice.... ili ne postoje?

Glavno da su oni stavili board na 83 kartice pa ih valjda zato i daju na kapaljku.

Riješio sam Trossarda jučer lagano.

Obično petkom ne igram WL jer tada igraju panjevi, a Rivalse igraju njubovi pa onda puno lakše rješavam zadatke :)

I kupio sam Essiena 87.

U Rivalsima se pokazao prilično dobar, a vidjet ćemo kakav je u WL.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ja isto jučer u packovima kita, najjača kartica jedna 82, a ovo ostalo sve 80-81.

To mi već počelo ići na kurac da se iz jebačkih packova izvlače tako jadne kartice.

Pa ne tražim ikonu svaki put, ali ono, postoje i 83-84 rateda kartice.... ili ne postoje?

Glavno da su oni stavili board na 83 kartice pa ih valjda zato i daju na kapaljku.

Riješio sam Trossarda jučer lagano.

Obično petkom ne igram WL jer tada igraju panjevi, a Rivalse igraju njubovi pa onda puno lakše rješavam zadatke :)

I kupio sam Essiena 87.

U Rivalsima se pokazao prilično dobar, a vidjet ćemo kakav je u WL.

Ja sam danas napredovao rejtingom iz paketica. Trenutno je top kolarov. Ako crni petak potraje do bozica mozda doguram do rufiera ili onog madara iz bundeslige. Naravno golmana.

Ja pak bas trazim iconu jer je jos nisam otvorio od kad je svjeta i vijeka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2019 10:12 (cicek).
13 godina
cicek kaže...

Ja sam prošlu FIFU otvorio tri ikone, Neymara i plavog Messija tako da se u ovoj ne nadam previše.

Mada ne mogu se žaliti, dobio sam nekoliko lijepih kartica i ove godine.

Samo mi ide na kurac kad otvaram pakete pa mi top igrač u rare players packu bude 79 rated - to je baš jadno.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
cicek kaže...

Ja sam prošlu FIFU otvorio tri ikone, Neymara i plavog Messija tako da se u ovoj ne nadam previše.

Mada ne mogu se žaliti, dobio sam nekoliko lijepih kartica i ove godine.

Samo mi ide na kurac kad otvaram pakete pa mi top igrač u rare players packu bude 79 rated - to je baš jadno.

Jedino sto sam ja dobro dobio iz paketa je kane i on je dosao iz 2 players packa. 

15 godina
FIFA 20

..a kad kupiš pack od 125k i dobiješ Kepu  znači ovo mi je zadnji pack koji sam kupio sa coinsima IKAD.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Pa rekao sam ti da se ne isplati ja sam prosle godine stuka preko milju coinsa i vratio mozda 200k nazad

13 godina
neaktivan
FIFA 20

https://www.youtube.com/channel/UC4nWZGlmUj1XDSzXk2ak8Hg?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

..a kad kupiš pack od 125k i dobiješ Kepu  znači ovo mi je zadnji pack koji sam kupio sa coinsima IKAD.

Jeh coinsima se nikako ne isplati kupovati pakete. Prakticki nista ispod 90 rated bpl igraca se ne isplati dobiti jer ides u minus. 

7 godina
FIFA 20

Odradim sada ovaj sbc i od 11 igraca sto sam stavio,7 istih dobijem u pack-u. 

0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 20

6-0 u WL za sada. zabio 22 gola, primio 1. Villa je jebena zvijer sa 12 golova. Delay poceo biti odvratan u 6. mecu

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Ovi paketi danas iz flash SBC a su toliko jadni jucer su bar bili rare ili prime sad samo obicni najjaci je premium. Otvorit cu ih kasnije sve da vidim svoje 79 rated rare kartice. Villu bih htio slozit ali nemogu ga nikako linkat pa ga necu ni slagati iako bi ga mogao za 50k vjerovatno slozit ostalo imam u klubu. Nadam se da ce veceras biti totw upgrade sbc da potrosim ove untradable IF kartice koje imam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
CroVandal kaže...

Ovi paketi danas iz flash SBC a su toliko jadni jucer su bar bili rare ili prime sad samo obicni najjaci je premium. Otvorit cu ih kasnije sve da vidim svoje 79 rated rare kartice. Villu bih htio slozit ali nemogu ga nikako linkat pa ga necu ni slagati iako bi ga mogao za 50k vjerovatno slozit ostalo imam u klubu. Nadam se da ce veceras biti totw upgrade sbc da potrosim ove untradable IF kartice koje imam.

Linkas ga sa ikonama ili spanjolcima u 4-5-1

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice