FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.266.316
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: FIFA 20
Gerro kaže...
Moze mala pomoc..?!

Igram 41212, i ne znam instrukcije namjestiti, a htio bih da mi ST i CAM ostanu naprijed, i ST pretrcavaju na siroko obranu, ali oni uvijek stoje i gledaju me. A zadnji vezni mi ne stoji iza kad napadam vec ide naprijed, iako imam "stay back"

ST-Aguero, Zaha
CAM-Eriksen
CM-Lacazete, Firmino
CDM-Sissoko
LB-Mendy
CB-Pique-Nesta
RB-Walker
GK-Ter Stegen

Neka dobre instrukcije za WL, imam Balanced i Fast Build

Na ST I CAM - Stay Forward on Defense.

ST - Get in Behind, Drift Wide (ako zelis da se postave sire) ili Stay Central (ako zelis da se postave usko)

CDM - Stay Back, Cover Center.

Budi oprezan da ne stisces L1 kada dodajes loptu sa CDMom ili da ne klikces bzvz L1 u njegovom smjeru dok imas loptu sa nekim drugim igracem jer je to "manual trigger" za napadacke trkove, sto ce reci da ce se zaletiti ko muha bez glave.

13 godina
FIFA 20

Ne znam jeste svjesni da je danas BF na FIFAi uz flash saleove i pizde materine... igra ovako nije igriva, danas ce bit top.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ne znam jeste svjesni da je danas BF na FIFAi uz flash saleove i pizde materine... igra ovako nije igriva, danas ce bit top.

Mogu se eaovci flashjebat, radim drugu, taman će se smirit ta crnopetkaška sranja dok dođem s posla da mogu igrat wl normalno. Mada, normalno je "normalno". Jučer delay od sekundu, jebote TREĆI moj igrač dobije loptu dok igra registrira šut umjesto dodavanja.

13 godina
FIFA 20

Crveni su njegovi. Zeleno su moji udarci. 6 stativa sam pogodio. On je otiso 4 puta pred gol i opalio par puta. Prva tekma, prvi poraz. Hvala lijepo. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2019 11:28 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Dodigrao cim je poceo wl 5 tekmi sve dobio od onda nemozes nista delay odvratan. Stiscem takcle neradi tek nakon 2 sec napravi. Nemogu dodati loptu znacinsvi igraci pokriveni a kad dodam dugu loptu njegovi stizu aubu kao da svi imaju pace 99. u Njemackoj sam a spaja me sa rusima i Albancima pise sve zeleno kao ping ali je karina. Skill move mozes zaboraviti jel dok on napravi vec je lopta oduzeta. Sa druge strane on sam stisne O i uzma loptu ako se gradim isto. Dembele odgura Pique kao da je od papira. Uglavnom neigrivo trenutno. Za prosli BF je bilo cijeli vikend mislim svakih 1h sbc za pakete.  Iducu wl cu pustiti da me nakantaju prvih 5 tekmi za ranking i onda igrat.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2019 11:29 (CroVandal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja sam na 2:1 u wl. Planirao sam ujutro igrati ali jbg iskrsnulo nesto pa sam samo dvije odigrao od 9 pa do sad. Uglavnom drugu sam popusio na penale zbog ove notorne gluposti okretanja glave u smjeru suta. Taj koji je to smislio je kreten kakvog nema. Pa koji normalni igrac gleda u smer u kojem puca ko konj. Aaah al dobro. 

Uglavnom prva tekma bez delaya. E ovu drugu sam poceo u 11 i 10. I tu je bilo delaya, ali moram reci da je igrivo bilo. Sve mi je jaci dojam da kombinacija delaya i ne adekvatnog monitora stvara neigrivu atmosferu na fifi. Recimo ako je ovo vrhunac delaya koji sam sada igrao onda mogu rec da nije tak lose. Zapravo sad kad imam delay mi se cini da je slicna situacija nego prije kad sam rekao da je sve ok. Lupam gejm za gejmom zakljucak cu donjet jos. Zalio bi u udarnom terminu odigrati par gejmova pa da vidim kakva je situacija tad. 

Jos 17 tekmi u 2 dana. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2019 12:11 (cicek).

0 0 hvala 0
13 godina
manipulator kaže...

Znači ovo još nisam doživio.. Imao sam 10 suteva, 4 stative, ter stwgen sve brani. Lik zabije gol i samo se zabija u cosak i gradi loptu .Znači dno dna  .. 

Naravno izgubio sam 1:0 uz 2 crvena kartona i 4 žuta .

E sad mene ovo zanima ,pogledao sam user name, otišao na njegov psn profil i stisnio block user na svome ps4. Sad mene više neće igra spajati sa njime više ili? Mislim da bi to logično trebalo da bude zar ne? 

Cisto sumnjam da to tak ide. Onda bi vecina ovih igraca sta pokusavaju uhvatit 30-0 score u WL blokirala sve pro igrace da ih ne spaja s njima.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
8 godina
FIFA 20

Vi sto ste doma, za kolko krece BF na fifi?

0 0 hvala 0
13 godina
sexytoiletpaper kaže...

Koliko se sjećam iz prijašnjih godina, normalno kao i svaki dan u 19:00h.

Samo što bude svakih sat vremena novi SBC i budu specijalni paketi za otvaranje isto u različitim vremenskim intervalima.

[19xx] 4ntraks
13 godina
sexytoiletpaper kaže...

u 15:00 krece. 

Ma igra je totalno pod teskim delayom. Katastrofa za kompaniju koja samo od FUTa uprihodi 2,5mlrd dolara. SRAMOTA. 

Patch? Kaj je to? Nekaj popravlja? Nekaj vraca na staro? Ja to nisam osjetio. Meni je jos gore. Pogotovo uz delay. 

Igram petu tekmu. Odmah na pocetku probam ball roll i lik radi dummy move. Znaci, patnja isusova do kraja tekme. Po njegovim kretnjama vidim da je sve u redu. On uredno radi fintice, promijeni smijer kako zeli. Sve super. Povedem, on zabije i tako sve do 3-3. Zadnjih 10min tekme ko prijasnjih 80. On u svojih 16m i brani se sa tandemom Messi - Griezmann. Doslovno trckara uokolo i ja moram pazit svaki svoj pas. Dodajem Sonu loptom sa X ona ode u for ( zasto? Ne znam ). I nakon treceg puta kaj sam gurnulu loptu sa X, ona ide u noge. Ja automatski radim fake shot da se oslobodim igraca a moj Son se okrene i dritača po golu. Naravno da se njegov Van Dijk ukazal i blokira to. Lopta pada nazad Sonu, ja opet fake shot on opet udarac po golu... lopta legne na precku. Nazad skroz na Kantea i napad iz pocetka. Gurnem Aguera u napad, lik zdrobi 4 stative u 2 napada. 

Tekma ode u produzetke. Ja stavim jos Sissoka i Balea kao super subove... gdje Bale ide 4x sam na gol i 4x ga ja sa ball rollom namjestim na lijevu nogu a on udara desnom. Hvala kurcu pa je jednu od tih 4 pospremil sasvim slucajno. Tekma zavrsava 4-3, ja imam laganu hipertenziju, smrdim po znoju jer sam doslovno okupan u znoju. 

17 godina
FIFA 20

Gledam sinoć Borasa i nekako mi je lakše kada vidim da je lik izgubio na identičan način kako znam i ja izgubiti a ne treba napominjati da nisam niti približno njegova liga. Time otpada ona mantra kako profići ne gubi na iste načine kao i mi smrtnici, e pa gube. Situacija je sljedeća. Boras u obrani oduzme loptu protivniku i pokušava dodati prvom do sebe. Naravno dodaje krivo tj. vraća loptu protivniku koji nema ideju što će s njom pa ubacuje loptu u bunar u 16m. Opet je na lopti Boras koji s lakoćom prima tu loptu ali napadač koji je bio iza njega čudesno se teleportira ispred njega i oduzima čistu loptu Borasu i od prve puca i zabija gol. Ovo je toliko frustrirajuća situacija da ne mogu opisati. Oduzmeš loptu, krivo se dodaš pa ponovno oduzmeš loptu ali lik kao da te nema skače preko tebe pa ti uzima loptu i zabija gol. Hvala Boras, nakon ovog sranja kaj si doživio nekako sam lakše išao na spavanje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Meni to toliko kvari igru da nije normalno. Jutros bilo super za igrati opusteno sam igrao sve radi svaka kontrola se prenosi instantno cak i kad sam gol dobio nisam se zivcirao jel su bili normalni i onda krene delay nemozes nista vise i nezivcira me poraz toliko koliko znam da sam nekada bolji ali nemogu igrat dodat loptu na 5m. Jos onda ukljuci team press mozes se j... Duge lopte onda nepomazu jel sve protivnikova obrana stize bez obzira na pace. Nagradama se isto neradujem jel ako i dobijem neki veci rating igraca to su golmani ili koji kostaju 20k. 

13 godina
FIFA 20

U 5 odigranih par stvari mi ide jako, jako na kurac. 

1. Igrac sam ko duh, lopta poluvisoka na njega... Ja odlucim dodat glavom, on ju direktno spusta protivniku na noge.

2. Posto je nova "meta" sprintat po liniji i davat povratne ( koda smo u PES 6). Reakcija stopera je genijalna. Oni svi pretrcavaju protivnika i ulaze u gol dok njegove dvije spice ostaju same na 5 do 10m od gola. Tome sam dosel na kraj da uopce ne prstim tog krilnog nego ( ako uspijem) vracam se CDMom nazad i presjecam povratnu. Ono kaj se u tom trenutku dogada je da moj CDM kojeg ja kontroliram automatski nabija loptu u picku materinu. Ja onak... Koji kurac.

3. Lik trci sa Daeglishom. Ja mu uletim sa Semedom ispred njega, pokupim loptu... Ovaj se teleportira ispred mene i ode. Ja ga opet ulovim sa Semedom i on opet istu stvar napravi. Skoro dobijem gol iz te situacije.

4. Igra ove godine ima doslovno najlosije selektiranje igraca. I to ono selektiranje kad ti dodajes loptu gdje igra iz nekog razloga promijeni na igraca kojem lopta uopce jebeno nije namijenjena. O ovome da ne pricam koliko akcija sam prodal u nista jer je lopta namjenjena Sonu prosla kraj Sona jer mi nije htjelo promijeniti na njega nego je Sane iz Babine grede trcal po loptu. 

Ima toga jos, al ovo je onak... Najgore. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Amigosi moji... otislo je sve tolko u kurac da nismo niti SBC dobili. Al paketi gore. Jedva cekam video od idiota sa YT kak otvaraju. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Istina sve sto si napisao lik dode do mrtvog kuta ja ga stisnem u jockey sa scream piqeuom on doda loptu koja stopera zaobilazi i ravno njegovom napadacu a selektiranje je odvratno i u napadu i u obrani.

7 godina
FIFA 20

Trenutno sam na 8:4,moglo je biti i 10:2 da mi nije konekcija pukla dva puta. 

Preko vikenda radim,ne vjerujem da cu stici ostatqk odigrati. 

Ali sto Ben Yeder,Butragenjo i slicni ruse screeam Pikea i Lengelta kao cunjeve,nevjerovatno. 

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Bas smece od igre. Upalim draft jer se nisam kvalificirao za wl jer nisam nista igrao. Dvije tekme prodju relativno dobro najvjerojatnije jer su bila dva quita prije poluvremena dodje treca tekma ide kick off ja mu uzmem loptu okrenem se da dodam iza on sa neymarom prodje kroz mog kantea i uzme loptu ne kuzim kako samo prodje kroz njega bez da je tackle napravio i naravno da je pao gol nakon toga. Nastavim igrat jer sam kreten promasim dvije gol sanse on posalje dugu loptu na figa ja presjecem loptu sa albom i idem dodati a figo koji je bio metar i po od njega samo se teleportira preko albe i pokupi loptu samo je prosao kroz njega i ode i zabije gol odmah stiscem alt +f4 udarim sakom u tipkovnicu space mi se prepolovi na pola sva sreca pa sam ga uspio zalijepiti super ljepilom pa radi normalno. Jebem ti smece ne mogu se ni pola sata zabavljati a da me ne krenu jebat

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2019 17:13 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ja sam na 6-2, oba poraza komicna. Delay nenadjebiv. Nijenza igrat nazalost. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Amigosi moji... otislo je sve tolko u kurac da nismo niti SBC dobili. Al paketi gore. Jedva cekam video od idiota sa YT kak otvaraju. 

Necu snimat al sam idiot.

Svake godine kupim jedan pack za probu na takvim 'popustima'. 

12/12 rare players pack, 50.000 dao, 5600 dobio nazad. S.cazorla 82, sve ostalo 79 i manji igraci🤐😆

13 godina
jopis kaže...
SimeKZ kaže...

12/12 rare players pack, 50.000 dao, 5600 dobio nazad. S.cazorla 82, sve ostalo 79 i manji igraci🤐😆

Kad sam bio mladi, znal sam tu i tamo otvorit taj neki promo paket. Sad shvatim da mi je 50,000 coinsa jedan G1. Tako da nema sanse da im lipe dam.

15 godina
jopis kaže...
SimeKZ kaže...

ti packovi su navlakuša.

potrošio sam iskreno 50-tak eura jer me bmk ali tada sam dobio samo smeća, znači niti jedan jedini igrač kojeg imam u momčadi mi nije "pao" u kupljenim packovima.

a prokleta ikona mi padne kroz nagrade.

12 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
jopis kaže...
SimeKZ kaže...

ti packovi su navlakuša.

potrošio sam iskreno 50-tak eura jer me bmk ali tada sam dobio samo smeća, znači niti jedan jedini igrač kojeg imam u momčadi mi nije "pao" u kupljenim packovima.

a prokleta ikona mi padne kroz nagrade.

Jesi nasao kome ces dati 50 eura najvecim banditima u gameing industriji sljedeci put kad dobijes opet zelju da im das 50eura uplati tih 50 eura u dobrotvorne svrhe daj ih nekom beskucniku ucini dobro dijelo a ne hraniti pretilo musavo krme sa jos hrane

17 godina
SimeKZ kaže...
jopis kaže...
SimeKZ kaže...

Kad sam bio mladi, znal sam tu i tamo otvorit taj neki promo paket. Sad shvatim da mi je 50,000 coinsa jedan G1. Tako da nema sanse da im lipe dam.

Ma imam 940 igraca u klubu. Najmanji problem je rijesit 50.000.

Samo si dokazem jednom da je kupovanje packova idiotizam.

Al zalosno je da u packu sa 94% probab.za 86+ igraca top igrac bude 82 i to jedan jedini🙄

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo odigrao sam dosta da donesem zakljucak. 

Monitor cini ogromnu razliku. D li odaziv, gsync ili hz ili pak kombinacija sveg, ali razlika je ogromna. Kombinacija losih servera i "loseg" monitora razjebe igru do daske. Server delay danas do 3 nisam osjecao uopce, ako je bio bio je neprimjetan, odnosno nike mi smetao u igri. I sad sam namjerno otisao igrat u udarnom terminu kad se otvaraju paketi i ostalo da vidim i to. E tu je malo drugacija prica, ali opet sasvim drugacija nego prije. Prvu utakmicu igram u gostima i jebiga lik igra dobro i ja primjecujem malo vise delay nego prije, ali opet u neku ruku igrivo. Mislim da je bio lik losiji da bi ga dobio, mozda. Problem kod delaya u udarnom terminu je da se igraci na terenu losije pozicioniraju, pasevi su neprecizniji i reakcije su lose zbog lose odabranih animacija od strane servera. Sad, drugu sam igrao doma. E tu pak je meni bilo sve ok, a kod njega raspasoj. Svaki moj pas je prolazio i doslovno sam svaki duel glavom dobio, bez obzira na igraca. 

Zakljucak:

Rez: 6:2   jedna izgubljena na penale i druga sad. 

Ne isplati se igrati fifu bez takvog monitora. Jednostavno je ovo sasvim drugacija igra. Ne jebe nista delay i sve je ok vecinu vremena(vrlo vjerojatno). U udarnom terminu igrati samo domace tekme(ne znam dal postoji caka kojom se saznaje orije meca dal si doma ili ne). Mislim cak da nebi bio problem ni sad da nije ova sarada od crnog petka u punom jeku.

Ovo s monitorom me sokiralo i razocaralo. Cista sramota EA-a da nekome trebaju skoro pa idealni uvjeti da se njihova igra igra kak spada. To bi moralo jasno i velikim slovima pisati na omotu igre. 

Sto se tice skripte. Ono sto sam mislio da je skripta prije je ubiti bio mix dezinformacija na smjeru server-ruter-gpu-monitor i u natrag. Sada skripta ima drugacije znacenje i moguce ju je nekako zaobici s igracima tipa mbbape i ostali koji se mogu naci u vecem broju sansa nego npr Kane. Jebiga brzina je bitna. 

I za kraj da ne bi netko mislio da sam dobio par meceva pak sam se raspekmezio i poceo pricat bajke. Gluposti i dalje postoje, ali su svedene na minimum. Ustvari na ono sto sam prije nesto vremena napisao da bi se greske u kodu jos i dale prozvakati. Tipa da u jednoj od 10 tekmi pique ide u tackle na nekog tintilinica i popikne se i padne. Desilo mi se i to, ali jednom u zadnjih 15 tekmi koje sam odigrao. 

Znam prepoznati kad me skripta gura i mislim da me jos nije gurala jer sam krenuo u wl s 8 pobjeda u rivalsima za redom, tak da mislim da moze bit samo protiv mene. 

Jos da ne zaboravim. Do prekjucer svaki puta kad bi lopta putovala po zraku, dakle zracni dueli i ostalo... meni nije radilo kak spada. Sad radi i ucim jos kako se koristi i tocno osjetim kad mi je s druge strane netko s "losijim" monitorom kako ga jebu zracne lopte. 

Ako netko ima neki monitor s ovom kombinacijom koju sam gore naveo bilo bi dobro da me demantira. Naprimjer dal je nezadovoljan kao sto sam ja bio do prekjucer.

E i jos da stavim savjet za one koji nemaju i ne planiraju uzet monitor. Ima jedna fora s nvidia control panel postavkama se trilinear filtering stavi na ON i jedna vrijednost ispod njega takoder na on, zaboravio sam koja tocno.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Napokon objective od 7 dana u kojem jedino kaj trebas je igrat jebenu igru. Bilo to SB, Rivals ili WL igrajuci igru i pobjedama napravis jebeni obj. Jbt led... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Jel su to oni jedino stavili ballotetija i moralesa od sbc-a?

Koji promo sve vrvi od uzbudenja, barem za one koji ce lupat po fp. Vidim da su 10% jefiniji :D

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Sbc od 19:30 pa na dalje svakih 30min.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Bas procitam, slozim kad ono odmah Robertson 💪🏻

Ali 🤫 oni imaju oci svugdje!!
13 godina
FIFA 20

Svakih 1h ocito. Ja u svojem izvukel Coronu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Svakih 1h ocito. Ja u svojem izvukel Coronu. 

Ja sam iscupao gomeza(80). :D  nista ispod ikone mi nece zadovoljit apetite, tak da budem ostal gladan. :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice