FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.013.106
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
FIFA 19

Ova igra nikada neće bit kako treba. Ili ne znaju ili neće. Nemoguće da zarađuješ godišnje takvu lovu, a da ne možeš napravit nešta kako treba.

Sudije očajne, količina faulova koji se pravi tokom meča, a ne svira nije normalna. Ili pusti prednost, pojavi se ikonica, pola sekunde kasnije izgubiš loptu, a lik ne svira faul već se nastavi igrat.

Šutevi očajni, dovoljno govori kad uvode timed shooting kao novi feature. Golman skine razne bombe i 1 na 1, a finesse shot koji ide 3 puta sporije sa veće udaljnosti i koji je i manje precizan prevari golmana. Šut vanjskom, prolazak noge kojom pucaš kroz stajnu nogu i udaranje lopte bez problema u takvim situacijama...

Prebacivanje igrača, lopta leti, igra ili zadnju stotinku prebaci ili ne prebaci nikako na tvog igrača, a lopta leti po 2-3 sekunde. Ako ti manualno prebaciš onda se prebaci dva puta, automatski i dodatno manualno. Boriš se sa igrom da vodiš igrača kojeg hoćeš.

Odradiš staning tackle lopta ostaje u nogama protivničkog igrača ili se odbija najbližem protivničkom igraču. Ista stvar sa blokiranim šutevima. Što igrač ima veći rating, to ga više voli lopta. Uvedem loan dybalu u tim i uvjerim se.

Serveri loši, prvih par dana dok se još nisu opteretili u ovoj mjeri su i radili solidno, sad postoji taj input lag koji itekako utiče na igru.

AI defending nenormalan, blokiraju sve živo, shvatiš da je najbolje prepustit AI-u da za tebe radi 80-90% posla uz lagane korekcije sa tvoje strane.

Pace korigirali tako što su napravili da svako može svakog stići u 3-4 koraka.

Pasove korigovali tako štu su napravili da i kad napuniš do kraja pas ide dosta sporo. To daje još dodatnog vremena da odbrana teže ispada, a da presing ima još veću prednost. Kod presinga kad proleti igrač, kad napraviš budalu od njeg, on ne bude kažnjen već mu igra omogući da se vrati u roku 1-2 sekunde kao da ništa nije bilo, sve zahvaljujući ovakvom vidu pace downgradea.

Strength isto zeznuli, prije si mogao da se bolje gradiš ako imaš igrača koji je krupan, jak i ako pravovremeno to radiš, sad neki midget prođe kroz tri puta većeg igrača kao da ne postoji.

AI u squad battlesima od world class pa prema gore postaje smiješan. Glava te jedino može da zaboli od količine pasova koji izmjene sa bronzanim igračima u roku par sekundi i sve na prvu. Ne zna se je li može nerealnije od toga.

Jedina ispravna odluka je odustat od fife generalno jer ne mogu sebe lagat da ovo valja, kad ne valja...

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja sam ušao u 4tu diviziju i zblokala mi se igra na PS4!

Znači jebo im pas milu mater

Kužim ma PC -u da se to dešava ali na PS4????

Nista mi nije priznalo, nije zapamtio rezultate 3 zadnje tekme.

Pojavio se plavi ekran i tražio neki update, kud koji mili moji. 

Popizdio sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 19

Dovrsio WL, Gold1. Zivci su mrtvi.

Ove godine je veca razlika izmedu vrhunskih kartica i osrednjih. Zadnjih 5 tekmi sam odigrao sa Ronaldom i Dybalom i sa klupe Mbappe, Neymar i Salah. Igrao protiv ekipa sa istim ili slicnim timovima i onaj tren kada ovi udu (2. poluvrijeme), druga ekipa vise ne moze prici mojem golu.

Tko ima para neka uzme Mbappea, bez rasprave, najbolja ne-ikona u igrici. Ronaldo zabija sve iz kornera ali Mbappe moze igrati sa zadnjim stadijem raka i idalje ce biti najbolji na terenu.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 19
C3c1l kaže...

Ja sam ušao u 4tu diviziju i zblokala mi se igra na PS4!

Znači jebo im pas milu mater

Kužim ma PC -u da se to dešava ali na PS4????

Nista mi nije priznalo, nije zapamtio rezultate 3 zadnje tekme.

Pojavio se plavi ekran i tražio neki update, kud koji mili moji. 

Popizdio sam.

Ništa novog, to se događalo i prošle godine. Nego, infarkt sam dobio kada je mahrez pogodio avion iznad stadiona pri izvođenju penala. Već sam vidio zaradu na OTW kartici i onda onako pukne penal. To je bila šansa za nadogradnju i prodaju, pitanje je hoće li biti u sličnoj šansi ove godine...jebo sam mu sve živo...

11 godina
neaktivan
FIFA 19

Kad idu nagrade za division rivals?

0 0 hvala 0
12 godina
miikaa77 kaže...

Kad idu nagrade za division rivals?

cetvrtak

12 godina
FIFA 19

Ovaj draft je strganiji od WL. Jeli mi moze netko objasniti zasto sam ja sa Varaneom dobio crveni karton?

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
The_K kaže...

Ova cijela vikend liga je jebeno strgana imam jedan dan 10 pobijeda za redom svi igraju normalno svi se trude drugi dan imam 10 poraza za redoom nitko ne zeli skociti samo stative gadjaju sa 5m svaki put kad uzmem loptu protivniku se vrati iste sekunde. Sto oni hoce od mene zasto me jednostavno ne puste da igram igricu normalno bez sranja bez da se ikome pomaze samo da igramo ja i protivnik a ne da igrom upravlja neki kanadjanin koji pravi nogometnu simulaciju po uzoru na hokej.

E to i ja stalno pricam. Bas to me ubija najvise u fifi, jedan dan igram kao pro sve tamburam dok sutradan me svi pune ko da prvi put igram. Nemam vise ni najmanju zelju za igranjem. Fifa rip

Svako prolece na Zvezdu mirise...
9 godina
neaktivan
FIFA 19

Ne znam za vas ostale, ali kad ja igram i dalje pada mnogo golova bez obzira što mi je odbrana uvijek bila jača strana.

Rezultati zadnje 3 tekme u DR: 5-1, 3-3, 6-3 (W,D,W). 

Krenuo sam malo kasnije igrati i na pragu sam DIV4. Zadovoljan sam sam kako mi ide, ali nisam zadovoljan gameplayom. Najviše mi smeta brzina istog i morao sam promjeniti kameru (clasic) te na taj način dobiti bar malo sporiji gameplay. Dodavanja su brutalno precizna s obzirom na položaj tjela, ali oni furaju tu dinamiku koja je prebrutalna i nema veze s fizikom. Ima dosta lijepih animacija, što vrtara, što samih igrača, ali često ne dolaze do izražaja, pogotovo vratara, jer su te reakcije zbrzane i čine igru smješnom. Ne znam da li ste primjetili kako igrači klize u povoljan položaj za šut umjesto da taj isti igrač odradi još koju animaciju tj. kretanje do povoljnog položaja, ali onda im ode dinamika u kur**. Eee tu leži glavni problem ovi šmokljana iz Kanade, koji se kao kužu u nogomet.

Ovo što se žale na sustizanje jednog Salaha ili Mbappea..., moram priznati da ja tu osobno ne vidim problem i jedva čekam doći u poziciju da imam takve igrače, jer za sada uspjevam uspješno probijati bokove sa Sarabiom i Vazquezom, a 2 puta sam uspio istrčati s D. Costom savršenu loptu u for do kraja i zabiti gol. Mislim da je sve u tajmingu i osobno ne vidim problem u tom djelu.

Finesse shot je i dalje OP kao i heading. Pušta se gruba igra.

Skriptarenje od kojeg moj frend movie ima narušeno zdravlje u vidu savršenog odbijanja protivniku na nogu, čsto pogađanje greda i vratnica, tupavih reakcija vratara, itd..., to ne bi komentirao jer za takve stvari moraš imati živace tako što ćeš na vrijeme mjenjati stvari, počevši od taktike, do stiskanja pauze, ubijnja ritma, znači jednostavno moraš mudrovati, za što mnogi od nas nemaju živaca ni strpljenja, jer skoro svi su zasljepljeni nagradama, coinsima, otvaranjem packova itd...Psihologija jbg...

PES ih šiša za klasu skoro na svim poljima kada je igra na terenu u pitanju. Kada se čovjek zadubi, tek onda vidi kako su Japanci odmjerili cijelu stvar, ali jbg., to više nikoga ne zanima jer FUT je FUT, kako god nakaradan bio.

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2018 9:58 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Kad dolaze nagrade od FUT Championsa ?

0 0 hvala 0
12 godina
Iniesta21 kaže...

cetvrtak

17 godina
FIFA 19

Ove godine me sere da je to strašno haha

Dobio sam ga u onom preoreder paketiću; laganih 400k

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
3 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
The_K kaže...
Iniesta21 kaže...

cetvrtak

Jebeno, danas završi a nagrade tek u četvrtak 

Meni najjači igrač u 14 packova koje sam sad otvarao DiMaria, laganih 4k i to je to ostali ispod 2k, J E B E N O!

17 godina
FIFA 19

Dva rare mega packa i dva jumbo premium packa i najjači i najskuplji igrač u njima jebeni ruffier koji ide za 2k coinsa. Fakat ne znam koju više vradžbinu da upotrijebim prilikom otvaranja packova? Strpit ću se do kraja mjeseca a onda ako ništa ne dobijem lagani deinstal i neka se jebu. Pa neću infarkt dobiti zbog jebeneog smeća od igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 19

Evo nakon nekog vremena igranja.

Mislim da moram podijeliti svoja iskustva jer stvarno nije moguce da se samo meni dogadjaju takve situacije.

Krenuvsi od toliko slucajnih situacija od odbijanaca i sudaranja igraca. 

nadalje do ssame cinjenice da stisnem li ja smao kratko na b tipku za udarac ili duze drzao udarac ide 10 m iznad gola (ne time finishing).

kako je to moguce? wtf?

do toga da se jednostavna pravila ne postuju od pusti prednost igracu, parp ostovap rije kolega je spomenuo vec. 

do toga da ja neznam jeli sem eni cini ili svaki mali dodir meni svira bez da sam i dotaknuo dugme bilo koje smao trcim a on sudi. a mene protivnik siluje a nema faula.

doduse tako je bilo i proslih godina ako je neko bolji bolji je, ali ove godine je to sudjenje jos gore. nije mi jasno?

imali jos neko slicna iskustva?

i molio bih samo da nebi ispalo nemas skill itd. 

nisam najbolji igrac fife,

ali igram je 5 godina vec.

weekend league sam redovno bio gold1 elite 3 ili 2. ovisi kako kad sam imao vremena za sve utakmice odigrati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 19

Ja samo znam da prelazim na pes, kako god bilo ono makar lici na fudbalsku igru. Ova fifa tj fut nema veze sa vezom, zao mi sto sam popustio i kupio kad sam bio odlucio da ne uzimam ali sam uzeo za 30 e i aj makar sa te strane nisam ni lose prosao. Ovo je definitivno zadnje fifa sranje koje igram i to samo do izlaska free pes verzije jer mi se ne baca jos para bezveze. Ako mi pes legne sledeci cu kupiti. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2018 12:51 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 19

Pozdrav fifoljupci/fifomrzitelji 

Liga prvaka je pocela, dvije godine sam bez nogometne igre i malo sam se nahajpo.

Igram fifu demo i zanima me kolika je razlika demoa i finalne verzije? Ne zanimaju me selfiji na tribinama, kak se mreza trese, koliko menia ima, baneri itd. nego iskljucivo nogomet na terenu.

U demou sam primjetio da je i dalje skripta prisutna, tj.jedno vrijeme nemres krivo dodat, a jedno vrijeme nemres tocno dodat, tako je i sa udarcima na gol. Po internetu sam procitao da L1 trokut prolazi dosta cesto, ali da ti AI vise pomaze u obrani. Najvecu debilanu mi predstavlja to sta su stavili da mozes dva puta stisnut pucanje i onda kao igrac savrseno pogodi loptu, koliko to ima utjecaja u usporedbi da samo jednom tipnes tipku? Da li je to gamechanger i da li toga ima online?

Necu sigurno uzimat igru po punoj cijeni, cekat cu crni petak ili bozic ili njuskalo.

PES mi je ove godine nekako bolji na terenu (bar po demu), ali me odbija to sta je online u qrcu pa cu pricekat free verziju (ako je izdaju) ako si u meduvremenu ne uzmem fifu.

BTW movie vidio sam tvoje postove na HCL-u i moja sucut za ono sta ti se desava. Fakat imas debele zivce...

I am over 9000!!!

1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Igrica je toliko losa da mi neda da ubijem igraca. Frajer mi zabije 3 odbijanca dok ja promasim 2 puta gol sa 5m i normalno poludio sam nakon toga i isao sam da mu ubijem igrace jer ako izadjem necu dobiti bodove pa da se bar malo zabavim kad mi igrica neda igrati imao sam samo 3 crvena kartona a htio sam imati njih 5 ili 6 nezz koliko ih se ono mora skupiti da se prekine utakmica. Ja mu idem uklizat sledja oni moji retardi promase igraca i uklizuju se u prazno skripta je toliko jaka da mi nedopusta da nekog polomim premda sam bio u poziciji da mu zavrsim karijeru. Igra bi trebala pustiti da mu skrsis igraca ako to zelis a ne ono uklizivanje u prazno nisam mogao vjerovati kad sam gledao to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

Redeemo sam ronalnda jer sam doso do 50. Levela i nema ga tamo u fut centralu da ga pokupim.. to neki bug ili trebam jos nesto napraviti?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

Redeemo sam ronalnda jer sam doso do 50. Levela i nema ga tamo u fut centralu da ga pokupim.. to neki bug ili trebam jos nesto napraviti?

Stisni desnu gljivu

7 godina
neaktivan
FIFA 19

Značiiiiiii ovdje igra radi šta hoće, oni sami igraju, mi smo tu apsolutno nepotrebni, imam 5-6 mrtvih šansi, pucam sa POTM Lucasom, Sonom, Jesusom, nema teoretske šanse da lopta uđe u gol, još jedan udarac bio golman obrani, odbije se na noge Lingardu koji je sam na 5m i nigdje nikoga oko njega a on ju stisne ko da sam od prekjučer držao gumb za pucanje i rastrese prečku, ode lopta u pm.

I tako ide 80 i neka minuta, ja pizdim jer ne mogu gola zabit kako god da puknem, neki glupi faul mi sviraju, puca čovjek sa Jamesom, pogodi živi zid a Hummels mrtav hladan sa 20 jebenih metara nekako iz okreta, nekom piruetom pogodi od stative u gol, pazi jebeni Humels, čak nisam ni lud bio, nego samo gledam i ne vjerujem.

Tak bilo i jučer, neki lik me gazi, ovaj moj sve brani, ono 5 puta sam već vidio loptu u golu a golman ju iščupa, i isto pred kraj utakmice lik pogodi stativu, lopta se odbije Wijnaldumu na 30-ak metara od mog gola, ja okrenem gljivicu prema Mendyevoj strani da mu dodam jer je bio sam, a ovaj doda sam od sebe loptu naprijed prema Sonu, ono perfektna lopta kroz njegova 3 igrača, ravno Sonu u noge a s druge strane idealno utrčava Lucas u punom šprintu, stisnem u prostor i eto me 1 na 1 sa DeGeom, trčim prema golu i fakat mi glupo gol zabit i reko tko ga jebe, idem raspucat loptu, stisnem gumb i napunim do kraja a Lucas mrtav hladan plasira loptu u suprotni donji kut, ono koji kurac, dobijem utakmicu a da brat bratu ništa napravio nisam.

Al uredno ako ne svaku onda svaku drugu primam eurogolove sa 30+ m, nekad se zna desiti i da po 2-3 primim.

4 0 hvala 0
14 godina
FIFA 19

Evo jedan moj lagani i kratki osvrt. Prvi i (vjeroajtno) jedini post u ovoj temi. 

Igram FIFA-u još negdje od 2010. godine i može se reći da sam fan serijala. Doduše, bio sam, do FIFA-e 14. Nakon toga je sve krenulo nizbrdo. 14-icu sam igrao preko 1000 sati, bezboj dobrih i napetih odigranih tekmi. Bilo je tamo sranja, ali događala su se povremeno i uglavnom je skill odlučivao utakmicu. 15-ica je udarila neke čudne, nove temelje u ovu simulaciju i okrenula igru u neki novi pravac. Nije mi se svidjelo, ali odgurao sam nekako. 16-ica nastavlja u istom smjeru, loše, ali igrivo. 

Dolazi nam FIFA 17 ili, bolje reći, PingPong 17. Brzi dupli pasovi, iz okreta, petom, leđima, guzicom, pogledom - svime. Igra počinje ličiti na ubrzani ping pong i kad odigraš uglavnom ne znaš ni sam zašto si pobijedio ili izgubio. Ali ok, bilo je neke konstantnosti barem, vidjela se razlika u skillu. Zatim, FIFA 18, dodatna doza arkadnosti i nerealnosti. Nikad bugovitija igra, nikad lošiji golmani. Nikad brži gameplay i nikad gluplja dodavanja. Od stopera pa do napadača samo dupli pasovi bez da gledaš. Tu se pojavljuje ono kad gledaš igru i unaprijed znaš sve što će protivnik napraviti, ali ništa ne možeš zaustaviti jer je sve previše ubrzano i automatizirano. Jedino što (dijelom) kontroliraš je kad ti dođe u zadnju trećinu pa sa zadnjom linijom i zadnjim veznima containaš i pokušavaš uzeti loptu.  Svaku FIFA-u poslije 14-ice igrao sam FUT sve manje. Uglavnom po mjesec - dva dok mi se ne zgadi i onda se prebacim na online seasons. 

Ove godine, dakle, stiže novi kralj sportski simulacija - FIFA 19. Uvjerljivo najgora do sada. 

Priznajem, opet sam bio naivan i kad sam vidio Demo pomislio sam da bi ovo moglo biti dobro. Na dan kad je bila dostupna na Origin Accesu odmah sam uzeo pretplatu na mjesec dana i isprobao. Prvi dan je to izgledalo solidno, priznajem, prevarili su me. 

No, vrlo ubrzo se sve vratilo u normalno. Ping pong is back. Sve je super brzo, ne možeš pratiti očima. Utakmice završavaju totalno random rezultatima. Kad sam bolji izgubim, kad sam lošiji pobijedim. Draft gameplay je toliko broken da je to jednostavno neigrivo. Jednostavno tu više nema nikakvog skilla - jednu utakmicu igrači su ti super, drugu su katastrofalni. Jednu utakmicu dobro igraš i sve ide kako treba, drugu utakmicu kao da ne igraš ti nego netko drugi umjesto tebe. Da ne spominjem uopće koliko je odvratno vidjeti da kad odigraš loptu Mbappeu koji ima 96 pace i koji prvih 10 metara jednostavno leti, ali onda odjednom uspori kao da ima pace 15 i iza njega ga stiže bočni koji je bio 10 metara iza njega i koji ima pace 75. Jednostavno besmisleno. 

Ovo je prvi put da u FUT-u imam ekipu i nekih 85k coinsa koje mi se ne da potrošiti. Inače sam uvijek, kad odustanem od FUT-a, ušao i otvorio packove za sve coinse i prodao igrače i za te coinse opet otvorio igrače. Ove godine mi se jednostavno ne da ući u FUT i to napraviti. Eto, toliko je loša igra postala. Smeće.  Sreća pa ove godine nisam kupio cijelu igru nego samo na mjesec dana.

P.S. Samo bih još se dotaknuo ovog odvratnog modela igranja s rankovima i nagrađivanjem; ne znam samo zašto su to svi tako jednostavno prihvatili. Igra te tjera da non stop igraš inače gubiš rank. Samo neki taskovi, SBC-ovi, vikend liga, sezona - igraj, igraj i samo igraj. I na kraju ti da nekakvu nagradu kao da pas dobije keks jer je otrčao po lopticu. Fuj. Nadam se što bržoj propasti ove igre i ovakvim novim, modernim modelima igranja. Nije ovo za nas old school ljude. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 19

Situacija u danasnjoj utakmici - protivnicki golman izlazi na nekih 25 m dodaje svom igracu na nekih 40 m zatim taj igrac upucuje dugi balun kojeg ja blokiran, dode meni u noge i taman da cu opalit prema golu jer mu se golman nije vratia na branku nego je na nekih 16 m sudac sudi ZALEDE igracu koji je isa utrcat na taj dugi balun

Znaci ne da mi je oduzet cisti gol nego jos su me vratili na mojih 30 m

Ko tu koga jebe sad

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

Maloprije sam primio gol u 53 minuti PRVOG POLUVREMENA. Naravno sudačko vrijeme je bilo 3 minute. Ova igra treba hitan patch

Who bolan cares
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
dejan1471 kaže...

Maloprije sam primio gol u 53 minuti PRVOG POLUVREMENA. Naravno sudačko vrijeme je bilo 3 minute. Ova igra treba hitan patch

A ja se bunim kada ga dobijem u 49 minuti a produžetak je bio samo 2 minute?

8 godina
FIFA 19

Nakon prve WL moram priznati da sam bio u krivu. Prvih 5 dana bilo je moguce imati nekakav stil igre i biti uspjesan ako si sposoban taj stil i izvuci. WL i par utakmica nakon nje su mi pokazale da postoji samo jedan nacin igre - pace, visok presing sa dubokom obranom, ne diranje CBova i brze kontre. Igrati possession se ne moze kako god da igras, uci u 16erac protiv duboke obrane je gotovo nemoguce a ako ne uspijes ili je na drugoj strani kontra ekipe koja je izbacila vise para na igricu nego sto ja imam mjesecna primanja ili radis faul na prvom igracu kojem mozes.

Igra je bila fenomenalna prvih par dana a nakon toga je pala gore nego 17 i 18 zajedno.

5 0 hvala 0
13 godina
sexytoiletpaper kaže...

Igra je bila fenomenalna prvih par dana a nakon toga je pala gore nego 17 i 18 zajedno.

Slažem se s tobom u potpunosti.

Čak sam i ja, koji sam obično dežurno gunđalo, ispočetka hvalio ovu FIFU, ali što više igram, sve mi se više gadi.

Još uvijek mi se sviđa to što su uveli servere za online, ali sve ostalo je u debelom kurcu.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Cordas kaže...

P.S. Samo bih još se dotaknuo ovog odvratnog modela igranja s rankovima i nagrađivanjem; ne znam samo zašto su to svi tako jednostavno prihvatili. Igra te tjera da non stop igraš inače gubiš rank. Samo neki taskovi, SBC-ovi, vikend liga, sezona - igraj, igraj i samo igraj. I na kraju ti da nekakvu nagradu kao da pas dobije keks jer je otrčao po lopticu. Fuj. Nadam se što bržoj propasti ove igre i ovakvim novim, modernim modelima igranja. Nije ovo za nas old school ljude. 

Ne branim igru jer i meni ide na kurac lagano, ali mislim da nije točno to što pišeš.

Ako ne igraš, nećeš dobiti nagrade, ali rank bi ti morao ostati.

[19xx] 4ntraks
14 godina
Skilledžija kaže...
Cordas kaže...

Ne branim igru jer i meni ide na kurac lagano, ali mislim da nije točno to što pišeš.

Ako ne igraš, nećeš dobiti nagrade, ali rank bi ti morao ostati.

Ako se ne varam, i u squad battles i online seasons modu ako postigneš neki rank i ne igraš dva - tri dana, vrlo vjerojatno više nećeš biti isti rank? Moguće da sam u krivu, ali ja sam ovako shvatio.

13 godina
neaktivan
Cordas kaže...
 i u squad battles i online seasons modu ako postigneš neki rank i ne igraš dva - tri dana, vrlo vjerojatno više nećeš biti isti rank? 

Naravno da neces biti isti rank, padas svakim njihovim refreshom koji je svakih 15tak minuta.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice