FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.044.035
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA 19
ruya kaže...
maxy0 kaže...

Sto predlazete kakvu momcad sloziti za pocetak, mozda engleze?

Meni se englezi najvise svidjaju, mislim da cu dve engkeske ekipe sloziti pa ih menjati. 

Daj si napravi drugu momcad sa nekom drugom ligom enlezi su preskupi oni obicni igraci su skuplji od boljih igraca u drugim ligama. Kasnije kad se cijene unormale i spuste onda si slozis druge engleze

15 godina
maxy0 kaže...

Spanjolci nisu skupi, a ima odlicnih igraca.

13 godina
FIFA 19

Jos Andersona lijevo i mozda kojeg stopera van, pa da bude to, to.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Mrtvi pay to win igra kad kod igram protiv jacih igraca samo odbijanci se desava em se lopta odbija kao na fliperu em moji igraci cim se moj igrac priblizi njima samo odleti dva metra. Igram normalno dvije tekme cim mi dosli aubameyang neymar pogba i ostali napucani mutavci. Moje igrace obuzme autizam nema veze sto su se proslu tekmu znali dodavati znali su pogoditi igraca ispred sebe ali cim igraju protiv neymara ne znaju vise nista igraju kao djeca koja su prvi put imali dodir sa loptom. Idem prebaciti loptu na drugi kraj igralista ona moja mrga doucore skoci stopa loptu petom i napuca samog sebe u glavi i onda samo aubameyang presijece loptu i zabije gol. Ubuduce cim vidim jak tim odmah cu stiskati alt+F4 jer ja ne mogu trpit te gluposti opet

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Mrtvi pay to win igra kad kod igram protiv jacih igraca samo odbijanci se desava em se lopta odbija kao na fliperu em moji igraci cim se moj igrac priblizi njima samo odleti dva metra. Igram normalno dvije tekme cim mi dosli aubameyang neymar pogba i ostali napucani mutavci. Moje igrace obuzme autizam nema veze sto su se proslu tekmu znali dodavati znali su pogoditi igraca ispred sebe ali cim igraju protiv neymara ne znaju vise nista igraju kao djeca koja su prvi put imali dodir sa loptom. Idem prebaciti loptu na drugi kraj igralista ona moja mrga doucore skoci stopa loptu petom i napuca samog sebe u glavi i onda samo aubameyang presijece loptu i zabije gol. Ubuduce cim vidim jak tim odmah cu stiskati alt+F4 jer ja ne mogu trpit te gluposti opet

To je najpametnije, tako se stjece skill i pokusa naucit nesto. Smeh.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
17 godina
FIFA 19

Sinoć prodao gotovo sve ove plave kartice koje sam imao jer je nekima cijena narasla i tri puta od cijene koju sam ja dao za njih. Potegao lijepe coinse i presložio momčad. Nisam imao coinsa za onako kako bi htio ali dok se ne skupi ovo će biti prijelazno rješenje iako sam i s njim zadovoljan. Čak se pitam ima li smisla dodatno trošiti. Ostale mi još dvije plave kartice ali ih neću prodavati jer ih nema na marketu pa očekujem da će im podići maksimalnu cijenu. Nikamo mi se ne žuri.. Izgleda da sam se bezveze natovario OTW karticama . Svima pala cijena. Sada treba dočekati da izađu iz packova pa možda cijenom porastu a možda netko dobije i nadogradnju. Još ću ih pričekati 10 mjesec a onda ih se rješavati. U ovoj fazi igre imam duplo lošiju momčad nego prošle godine. No istini za volju na marketu nisam niti trećinu vremena kao prijašnjih godina..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
JohnnyBlaze kaže...
maxy0 kaže...

Mislim da su talijani šampioni isplativosti. Ovo sam si složio u 5 dana što sam igru igrao na PC samo od igranja i onih boost coinsa. Onda sam po izlasku igre istu momčad složio na drugom PS4 acc opet samo od igranja u tri četiri dana i boost coinsa te onih dnevnih giftova. Na PS4 kompletna momčad me koštala 53k coinsa plus što sam icardia dobio u two players packu. Parola i Bonaventuru zajedno sam platio 3k coinsa a vrijede deset puta toliko. Po meni ništa niti blizu nije talijanima u omjeru cijene i kvalitetet kartica.

8 godina
movie kaže...
JohnnyBlaze kaže...
maxy0 kaže...

Mislim da su talijani šampioni isplativosti. Ovo sam si složio u 5 dana što sam igru igrao na PC samo od igranja i onih boost coinsa. Onda sam po izlasku igre istu momčad složio na drugom PS4 acc opet samo od igranja u tri četiri dana i boost coinsa te onih dnevnih giftova. Na PS4 kompletna momčad me koštala 53k coinsa plus što sam icardia dobio u two players packu. Parola i Bonaventuru zajedno sam platio 3k coinsa a vrijede deset puta toliko. Po meni ništa niti blizu nije talijanima u omjeru cijene i kvalitetet kartica.

Perisic sam vrijedi 52k!

Ja sam umirovio Kroosa, na njegovo mjesto ubacio Ben Yeddera i pici dalje. Ne moze ipak bez agilnosti i brzine na zalost. Kroos ih je ubacivao bez frke ali dok se postavi u poziciju za sut stignu ga tri puta.

Za prvi dan WL 7-3, a ove sto sam izgubio, izgubio sam ili na sad vec standardna sranja u 16ercu ili na vlastite greske. Pazljivo sa R1 u obrani jer ce vam ekipa sa brzim igracima to ko iz picke iskoristiti.

13 godina
FIFA 19

Znaci igram WL i pun mi k onih francuza, jesu oni jeftini i sve ali kad IRL pratim samo BPL, nije mi fora igrat s nikim osim njih.

Znaci slozim si BPL ekipu di svi imaju 75 ovrl

https://www.futbin.com/19/squad/393560

I uvedem si svoje pravilo da nakon svake tekme smijem samo jedno pojacanje dovest, tj. zamjenit karticu s novom koja moze bit max za 1 ovrl bolja od stare. Na kraju dosao do ovoga. 

https://www.futbin.com/19/squad/516401

Jos u wl uspio s ovim retardima doc do gold 2 ranka. A imam coinsa da si kupim bolje. Stvarno sam mazohist. Dns odigro 20 tekmi totalno bez zivciranja, dobivao s ovim retardima neke mega timove, gledao kako ekipa bez ikakvog skilla u obrani samo drzi contain i igra al-pari samnom i smijao se tome. Jednostavno sam se pomirio s time da je ovo prva i zadnja WL koju cu igrat na Fifi 19 ukoliko se igranje obrane ne vrati bar da bude onoliko manualno ko prosle god. Igra je toliko limitirana da svi golovi u WL padaju na istu foru. Ekipa ne zeli igrat nogomet nego se natjece ko ce vise igrinit propusta iskoristit. Uglavnom korneri, penali, centarsuti i tu i tamo ako netko uspije pobjec s brzancem nakon nekoliko ping pong passova prije samog trokuta. Nema uopce raznolikosti akcija ko prije, sve je nekako na istu foru, totalno forsiranje. 

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Evo jedan od mnogih lijepih golova koje sam primio u ovoj igri gdje je developere briga za korisnike

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Cofinho kaže... Igra je toliko limitirana da svi golovi u WL padaju na istu foru. Ekipa ne zeli igrat nogomet nego se natjece ko ce vise igrinit propusta iskoristit. Uglavnom korneri, penali, centarsuti i tu i tamo ako netko uspije pobjec s brzancem nakon nekoliko ping pong passova prije samog trokuta. Nema uopce raznolikosti akcija ko prije, sve je nekako na istu foru, totalno forsiranje. 

Tako je uvijek bilo kad sam gledao fifa 18 turnir, pro igraci su do besvijesti iskoristavali glitcheve nema tu nekog znanja u nogometu. Igra sam u fifi 18 protiv lika koji je na PC-u imao24 pobijede od 25 i frajer nije igrao bolje nogomet od mene jos sam ja stvorio 2,3 sanse vise ali on je iskoristavao maksimalno svaki glitch i pobijedio me 6:3 ili 6:4 ne sjecam se vise. Pro igraci u svojim tutorijalima govore sto je op sto je glitch i sto treba iskoristavati na najjace tako da uopce nije cudo sto svi isto igraju i sto svi iskoristavaju glitcheve.

13 godina
FIFA 19

Cim je neka kompeticija normalno je da ce se traziti Meta i to je to. Ne znam kaj je tu cudno... nagrade i rating su u pitanju, naravno da se iskoristava svaki exploit koji se pronade. Drive shot prosle godine, ove godine je to lupetanje na istu foru. Nema kvalitetnog nogometa ako se nadu takva dva igraca jedan protiv drugog. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Perisic sam vrijedi 52k!

Ja sam ga platio 13k.

14 godina
neaktivan
FIFA 19

Vidim one online klasicne sezone nema sada nesto novo sta jr ovo sada kako se do coonsa dolazi

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 19

Dijelim isto misljenje kao kolega gore.

Znači likovi ne znaju igrati obranu nego drže l2 da igrač ode u bejkovski ples i pokrivaju pas po sredini i containa do bezsvijesti cijelu utakmicu.

Gadi mi se jer je svaki meč je isti.

Ali ono što me najviše nervira....Ja ne znam kako to nitko drugi ne spominje...Trčim sa Salahom dijagonalno u punom sprintu a lik me sa svojim stoperom koje je u bekovaskom plesu prati pola terena...

Toliko glupo i da nema veze sa stvarnim nogometom da je to čudo.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Prvo u vezi bekovskog. Tak se igra obrana inace ako ne zelis da te buse ko budala, jer moras pokrivat put dodavanja. 

Drugo je jedna bzvz stvar kojom su odlucili nerfat Pace, posto je bio previse izrazen proslih godina, ove godine je igrac koji ima loptu uzasno sporiji. Kad bi bio između Pace whoringa i ovog, uvijek bi birao ovo. Jer napokon igraci tipa Matic, Kroos, Modric imaju smisla. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Trčim sa Salahom

Znaci taj Salah je takvo zlo od igraca da je to preruzno koliko je overpower.

Lik mi je utrpao sa njim 5 komada sinoc, svaki duel je njegov, svaka lopta kad se odbije ide obavezno njemu, lobovo mi je golmana sa 16 metera glavom dok je moj golman bio na 5tercu..

Tocno se vidi kako igra navlaci na takve igrace kao sto je on, prestrasno.

Gubio sam utakmice koje sam vodio po 2-0, ali desilo mi se sinoc da sam jednu takvu ja preokrenuo sa 0-2 na 3-2 uz tri gola Vardy-a.

Kad sam mu dao gol za 2-2 lik nije mogao prdnuti, sve je islo na mene, vidi se kako skripta radi i to je očaj zivi.

A ovaj gol sam mu dao za 3-2.

17 godina
SimeKZ kaže...

Prvo u vezi bekovskog. Tak se igra obrana inace ako ne zelis da te buse ko budala, jer moras pokrivat put dodavanja. 

Drugo je jedna bzvz stvar kojom su odlucili nerfat Pace, posto je bio previse izrazen proslih godina, ove godine je igrac koji ima loptu uzasno sporiji. Kad bi bio između Pace whoringa i ovog, uvijek bi birao ovo. Jer napokon igraci tipa Matic, Kroos, Modric imaju smisla

To nije smisao već idiotizam. U stvarnom svijetu kroos ima smisla ne zbog svoje brzine već zbog svoje vizije igre, proigravanja i dobrog udarca. S kroosom sve to dobijaš i u fifi. Sada kada si ga izjednačio u brzini s jednim salahom koji nema opisane atribute kao kroos narušio si balans. Salahu si uzeo njegovo najjače oružje a kroosu nisi oduzeo ništa već si mu dodao ono što objektivno nema. OK, kroosa su izjednačili brzinom sa salahom pa su onda trebali i salaha izjednačiti vizijom igre, pas igrom i udarcem s kroosom.  Ako si salahu neralno oduzeo brzinu onda mu i dodaj nešto nerealno. Svaki igrač ima nešto dobro i nešto loše a na tebi je da odabirom igrača odlučiš što je bolje i korisnije za tvoj stil igre.

Brži igrač je brži igrač a ovo sada je čisto nerealno sranje. Koja je svrha dobre lopte u prostor kada igrač kojem je upućena ne može istrčati tih dvadesetak metara sam na golmana jer ga bez beda stiže igrač pacea 40? To je tebi smisao igre? Ja složim matnu akciju ali ona nije matna jer eto ove godine salah ne može istrčati 20 metara s loptom u nogama u matnoj situaciji? Pa pogle u pravom nogometu što se događa kada igrač poput salaha na širokom prostoru dobije loptu u prostor. Tko ga više može stići? Jedino on može zapucati zicer. Ja osobno bih rađe prihvatio da me ne rade budalom i da svi igrači na terenu imaju pace 75. Bar bih znao na čemu sam. Pace je problem samo onima koji igraju neurednu obranu. Sjećam se dana kada je pace bio zakon a jedan lik je osvajao prvu diviziju s momčadi u kojoj nitko nije imao pace preko 70. Kako njemu nije tada smetao pace kada je u to vrijeme bio glavni forte u igri?

Što hoću reći? Trebalo bi biti normalno da je jedan salah brži od jednog kroosa kao što je normalno da jedan kroos ima bolju viziju igre, pas igru i udarac od jednog salaha. Sve ostalo su arkadna sranja u svrhu hvatanja ravnoteže u igri ekipi koja ne zna igrati. Odjednom svi se znamo braniti, svi trčimo jednako, svima golmani brane čuda, svi zapucavamo zicere i svi zabijamo spektakularne golove škaricama. To je danas fifa 19.

12 godina
FIFA 19

Ovo je katastrofa otkad sam usao u gold 3 svi imaju top momcadi u samo dva tjedna igrice sad igram protiv lika koji nema vezu s vezom sto se tice nogometa dobije me 2-1 jer moj Hardecky ne moze izletiti na 5m da uhvati ubacaj dok njegov courtois izletava na 11,12metara samo da pokupi ubacaj. Jebeni Dybala nadskoci mog Taha od 1,90cm jer moj tah je odlucio ne skociti premda sam ja stisnuo tipku za izbijanje. Fifa nikad nije bila ovakav pay to win doslovno te tjeraju kao da bi kupovo fifa pointse da si mozes sloziti top momcad i pobjedjivati sa njome. Ja ne kuzim kako sam ja jedini sa prosjecnom momcadi uspio doci do gold3 jer samo igram protiv top momcadi. Ni dva tjedna nije proslo od izlaska frajeru samo fali Messi da bi imao najbolju momcad la lige. Frajer puca sa Suarezom sa nekih 15m pogodi mog golmana u glavu lopta se odbije i moji obranbeni opet ne zele skociti da izbiju vec pustaju Suareza da opali skaricama u gol. Ja nezz kako su radnici u EA mogli pustiti ovu igricu mirne savjesti. Nisam se jos zalio ni u jednoj fifi sto igram protiv boljih momcadi jer ih se moglo pobijediti ali u ovoj fifi je sasvim neka druga prica cim igram protiv njih EA da mojoj momcadi autizam samo da bi kupac pointsa bio sretan sto pobjedjuje sa svojom momcadi i da bi opet potrosio pare kad izadju jos bolji in formovi a ja koji sam SAMO kupio igricu (vlasnik EA koluta ocima) da me ko fol natjera da kupim pointse da bi kao i ja imao top momcad. Nema sanse da cu ikad kupiti pointse prije bi te novce zapalio nego njima dao dovoljno me pece savjest sto sam im dao novce za igru.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Meni su dvije stvari počele ići na kurac jako jer mi se događaju prečesto, a ne znam kako se boriti protiv toga.

1. tacklovi koji se odbiju direktno u protivnika, tj. napravim tacke, ali lopta ne odleti sa strane ili ju moj igrač uzme, nego ostane zalijepljenja na nozi protivničog igrača koji samo nastavlja trčati s njom dalje.

Ako sam udario loptu, ona se mora odbiti ili dalje ili u protivnika i onda dalje od njega - nije mi jasno kakva je to fizika da izbijena lopta ostane igraču na nozi?

2. kad dodajem ona oštra dodavanja, a ponekad i obična dodavanja, a moj igrač je blizu šesanesterca ili unutar, nema boga da mu lopta ostane na nozi - svaka leti u tri pizde materine od njega, a u napadu nemam pajsere nego prilično dobre igrače koji bi takve lopte morali mirno primati.

Kad takva dodavanja radim u obrani i sredini terena, e tu nema problema, svaka ostane na nozi, ali na 20m od gola i bliže, moji igrači postanu degenerični i ne mogu mirno primiti loptu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Meni ide na zivce vise to nepriznavanje tipki stiscem kocku da izbijem igrac mirno stoji, drzim trokut da izadjem sa golmanom golman mirno stoji hocu uklizati da blokiram udarac moj igrac samo trckara pored. Ali tipke rade u drugim situacijama igram druge igrice sa joystickom nikad ama bas nikad mi se nije desilo da neka tipka ne radi sto znaci da me igrica namjerno sabotira tko zna koliko sam ja golova zabio protivniku jer njemu igrica nije priznala tipku. Jednostavno mi se gadi koliko je igra skriptirana i koliko samo pomaze jednom igracu u utakmici treba biti sretnik da te igrica izabere.

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 19

Koga da kupim od ova 3?

Gabriel Jesus,Douglas Costa ili IF Anderson

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Cim je neka kompeticija normalno je da ce se traziti Meta i to je to. Ne znam kaj je tu cudno... nagrade i rating su u pitanju, naravno da se iskoristava svaki exploit koji se pronade. Drive shot prosle godine, ove godine je to lupetanje na istu foru. Nema kvalitetnog nogometa ako se nadu takva dva igraca jedan protiv drugog. 

Driven shot u fifi 17 i 18 mozda je bio OP, ali kad ti ko klinac s 4 godine odes u skolu nogometa i kad dodjes na prvi trening gdje te trener uci kako pucat, uvijek te uce da gadjas po podu daljnji kut odnosno malu mrezicu. To i ako je bilo OP, bilo je u skladu s nekom logikom IRL nogometa ne? Ove godine su OP udarci iz prve, znaci ping pong do 16 i onda napadacu koji mora rokat iz prve finesse i to ulazi bez obzira na polozaj tijela igraca, lopte i polozaj gola. Ako odlucis primirit loptu i upucivat neki realni ciljani udarac vec su 3 obrambena na tebi i skacu ledjima, trbuhom, glavom, kurcem u blok. Po meni je veci problem svih fifa bio taj sto je bilo lakse zabit long shot s 25-30m nego obican tap-in s 2-3m, a ne driven shot. Svaki debil bez skilla moze uputit long shot, ali ti da dodjes u poziciju za driven shot moras imat neki skill, odnosno moras se izborit da doneses loptu u tu poziciju. Uvijek cu birat da OP stvar bude nesto sto je u nogometu realno nego neki potez iz Rocket league.

17 godina
FIFA 19

Da nastavim niz. Evo, igram SB da poberem ona dva rare mega packa jer se nadam a znamo što je nada, no nema veze. Dakle, što više igram ova igra izgleda bemislenije. 90% udaraca bez obzira od kuda puknuli igrači pucaju unutarnjim dijelom kopačke, dakle tehnički. Odigram povratnu na nekih 18m, igrača štelim da opali u daljnji kut punom nogom a on pukne balon unutarnjim dijelom kopačke. Lopta ide mom igraču recimo na lijevu nogu, ok, ima 4* slabiju nogu i opet želim da je stisne punom, no on se izmiče i puca jačom desnom neprirodno da je smiješno. Znači, ja više nemam nikakav osjećaj udarca u ovoj igri jer igrači pucaju kako se njima digne a to je uglavnom unutarnjim dijelom kopačke s dodatkom felša van svake pameti.

Evo dva simpatična gola koja oslikavaju ovo sranje od igre. To su dva od tri načina kako AI zabija gol. Prvo igrač puca pa pogađa prečku pa se lopta opet odbija njemu i opet pogađa prečku i treći puta se pogađate opet odbija nemu i gol. No interesantna je reakcija napadača nakon prve prečke. On se okreće leđima golu ali vidi gdje će lopta pasti i tako skače i u zraku se okreće golu i neobranjivo puca glavom? Druga situacija gdje jedan zaha u čistoj situaciji nadskoči jednog ramosa. Da se prisjetimo, zaha jumping 51 a heading 46 dok ramos stoji nešto bolje. Jumping 93 a heading 91. No to ne smeta da završi kako je završilo. Ovo je inače OP situacija u kojoj se možeš jebati jer ti igrač obično ili ne skoči ili skoči bezveze.

I za kraj evo briljantne reakcije courtoisa koji kako netko kaže izlazi i pobire centaršut na 12m ali to nije u stanju napraviti u svoja 4 metra. Izađe, stane i pričeka da napadač pukne a onda se teatralno baca. Koliko bi dugo branio u chelsea i sada u realu da ima ovakve intervencije?

Golmani su u ovoj igri čudo. Obrane nemoguće i već sljedeću sekundu naprave nemoguće a igrač na crti standardno glavom izbija loptu dva metra ispred sebe jer je to standard ove godine.

I sada neki objašnjavaju kako je ovo dobar nogomet i da su zadovoljni? Daj mi recite tko vam je diler da ga i meni preporučite?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Igra ima puno pozitivnih stvari i stvarno ima podlogu da bude jedna od najboljih fifa ikad, ali EA ko da namjerno ne zeli napraviti savrsenu igru. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 19

Ako nisam.u zadnje tri tekme pogodio 10 precki i stativa evo glave

Vodim igru cijelo vrijeme i samo stative i precke pogadjam,ostale udarce u okvir gola sve golman brani.U zadnjih 5 utakmica zabio sam 2 gola od toga jedan iz penala.Jesam ja toliki tudum ili je jednostavno igra takva?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
big_guy kaže...

Ako nisam.u zadnje tri tekme pogodio 10 precki i stativa evo glave

Vodim igru cijelo vrijeme i samo stative i precke pogadjam,ostale udarce u okvir gola sve golman brani.U zadnjih 5 utakmica zabio sam 2 gola od toga jedan iz penala.Jesam ja toliki tudum ili je jednostavno igra takva?

Igra je takva

16 godina
neaktivan
FIFA 19

A da ne govorim da sudjene prekrsaje mogu nabrojat na prste jedne ruke u svim tekmama dosad..imaju li kakvi dobro slideri koji to mogu popravit?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cofinho kaže...

Igra ima puno pozitivnih stvari i stvarno ima podlogu da bude jedna od najboljih fifa ikad, ali EA ko da namjerno ne zeli napraviti savrsenu igru. 

Ako nam sad daju savršenu igru, što će onda sljedeće godine?

Moraju ostaviti par fičura za iduće nastavke.

Naravno, sa svakim idućim nastavkom će izbaciti nešto dobro iz prošlog radi balansa :)

[19xx] 4ntraks
12 godina
FIFA 19

Ova cijela vikend liga je jebeno strgana imam jedan dan 10 pobijeda za redom svi igraju normalno svi se trude drugi dan imam 10 poraza za redoom nitko ne zeli skociti samo stative gadjaju sa 5m svaki put kad uzmem loptu protivniku se vrati iste sekunde. Sto oni hoce od mene zasto me jednostavno ne puste da igram igricu normalno bez sranja bez da se ikome pomaze samo da igramo ja i protivnik a ne da igrom upravlja neki kanadjanin koji pravi nogometnu simulaciju po uzoru na hokej.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice