FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.044.186
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 19

Vec dugo ova fifi koristi ove zvjezdice za skillove, odnosno tim zvjezdicama definira koji igrac moze odradit driblinge odredjene kategorije. Msm da je vrijeme da ubace nesto kao "football personality" sto je cini mi se PES imao prije par godina. Glupo je da kad igram protiv Quaresme da on zbog 5star skillsa moze izvest sve finte ove igre. Ne sumnjam da on i npr. Messi na treningu izvadjaju svakakve finte i da znaju to, ali budimo realni ti igraci koriste samo odredjene driblinge u svojim tekmama, tj. mozda 2-3 movesa. Messia jos manje vidis da radi te fensi rulete i sl. Hocu rec da bi htio vidit da ako je neki igrac poznat po nekom driblingu IRL da samo on u igri moze izvest taj move. Primjer ovaj Neymar Rainbow. To samo Neymara vidis da izvadja takve gluposti. Ako su mogli skinut RL Ronaldovo i Sterlingovo trcanje, mogu onda i ovako nesto napravit.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 19
Cofinho kaže...

Vec dugo ova fifi koristi ove zvjezdice za skillove, odnosno tim zvjezdicama definira koji igrac moze odradit driblinge odredjene kategorije. Msm da je vrijeme da ubace nesto kao "football personality" sto je cini mi se PES imao prije par godina. Glupo je da kad igram protiv Quaresme da on zbog 5star skillsa moze izvest sve finte ove igre. Ne sumnjam da on i npr. Messi na treningu izvadjaju svakakve finte i da znaju to, ali budimo realni ti igraci koriste samo odredjene driblinge u svojim tekmama, tj. mozda 2-3 movesa. Messia jos manje vidis da radi te fensi rulete i sl. Hocu rec da bi htio vidit da ako je neki igrac poznat po nekom driblingu IRL da samo on u igri moze izvest taj move. Primjer ovaj Neymar Rainbow. To samo Neymara vidis da izvadja takve gluposti. Ako su mogli skinut RL Ronaldovo i Sterlingovo trcanje, mogu onda i ovako nesto napravit.

U PES-u imaš točno pobrojano što neki igrač može napraviti od pucanja ili pasa vanjskom u smislu koliko često neki igrač isto koristi (Modrić, Quaresma...), do određenog driblinga.

U potpunosti se slažem s ovim jer glupo mi je vidjeti Johana Cruyffa (rip) kako dribla kao Ronadlinho, što sam imao priliku vidjeti na jednom clipu i stvarno izgleda odvratno.

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2018 11:24 (TheMaverick).
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Kad vec to spominjes, uzeo sam OTW Promesa iz Seville, sta taj radi sa loptom to je strava.

Ja nisam bas ne znam kako dobar u izvođenju trikova ali sa ovim sto god da napravis sa gljivom to prolazi, a da ne pricam finess udarac između 16 i 25 metara :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 19

Meni je isto samo prvi dan fifa delovala ok, nije sto sam pobedjivao nego valjda tad nema skriptinga i sve sam zasluzeno pobedio. Sutradan sve po starom 6-7 pobedim zaredom pa 6-7 izgubim... Ova igra je smesna i tako providna, nije me uspela jos iznervirati nego me vise nasmeje kad primim neke golove. Gledam na twitch-u pes gameplay myclub, pa brate ono je realnost za fifu tj fut, za fut myclub je SIMULACIJA!.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cordas kaže...

Ako se ne varam, i u squad battles i online seasons modu ako postigneš neki rank i ne igraš dva - tri dana, vrlo vjerojatno više nećeš biti isti rank? Moguće da sam u krivu, ali ja sam ovako shvatio.

Rank divizije je jedno, a rank nagrade je drugo.

Ako ne igraš, tvoji skill bodovi su uvijek isti i nećeš pasti u niži rank jer je taj broj uvijek isti - npr. 5. divizija 1400-1600 skill bodova.

Pošto ne gubiš bode neigrajući, ti ostaješ u svojoj diviziji sve dok ne zaigraš ponovo.

Rank za nagrade je drugo.

Tu se ljestvica mijenja iz minute u minutu s obzirom koliko svi igrači ostvaruju bodova i naravno da se ljestvica s vremenom diže.

Znači, ako ne igraš, ili igraš malo, ostvarit ćeš malo bodova i dobiti manje nagrade.

Prije si u onlineu dobivao bodove na kraju sezone u diviziji - ako nisi igrao, nisi dobio - isto je i ovdje.

Što bi se narodski reklo: isto govno samo drugo pakovanje :P

[19xx] 4ntraks
14 godina
Skilledžija kaže...

Tu se ljestvica mijenja iz minute u minutu s obzirom koliko svi igrači ostvaruju bodova i naravno da se ljestvica s vremenom diže.

Znači, ako ne igraš, ili igraš malo, ostvarit ćeš malo bodova i dobiti manje nagrade.

Prije si u onlineu dobivao bodove na kraju sezone u diviziji - ako nisi igrao, nisi dobio - isto je i ovdje.

Nije ni slično. U starim divizijama kad odigraš i osvojiš 9 bodova, kad se vratiš nakon dva dana tamo te čeka istih tih 9 bodova. Ovdje odigraš neki broj utakmica i dostigneš neki rank, vratiš se za dva dana i više nisi gdje si bio. O tome pričam. Ja želim igrati kad se meni igra, a ne da me igra uvjetuje nekim nagradama. 

To što vi pristajete na to sve samo zbog tog što su sad nagrade bolje sve govori o vama - robovi ste igre i raditi ćete sve za otvaranje packova. Drugim riječima, kockanje as its finest.

Dok god igrači igraju i podržavaju takav model igranja neće se ništa mijenjati. Lootboxovi su najveće zlo koje se dogodilo video igrama i mislim da će trebat nešto više od suda u Belgiji da se tu nešto promijeni. 

Ali ok, ne igram više igru tako da se mogu isključiti iz rasprave.

13 godina
Cordas kaže...
Nije ni slično. U starim divizijama kad odigraš i osvojiš 9 bodova, kad se vratiš nakon dva dana tamo te čeka istih tih 9 bodova. 

Ajmo ponovo - ako u FIFI 19 pobijediš 3 runde, umjesto 9 bodova ćeš osvojiti cca 150 skill bodova.

Kad se vratiš nakon 7 mjeseci u igru, tih 150 skill bodova će i dalje biti tamo gdje su bili kad si ih ostavio isto kao i onih 9 bodova u FIFI 18.

Samo s jednom velikom razlikom a to je:

- u FIFI 18 nakon te tri pobjede nisi osvojio ništa osim coinse ostvarene za te tri partije.

- u FIFI 19 si za te tri pobjede ostvario neki rank u nagradama i osim coinsa za partije ćeš dobiti neke pakete na kraju tog ciklusa natjecanja, a to je četvrtkom.

Ti očito brkaš rank u divizijama i rank u nagradama i zato te to jebe.

Po meni, ovo je bolje nego prije zato jer možeš izabrati nagradu.

Imaš tri ponuđene pa ti biraj što ti se sviđa.

U prijašnjim igrama si dobivao samo coinse i to relativno malo, pogotovo ako si igrao niže divizije i ispadao često ili ostajao u njima.

Sada za odigranih par partije dobiješ neki kurac.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Po meni, ovo je bolje nego prije zato jer možeš izabrati nagradu.

Ne brani govno od igre. 

Izbacit cemo te sa topica.

btw. jucer na autoputu za Udine prolazim pored Pežoa, crvenog naravno, pogledam lika isti ti, reko jebalo mater di je folcika, trubim ja njemu trubi on meni.

Naravno, dosao sam za 15 minuta doma iz Udina.

13 godina
Cordas kaže...
Skilledžija kaže...

Nije ni slično. U starim divizijama kad odigraš i osvojiš 9 bodova, kad se vratiš nakon dva dana tamo te čeka istih tih 9 bodova. Ovdje odigraš neki broj utakmica i dostigneš neki rank, vratiš se za dva dana i više nisi gdje si bio. O tome pričam. Ja želim igrati kad se meni igra, a ne da me igra uvjetuje nekim nagradama. 

To što vi pristajete na to sve samo zbog tog što su sad nagrade bolje sve govori o vama - robovi ste igre i raditi ćete sve za otvaranje packova. Drugim riječima, kockanje as its finest.

Dok god igrači igraju i podržavaju takav model igranja neće se ništa mijenjati. Lootboxovi su najveće zlo koje se dogodilo video igrama i mislim da će trebat nešto više od suda u Belgiji da se tu nešto promijeni. 

Jelda, ajmo nagradit nekog ko igra 10 tekmi sa istom nagradom ko odigra 50 tekmi u tjednu. Ima smisla... Model igre je kompetetivan i to ljudima pase... sta je potpuno u redu. Nitko te ne tjera igrati FUT. Posto ti nisi rob igre, onda ti nebi trebalo smetat kaj imas losije pakete, coinse i bodove. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
13 godina
C3c1l kaže...

Ne brani govno od igre. 

Izbacit cemo te sa topica.

Ne branim igru - i meni je počela dizat živce jako u zadnje vrijeme.

Samo objašnjavam čovjeku jer očito nije skužio kako po novome FUT funkcionira.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jelda, ajmo nagradit nekog ko igra 10 tekmi sa istom nagradom ko odigra 50 tekmi u tjednu. Ima smisla... 

Pa Šime to tako i ide, vjerujem da ih ima more koji uopce ne igraju toliko aktivno a dobili su razne Icone, Ronalde i messije u paketima.

17 godina
FIFA 19

Ovo mi je poslao frend na fejs i umro sam od smijeha i morao sam uploadati na YT da s vama podijelim.

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2018 13:23 (Dodinho).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...
SimeKZ kaže...

Jelda, ajmo nagradit nekog ko igra 10 tekmi sa istom nagradom ko odigra 50 tekmi u tjednu. Ima smisla... 

Pa Šime to tako i ide, vjerujem da ih ima more koji uopce ne igraju toliko aktivno a dobili su razne Icone, Ronalde i messije u paketima.

I to je istina. Al opet, ta ikona njemu ne znaci nista osim satisfakcija da je dobio ikonu... Jer mu koristi ko i meni bronze. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
8 godina
Cordas kaže...
Skilledžija kaže...

Micko, slobodno izadi iz rasprave, sve super ako si odustao od FIFe, mislim da nas je dosta ovdje na tom putu, ali nemoj ljude zvati robovima ako su tebi statistika i matematika bile slabi predmeti u skoli.

Dakle u D5 imas 5 rankova, 5-1. Rank 5 ce ostvariti svaka osoba koja je u toj diviziji, cak i ako ne odigra niti jedan mec. Rank 4 ce ostvariti 85% ljudi u toj diviziji. Do sada smo mogli vidjeti da su te srednje divizije imale okvirno 1k-1,5k bodova za taj rank.

U ranku 4 (D5, ovo je bitno) dobivas opciju od 12k coinova ili neki packovi. 12k coinova za 3-4 utakmice tjedno. Da bi zaradio 12k coinova u prijasnjim FIFAma, trebao si stici od D10 do D6. A to je bilo, ubi me ali mi se ne prijeca niti trazi po internetu, sigurno 25 tekmi, ako si sve dobio.

Dakle sada dobivas 12k coinova za 4 tekme gdje si prije dobivao za 25. E sad, ako igras vise, rank 3 u D5 je 25k coinova ili slicno, to je 60% ljudi i otprilike 8k bodova, dakle 15-ak tekmi tokom tjedna? Mozda 20 ako te ne ide i gubis. Za te novce si morao stici od D10 do D4. Jel vidis sada poantu? Sto ides vise po divizijama, to vece nagrade dobivas, a da bi dosao do vise divizije, moras pobjedivati. Nije bitno igras li ti 20 tekmi tjedno ili 2, trebas odredeni omjer pobjeda i poraza da bi prosao u iducu diviziju. Bodovi vise nemaju nikakve veze sa time i ne gubis diviziju ni SR ako ne igras.

Jel sad malo jasnije?

10 godina
FIFA 19

Znaci preskace se fifa i ove godine...

I am over 9000!!!

2 0 hvala 0
13 godina
sexytoiletpaper kaže...

Jel sad malo jasnije?

Meni sad ništa nije jasno.

Daj neki graf ubaci da mi bude lakše :P

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Jel sad malo jasnije?

Meni sad ništa nije jasno.

Daj neki graf ubaci da mi bude lakše :P

Napravim ja powerpoint prezentaciju samo da mi odu kinezi iz ureda

11 godina
protjeran
FIFA 19

Kupio sam Manea i Mahreza a zrtvovao Dembelea M. I Lacazzetea.

Kakav vam je Mane na poziciji ST?

Igram sa njim i Jesusom u 41212 formaciji.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

Probao igrati pes nakon fife par utakmica, nisam se sastavio sa loptom izbusetali me

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 19

preporuka za lijevo krilo BPL? jeftino

www.vodopija.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
nick kaže...

preporuka za lijevo krilo BPL? jeftino

Probaj s ovim.

Origin_Steam: hrka11
11 godina
protjeran
FIFA 19

Trenutno sam rank 1 a div 6...Kako se penje po ligama imai neka racunica jer nisam skuzio kako ovo ide...

A i ove kvalifikacije gdje treba skupiti 2000 pointsa...

Kad se skupi onda se ulazi u weekemd ligu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

Nema vise klasicnih divizija?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Boixus Nois PS kaže...

Trenutno sam rank 1 a div 6...Kako se penje po ligama imai neka racunica jer nisam skuzio kako ovo ide...

A i ove kvalifikacije gdje treba skupiti 2000 pointsa...

Kad se skupi onda se ulazi u weekemd ligu?

Ja sam isto trenutno rank 1 u diviziji 6, no po skillu sam dostigao diviziju 5 pa kad ovo u cetvrtak zavrsi me baca automatski u diviziju 5 za sljedeci tjedan.

Da, 2000 bodova ti treba da udjes u vikend ligu.

Kovačić
17 godina
acmilan2 kaže...

Ja sam isto trenutno rank 1 u diviziji 6, no po skillu sam dostigao diviziju 5 pa kad ovo u cetvrtak zavrsi me baca automatski u diviziju 5 za sljedeci tjedan.

Znači brat bratu nekih 35 ako ne i više tekmi da uđeš u WL a onda još 30 odigrati tekmi WL? Ova fifa je idealna za nas koji ne radimo. Svaki dan cvijeli dan imamo što rudariti.. Navečer kada legnem mrtav umoran žena se pita od čega?

12 godina
movie kaže...
acmilan2 kaže...

Znači brat bratu nekih 35 ako ne i više tekmi da uđeš u WL a onda još 30 odigrati tekmi WL? Ova fifa je idealna za nas koji ne radimo. Svaki dan cvijeli dan imamo što rudariti.. Navečer kada legnem mrtav umoran žena se pita od čega?

Kada igras WL dobijes WL bodove odnosno po ranku cim udjes u gold 3 dobijes 2000bodova sto te automatski kvalificira za sljedecu WL bez division rivalsa. Dok nize od gold 3 dobivas manji broj bodova za WL ne sjecam se vise koliko.

Jeli netko odradio sve weekly challange do kraja? Jeli se dobije ista dodatno?

11 godina
FIFA 19

A na osnovu cega te spajaju s protivnikom?

Imao sam slabu ekipu mozda cca.70,a kemija isto tako 70ak.

I nemam volje igrat online s drugima jer me od 4 puta sto sam upalio online spojilo s likovima koji imaju ekipe boli glava.

Zadnje igram s likom on ronalda,salaha,kimicha itd...nidje veze i kako bi trebao dobit nekoga.Onda sam nastavio peglad sq battles i stavio sam na najteze vecinu pusio ali eto.

Idje mi na k...to spajanje s drugim likovima.

A nakon par odigrani utakmica zaredom sad mi je jasno zasto im jebete mater toliko.

Sad sam uspio nesto sklepat nakon 20ak utakmica pa ce bit bolje nadam se.

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Odradio sve ove sbc, pripremio 8 packova za sutra pa ako u njima ne vratim bar kaj sam uložio onda neka ide sve u 3pm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Jel sutra izlaze nki packovi ili?

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Jel sutra izlaze nki packovi ili?

Srijeda, novi TOTW. Trebalo bi biti interesantnih kartica pa se nadam...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice