FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.078.971
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FIFA 18

e  sad je igra kako treba da bude

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 18

Koliko je velik update ?

I jel netko možda probao, jel se vidi razlika u gameplayu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Sada par dana da se istestira na PC pa tek onda na konzole ako je sve u redu... aj, izdržat ćemo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 18

Uspio upaliti igru nakon sto sam 5-6 puta napravio repair igre preko origina,.,po dosad odigranom, SB utakmice su mi za razinu do dvije teze,znaci sto sam igrao na profesional s lakocom sad sam jedva pobjedio 3 tekme od 4 i to nakon produzetaka,s tim da sam svaki puta dobio gol u 90min,borba teska i sekiranje na najjace zasad,.,

0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 18
CrazyMan kaže...

Koliko je velik update ?

I jel netko možda probao, jel se vidi razlika u gameplayu ?

oko 1,5 gb,, sad je puno bolja igra(barem meni) ne lete po terenu ko supermeni

Who bolan cares
14 godina
Da li se vama na PS4 u Seasons javlja greška "An error occurred and your Online Stats reporting failed?

Meni već dva dana. 10 tekmi nisam uspio završiti, ea support je pun prigovora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Odigrao nakon updatea 10 ak utakmica kombinirano fut online i sb. Nekako mi je dojam da su uspili dosta toga ispravit sta se gameplaya tice. Dodavanja su dosta realnija i igra je sporija.

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Flue kaže...

Tek sam sad shvatio da ne dobivam xp za levele.. moramo kontaktirati EA ili postoji druga solucija ?

Da kontaktirao sam ea i rekli su mi da ce popraviti, ali vidim da se sada dosta ekipe zali na to pa se nadam da ce brzo popraviti jer je na svim platformama problem. Mada je meni vec 3 tjedna tako, a ja tek danas kontaktirao support i rekao mi je da ce probati nadoknaditi taj xp tj da cu ga dobiti.

btw. imam Pepe-a 86 na pcu ide za 14k(max) ali ih nema na marketu tj ulovio sam jedom jednog ali je isti tren otisao tako da ne znam zasto je tako rjedak kao da je ronaldo, a jeftin jer nisam vidio ni jednog igraca s pepeom u postavi

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.10.2017 22:36 (pleyr).
13 godina
FIFA 18

Nakon 2 dana privikavanja sad vec polako i SB pada na professional sa 5 ili vise razlike. Jedino ne mogu WL proc nikako kvalifikacije. Mozda i bolje da pokusam ulovit Elite u SBu. Sad sam Gold 3 i na par bodova do Gold 2. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 18

Ja neznam koju igru ste vi igrali,al ovo m ise cini gori fliper nego do sada.

Reko idem nakon 11 navecer odigrat sb-ove da nisam u zaostatku,a neda m ise igrat. Idem na world class i izgubim 4:0 izvesla me ko majmuna,sve ulazi,do gola im nemogu doc a do sada pobjedjivao sa po 3 razlike. Reko dobro,idem na pofessional. Izgubim 4:1. Super! Kontroler vec na pola puda do zida. Ostale dvije dobim s jednom razlikom,jedva. Ono kako smo mi do sada igrali fliper,tako sada igra PC. Ima kontre iz 3 superprecizna dodavanja.

I mislim si ja ,idemo vidit online. Idem na kvalifikacije za WL. Protivniku svaki pas prolazi,makar bio ledjima okrenut i dodaje,cisti fliper do mog gola. Jedino sto primjecujem je da nakon 80. minute igraci pocnu nenormalno grijesiti.

Odigram do kraja SB i uzimam pauzu,necu se zivcirat i mucit na ovome. Do kraja se natovarit tabletama za smirenje i odigrat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
izvone kaže...

Ja neznam koju igru ste vi igrali,al ovo m ise cini gori fliper nego do sada.

Reko idem nakon 11 navecer odigrat sb-ove da nisam u zaostatku,a neda m ise igrat. Idem na world class i izgubim 4:0 izvesla me ko majmuna,sve ulazi,do gola im nemogu doc a do sada pobjedjivao sa po 3 razlike. Reko dobro,idem na pofessional. Izgubim 4:1. Super! Kontroler vec na pola puda do zida. Ostale dvije dobim s jednom razlikom,jedva. Ono kako smo mi do sada igrali fliper,tako sada igra PC. Ima kontre iz 3 superprecizna dodavanja.

I mislim si ja ,idemo vidit online. Idem na kvalifikacije za WL. Protivniku svaki pas prolazi,makar bio ledjima okrenut i dodaje,cisti fliper do mog gola. Jedino sto primjecujem je da nakon 80. minute igraci pocnu nenormalno grijesiti.

Odigram do kraja SB i uzimam pauzu,necu se zivcirat i mucit na ovome. Do kraja se natovarit tabletama za smirenje i odigrat...

Ja ne znam koji sam ja idiot, psihopata ili ne znam što već pa i dalje igram ovu igru jer je ovo čisto jebanje u mozak. Idem sada odigrati SB i dobro mi se otvori. Konačno dobijem dvije momčadi ovrl 79 che 40. Što ću nego na legendary. I onda show. Pogodim tri stative, dva gola mi poništi iz zaleđa. Pređu mi prvi put centar i igrač pacea 74 otrči tako da ga sa salahom ne mogu stići. Sve šanse mi izblokiraju. Prodam fintu i ode lik po ćevape ali se još brže vraća i blokira udarac. Bacaju me po travi. Jednostavno ne daju igrati. Na kraju pogledam i jebeni kalinić ima 11 obrana a moj golman okruglo 0. Pa je li to ima smisla? Na kraju izgubim od tako smiješne momčadi.

Jučer sam odigrao par offline tekmi po divizijama na ultimate i dobijam bez problema a u SB se mučim  na WC? Čudno mi je jer sam sve ove sezone u offline uredno pobijeđivao na ultimate a sada se mučim na WC. I sve je isto i dalje offline u divizijama pobijeđujem na ultimate ali u SB, to je neka druga priča... Netko je rekao da je SB mod za smirenje živaca? Pa ja ne znam je li me išta više razjebalo od tog SB moda.

17 godina
FIFA 18

Evo, odigrao sam i drugu tekmu na legendary protiv smiješne momčadi i opet izgubio. Statistika sve govori. Jednom su prešli centar, jednom puknuli prema mome golu u cijeloj tekmi i pobijedili. U 90 min s 5 metara pogodim prečku, nekoliko zicera zapucam pored gola, neobjašnjivo. Toliko me razjebalo da mi slabo došlo... Inače do danas sam sve tekme dobio i ovo su mi prva dva poraza ovaj tjedan. valjda mora tako biti. Je li još netko doživio da mu dvije tekme za redom golman ima nula obrana? Ja ovo prvi put vidim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.10.2017 9:06 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...

Evo, odigrao sam i drugu tekmu na legendary protiv smiješne momčadi i opet izgubio. Statistika sve govori. Jednom su prešli centar, jednom puknuli prema mome golu u cijeloj tekmi i pobijedili. U 90 min s 5 metara pogodim prečku, nekoliko zicera zapucam pored gola, neobjašnjivo. Toliko me razjebalo da mi slabo došlo... Inače do danas sam sve tekme dobio i ovo su mi prva dva poraza ovaj tjedan. valjda mora tako biti. Je li još netko doživio da mu dvije tekme za redom golman ima nula obrana? Ja ovo prvi put vidim.

Kad igras na legendery i gubis prebaci si taktiku na all out attack.CB zamjeni sa napadacem onda ce taj napadac ici u napad a jedan od tvojih veznjaka se vraca u obranu. Pa na kraju ispadne da igras formaciju 4-2-4. U 90% slucajeva okrenem utakmicu tako jer se komp ne moze branit od 4 napadaca

13 godina
The_K kaže...
movie kaže...

Kad igras na legendery i gubis prebaci si taktiku na all out attack.CB zamjeni sa napadacem onda ce taj napadac ici u napad a jedan od tvojih veznjaka se vraca u obranu. Pa na kraju ispadne da igras formaciju 4-2-4. U 90% slucajeva okrenem utakmicu tako jer se komp ne moze branit od 4 napadaca

Tako ja od pocetka igram Attacking, High Pressure... Ali cim dignes tezinu na neku iznad professional komp je nenadjebiv kaj se tice obrane. Ako mu ne zafitiljis kako treba igrac ce mid air blokirat loptu a golman da ne pricam. Najgore je kad sa druge strane imas Iconu, onda is fasovo kako god. 

14 godina
neaktivan
FIFA 18

Presao sa Italijana na Engleze.

Izgubih na Mertensu 20m, na if Immobileu 6m, na Hamšiku 7m, ali šta ću, pre ili kasnije bih prešao na Engleze.

Italijanima je baš pala cena.

Solidna ekipica se napravila.

Šo se tiče SB-a, igram na WC i ponekad na professional, i vraški je potrebna koncentracija na WC.

Tu odbranu igram na Legacy, mnogo je lakše uzeti loptu kompu, inače dok igram neverovatna je tenzija.

To za sve ove godine u Pesu nisam doživeo nikada.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.10.2017 10:29 (Zoki Mpek).

0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Čim mi zabiju gol odmah prebacim taktiku svi u napad no jebe me kaj pogodim 5 stativa, fulam nekoliko zicera i golman mi obrani nekoliko mrtvaca. I kaj da radim? Cijelo vrijeme kontroliram tekmu, igra se pred protivničkih 16m ali neće lopta u gol. U prvoj tekmi u 90 minuti s tri metra glavom fulam prazan gol. U drugoj tekmi u 90 pogodim prečku s par metara. Kad igra ne da mogu se jebati. Pogotovo jer sam spojio 13 pobjeda za redom. Moram nešto i izgubiti a nisam toliko dobar da mogu prevladati taj hendikep.

Treću tekmu comp me razvali a ja dobijem 3-1? Fulali su bar pet mrtvaca ali igra je rekla dosta smo ga jebali neka ovu dobije. I četvrtu isto dobijem najjaču momčad od danas dobijenih 4-0 na legendary. I tko je sada tu lud? Izgubim od momčadi koje imaju che 40 ovrl 79 a dobijem odlične momčadi ovrl 84 i 86 na istoj težini? Odvratna je igra koliko može čovjeka izbaciti iz takta.

13 godina
FIFA 18

Chem čim je manji, to AI bolje igra.

Zato uopće to nemojte gledati.

I ovo što movie kaže, čim jača ekipa tim je lakše protiv nje igrati.

Osim ako u ekipi ima Icon ili Balea.

Sa Messijem se lako nosim, čak i sa Ronaldom, ali Bale upravljan od strane AI-a je prilično zajeban.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kad igram ultimate team online šteka mi cijelo vrijeme, koji je razlog tome? Igram na ps4
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Kad igram ultimate team online šteka mi cijelo vrijeme, koji je razlog tome? Igram na ps4

Ja sam davno imao problem, ako steka ovako na trenutke mzd je do rutera. Ja sam promenio ruter i od tad vec godinu dana je sve ok.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
10 godina
FIFA 18

I koliko god pljuvali fifu, odolevao sam dugo i razmisljao da je ne uzmem ali ipak.... Skida se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tako šteka čak i puno gore!
A jel ima ikakva solucija za to? Malo sam guglao i nemogu pronaći fix, je ima jos netko ovakvih problema?
13 godina
Kod kojeg operatera si uzeo internet?
10 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Tako šteka čak i puno gore!
A jel ima ikakva solucija za to? Malo sam guglao i nemogu pronaći fix, je ima jos netko ovakvih problema?

Posudi od nekog drugara ruter pa vidi kakva je situacija, ja koristim od tad stari burazov ruter i sa njim nemam tih problema.

9 godina
neaktivan
Igram samo na semi- pro i tada izgubim po neku! Mislim,bacicu izgleda skroz,koji ce mi kurac virtualna ekipa i da budem rob igre.
Online ne znam,psujem Boga bez veze,kunem protivnike?! Zbog cega? Djavolja stvar. Ima pametnijih stvari za ubiti vrijeme. Trebe npr.
Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Imam iskon i crni zyxel ruter. Jel trebam mozda otvarat portove?ili?
13 godina
FIFA 18

Danas poceo na Legendary, prvu tekmu izmeo 4-1. Drugu kod 0-0 i potpunoj dominaciji me izbaci iz FUTa, tup 0-3 poraz. Sljedecu dobijem i zadnju izgubim. Da se igrat i na legendary samo treba bit hladne glave. Dobro je kaj AI pusi skill moves pa se lako da cut inside odradit, pogotovo kad su mi na bokovima Nani i onaj lik iz Lazia.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Vidim zalite se da previse sansi promasujete a olahko golove primati u SB. Ove godine treba obratiti paznju na par stvari. Prva i osnovna, cini mi se da je bitnije no ikad imati igraca sa bar 4 zvijezdice weak foot, grantujem da te promasene prilike o kojima pricate su posljedica sutiranja slabijom nogom sa igracem koji to ocito ne zna. Ne gledajte samo pace kod igraca, eto recimo Callehon i Coman su odlicni igraci, brzi, dribling, sve, ali je weak foot katastrofa, dat ces iz ciste situacije sa slabijom nogom jednu od  5-6 sansi.

Druga stvar, u odbrani je jako jako bitno cekati i malo popustiti tackle, jako se tesko kontrolisati kad pridje tvom golu i kruzi sa loptom a da ne krenes glavom bez obzira pokusati uzeti loptu. Koristi jockey movement i onda kad prije pokusaj oduzeti loptu ako ne uspijes nakon par sekundi povuci igraca nazad i ponovo cekaj njegovu gresku. Odbranu trenutno igram veoma dobro sto je cudo kako sam bio los, puno se vise mucim u napadu, jos nisam usavrsio bitnije skill poteze.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.10.2017 14:10 (Bonjasky93).

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Danas poceo na Legendary, prvu tekmu izmeo 4-1. Drugu kod 0-0 i potpunoj dominaciji me izbaci iz FUTa, tup 0-3 poraz. Sljedecu dobijem i zadnju izgubim. Da se igrat i na legendary samo treba bit hladne glave. Dobro je kaj AI pusi skill moves pa se lako da cut inside odradit, pogotovo kad su mi na bokovima Nani i onaj lik iz Lazia.

Ja ih svaku tekmu nadigram. Nije mi to problem. Imam posjed, imam nekoliko puta više udaraca po golu ali njihov golman brani čuda ili ja tresem po stativi a oni iz jedne šanse zabiju. I to je to. Čim užem u tekmu i stresem tri stative na početku tekme znam da ću na kraju izgubiti... sad sam odigrao pet tekmi online. Četiri dobijem i jednu izgubim. Tu koju sam izgubio liku begović ima 18 obrana ali ne bilo kakvih. Bilo je bar deset udaraca po golu iz izrađenih akcija između peterca i penala i sve brani. I kako da onda igram? Ja ove godine nisam doživio da mi golman ima 7 obrana niti jednom a protivnicima uredno od deset do dvadeset. To nije fer.

9 godina
neaktivan
Nije mi jasno zasto ne ukinu legacy def kad se igra za coinse?! Vi varate! Moracu da pisem EA,cista prevara!
Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bonjasky93 kaže...

Vidim zalite se da previse sansi promasujete a olahko golove primati u SB. Ove godine treba obratiti paznju na par stvari. Prva i osnovna, cini mi se da je bitnije no ikad imati igraca sa bar 4 zvijezdice weak foot, grantujem da te promasene prilike o kojima pricate su posljedica sutiranja slabijom nogom sa igracem koji to ocito ne zna. Ne gledajte samo pace kod igraca, eto recimo Callehon i Coman su odlicni igraci, brzi, dribling, sve, ali je weak foot katastrofa, dat ces iz ciste situacije sa slabijom nogom jednu od  5-6 sansi.

Druga stvar, u odbrani je jako jako bitno cekati i malo popustiti tackle, jako se tesko kontrolisati kad pridje tvom golu i kruzi sa loptom a da ne krenes glavom bez obzira pokusati uzeti loptu. Koristi jockey movement i onda kad prije pokusaj oduzeti loptu ako ne uspijes nakon par sekundi povuci igraca nazad i ponovo cekaj njegovu gresku. Odbranu trenutno igram veoma dobro sto je cudo kako sam bio los, puno se vise mucim u napadu, jos nisam usavrsio bitnije skill poteze.

Ako fulam prazan gol glavom s tri metra, ako mu golman ima po 18 obrana, ako pogodim svaku tekmu po 3/4 stative, ako svaku drugu tekmu golman bude protivniku igrač utakmice o čemu pričamo? Nisam debil da pucam iz nemogućih situacija. Sve su to izigrane akcije iz kojih igrač sam s par metara puca a golman čudesno brani. Evo sad pucam u drugi dio gola jer begović stoji skroz na drugoj stativi i lik se baca i vadi je iz samog kuta? Infarkt sam dobio. S druge strane, vidio si, moj golman dvije tekme za redom ima nula obrana? Kako da se s tim nosim? Jedan jedini udarac u cijeloj tekmi i gol.

Druga tekma dva udarca u cijeloj tekmi i dva gola? Nevjerojatno, što drugo reći... baš me interesira kuda igra ide nakon novog updatea? Nije da se previše žalim na igru u obrani. Sve ok, no ne možeš cijelu tekmu tako odigrati da protivnik nema bar jednu šansu. Očekujem onda da u takvoj prilici golman obrani jer je njegov golman u 12 ztakvih situacija 12 puta branio. Taj balans me smeta. Meni iz recimo 12 zicera isto toliko puta brani a s druge strane moj golman ne može obraniti niti jedan zicer. Što je maloprije sve begović branio ja sam se izbezumio. Pogle kakve igrače imam, možda je i to problem...

I da, s baleom sam zabio desnom gotovo koliko i lijevom. Čak sam iznenađen kako dobro puca s obzirom kako je loš sa slabijom nogom. Ne volim ljevake pa zaboravim da je on ljevak pa neki puta se naštelim na desnu i lik uredno zabija. No mene više muči što dođe tekma u kojoj mi je bale najsporiji igrač na terenu. Trom kao da ima oko struka uteg od 100 kg. Ne može se pokrenuti, ne može loptu smiriti, ne može nikoga pretrčati. Jebeni mata trči za njim od centra a bale ima desetak metara prednosti i mata me stigne do 16m. Je li to normalno? Pogle pace mate a pogle balea. Znači, glavni problem ove igre je balans.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.10.2017 14:31 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice