- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Otvaram 9 packova na dva acc. Tri puta mi se spušta španjolska zastava, vatromet i ostala sranja i izlazi lopez ovrl 83 koji vrijedi 1000 coinsa, možda. Pa zar je veće vjerojatnost u 9 packova dobiti tri puta istog igrača s istim igrokazom od jednog igrača koji vrijedi bar 10k coinsa? Za koju kitu igram cijeli tjedan na dva acc da su mi dobijeni coinsi ustvari i najveća nagrada jer packovi su apsoluna nula.
provjerite si rutere, da vam se on ne resetira.
Jednom u 24 sata se mijenja IP adresa i ostajete bez konekcije a da niti ne skužite. Ja sam zato ručno resetirao modem u 5 ujutro tako da mi IP adresu mijenja u tom vremenu. Prije mi je mijenjao u 12h 30 min i uvijek mi je u tom trenutku pucala veza. Trebalo mi je da skužim zakaj uvijek puca veza u istom vremenu svaki dan. Sada više nemam tih problema, dok mijenja IP ja spavam.
Jednom u 24 sata se mijenja IP adresa i ostajete bez konekcije a da niti ne skužite. Ja sam zato ručno resetirao modem u 5 ujutro tako da mi IP adresu mijenja u tom vremenu. Prije mi je mijenjao u 12h 30 min i uvijek mi je u tom trenutku pucala veza. Trebalo mi je da skužim zakaj uvijek puca veza u istom vremenu svaki dan. Sada više nemam tih problema, dok mijenja IP ja spavam.
Ja ga isto resetiram u vrijeme kad mi najmanje smeta, ali pošto nam povremeno pukne linija ili ostanemo bez struje onda ne znam kad će se resetirati.
Zato sam ovaj vikend popušio dvije partije u SB jer mi se router resetirao u 11:00.
U subotu nisam znao, a u nedjelju sam zaboravio da se promijenilo vrijeme reseta :)
Jedno pitanje.
Dobio sam voucher sa plejkom za 14 dana PSN+, jel ja dobijem 14 dana i kad se frisko registriram ? Ako da, jel funkcionira ona shema da iskoristim prvo 14 dana od reganja i onda jos 14 dana na voucher ?
Prodao danas kantea. Nije mi se dopao za razliku od prošle godine. Vidim pala cijena baleu s obzirom da se ujutro otvara pun kufer paketa od nagrada. Kaj ću, teška srca prodam i otw walkera kako bih skupio dovoljno coinsa i uzmem balea. Nije neki potez jer će baleu cijena vremenom padati a walker će svoju držati i ako dobije nadogradnju porast će najmanje za 50%. Na kraju dok sam sve skupio i baleu porasla cijena ali opet je bio povoljniji nego cijeli prošli tjedan. Nema veze. Ionako sam se ohladio od fife. Odustao sam od igranja na dva acc SB jer nema smisla. Nagrade koje dobijem nisu vrijedne toga. Još ću igrati do kraja ovog mjeseca da zaokružim cijeli mjesec i odustajem i na drugom acc. Igrati na silu 45 bezveznih tekmi da bih dobio na kraju golu karu nema smisla.
Kaj se tu dogodilo??
Btw iz nekog sbca sam njega izvuko i reko da vidim za kolko ide...
*soz za slike, s moba..
pa ocito da neko prebacuje/kupuje coinse
Ma da, nije mi uopce palo na pamet :P
Ja izvuk'o scream Sturridgea poserem mu se na weak foot :P
Nadao sam se Perišiću ili Ozilu, jebi ga.
Valjda će biti neki SBC da ga utopim jer ga nemam namjeru niti probati?!
Nick PS4 - NuclearDisaster5
Dodajte pa da se loptamo.
Ja izvuk'o scream Sturridgea poserem mu se na weak foot :P
Nadao sam se Perišiću ili Ozilu, jebi ga.
Valjda će biti neki SBC da ga utopim jer ga nemam namjeru niti probati?!
Ja bih bio sretan da sam ga dobio. To bi značilo da sam dobio 40k coinsa. Ovako u 9 packova nisam dobio 20k coinsa...
Ja bih bio sretan da sam ga dobio. To bi značilo da sam dobio 40k coinsa. Ovako u 9 packova nisam dobio 20k coinsa...
Untradable je kartica tako da ništa od toga.
Zato se i nadam nekom SBC-u gdje će biti potreban.
ove scream kartice "ožive" samo za halloween il ce jos koji put kroz sezonu? Vidim da im onda statsi podivljaju
Jučer sam bezveze išao mijenjat golmana u engleskoj ekipi.
Do sada mi je branio Bravo i to je odrađivao relativno dobro, ali htio sam probati nešto novo, nešto divlje i zato kupih Schmeichela.
Ne oca nego sina mu.
Po onome što je Kasper pokazao u dvije utakmice, mislim da u njegovoj kartici imamo novog "Buttlanda"?!
Prvi rare players pack i odma 88 Oblak. Fino za sastavit ekipicu.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Do sada mi je branio Bravo i to je odrađivao relativno dobro, ali htio sam probati nešto novo, nešto divlje i zato kupih Schmeichela.
Ne oca nego sina mu.
Po onome što je Kasper pokazao u dvije utakmice, mislim da u njegovoj kartici imamo novog "Buttlanda"?!
Koristim ga od pocetka u BPL ekipi i stvarno mogu rec da je odlican.
Kako mi jede zivce ova shema da ne mogu koristit transfer market dok ne odigram jos tekmi na FIFAi. Vec sam mogo SBCova se narjesavat ko nista.
Kako mi jede zivce ova shema da ne mogu koristit transfer market dok ne odigram jos tekmi na FIFAi. Vec sam mogo SBCova se narjesavat ko nista.
Ne kužim to? Pa ja na drugom acc nisam igrao do prošlog tjedna a web app sam normalno koristio cijelo vrijeme?
Tek sam sad shvatio da ne dobivam xp za levele.. moramo kontaktirati EA ili postoji druga solucija ?
Ne kužim to? Pa ja na drugom acc nisam igrao do prošlog tjedna a web app sam normalno koristio cijelo vrijeme?
Ne znam. Samo pise, continue playing FIFA 18 on PS4 to unlock the transfer market.
Ne oca nego sina mu.
Koristim ga od pocetka u BPL ekipi i stvarno mogu rec da je odlican.
U ovoj igri koristio sam nekoliko golmana od ovrl 78 do 89 i sve je to isto. Svi brane čuda i svi pljugaju smiješne golove s vremena na vrijeme. No u 200+ tekmi niti jednu nisam izgubio zbog golmana. Glupo je trošiti coinse ako si na knap na golmana. No ako imaš coinsa i neki golman ti je za gušt, sve pet. Uvijek sam za to da se momčadi slažu po sistemu onog što te veseli. No po meni golman je zadnja karika u momčadi u kojeg treba ulagati.
U ovoj igri koristio sam nekoliko golmana od ovrl 78 do 89 i sve je to isto. Svi brane čuda i svi pljugaju smiješne golove s vremena na vrijeme. No u 200+ tekmi niti jednu nisam izgubio zbog golmana. Glupo je trošiti coinse ako si na knap na golmana. No ako imaš coinsa i neki golman ti je za gušt, sve pet. Uvijek sam za to da se momčadi slažu po sistemu onog što te veseli. No po meni golman je zadnja karika u momčadi u kojeg treba ulagati.
Ne bih se složio s tobom.
Recimo kod talijana imam Reinu na golu i on jako često boksa loptu kad dolazi iz kornera i time otvara novu šansu protivniku.
Dobro brani, nije me zajebo za gol i slično, ali to ispucavanje mu ne mogu oprostiti i ubrzo ću potražiti zamjenu.
Isto tako, Reina jako loše dodaje loptu kad odlučim da ne ispucam nego da dodam obrambenom igraču.
Kao što sam pisao za Brava da nemam većih pritužbi na njega, ali Schmeichel je po onome što sam s njim igrao puno bolji.
Jučer mi je doslovno donio pobjedu obranivši dvije mrtve šanse.
Ne bih se složio s tobom.
Recimo kod talijana imam Reinu na golu i on jako često boksa loptu kad dolazi iz kornera i time otvara novu šansu protivniku.
Dobro brani, nije me zajebo za gol i slično, ali to ispucavanje mu ne mogu oprostiti i ubrzo ću potražiti zamjenu.
Isto tako, Reina jako loše dodaje loptu kad odlučim da ne ispucam nego da dodam obrambenom igraču.
Kao što sam pisao za Brava da nemam većih pritužbi na njega, ali Schmeichel je po onome što sam s njim igrao puno bolji.
Jučer mi je doslovno donio pobjedu obranivši dvije mrtve šanse.
Kažeš reina dobro brani. Znači kako sam rekao, u ovoj igri svi golmani dobro brane. Onda kažeš loš je na centaršutu. Ja stalno govorim kako preferiram visoke golmane zbog centaršuta i udaraca iz daljine. Reina ima samo 188 cm. To je za mene niski golman i nikad ga ne bih imao, baš kao niti schmeichela jer je on još niži. Koristim Courtoisa koji ima 199 cm i apsolutni je vladar svog šesnajsterca što se ubačaja tiče. Osim toga odlično i brani i nemam ambicije tražiti drugog golmana. No i dalje smatram da su svi golmani u igri jako, jako slični.
Na drugom acc koristim neta jer imam brazilce i lik brani kao da ima ovrl 89 a ne 80. Kako rekoh. Bilo koji golman u igri brani zicera s dva metra i zajebe gol da ti mozak stane. Igram na dva acc i koristio sam bar 8 golmana u igri i nisam vidio neku razliku među njima. Jedino što je svima bilo zajedničko je to da su svi visoki preko 192 cm. Da me netko pita kojeg bih mu golmana preporučio, rekao bih mu, kupi najvišeg. Ovi ostali atributi meni su svima isti. Inače na tom drugom acc imam i butlanda i lik brani kao i prošle godine iako u mu srezali statse.
Svima su u prošloj fifi bili odlični butland, begović, de gea, courtois. Odreda svi debelo visoki preko 190 cm. Takvi su i u ovoj igri. Meni osobno je najdraži golman Lloris ali ga ne koristim upravo zbog toga što teško pobere centaršut što i nije čudno jer ima "samo" 188 cm. Značl kada sve saberem jer sam probao sve te golmane, jedino je bitno da je golman što viši. To je neko moje razmišljanje kojim se rukovodim pri odabiru golmana.
Ovo s visinom je istina i sve golmane koje si nabrojao bih i ja volio vidjeti u svom klubu.
Ali prvo rješavam ekipu pa golmana tek na kraju.
Ja sam komentirao Schmeichela iz razloga što je to golman koji je pristupačan cijenom i svatko ga može kupiti.
De Geu, Courtoisa i ostale je malo teže nabaviti i sa njima ga uopće ne bih uspoređivao.
Zato ti dajem primjere tipa Reina, Bravo i slični.
To su golmani slični cijenom, ali različiti po nekim sitnim karakteristikama.
Sitnim, ali ponekad vrlo bitnim.
Probao sam i ja De Geu i Neuera koje sam dobio na posudbu i znam kako brane.
Pogotovo mi je De Gea ostao u lijepom sjećanju.
Stigo update za komp,napravim update i nemogu više pokrenit igru,,hahah,.,cestitke ea
This update includes the following changes:
Made the following changes in Gameplay:
- Made ground passes and ground through passes less effective when blindly passing the ball between 90 and 270 degrees, where 0 degrees is the direction the player is facing.
- The most significant impact will be seen when the pass angle is between 140 and 220 degrees.
- The impact scales when the pass angle is between 90 (least impact) and 139 degrees and between 221 and 270 (least impact) degrees.
- The passes impacted by this change will see:
- Reduced ball speed.
- Reduced accuracy.
- Disabled user controlled reactions, when locked to a player, when the goalkeeper is holding the ball.
Addressed the following issues in Gameplay:
- The goalkeeper sometimes parrying the ball into his own goal.
- The goalkeeper diving too early on downward header and volley shots.
- Players sometimes becoming invisible during a match.
- Dragbacks not working when rapidly tapping the modifier button.
- Players being unable to string together multiple stepovers.
- The goalkeeper, in some situations, being unable to throw the ball after making a save close to the goal line.
- The player automatically passing the ball from a set piece after the game had been paused in an Online match.
- An issue with Custom controls where movement with the directional buttons was not working when locked to a player.
Made the following changes in FIFA Ultimate team:
- Added the Objectives tile to the Pause Menu in all FUT Online modes.
- Added Guest Mode in FUT Online Seasons and FUT Online Draft.
- Disabled the FIFA Trainer within FUT Champions.
Addressed the following issues in FIFA Ultimate team:
- An issue in Squad Building Challenges where tagging a group of challenges would make it unselectable.
- ICONs displaying their current age on in-game overlays.
- Wrong badge showing for your opponent on the Online Season's Match Preview screens.
- Objective Completed visual notification not displaying correctly for some Daily/Weekly Objectives.
- Alignment of the text on Manager League items.
- An issue with the effects shown during the pack opening animation.
- The icon of your rank in Squad Battles displaying incorrectly when claiming rewards.
Addressed the following issues in Online Modes:
- Players crashing when matching up in Pro Clubs Friendly Matches in certain situations.
- Players would not receive invites in Pro Clubs Friendly Matches in certain situations.
Addressed the following issues in Career Mode:
- Players crashing during the first game of the season in certain situations.
Made the following changes in Audio / Visual / Presentation:
- Updated the Chile National Team kits and crest to be authentic.
Addressed the following issues in Audio / Visual / Presentation:
- The volume of the audio in the Cristiano Ronaldo celebration.
- Some issues with crowd flags displaying the wrong images.
- Some visual issues with the Bundesliga broadcast package.
- Situations where the ball would appear to go through the goal netting.
- An issue where a player on the ground would incorrectly animate as flipping or spinning.
- Celebrations clipping through ad boards.
Ovo s visinom je istina i sve golmane koje si nabrojao bih i ja volio vidjeti u svom klubu.
Ali prvo rješavam ekipu pa golmana tek na kraju.
Pa to sam i rekao. Ako nemaš coinsa golman je zadnji na redu i nećeš time ništa izgubiti jer su više manje svi golmani jako slični. Bitnije je posložiti momčad u terenu. Ne znam, igram fut od 2012 i sjećam se jedne tekme i dan danas u kojoj me je izvukao golman. Druge se niti jedne ne mogu sjetiti. Bila je to klasična tekma u kojoj sam ja bio izrazito slabiji protivnik, lik napadao, čeh čuda branio i onda sam mu prodao jednu kontru, zabio i pobijedio. Da sam tu tekmu izgubio 5-0 bilo bi posve zasluženo. Stoga nemam neko mišljenje o golmanima i uglavnom ih biram po simpatijama i visini. To su mi jedini kriteriji.
Da to nisu mogli slozit od pocetka mi nije jasno. Nije ni cudo da je fliper. Mada gameplay Seasona i FUTa je nebo i zemlja. Razlika je preocita. Tocno se vidi kako su kartice u FUTu napravljene 100% na arkadnu shemu.
PS4 nick - NuclearDisaster5
Pa da spanamo.