FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.078.820
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
Skilledžija kaže...
kox1987 kaže...

pozd ekipa,pitanje jedno,posto u jednom od sbc-a moram igranjem povećat chemistry ekipi,dal se mora bas igrat tekma ili je dovoljno uc i kad krene tekma predat mec,i da li je bitno sta se igra,online season,single player season,friendley online mec,mislim da je vec bilo priče ovdje o tome,.,

Ne moraš igrati do kraja.

Samo je dovoljno da uđeš u meč i onda quitaš/predaš.

Bilo je riječi da ima način da se to odradi bez da ti piše izgubljene mečeve, ali ne znam kako to ide.

Team of the week upališ...

17 godina
Skilledžija kaže...

Bilo je riječi da ima način da se to odradi bez da ti piše izgubljene mečeve, ali ne znam kako to ide.

Na PS4 samo prekineš igru i ponovno je pokreneš i ne bilježi ti poraz

12 godina
FIFA 18

Igram WL odjednom sve zastane dobijem obavijest da je diskonektalo protivnika stisnem ok odmah dobijem obavijest da ja imam neki error stisnem ok i odmah dobijem drugu obavijest da je mene diskonektalo. Udjem ponovo u fut i dobijem dnf poruku i poraz. Jeli se jos nekome to desilo?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Igram WL odjednom sve zastane dobijem obavijest da je diskonektalo protivnika stisnem ok odmah dobijem obavijest da ja imam neki error stisnem ok i odmah dobijem drugu obavijest da je mene diskonektalo. Udjem ponovo u fut i dobijem dnf poruku i poraz. Jeli se jos nekome to desilo?

Da, meni.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Super mi je to sa dnf-om. 

Toliko su napredni da niti to nisu uspijeli popraviti zadnjih 3 godine.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Htio bi pokazat neinteligenciju moje obrane u ovom videu. Lopta je nesretno prosla pored Juanfrana i u tom trenutku bez razloga se Laporte i Gimenez razmicu i ostavljaju prostor u sredini da protivnik neometeno zapuca po golu. Da su oni ostali stajat u sredini ja bi stigao sa tim igracem uletit u protivnika i mozda blokirat udarac.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Ekipa, jedno pitanje. Naiso sam na doslovno novi budnle sa 2x joy i fifa 18. Sad meni taj covjek kaze da je fifa instalirana i igrana par sati. 

Kak to sad funkcionira ako ja zelim ponovno sve to aktivirat ? Tu nema nikakvog problema, samo puknem na novi account ? 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ekipa, jedno pitanje. Naiso sam na doslovno novi budnle sa 2x joy i fifa 18. Sad meni taj covjek kaze da je fifa instalirana i igrana par sati. 

Kak to sad funkcionira ako ja zelim ponovno sve to aktivirat ? Tu nema nikakvog problema, samo puknem na novi account ? 

O kojoj platformi se radi? Ako je u pitanju PS4 fizički disk ubaciš u PS4 i pokreneš igru. Tražit će te tvoj origin acc i možeš koristiti svoj stari s PC ili kreirati novi. Ako je igra imala dodatne packove i ako ih je lik aktivirao na svom acc ti ih nećeš moći koristiti. Ako ih nije aktivirao i ako ih ima, samo upišeš kod i packovi su tvoji.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

O kojoj platformi se radi? Ako je u pitanju PS4 fizički disk ubaciš u PS4 i pokreneš igru. Tražit će te tvoj origin acc i možeš koristiti svoj stari s PC ili kreirati novi. Ako je igra imala dodatne packove i ako ih je lik aktivirao na svom acc ti ih nećeš moći koristiti. Ako ih nije aktivirao i ako ih ima, samo upišeš kod i packovi su tvoji.

O PS4 pricam da. Hvala na odgovoru Movie, to me zanimalo. Nista nije dirao, samo instalirao igru. 

17 godina
The_K kaže...

Htio bi pokazat neinteligenciju moje obrane u ovom videu. Lopta je nesretno prosla pored Juanfrana i u tom trenutku bez razloga se Laporte i Gimenez razmicu i ostavljaju prostor u sredini da protivnik neometeno zapuca po golu. Da su oni ostali stajat u sredini ja bi stigao sa tim igracem uletit u protivnika i mozda blokirat udarac.

Prije bih rekao da je to neinteligencija programiranja igre jer i meni se zna dogoditi slično. Što se dogodi? Ja hoću prebaciti na lijevog a igra prebaci na desnog igrača. Pošto ja gledam igrača na kojeg sam htio prebaciti, gamepad vučem u tom smjeru no očito kontroliram drugog na kojeg je igra prebacila i sada on trči u smjeru u kojem ja hoću ovog prvog igrača a onda ovaj drugi trči od lopte i protivnika. Skužim prebacim, pogubim se i svi trče od lopte i igrača jer me igra izjebe.

17 godina
SimeKZ kaže...

O PS4 pricam da. Hvala na odgovoru Movie, to me zanimalo. Nista nije dirao, samo instalirao igru. 

Samo ubaciš disk u PS4 i predlažem ti da koristiš već postojeći origin acc s PC jer će ti prebaciti sve bodove koje imaš i level koji jesi kako bi mogao koristiti one boost coinse iz kataloga. Nije za baciti, radi se o oko 75k coinsa. Za početak dobro dođe.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Samo ubaciš disk u PS4 i predlažem ti da koristiš već postojeći origin acc s PC jer će ti prebaciti sve bodove koje imaš i level koji jesi kako bi mogao koristiti one boost coinse iz kataloga. Nije za baciti, radi se o oko 75k coinsa. Za početak dobro dođe.

Da, da... odma sam se sjetio toga. Znaci vrijede pointsi sa PCa, odlicno. 

EDIT: Lik pogodio osjecaje vecine ovdje :D 

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.10.2017 18:15 (SimeKZ).
15 godina
FIFA 18

Dobio Veratija, rainting87 kontam bit če makar za mullera,, kad ono vraga ide za 20,000 ,, jbg

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...

Dobio Veratija, rainting87 kontam bit če makar za mullera,, kad ono vraga ide za 20,000 ,, jbg

Ne znam kolko je Verratti bio prije, ali pale su cijene igračima dosta, bar na PC-u. Prije cca tjedan dana kupio sam Moratu za 45k, danas vrijedi 19k.

17 godina
FIFA 18

Ovako izgleda mega pack kada ga ja otvaram. Odigrao neke sbc, otvorio 5 packova i najbolji igrač mi je howedes koji ne vrijedi ništa... klasika..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...

Ovako izgleda mega pack kada ga ja otvaram. Odigrao neke sbc, otvorio 5 packova i najbolji igrač mi je howedes koji ne vrijedi ništa... klasika..

Ja kad sam otvorio mega pack iz Kane sbc-a najjaci igrac mi je imao rating 79.

17 godina
FIFA 18

Idem ujutro oko pola osam odigrati preostale svije tekme SB. Prvu vodim i oko 80 minute izbaci me van. Gledam kod mene sve ok. Ništa, idem odigrati drugu i opet negdje oko 70 minute izbaci me iz origina opet pri mome vodstvu. Gledam kod mene sve ok. Idem nazad u fut i ne da mi. Kaže, preopterećeni serveri i igra mi sugerira da navratim kasnije. Pa je li to normalno? Platio sam jebenu igru kako bih igrao a ne kako bi me izbacivala van zato kaj su njima preopterećeni serveri.

Sjebali mi 4000 bodova koji će mi na kraju faliti jer sam dobio nulu. Za nagradu u 10 sati dobijem nove 4 momčadi od kojih dvije ovrl 86 i dvije ovrl 88. To je valjda za nagradu kaj su me izbacili par sati ranije iz igre. Pa zašto mi bar ne da da ponovno odigram te dvije tekme ako je igra riknla zbog njih? Fakat mi se svakim danom sve više gadi igra. Na marketu nisam bio danima niti više pratim cijene niti ičim trgujem. Nisam niti znao da su izašle ove kartice dok nisam noćas pokrenio igru. Nemam volju više za ničim a sve manje imam i za igrom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Ja piknuo IF Gabriel Jesusa i IF Davida De Geu od ovog TOTW. Konacno imam normalnog golmana, a od Jesusa sam vise ocekivao, ali ok je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma igra ti sve uzme a neda ti nista, ja sam skoro pa prestao igrati, tu i tamo upalim. Fifu 19 po prvi put nakon par godina necu kupiti danom izlaska nego cu pricekat dojmove da vidim jel ce jos uvijek biti ovako lose

http://trakt.tv/user/MjezZza
12 godina
FIFA 18

Igram SB i onda mi se ovo desi:

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ma igra je pokvareno smeće i kad odluči da nećeš pobjediti uraditi će sve pa tako i da ti golman uđe s loptom u gol, trebaš to prihvatiti što prije i bit će manje živciranja. Nepojmljivo mi je da neku 85 ovr ekipu ispratim s 5 golova dok se mučim sa 79 ovrl. Ovu igru je sam Sotona pravio jebeš mi sve.

1 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Igram SB i onda mi se ovo desi:

Kakvo smeće od igre. Događale su mi se svakakve gadosti ali nakon tekme onako bijesan samo stišćem dalje i zaboravim snimiti..

14 godina
FIFA 18

Ako netko želi kupiti FIFA-u 18 (na origin acc-u Fifa 14, 17 i 18 + mjesec dana origin acces) neka se javi na PM. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 18

Gameplay je definitvno ove godine otišao na stranu PES, ali jbg zato je fifa i fut on line sakon ,, ma koliko god igrra dizala tlak

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Ha, ha... malo drketam po klubu i greškom pošaljem carrasca na market. Sad ću ga morati ponovno kupiti. Naravno, jeftino prodaš, skupo kupiš... pa jebem ti prste i štekavi web app na tabletu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Meni je ovo isto kao fifa 17,igram samo sb i fut div offline.Odbranu igram stalno rucno tako da ne vidim neku veliku razliku.Online fut nisam niti upalio ove god.Ima neka greska na marketu,kad bidam igraca cesto se ne vidi trenutni bid,samo pise da je kao neko ponudio vise ali ne pise koliko?!
Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Kako me ovakve stvari izbace iz takta e.

Igram WL, konacno krenem igrat kako se spada, pobjedjujem 3-0, 5-0, 4-0, ubijam jednostavno. I onda dodje frajer, povedem 1-0 rano, ubijam ga, prilika more, De Gea na golu mu brani sve i svasta. Imam penal kojeg mu De Gea brani. U 87. min frajer zabi neku splacinu od gola gdje je moj INFORM DE GEA ispo smjesan i gdje je njegov Gabriel Jesus iskoristio precku kao dupli pas. Nema veze, udjem u produzetke, opet hrpa prilika, opet mu ovaj brani sve. Zabim gol za 2-1, odmah slijedeci napad za 3-1. Utakmica rijesena, ulazi se u drugi produzetak i konacno odahnem, mislim si hvala bogu rijesio sam ovog luckera. Kad ono vidim onaj mali kurcic dolje kako se vrti sta oznacuje konekciju. Mislim si eto rage quita, i kurcina izbaci mi neki error i izbaci me iz FUT-a. Udjem natrag i upise mi se poraz. I sad ti imaj zivaca da progutas to. Nakon toliko mucenja i svega, zivciranja, cudnih situacija koje uglavnom idu protivniku u korist, konacno rijesis tekmu, EA ipak nadje nacin da ti uzme pobjedu pa makar to bilo gubljenje konekcije. Naravno internet mi je u to vrijeme bio ok.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Cofinho kaže...

Igram WL, konacno krenem igrat kako se spada, pobjedjujem 3-0, 5-0, 4-0, ubijam jednostavno. I onda dodje frajer, povedem 1-0 rano, ubijam ga, prilika more, De Gea na golu mu brani sve i svasta. Imam penal kojeg mu De Gea brani. U 87. min frajer zabi neku splacinu od gola gdje je moj INFORM DE GEA ispo smjesan i gdje je njegov Gabriel Jesus iskoristio precku kao dupli pas. Nema veze, udjem u produzetke, opet hrpa prilika, opet mu ovaj brani sve. Zabim gol za 2-1, odmah slijedeci napad za 3-1. Utakmica rijesena, ulazi se u drugi produzetak i konacno odahnem, mislim si hvala bogu rijesio sam ovog luckera. Kad ono vidim onaj mali kurcic dolje kako se vrti sta oznacuje konekciju. Mislim si eto rage quita, i kurcina izbaci mi neki error i izbaci me iz FUT-a. Udjem natrag i upise mi se poraz. I sad ti imaj zivaca da progutas to. Nakon toliko mucenja i svega, zivciranja, cudnih situacija koje uglavnom idu protivniku u korist, konacno rijesis tekmu, EA ipak nadje nacin da ti uzme pobjedu pa makar to bilo gubljenje konekcije. Naravno internet mi je u to vrijeme bio ok.

Mene je izbacilo iz SB i sad sam zbog toga na granici za Elite 1. Jos na pocetku igrice sam pokusao jednu stvar. Kad sam vidio da cu izgubit u SB onda sam izvadio kabel za internet iz kompjutera i kad sam ga vratio natrag za 5 sec spojilo me odmah natrag koda se nista nije desilo tek me izbacilo nakon sto sam drzao kabel 15sec(mislio sam da ako bude disconnect da ce mi dati jos jednu sansu da odigram zato sam to pokusavao). Meni dns nije nestao internet na 15 sec jer bi primjetio jer je to dosta veliko razdoblje sto znaci da su njima serveri u k.

8 godina
neaktivan
Cofinho kaže...

E upravo sada mi se to desi i to zadnja tekma, imam 17 pobjeda(na pcu igram) da udem u elite 3 ostale mi 2 utakmice, prvu spusim 3-2, bili smo tu negdje al jbg i idem zadnju tekmu odigrati, 2-0 ht za mene, na pocetku drugog zabije mi gol, ali brzo mu vracam na 3-1 i onda oko 70' min paf diskonekta me gg hebo sam im mater

13 godina
neaktivan
FIFA 18

provjerite si rutere, da vam se on ne resetira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice