Kaži origin account ili skraćeno acc pa će svima biti jasno. U Hrvatskoj nitko ne kaže nalog pa je jasno da te ljudi ne kuže..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moguće je na konzoli a na PC teško jer se igra na PC veze uz jedan acc.
Moguće je na konzoli a na PC teško jer se igra na PC veze uz jedan acc.
Mislim da je cak moguce, i da je bitno da samo postoji originalno instalirana igra na pc u igraonici. Svakako, najbolje pitati ea help.
Mislim da je cak moguce, i da je bitno da samo postoji originalno instalirana igra na pc u igraonici. Svakako, najbolje pitati ea help.
igra se na pc veže za acc na kojem je instalirana tako da mislim da to nije moguće. Imaš serijski broj igre kojeg možeš koristiti samo na jednom acc. Na konzolama nema serijskog broja i možeš koristiti acc koliko hoćeš. Ja sam na pc igru koristio na dva racunala ali pod istim acc i to ide bez problema ali da ćeš ti moju igru pokrenuti preko svog origin acc čisto sumnjam.
Mislim da možeš ako verifikuješ fajle i skineš svoje sačuvane podatke sa clouda, ako si uljučio da ti se podaci čuvaju na cloudu.
Jučer sam dobio ovog novog Gomeza 87 i idem ga probat popodne, a on liliputanac :)
Navikao sam na Icardija na kojeg ispucavam loptu s golmanom, a Gomez je toliko mali da protivnički igrač ne treba ni skočit da ga nadvisi :)
Zabio je jedan gol, izgleda brzo i agilno, ali mislim da će na bubanj uskoro jer nije tip igrača kakvog volim imati na ST.
Možda bi bio dobar na CAM poziciji, ali Pjanić je zacementirao to mjesto pa ga neću ni isprobavati.
Mislim da možeš ako verifikuješ fajle i skineš svoje sačuvane podatke sa clouda, ako si uljučio da ti se podaci čuvaju na cloudu.
Dođi do mene pa to napravi na mome računalu. Tvoj UT se sprema na ea serveru a ne na tvom računalu ili tvom cloudu i veze se isključivo za tvoj acc. Igra ima serijski broj i kada se aktivira na jednom acc veže se za njega i ne može se više pokrenuti na drugom acc. No u svakom slučaju možeš probati i demantirati me.
Sad sam još jednu odigrao s Gomezom i sviđa mi se jebo majku svoju :)
Brz je i okretan, k'o zmija se provlači kroz obranu.
Otvara se na loptu u for, a protivnički napadači ga ne mogu ulovit koliko je brz.
2 komada je sad zabio, a treći mu je poništen zbog sumnjivog ofsajda.
Jedino što nije dobar za skok, odnosno nabacivanja, ali ovo što mi je sad odigrao je za svaku pohvalu.
BTW
Lik protiv kojeg sam sad igrao... to još nisam doživio.
Dakle sa trojicom me napada na igrača s loptom.
A kad dodam, odmah su nova trojica na tom igraču.
Ne mogu si napravit prostor dodavanjem jer su njegovi svugdje i to po trojica - nevjerojatno??!!
Dođi do mene pa to napravi na mome računalu. Tvoj UT se sprema na ea serveru a ne na tvom računalu ili tvom cloudu i veze se isključivo za tvoj acc. Igra ima serijski broj i kada se aktivira na jednom acc veže se za njega i ne može se više pokrenuti na drugom acc. No u svakom slučaju možeš probati i demantirati me.
Pa igrat će na svom accountu, neće koristiti tuđi account u igraoni.
Pa ne može jer je igra regana prilikom instalacije na neki acc. Ne može ju on pokrenuti sa svojim acc. To možeš jedino na konzoli jer ona ne koristi serijski broj i to tako da kreira novi PS4 acc i prijavi se sa svojim origin acc. Razmisli čemu služi serijski broj? Upravo zato da ne bi mogli igru koristiti dva igrača.
Pa ne može jer je igra regana prilikom instalacije na neki acc. Ne može ju on pokrenuti sa svojim acc. To možeš jedino na konzoli jer ona ne koristi serijski broj i to tako da kreira novi PS4 acc i prijavi se sa svojim origin acc. Razmisli čemu služi serijski broj? Upravo zato da ne bi mogli igru koristiti dva igrača.
Nema to veze na PC-u, moguće je da se fifa aktivira sa jednim accountom, a poslije se loguješ na origin sa drugim accoutom i igraš preko njega. Oba accounta moraju imati zasebno kupljenu fifu. Fora je samo što se dnevno ne možeš logovat i zaigrat fifu na više od 5 različitih računara zbog denuvo zaštite, ali rijetko ko će na više od 5 računara u 24h da igra. U ovom slučaju on bi trebao samo da se loguje na origin sa svojim accountom i da prilikom logovanja na UT zna koji mu je odgovor na sigurnosno pitanje.
Meni još nije jasno zašto je Godin na 50k kad se sjećam da je ima kojih mjesec dana bio na 23k?
Baš sam mislio sastaviti opasnu momčad ali izgleda ništa od toga.Također Pepe je otišao sa cijenom dosta visoko.
Nema to veze na PC-u, moguće je da se fifa aktivira sa jednim accountom, a poslije se loguješ na origin sa drugim accoutom i igraš preko njega. Oba accounta moraju imati zasebno kupljenu fifu. Fora je samo što se dnevno ne možeš logovat i zaigrat fifu na više od 5 različitih računara zbog denuvo zaštite, ali rijetko ko će na više od 5 računara u 24h da igra. U ovom slučaju on bi trebao samo da se loguje na origin sa svojim accountom i da prilikom logovanja na UT zna koji mu je odgovor na sigurnosno pitanje.
Da ima kupljenu fifu valjda ne bi išao igrati u igraonicu? Bar nije naglasio da ima legalno kupljenu fifu. Ja sam samo rekao da na jednu kupljenu igru (pošto iz priloženog predpostavljam da nema legalnu igru doma) ne mogu igrati dvojca na računalu u odnosu na konzole gdje je to moguće.
Pa i nije. Ako tražiš objašnjenje onda precizno postavi pitanje. Prijatelj i ja imamo originalno kupljenu fifu. Može li on doći do mene ili ja do njega i na njegovom ili mome računalu pokrenuti igru s njegovim ili mojim acc. Bilo bi puno jasnije. Ovako ostavljas puno prostora spekulacijama i bespotrebnoj prepisci a ujedno nisi dobio konkretan odgovor.
Jedan ti savjetuje, jedno drugi drugo, treći treće, četvrti dijeli td i tako. Na kraju ispada najjednostavnije i najtočnije da ti frend dođe, logira se i vidite radi li to ili ne radi. Neće se ništa dogoditi ako ne radi, ako radi svi zadovoljni. Podijeliš to s nama i svi bi znali točan odgovor. Ovako krenuo si preko igraonice a završio...
Ako mene pitaš, igram na PS4 ali zadnja tri mjeseca slabo igram zbog zdravstvenih problema. Čekam operaciju srca. Trebao sam ići prošlu nedjelju pa mi odgodili do daljnjeg tako da izgleda da sam za ovu fifu izgubljen slučaj. Inače prosječan sam igrač. Ništa posebno. Mogu dobiti puno jačeg igrača od sebe i izgubiti od puno lošijeg igrača od sebe. Imam fifu i na pc ali je ne igram jer mi igra na pc nikako ne odgovara. I dalje tvrdim da to nisu iste igre. Ako se ne varam id na pc mi je BojaNo1 pa me dodaj. Nadam se da ću riješiti zdravstvene probleme pa stignemo odigrat koju i na pc.
Može PS4 ID HNK_Botinec pa mi pošalji da te prihvatim.
Gledam najavu za danasnju IF ekipu, uff kako bi mi legao IF Subasic :)
Subasic da je francuz ili neki drugi gradanin prve klase imao bi 88 rating, covjek otkad je u monaku ima najvisi postotak obrana u francuskoj, i uvijek medu 5 najvisih u europi i oni njemu daju 83, sramota.
Movie dodat cu te i ja.
Subasic da je francuz ili neki drugi gradanin prve klase imao bi 88 rating, covjek otkad je u monaku ima najvisi postotak obrana u francuskoj, i uvijek medu 5 najvisih u europi i oni njemu daju 83, sramota.
Pratim francusku ligu i potpuno se slazem sa tobom, dosta utakmica je spasio ali kad ima los dan onda to izgleda kao protiv Citya.
makar sve u svemu definitivno ne zasluzuje 83 rating.
Pratim francusku ligu i potpuno se slazem sa tobom, dosta utakmica je spasio ali kad ima los dan onda to izgleda kao protiv Citya.
makar sve u svemu definitivno ne zasluzuje 83 rating.
slazem se, :D ja mu ne bi dao vise od 80. pacer zbog kojeg monako nije nigdje godinama, a sad kad su konacno dosli nekud, morat ce se rijesit pacera golmana prije nego pokusaju skinuti PSG. usput, koliko ima oblak rejting u igri? to je golman cija jedna ruka vrijedi vise od tri subasica.
Baljezgas gluposti, ti si kao i vecina nasih ljudi kojima nitko naš ne valja.
Subasic je jako jako kvalitetan golman i prije nego krenes ista pisati probaj pogledati vise od jedne utakmice Monaca.
Subasic je jako jako kvalitetan golman i prije nego krenes ista pisati probaj pogledati vise od jedne utakmice Monaca.
obzirom da poslom pogledam minimalno deset utakmica tjedno od brazila do francuske, mislim da cu sebi ipak vise vjerovati :D
obzirom da poslom pogledam minimalno deset utakmica tjedno od brazila do francuske, mislim da cu sebi ipak vise vjerovati :D
S obzirom da s guštom pogledam 5-6 utakmica europskih liga, složio bih se s C3c1l prije nego bih vjerovao nekome tko MORA gledati utakmice... još ako radiš u 24h.. :)
S obzirom da s guštom pogledam 5-6 utakmica europskih liga, složio bih se s C3c1l prije nego bih vjerovao nekome tko MORA gledati utakmice... još ako radiš u 24h.. :)
ma jok 24 sata, radim u CR Flamengo. subasic je tamo jer malo kosta godisnje. cim skuze da mogu stepenicu vise u LP otfikarit ce ga i dovest onog golmana koji ce izgubit mjesto kad donarumma promijeni klub.
This time next year we'll be millionaires