FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 729.313
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FIFA 17
Jel tko osvojo draft danas?
Bio sam u finu izgubio i dobio
Jumbo pack,onaj rare od 50k i jedan od 7.5k.

Jesu li to danas bolje nagrade ili ?
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ja na PC, dva rare gold i jedan premium gold players.
17 godina
jovial kaže...

ne kazem za tebe ali generalno... najvise volim sizofrenicare koji imaju po 20 udaraca tijekom utakmice pucajuci iz svih mogucih situacija cim se priblize golu. ne interesira ih jel igrac na pravoj nozi, jel u raskoraku, jel oko njega stoje dva beka... ne, samo opali po golu. i ja ga tako gledam i fino se branim, stacu... tijekom utakmice slozim mu tri akcije, sve tri sam na golmana, jednu mi obrani, jednu ja promasim. treci put pogodim stativu i uvalim odbijanac... onda mi tip rejđkvita jer je bio bolji, 20 puta pucao po golu) a ja mu iz tri udarca zabijem neki krumpir...

Evo baš sada odigram tekmu s likom i ne mogu gol zabiti da dubim na glavi. Pogodim tri stative. Odbije mi se od stative na peterac po sredini gola i lagano tapnem i lopta ode pored praznog gola i stative u gol aut. Odemo u produžetke, ja 20 udaraca po golu od toga bar pet mrtvaca. Lik bez udarca po golu. I onda u produžecima lik pređe centar i opizdi po golu s 25m i zabije. U zadnjoj minuti produžetka nakon mog kornera prođe mu kontra i 2-0 za njega. Sada i on može pričati kako je igrao pametno i s dva udarca zabio a ja seljačina niti iz 20 udaraca nisam mogao zabiti gol. To kaj sam imao 70% posjeda lopte, kaj sam imao nekoliko mrtvaca i stativa, kaj mu je golman igrač utakmice nema veze kada lik zna znanje..

12 godina
neaktivan
movie kaže...
jovial kaže...

ne kazem za tebe ali generalno... najvise volim sizofrenicare koji imaju po 20 udaraca tijekom utakmice pucajuci iz svih mogucih situacija cim se priblize golu. ne interesira ih jel igrac na pravoj nozi, jel u raskoraku, jel oko njega stoje dva beka... ne, samo opali po golu. i ja ga tako gledam i fino se branim, stacu... tijekom utakmice slozim mu tri akcije, sve tri sam na golmana, jednu mi obrani, jednu ja promasim. treci put pogodim stativu i uvalim odbijanac... onda mi tip rejđkvita jer je bio bolji, 20 puta pucao po golu) a ja mu iz tri udarca zabijem neki krumpir...

Evo baš sada odigram tekmu s likom i ne mogu gol zabiti da dubim na glavi. Pogodim tri stative. Odbije mi se od stative na peterac po sredini gola i lagano tapnem i lopta ode pored praznog gola i stative u gol aut. Odemo u produžetke, ja 20 udaraca po golu od toga bar pet mrtvaca. Lik bez udarca po golu. I onda u produžecima lik pređe centar i opizdi po golu s 25m i zabije. U zadnjoj minuti produžetka nakon mog kornera prođe mu kontra i 2-0 za njega. Sada i on može pričati kako je igrao pametno i s dva udarca zabio a ja seljačina niti iz 20 udaraca nisam mogao zabiti gol. To kaj sam imao 70% posjeda lopte, kaj sam imao nekoliko mrtvaca i stativa, kaj mu je golman igrač utakmice nema veze kada lik zna znanje..

sad i ti osobno... nekad se desi da jednostavno covjek ne moze zabit gol... budu i takve tekme, ali iskreno, vjerujem da je meni, ko i tebi, takva jedna od deset. oni kojima je stil igre da samo siluju po lopti i lupaju od svukuda i kad god, vjerujem da ti imaju najvise problema s tim da gube utakmice iz jednog ili dva udarca. osobno, volim igrati protiv takvih. malo me jebe manual pa krivo dodam i dam mu kontru kad i ne zasluzi al najcesce i to usere posto je zivcan po naravi :D 

17 godina
jovial kaže...

sad i ti osobno... nekad se desi da jednostavno covjek ne moze zabit gol... budu i takve tekme, ali iskreno, vjerujem da je meni, ko i tebi, takva jedna od deset. oni kojima je stil igre da samo siluju po lopti i lupaju od svukuda i kad god, vjerujem da ti imaju najvise problema s tim da gube utakmice iz jednog ili dva udarca. osobno, volim igrati protiv takvih. malo me jebe manual pa krivo dodam i dam mu kontru kad i ne zasluzi al najcesce i to usere posto je zivcan po naravi :D 

Nije osobno samo sam htio reći da se događaju obje krajnosti. Kada uđeš u takvu seriju normalno je da popisdiš. Evo opet maloprije slomim lika. Vodim samo 1-0 a trebalo je biti bar 4-0. I onda lik zabije iz sretnog penala i opet ga nakon toga držim u matu ali ne mogu zabiti. Konačno zabijem i lik izađe iz igre vrlo vjerojatno s nekom tužnom pričom tipa zabio sam odbijanac i slično a prije toga se spašavao nekoliko puta. Naravno, to je zaboravio.. to je fifa. Testira živce pojedinca u svakoj tekmi.. Najviše me boli kada izgubim od nekoga tko je evidentno lošiji od mene ali posložile mu se karte i mogu se ebati..

Inače ovaj crni petak je baš crn. Ništa posebno na marketu. Uzeo sam IF Sokratisa a sve ostalo preskupo. Gledam likovi bidaju bez logike. Samo nabijaju cijene. Maloprije dvojce bidala boatenga do 345k coinsa a ide za 175k coinsa. I tako... ne znam od kuda im toliko coinsa da lupaju cijene bez ikakve logike. Vidal buy now 145k coinsa lik dođe na bidanje i bubne odmah 150k coinsa? Ne mogu vjerovati. Nemam više živaca za ništa. Rekao sam, ovaj vikend ću probati kupiti tih par igrača i za mene je market gotov za ovu godinu. Nemam više živaca sjediti po par sati vrijebajući da nešto uleti. Slomi me to..

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2016 0:10 (movie).
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Odigo sam 4 utakmice od 25 u vikend ligi i imam 3 pobjede i 1 poraz . Igram sa protivnicima koji imaju bolesne momcadi. 2 pobjede sam napravio nad ekipom koja ima hazarda , dybalu i ostale skupe igrace i to su bile super tekme. Jednu sam dobio 4-3 ,a jednu u produzecima 2-1. I onda se nadje neki konj sa ultra jebenom momcadi igramo i ja zabijem njemu gol u 88 minuti i frajer mi se chiterski DC  pa mrtvu mu mater jebem u 88 minuti kad sam ja zabio gol kad si je popljugo sam sebi karu frajer odluci DC i nikome nisto ko da si nisam popusio 10minuta zivaca. Uzas

0 0 hvala 0
10 godina
Koga mi predlazete u spanskoj ligi za poziciju cdm, imam rodrigeza, raketu i iniestu, buskec ima dobru ocenu, pace mu je mali, ali nisam ga probao?
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ima glupi workrate isto kao nzonzi. Po meni Camacho
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Jel tko osvojo draft danas?
Bio sam u finu izgubio i dobio
Jumbo pack,onaj rare od 50k i jedan od 7.5k.

Jesu li to danas bolje nagrade ili ?

Nisu ništa bolje. Za svaku fazu drafta imaš po nekoliko verzija mogućih nagrada. Lutrijom ili koliko si sretan dobiješ jednu. Postao sam jednom s futheada koje su sve moguće nagrade. Recimo kada osvojiš možeš drastično različito dobiti nagrade. Ja sam uvijek dobio najgoru varijantu. 

13 godina
Je li itko dobio išta? Presjeklo me kad sam vidio da su pustili ultimate packove, a ja sam spavao.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koje mislis? Ja kad sam gledo bilo je onih za 55k i 2800 komada ostalo ali ja nemam coinsa tako da nis. A nemam pojma kad 100k pustaju

0 0 hvala 0
13 godina

Baš Ultimate packove, 125k ili 2500pointsa. Bili su jucer od 100k isto. I sad su trenutno od 100k.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2016 13:13 (jpantalon).
13 godina
FIFA 17

Jučer sam uzeo jedan za 125k i dobio Dimariju koji ide za 60k max tako da pušing.

Danas cijeli dan slažem ove SBC nove što su stavili i dobio crnog Gonalonsa i Sokratisa, ali oba su untradable na žalost.

Vjerojatno ću ih puknut u SBC gdje se dobije TOTW koji se može prodavat.

Imao sam preko 400 igrača jutros u klubu, a sad imam 260 :)

Kako sam krenuo, neću imat više s kim igrat :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zasto sam dobio pride dres wtf

0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...
Zasto sam dobio pride dres wtf

I ja bih se zapitao na tvom mjestu?

16 godina
neaktivan
Hahaha cekaj i tebi ce doc :)
17 godina
nitro66 kaže...
Hahaha cekaj i tebi ce doc :)

Neće, blokirao sam neprimjeran sadržaj...

13 godina
Ja sam stavio untradeable Biševca i Kamenog da bi dobio tradeable Biševca kojeg sam dobio već prekjučer. Za popizdit.
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Znači ovo je toliko očito kako je igrica namještena da to nisu istine. Imao sam 4-1 pobjeda u Vikend Ligi jebeno igram i sve super i odjednom počmem gubiti od 10 puta lošijih ekipa, igrači mi se na terenu gube ko da su na nekim drogama,

moj štopa loptu i uvijek se odbije protivniku i odjednom imam 4-5 omjer haha . 2 puta sam se vraćo znači gubim 3-0 okrenem na 3-4 i na kraju mi frajer zabije gol ili moj napravi ne postojeći penal u 92 minuti :D

Da ne pričam ovog Dybalu kako su napravili. Lik od kud god da pukne je šansa za gol i to 90%. Fuj i užaš, defitnivno zadnja godina što se fife tice.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Da Dybala je OP.

Da nisam prokocko 300k na draftovima i otvaranjima pack-ova gubio bih ga i napravio bolesnu momčad sa njim u napadu.

Ali nema veze dok imam Costu.

Inače sa Diegom Costom ima 32 utakmice 38 golova i 12 asistencija.

A njegov partner u zločinu martial u 25 utakmica oko 25 golova i 10-ak asistencija.

2 najbolja igrača iz PL koje sam dosada probao.

17 godina
FIFA 17
Ako se sutra ne dogodi neko čudo i cijene ipak nešto padnu ovo će biti zajeb epskih razmjera. Prošlu nedjelju cijene su bile rekordno niske. No tko je mogao nešto tako pretpostaviti? Sve kaj sam tada kupio, preko tjedna sam prodao i sada cijene nisu niti približne onima. Ipak se nadam da će sutra bar nešto pasti jer će ekipa lagano završavati s vikend ligom i bit će manja potražnja za igračima. U tjedan dana Aguero je narastao 100k coinsa, Pogba 90k coinsa, Boateng 50k coinsa, Neuer 50k coinsa... jako loše. Sljedeća šansa je tek krajem godine pred izlazak toty-a. I tada će trebati biti čarobnjak da bi se prepoznao trenutak kada su cijene dotakle dno..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Budi ka ja. Prodaš, misliš kupit ćeš nekoga. imaš 150-200k, odigraš 10 draftova, dobiješ kurac, nanerviraš se i ideš leći.
11 godina
protjeran

To je i meni problem.Kad izgubim od noobare u draftu a brane se sa 15 igrača nakon što da gol u ti zadržava vrijeme doće mi da razbijem TV.

I nakon tog od muke nastavljam novi draft i samo gubim.

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Upo sam u crnu rupu imam 5 pobjeda i 7 poraza u vikend ligi jos 13 tekmi do kraja i stajem tu neda mi se vise. Uzas

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja sam eto shvatio da FUT nije za mene. Trebalo mi je otprilike dva mjeseca, slicno kao i sa Fifom 16 Ali ovaj put idem na ziher, za slucaj da se pozelim vratiti ovom proizvodu iz srca pakla. Prodao komplet cijelu momcad od cca 400 000 i za zabavu otvarao pakete. Najbolje sto sam dobio je Godin. Sve lijepo quick sale down the toilet

Sad fino igram manager mod sa Manchester Cityjem sa nogama na stolu (inace komp igra iznenadujuce dobro na vecim tezinama) i kupujem igrace koje nikad ne bih imao u FUTu. Zamislite u Cityju napad: Robben, Aguero i Bale

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Ja igram od onih 10 sati pristupa igri (ali bas igram i volim fifu) sada za svo ovo vreme igranja moje dbe ekile kostaju oko 800k koinsa.... Prva divizija sam, imam osvojenih draftova itd... Sutra posle wl sve ih prodajem tj nst kasnije kad porastu cene i pola cu dati za obemejanga jel ne verujem koliko je bolesno dobar, uzeti i rojsa i poceti sa nemcima i sloziti engleze neku ok ekipipu ze nekih par desetina koinsa...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Msm da je to ok, pijem i nzm sta pisem, ali kontam to stvarno uraditi xd
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Meni je scream Costa bio bolji od Reusa. I prodao sam Aubameyanga i njega i prešao na engleze, ne znam zašto. Ostatak potrošio na draft.
10 godina
FIFA 17

Nemojte ulaziti na forum ako ste pijani 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Da li je moguce da je ova kartica otisla na 240k
Moj PC  
0 0 hvala 0