- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto mi pri normalnom igranju nakon "ono" nekih 10 min ugasi se monitor, kao kada nisam na kompu pa se komp ugasi, ode u sleep ili koji đavo?
Inače, igram sa đojstikom, wtf? 

This time next year we'll be millionaires
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Cime se se ne sluza samo da pobjede.
Uzmu teren sa sjenkom i taman dres i nista se ne vidi u sjenci ! :)
Ljudske picketine.....
eh, na pc je elite. tako sam i ja izvisio par puta
čekaj četvrtak
Cime se se ne sluza samo da pobjede.
Uzmu teren sa sjenkom i taman dres i nista se ne vidi u sjenci ! :)
Ljudske picketine.....
Nema to veze. Teren dobije sjenu ovisno o vremenu odigravanja utakmice i vremenskim prilikama. Uvijek biram teren bez sjena i onda dođe tekma i imam sjenu, a imam je zbog razloga koje sam neveo.
Inače, gledam krenuli 100k packovi i pratim par igrača kada ono, shranje. Svima cijene porasle 20%. Strašno. Sreća pa sam sinoć po još nekim normalnim cijenama kupio većinu igrača koji me interesiraju. Ostali mi još pogba, aguero i neuer za uzeti ali cijene su toliko skočile da ne dam iz principa. Uglavnom sada imamo šprancu za toty gdje će cijene biti rekordno nisko tjedan dana ranije a nakon toga kreće blagi oporavak. Bar je tako bilo za ovaj usrani petak.
Primio je 2 puta za redom tako gol :D
Uglavom ja sam igro sad sa nekim likom i frajer ima sve silver i par broncanih i njegovi lete medu moje "profesionalce" i ja popizdim i krenem lomit sve zivo rage quit 4 crvena i iskaram frajera na kraju 5-4 dobijem. Ajde u 70minuti sam imao 4 crvena na terenu i zabio mu 2 gola bez beda.
Pa koje je to sranje od igrice
Fifa je takva da te nagradi za crveni karton, tj. kad netko dobije crveni ostali igraci kao da mu lete po terenu, kakva stamina, kakav pace, majstor prolazi ko blesav...
Primio je 2 puta za redom tako gol :D
Uglavom ja sam igro sad sa nekim likom i frajer ima sve silver i par broncanih i njegovi lete medu moje "profesionalce" i ja popizdim i krenem lomit sve zivo rage quit 4 crvena i iskaram frajera na kraju 5-4 dobijem. Ajde u 70minuti sam imao 4 crvena na terenu i zabio mu 2 gola bez beda.
Pa koje je to sranje od igrice
Kaj ne bi trebalo doći do prekida nakon 4 crvenog kartona? Moraš imati 7 igrača u polju. Niti za to pravilo ne znaju u ea sportsu..
mene ova igra kara zadnja dva dana cir cu da dobijem.ne mogu u odbrani da se sastavim ispadam kao da nikad nisam igrao a ista postava i podesavanja kao pre...navikao sam da igram sigurno u odbrani i na to sam se oslanjao ali se u zadnja dva dana moje samopouzdanje srozalo i samo gledam i obracam previse paznje da nesto ne zajebem i srljam iz greske u gresku imam osecaj da moji vise ne rade ono izgurivanje u odbrani nego se samo odbijaju ili prolaze kroz protivnike ...moracu da batalim ovo na par dana.sve sam rasprodao imam 700k+plavog costu i pom sona i sad razmisljam sta sklopiti za sledecu WL u koju sam se plasirao sa gold3 u ovoj WL.
Uglavnom prodao sam Skrtela i Brozovica za 50k oboje znaci 30k narasla cifra od prije par dana. Stavio sam i sanceza , martiala i sturiga na bubanj i kad ih prodan kupujem Agurea i Dybalu za napad. Samo mi je Aguero 600k sada
Postoji li mogućnost da se zacementira noćni termin igranja tekmi kod kuće za fut mod? Ovo pitam jer i mene *ebu ove sjene, a volim igrati na Stade Veledrome.
Uglavnom prodao sam Skrtela i Brozovica za 50k oboje znaci 30k narasla cifra od prije par dana. Stavio sam i sanceza , martiala i sturiga na bubanj i kad ih prodan kupujem Agurea i Dybalu za napad. Samo mi je Aguero 600k sada
U stvarnom nogometu četvrti crveni je ujedno i prekid tekme. Možeš igrati 7+1 ali ne možeš nastaviti igru sa 6+1.
U stvarnom nogometu četvrti crveni je ujedno i prekid tekme. Možeš igrati 7+1 ali ne možeš nastaviti igru sa 6+1.
Pet crvenih je prekid jer je minimalan broj igraca za igru 7 (ukljucujuci i golmana)...
Jeli vama isto kaze da su serveri pali od EA?
Na web appu piše ovo:
Our servers are temporarily down while we work on making things better.
Please come back later.
Maintenance za FUT je od 9 do 11.
Pet crvenih je prekid jer je minimalan broj igraca za igru 7 (ukljucujuci i golmana)...
Sad me sram, u pravu si. Zabrijao sam krivo... računa se i golman
Na web appu piše ovo:
Our servers are temporarily down while we work on making things better.
Please come back later.
Meni radi web app. Bio sam na njemu nekih petnajstak minuta. No vidim po aukcijama da je imao rupu od nekih pola sata. Vjerojatno u tom petiodu nije radio
kad god ja hocu nesto da kupim tome skoci cena ali zato kad to nesto hocu da prodam ide budzasta 😠
pozdrav
trebao bih pomoc dobio sam danas thiago silvu , imam chiellinia i alexa sandra,kantea i vardya, jeli moguca kakva kombinacija za squad?
hvala svima :D
sorry zaboravio, imam 250k