FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 729.154
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FIFA 17
Jedan pack je bio odličan dva sranje ali ja sam zadovoljan.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Zašto mi pri normalnom igranju nakon "ono" nekih 10 min ugasi se monitor, kao kada nisam na kompu pa se komp ugasi, ode u sleep ili koji đavo? 

Inače, igram sa đojstikom, wtf? 

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 17:18 (Dudu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Boixus Nois od cega su te nagrade, online draft?
11 godina
protjeran
Da
This time next year we'll be millionaires
10 godina
Ja sad osvoio draft najskuplji igrac kog sam dobio u pekovima kagava, nemam reci stvarno
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Cime se se ne sluza samo da pobjede.

Uzmu teren sa sjenkom i taman dres i nista se ne vidi u sjenci ! :)

Ljudske picketine.....

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Zašto ja nisam kvalifikovan za sljedecu vikend ligu a završio sam u gold 2 a na fifa stranici su objavili da od gold 3 se automatski kvalifikujes za sljedecu sedmicu

0 0 hvala 0
15 godina
Mamula97 kaže...
Zašto ja nisam kvalifikovan za sljedecu vikend ligu a završio sam u gold 2 a na fifa stranici su objavili da od gold 3 se automatski kvalifikujes za sljedecu sedmicu

eh, na pc je elite. tako sam i ja izvisio par puta

nemam za potpis
9 godina
neaktivan
Ja sam na ps4...
15 godina
Mamula97 kaže...
Ja sam na ps4...

čekaj četvrtak

nemam za potpis
16 godina
neaktivan
Dal da prodajem IF Skrtela vidim da mu je cijena skocila od proslog tjedna sada je 28k a bio je dugo 13k ili da cekam da narastu

0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Cime se se ne sluza samo da pobjede.

Uzmu teren sa sjenkom i taman dres i nista se ne vidi u sjenci ! :)

Ljudske picketine.....

Nema to veze. Teren dobije sjenu ovisno o vremenu odigravanja utakmice i vremenskim prilikama. Uvijek biram teren bez sjena i onda dođe tekma i imam sjenu, a imam je zbog razloga koje sam neveo.

Inače, gledam krenuli 100k packovi i pratim par igrača kada ono, shranje. Svima cijene porasle 20%. Strašno. Sreća pa sam sinoć po još nekim normalnim cijenama kupio većinu igrača koji me interesiraju. Ostali mi još pogba, aguero i neuer za uzeti ali cijene su toliko skočile da ne dam iz principa. Uglavnom sada imamo šprancu za toty gdje će cijene biti rekordno nisko tjedan dana ranije a nakon toga kreće blagi oporavak. Bar je tako bilo za ovaj usrani petak.

17 godina
FIFA 17

Na 5:38 lijep primjer da i oni najbolji nisu imuni na primanje idiotskih golova u 90 minuti

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 21:09 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Primio je 2 puta za redom tako gol :D

Uglavom ja sam igro sad sa nekim likom i frajer ima sve silver i par broncanih i njegovi lete medu moje "profesionalce" i ja popizdim i krenem lomit sve zivo rage quit 4 crvena i iskaram frajera na kraju 5-4 dobijem. Ajde u 70minuti sam imao 4 crvena na terenu i zabio mu 2 gola bez beda.

Pa koje je to sranje od igrice

1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Fifa je takva da te nagradi za crveni karton, tj. kad netko dobije crveni ostali igraci kao da mu lete po terenu, kakva stamina, kakav pace, majstor prolazi ko blesav...

I am over 9000!!!

1 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...

Primio je 2 puta za redom tako gol :D

Uglavom ja sam igro sad sa nekim likom i frajer ima sve silver i par broncanih i njegovi lete medu moje "profesionalce" i ja popizdim i krenem lomit sve zivo rage quit 4 crvena i iskaram frajera na kraju 5-4 dobijem. Ajde u 70minuti sam imao 4 crvena na terenu i zabio mu 2 gola bez beda.

Pa koje je to sranje od igrice

Kaj ne bi trebalo doći do prekida nakon 4 crvenog kartona? Moraš imati 7 igrača u polju. Niti za to pravilo ne znaju u ea sportsu..

9 godina
neaktivan
FIFA 17

mene ova igra kara zadnja dva dana cir cu da dobijem.ne mogu u odbrani da se sastavim ispadam kao da nikad nisam igrao a ista postava i podesavanja kao pre...navikao sam da igram sigurno u odbrani i na to sam se oslanjao ali se u zadnja dva dana moje samopouzdanje srozalo i samo gledam i obracam previse paznje da nesto ne zajebem i srljam iz greske u gresku imam osecaj da moji vise ne rade ono izgurivanje u odbrani nego se samo odbijaju ili prolaze kroz protivnike ...moracu da batalim ovo na par dana.sve sam rasprodao imam 700k+plavog costu i pom sona i sad razmisljam sta sklopiti za sledecu WL u koju sam se plasirao sa gold3 u ovoj WL.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ali nesto se desava cudno, izgleda da stalno moramo ekipu switchat jer kad te sa jednom krene kao da oni iz EA kazu"dosta je mater ti jebem, od sad pa na dalje samo gubis" i onda se nama igraci ponasaju ko da nemaju pojma disu. Movie ja mislim da 5 crvenih prekid ali nisam siguran . Ja sam 4 komada imao.
Uglavnom prodao sam Skrtela i Brozovica za 50k oboje znaci 30k narasla cifra od prije par dana. Stavio sam i sanceza , martiala i sturiga na bubanj i kad ih prodan kupujem Agurea i Dybalu za napad. Samo mi je Aguero 600k sada

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Postoji li mogućnost da se zacementira noćni termin igranja tekmi kod kuće za fut mod? Ovo pitam jer i mene *ebu ove sjene, a volim igrati na Stade Veledrome.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 8:09 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...
Ali nesto se desava cudno, izgleda da stalno moramo ekipu switchat jer kad te sa jednom krene kao da oni iz EA kazu"dosta je mater ti jebem, od sad pa na dalje samo gubis" i onda se nama igraci ponasaju ko da nemaju pojma disu. Movie ja mislim da 5 crvenih prekid ali nisam siguran . Ja sam 4 komada imao.
Uglavnom prodao sam Skrtela i Brozovica za 50k oboje znaci 30k narasla cifra od prije par dana. Stavio sam i sanceza , martiala i sturiga na bubanj i kad ih prodan kupujem Agurea i Dybalu za napad. Samo mi je Aguero 600k sada

U stvarnom nogometu četvrti crveni je ujedno i prekid tekme. Možeš igrati 7+1 ali ne možeš nastaviti igru sa 6+1.

10 godina
movie kaže...
nitro66 kaže...

U stvarnom nogometu četvrti crveni je ujedno i prekid tekme. Možeš igrati 7+1 ali ne možeš nastaviti igru sa 6+1.

Pet crvenih je prekid jer je minimalan broj igraca za igru 7 (ukljucujuci i golmana)...

I am over 9000!!!
12 godina
FIFA 17

Jeli vama isto kaze da su serveri pali od EA?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Na web appu piše ovo:

Our servers are temporarily down while we work on making things better.

Please come back later.

[19xx] 4ntraks
15 godina
FIFA 17

Maintenance za FUT je od 9 do 11.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

Pet crvenih je prekid jer je minimalan broj igraca za igru 7 (ukljucujuci i golmana)...

Sad me sram, u pravu si. Zabrijao sam krivo... računa se i golman

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 10:22 (movie).
17 godina
Skilledžija kaže...
The_K kaže...

Na web appu piše ovo:

Our servers are temporarily down while we work on making things better.

Please come back later.

Meni radi web app. Bio sam na njemu nekih petnajstak minuta. No vidim po aukcijama da je imao rupu od nekih pola sata. Vjerojatno u tom petiodu nije radio

9 godina
neaktivan
FIFA 17

kad god ja hocu nesto da kupim tome skoci cena ali zato kad to nesto hocu da prodam ide budzasta 😠

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 17

pozdrav

trebao bih pomoc dobio sam danas thiago silvu , imam chiellinia i alexa sandra,kantea i vardya, jeli moguca kakva kombinacija za squad?

hvala svima :D

0 0 hvala 0
15 godina
XFX kaže...

pozdrav

trebao bih pomoc dobio sam danas thiago silvu , imam chiellinia i alexa sandra,kantea i vardya, jeli moguca kakva kombinacija za squad?

hvala svima :D

Nisi rekao koliko imaš novaca... paaaa

16 godina
FIFA 17

sorry zaboravio, imam 250k

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice