FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 729.427
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 17
movie kaže...
Evo, to je fifa... lopta se od stative odbija jedinom crnom napadaču na nogu koji stoji između 4 crvena obrambena igrača koji samo gledaju kao telci. Pa ja ne znam može li me išta više od toga raspisditi?

tako dinamo prima golove, xD

nemam za potpis
16 godina
neaktivan
tenac kaže...
movie kaže...
Evo, to je fifa... lopta se od stative odbija jedinom crnom napadaču na nogu koji stoji između 4 crvena obrambena igrača koji samo gledaju kao telci. Pa ja ne znam može li me išta više od toga raspisditi?

tako dinamo prima golove, xD

Šta je onda sinoć PSG trebao reći na onaj autogol :D ili isto od sinoć samo iz druge utakmice, likovi pogodili dvije stative, prečku pa tek onda zabili gol iz četvrtog pokušaja haha čini se da je FIFA realnija nego stvarnost :D

15 godina
FIFA 17

Dali netko ima od vas UK account i da hoće kupit 750 onih fifa novaca, imam HR acc a dobio sa plejkom te novce samo za UK acc, pa prodajem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CrazyMan kaže...

Šta je onda sinoć PSG trebao reći na onaj autogol :D ili isto od sinoć samo iz druge utakmice, likovi pogodili dvije stative, prečku pa tek onda zabili gol iz četvrtog pokušaja haha čini se da je FIFA realnija nego stvarnost :D

To kaj si sinoć vidio dogodi se jednom u sezoni a ovo se na fifi događa svaku drugu tekmu. Samo je to problem, ništa više...

13 godina
FIFA 17

Je li se itko prijavio na Magenta1 turnir?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja cekam da objave za Zagreb.. Trenutno su prijave za Split..
12 godina
neaktivan
movie kaže...
duYe kaže...

Koliko coinsa bi tribalo za dobit Lacazetta u SQC ?

Potraži na futheadu. Imas sve. Već posložene momčadi da ne moraš razbijati glavu te koliko te sve to košta. Igrate fut a ne pratite futhead? Ne mogu vjerovati, pa to je abeceda bez koje se ne može.

Iskreno,pratio sam futhead prije,ali sad samo futbin,pošto tu slažem momčad i odma vidim cijenu,futhead već rijetko koristim za šta.

12 godina
neaktivan
Oko koliko se moze ocekivat pad cijena, od veceras ili? Usparo sam 50k pa planiram kupit Costu i Martiala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Da li na PC-u ima Legend kartica tipa Pele i ostali?*

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Sastavia sam skoro cili SQC, i dodem do zadnje ekipe Toulusa i nemogu sastavit.

Na marketu jednostavno nemogu naći bekove i RM -a

Fali mi LB, RB, RM.

Stopere sam nekako uspia kupit, uvik kad bi bili 59 min u prodaji , ali ove nikako nemogu uvatit...

Neznam sto da iskombiniram da napokon dovrsim. Stavia sam CM na RM i RB. Na LB sam sastavia LM.

Chemistry mi je 93 , a triba 95.

Ima li ko kakvu ideju?

600 k + coinsa sve me koštalo

0 0 hvala 0
14 godina
nitro66 kaže...

Da li na PC-u ima Legend kartica tipa Pele i ostali?*

Ne

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
duYe kaže...

Fali mi LB, RB, RM.

Stopere sam nekako uspia kupit, uvik kad bi bili 59 min u prodaji , ali ove nikako nemogu uvatit...

Neznam sto da iskombiniram da napokon dovrsim. Stavia sam CM na RM i RB. Na LB sam sastavia LM.

Ima li ko kakvu ideju?

Već sam rekao nekoliko puta pa da ponovim. Imate na futheadu na desetke složenih kombincija za svaku momčad koja se trazi pa si bacite pogled. Nego nije mi svaki put iznova jasno kaj u toj priči vrijedi nepovratno izgubljenih preko 600k coinsa. 

12 godina
neaktivan
movie kaže...
duYe kaže...

Fali mi LB, RB, RM.

Ima li ko kakvu ideju?

Već sam rekao nekoliko puta pa da ponovim. Imate na futheadu na desetke složenih kombincija za svaku momčad koja se trazi pa si bacite pogled. Nego nije mi svaki put iznova jasno kaj u toj priči vrijedi nepovratno izgubljenih preko 600k coinsa. 

Slažem se,bolje onda da si za Hazarda napravio,600k je preko previše..ja sam za Giovinca dao 150k i to mi nije žao,ali da bi davao 600k,samo za Hazarda možda do 350k,ništa više..

13 godina
duYe kaže...

Možda dobiješ ta dva poena za chem ako imaju loyalty?

Ako da onda odigraj s njima 10 tekmi i riješen problem.

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 17

Fut Champions. Što napraviti?

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...
Oko koliko se moze ocekivat pad cijena, od veceras ili? Usparo sam 50k pa planiram kupit Costu i Martiala

Nažalost to nije autobus pa da ti netko može reći kada će doći. Kako sada stvari stoje jedini pravi pad cijena  bio je prošli vikend tj. nedjelju i  ponedjeljak. Sve poslije toga bilježio se lagani rast cijena pa kako vidim takav je trend i danas. Izgleda da neće ništa biti od očekivanog sloma marketa. No za konkretniju ocjenu ipak će trebati pričekati nedjelju i ponedjeljak. Nadam se da će se ipak dogoditi bilo kakav pad cijena jer sada ne miriše na dobro...

12 godina
neaktivan
FIFA 17

Black friday službeno počinje oko 2-3 sata poslje podne,tako da onda bi navečer več  trebao biti neki manji pad,iako ni meni ne miriše na dobro baš,ne želim još kupit tim,a navečer ću kupit za FUT Champs i zajebat se,točno znam.

0 0 hvala 0
17 godina
nidjoPro kaže...

Black friday službeno počinje oko 2-3 sata poslje podne,tako da onda bi navečer več  trebao biti neki manji pad,iako ni meni ne miriše na dobro baš,ne želim još kupit tim,a navečer ću kupit za FUT Champs i zajebat se,točno znam.

Službeno je počeo noćas u 2 sata.

15 godina
movie kaže...
nidjoPro kaže...

Službeno je počeo noćas u 2 sata.

2PM UK.... 15.00 kod nas, ne?

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Da, cijene su u laganom rastu, baš sam očekivao pad danas, ali ništa... bio je sinoć neki mali pad ali se brzo sve vratilo u plus. Vidjet ćemo za vikend kako će biti

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Jel itko otvarao packove danas? Ja sam dobio IF Susu i Martineza u jednom rare gold. I dobio sam movember Ledleya. Jel to sreća ili je to do black fridaya?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jpantalon kaže...

Jel itko otvarao packove danas? Ja sam dobio IF Susu i Martineza u jednom rare gold. I dobio sam movember Ledleya. Jel to sreća ili je to do black fridaya?

naravno da je sreća, probaj dalje otvarati pa se javi ;)

[19xx]C3c1l
16 godina
neaktivan
Igro danas 2 tekme fut champs na PCu . Jedan win jedan poraz. Da li se registrira i kada je draw i na koji nacin ili samo pobjede broji

0 0 hvala 0
13 godina
nitro66 kaže...
Igro danas 2 tekme fut champs na PCu . Jedan win jedan poraz. Da li se registrira i kada je draw i na koji nacin ili samo pobjede broji

Nema draw - igraju se produžeci i penali ako je neriješeno i tada.

[19xx] 4ntraks
11 godina
protjeran
Nije namještejo uopće i nisam pogodio 3 stative.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pazite na shot accuracy . U ovom slucaju je 58% sto je jako malo. Kad bude 88% onda je za zivce izgubit. Ja na tekmi imam po 90% pa izgubim 1-0 a omjeri po golu budu 20-15. Samo jedna stvar meni nije jasna, naletim na frajera sa znj ekipom i u 40min me vodi 4-0 a ja pucam i golman sve brani. Govorim fut champ.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nitro66 kaže...
Pazite na shot accuracy . U ovom slucaju je 58% sto je jako malo. Kad bude 88% onda je za zivce izgubit. Ja na tekmi imam po 90% pa izgubim 1-0 a omjeri po golu budu 20-15. Samo jedna stvar meni nije jasna, naletim na frajera sa znj ekipom i u 40min me vodi 4-0 a ja pucam i golman sve brani. Govorim fut champ.

ne kazem za tebe ali generalno... najvise volim sizofrenicare koji imaju po 20 udaraca tijekom utakmice pucajuci iz svih mogucih situacija cim se priblize golu. ne interesira ih jel igrac na pravoj nozi, jel u raskoraku, jel oko njega stoje dva beka... ne, samo opali po golu. i ja ga tako gledam i fino se branim, stacu... tijekom utakmice slozim mu tri akcije, sve tri sam na golmana, jednu mi obrani, jednu ja promasim. treci put pogodim stativu i uvalim odbijanac... onda mi tip rejđkvita jer je bio bolji, 20 puta pucao po golu) a ja mu iz tri udarca zabijem neki krumpir...

16 godina
neaktivan
Slazem se. Treba i pazit kako i kad pucat. Ali svi mi ponekad idemo na sve ili nista, ali izgleda da u Fifi poberemo prije nista nego sve :) Ja npr kad krenem igrat posjed loptu izgubik uvijek. Taktika mi je full press od prve minute i silovanje golmana. Ali ja imam bad luck i desi mi se da dobijem gol na kraju tekme ono minuta dvije iz moje grske ili stvarno nego krumpira. Ukoliko imam udarce bezveze ne pizdim, ali ja imam suteve sa preckama, stativama, obranama od Petera Parkera znaci iz druge strane gola u suprotni kut se baca i skida sa malim prstom ili se bas doslovno vidi da ko magnet i jednom rukom izbije i to mi na kurac ide. A moj popusi gol koji ni Joza u NK Bedekovcina 6 . Zupanijska Veterani nebi primio. I samo zato mi EA ide na kurac

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
A i ja volim igrat protiv bunkeraša i koji nasrću ko konji ciju utakmicu sa nepostojećim potezima iz stvarnosti kao teammate contain gdje stoper u bekovskom plesu prati Balea u sprintu.

This time next year we'll be millionaires
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice