FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 733.853
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 17
Skilledžija kaže...
Ryder007 kaže...

pitanje dali vam igraci u FUT ponekad sami sutiraju iako niste stisnuli pucanje?

Kod izvođenja kornera mi sami pucaju na gol i čak sam tako zabio 2-3 komada.

U igri mi se to ne događa... nisam siguran, možda jedanput, ali isto kad je nekakva gužva bila u šesnaestercu.

Kod mene cesto igrac doda sam od sebe iako nisam dodao... Dosta puta mi se to desilo.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
17 godina
goust78 kaže...

Znaci ispada da moze bilo ko da igra preko tog diska ?Samo napravi svoj acc na Originu ?

Da! Pod uvjetom da ima disk.

Inače kaj se ovo događa na marketu da je preko noći poludio, bar na PS4. Cijene su skočile poprilično. Sve sam prodao i sada jedva skrpam momčad. Nisam htio prodati crnog kantea jer je kartica nevjerojatna a i ne volim imati karticu s kojom je netko već igrao. Teško bih našao istu takvu karticu koja nije korištena. S ovom sam se zato vjenčao do kraja ove fife. Gledam malo i ne vidim u što uložiti i podebljati coinse jer su cijene kao klonirane a na bidanju svi idu kao da imaju milijune coinsa. Neshvatljivo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 20:57 (movie).
13 godina
KiCo77 kaže...
Ryder007 kaže...
KiCo77 kaže...
Ryder007 kaže...

pitanje dali vam igraci u FUT ponekad sami sutiraju iako niste stisnuli pucanje?

Nikad

hmm sad kolega tu napisao da se njemu dogadja,a tebi ne znaci moze se negdje iskljucit?

Ma to se ne moze ni ukljucit, kakvog to smisla ima, da tvoj igrac sam od sebe u random trenutku odluci dodat loptu ili pucat?
Jedino sto mi pada na pamet je pokvaren kontroler ili neki drugi program koji ometa igru ako igras na tipkovnici.

Haha, autopass se događa kad komp odluči da je neki igrač u boljoj situaciji. Iako stvarno je, i često iz takvih situacija dam gol, zbuni me pa znam i napucat loptu u aut. Proguglaj malo.

A na ovo što samo puca, to mi se događa kod kornera, gađam prvu stativu odaberem igrača, vidiš iz drugog plana igrač trči na nju i puca, a ni ne prebaci mi na njega. Nije kontroler u pitanju, a nije ni program.

14 godina
jpantalon kaže...
KiCo77 kaže...
Ryder007 kaže...
KiCo77 kaže...
Ryder007 kaže...

Nikad

hmm sad kolega tu napisao da se njemu dogadja,a tebi ne znaci moze se negdje iskljucit?

Ma to se ne moze ni ukljucit, kakvog to smisla ima, da tvoj igrac sam od sebe u random trenutku odluci dodat loptu ili pucat?
Jedino sto mi pada na pamet je pokvaren kontroler ili neki drugi program koji ometa igru ako igras na tipkovnici.

Haha, autopass se događa kad komp odluči da je neki igrač u boljoj situaciji. Iako stvarno je, i često iz takvih situacija dam gol, zbuni me pa znam i napucat loptu u aut. Proguglaj malo.

A na ovo što samo puca, to mi se događa kod kornera, gađam prvu stativu odaberem igrača, vidiš iz drugog plana igrač trči na nju i puca, a ni ne prebaci mi na njega. Nije kontroler u pitanju, a nije ni program.

Krivo sam shvatio tvoje pitanje.. ili si ga ti krivo postavio :P
Meni igrac nikad sam od sebe ne puca ako ja ne stisnem pucanje.. ali zato ostali igraci s kojima upravlja PC pucaju kod kornera isto kao i tebi.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
protjeran
Gledam ovog aa9 skillz na yt-u kako je trenutno no.1 na svijetu u weekend league.

Pa ovi protivnici su toliko loši da je to negledljivo.Boljih igrača ima u 3. Doviziji.

Nitko ne brani šuteve sa 20 metara u 16 metara im igra duple pasove...

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
goust78 kaže...
Pribao sam ps4 i ne svidja mi se.Ako neko hoce dacu je za 300 e + 2 gamepada+ fifa 17 + gta 5.
Ozbiljnom kupcu moze i jeftinije.

Sta je? Deru te na PS4 jos vise nego na PC-u a? Ili te jebe to sto ne mozes cheat koristit?

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Gledam ovog aa9 skillz na yt-u kako je trenutno no.1 na svijetu u weekend league.

Pa ovi protivnici su toliko loši da je to negledljivo.Boljih igrača ima u 3. Doviziji.

Nitko ne brani šuteve sa 20 metara u 16 metara im igra duple pasove...

Baš sam išao pogledati. Dobro, lik ima ekstremno dobru momčad i solidno igra maksimalno koristeći propuste igre a to su udarci iz daljine koje ove godine golmani teško brane. Čim ga protivnik pusti lik bez razmišljanja puca i zabija. Puca točno onako kako treba. Živcira me kako dodaje. Iz okreta mimo logike ali dodavanje je savršeno, pa petom kroz nekoliko igrača i opet dodavanje je savršeno. Za prvog na tablici olako prima golove. Sve u svemu onaj lik od neki dan kaj je imao svih 40 pobjeda meni ovako na prvu izgleda puno ozbiljniji i bolji igrač.

12 godina
protjeran
Tako je...ima vrhunsku momčad ali protinci su neozbiljni a pogotovo ta dodavanja koja nema veze sa stvarnim.nogometom.

Onaj bi lik razbio.Izgleda da pobjeđuje na račun svoje momčadi jer čim dobije šansu za udarac zabije gol.
9 godina
neaktivan
Cofinho kaže...
goust78 kaže...
Pribao sam ps4 i ne svidja mi se.Ako neko hoce dacu je za 300 e + 2 gamepada+ fifa 17 + gta 5.
Ozbiljnom kupcu moze i jeftinije.

Sta je? Deru te na PS4 jos vise nego na PC-u a? Ili te jebe to sto ne mozes cheat koristit?

Na PC sam dosao bez cita do 6. div ,na konzoli imam omjer 6-3-5 za sada i treba mi bod iz 5 tekmi za 8.div ! hahahahah

Bolja je konzola ,tu ste u pravu ,ne mislim da li ima overal 99 !

Igram sa Celsie sezonu uglavnom !

Niko me nije oderao dok sam ja derao likove po 5-6 : 0 !

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 8:18 (goust78).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kako zastititi PS4 od prasine prljanja i sl ?Ima li smisla uviti u papir .naravno ne ispuste za hladjenje i sl . ?

Na Piku mi nude iste pare koje sam dao za konzolu tako da ostaje neko vrijeme ! Samo da je sacuvam od prljanja i prasine ! :)

Los mi TV Vivax HD ready ali je noviji nema nikakvog trzanja !

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 8:44 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Izgubim 1:0 nakon odlicne igre tako sto je tip zabio odbijanac a moji promasili nekokiko sansi 100 % .

Sinoc sam igrao sa jednim ,ukljucio mikrofon ,neko dijete ,taj je mrmljao nesto na arapskom cini mi se ,na 4:0 izasao ! :)

P.S. Da li mogu da se logujem na moj nalog sa PC na Originu i sta bi bilo tad ako moze ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 9:20 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Prodajem Fifu17 sa PS4 u kompletu ako koga zanima,mogu dat i svoj PSN (10mj pretplate jos).

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Posle silnog hrvanja sa 99 PC pickama ps4 je otkrovenje !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Izgubim 1:0 nakon odlicne igre tako sto je tip zabio odbijanac a moji promasili nekokiko sansi 100 % .

Sinoc sam igrao sa jednim ,ukljucio mikrofon ,neko dijete ,taj je mrmljao nesto na arapskom cini mi se ,na 4:0 izasao ! :)

P.S. Da li mogu da se logujem na moj nalog sa PC na Originu i sta bi bilo tad ako moze ?

Možeš. Ništa se neće dogoditi. Igrače koje imaš na PC imat ćeš i dalje na PC a igrače koje imaš na PS4 imat ćeš i dalje na PS4. Njih ne možeš prenositi s jedne platforme na drugu. Jedino ako te uhvate s cheatom na PC banirat će ti uz PC i PS4 jer je to jedan te isti acc.

13 godina
neaktivan
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Posle silnog hrvanja sa 99 PC pickama ps4 je otkrovenje !

Stari, ti u jednom danu promijeniš nekoliko mišljenja. Što ćeš reći sutra?

12 godina
protjeran
FIFA 17

Evo ovako...

Imam problema sa napadičima nijedan da mi baš odgovara...

Imam Martiala i Kantea i oko njih gradim ekipu ali nekako ST mi nisu po volji nikako.

Htio bih nekako uključiti u ekipu Auriera ili Sancheza pa znači preporuka za napadača iz tih liga.

Ili ako ima neki ekstra napadač do 100k mogao bih nekako se protegniti bez obzira na ligu.

Bitno da je brz ali naravno nije sve u pace-u pa može i neka drugačija solucija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Evo ovako...

Kažeš da gradiš ekipu oko Martiala i Kantea - onda za napadača bez razmišljanja uzmi Musu.

On je u pravom smislu riječi OP igrač.

Pogotovo za pare koje ćeš izdvojiti za njega, vratit će ti stostruko.

BTW

Ja jučer kupio Kantea za englesku ekipu koju imam, ali došao novi SBC i prvi zadatak što sam riješio dobijem smeđeg Matuidija.

Jbga, morao sam si francuze onda složit :)

Ruffier jako dobar - Kante i Matuidi životinje, a najveće iznenađenje mi je Cabella - inače nisam neki pucač slobodnjaka, ali s njim sam od dva pokušaja jednom pogodio stativu, a drugi put zabio + jedan gol s desne strane u suprotni kut sa 15m.

Ovi u napadu su isto ludi - nisam skiller, ali s ova dva krila se može fino prolaziti ekipa i bez skill poteza.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=dOWr8VQRnMoy7:FFA17PCC

[19xx] 4ntraks
12 godina
protjeran
Probao sam Musu nije mi to to...
Preživljavam u prvoj diviziji možda je do toga da nisam na nivou...

Ali opet od prije Musa mi je više zamjena.

Igrao bi 41212(2) pa neznam da stavim u hybrid sa jedne strane Renata Sancheza i u napadu Chicarita.

Ili se mislim neki talijanski sa Baccom pa neznam tko je bolji od njih dvojice?
9 godina
neaktivan

Na pc ubise u 6. div, bas bih volio da vidim kako to vi igrate u 1.! Molio bih da neko snimi svoju tekmu iz 1. div. pa da vidimo!

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 17:44 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Kakav PC zna se da su najbolji igrči na konzolama.Još nema hackera koji ti u pola slučajeva daju 3 boda...

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Možeš. Ništa se neće dogoditi. Igrače koje imaš na PC imat ćeš i dalje na PC a igrače koje imaš na PS4 imat ćeš i dalje na PS4. Njih ne možeš prenositi s jedne platforme na drugu. Jedino ako te uhvate s cheatom na PC banirat će ti uz PC i PS4 jer je to jedan te isti acc.

Movie da se zelio koristit cit na PC ne bih kupova konzolu ! :)

9 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Kakav PC zna se da su najbolji igrči na konzolama.Još nema hackera koji ti u pola slučajeva daju 3 boda...

Hajde molim te snimi nesto pa da naucimo ! :)

Odigrao sam na konzoli cca 15 tekmi,biloje i stekanja i teleportacije igraca !

Jedan me je vodio 4:2 i onda je pukla veza ,niti sam dobio bodove niti sam izgubio ja ?!

Ostao je isti broj utakmica do kraja !

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 17:49 (goust78).
12 godina
protjeran

Imaš po yt-u koliko hoćeš snimki pravih igrača.

Nisam rekao da sam pro ili nešto tako ali 1.divizija na konzoli je puno jača nego na PC-u.

9 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Imaš po yt-u koliko hoćeš snimki pravih igrača.

Nisam rekao da sam pro ili nešto tako ali 1.divizija na konzoli je puno jača nego na PC-u.

Ja sam za 2 dana dosao do 8. na konzoli pa me bas zanima kako to vi igrate u 1. ! :)

12 godina
protjeran

Bolje nego vi u 8. ili 6. diviziji ;)

9 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Bolje nego vi u 8. ili 6. diviziji ;)

Kad neko napise da je u 1. div ja ga zamisljam kao malog zelenog ... :)

12 godina
protjeran
Nema puno znanja tu vjeruj mi.

Pronades igrace i formaciju koja to odgovara i igraš.Igeam od 2014 UT
pa ima i toga
9 godina
neaktivan
Igram i ja od fife 15 pa sam tanak.
17 godina
neaktivan

jbt ovo je prejadno sto ljudi rade u weekend ligi,pauziraju svaku tekmu,odugovlace bezveze,od 20 tekmi odigranih niti jedan lik da posteno odigra nego moram gledat svaki usljivi replay,ali sad jedan mi je popio sve zivce,povede 1:0 i cijelu smrdljivu tekmu dodaje golmanu i golman tu loptu primi u ruke,drzi ju par sekundi pa je baci pa opet ispocetka,kako je to moguce?koliko znam u pravom nogometu to nije dopusteno

EUNE LOL: frenkySTYLE
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice