FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 653.934
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 16

I dalje ulaze golovi sa parobolom di lopta krene padat bas ispod grede, samo sad malo rijeđe

Origin ID: ReaLazio
17 godina
lazicki88 kaže...

Dečkovi,dal su ovi golmani ponovo tweakani ili su opet shebali stvar?opet se nemože zabit s 15-20m sve šuge brane kaj god ide u gol 

Zabio sam u 4 tekme 2 gola s oko dvadeset metara. Mene više muči kaj mi se igrači i dalje sudaraju, krila odlaze na korner zastavicu i nemam s kime odigrati, apsolutno se ne snalazim u obrani jer je nekaj mijenjano u tom pogledu. Plivam i teško oduzimam loptu. Dodavanja su ili prekratka ili mi igrač ne stiže da ima raketu u gusici. Primjetio sam da je centaršut na drugu stativu pola gola. Suci i dalje ne kuže prednost. U 4 tekme nisam imao niti jedan penal a dva puta sam bio ko mitraljezom posjećen u 16 m protivnika. Isto tako nisam niti napravio penal.

Igra vidno sporija i bit će paranja živaca protivniku beskrajnim dodavanjima koja istini za volju i nisu uvijek precizna niti završe kako sam zamislio. Odigrao draft offline i otišao do kraja te dobio mega pack i ovaj od 7.5k i naravno unutra kitu. Bezveze igrao. Još sam se shebao na telefonu pa sam startao offline mod ali dobro. Za prvi put sasvim ok. Packovi me neće ovu sezonu..

10 godina
protjeran
FIFA 16

Jutros upalim fifu ,konacno radi bez VPN -a ! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

kljucevi sa G2A i dalje nisu stigli....

a vec smo u 24/09 skoro diljem cijele zemaljske kugle.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Netko je spomenuo RW i LW su totalno odsječeni od strane bekova što je istina i to mi ide na živce.

Pogotovo što su brži od njih mada po statsima znaju biti puno sporiji - ali u igri se to ne vidi.

Recimo, igrao sam s Ronaldom kojeg sam dobio na posudbu 3 tekme i ne mogu s njim pretrčat niti jednog beka ili braniča.

Kad igrač dobije loptu, kao da uspori, a protivnički igrači dobiju boost.

Ajde, treba se malo privikavat - neću previše kenjarit jer mi općenito ovakva igra odgovara.

Možda bi trebalo na RW i LW stavit neku instrukciju?

Probat ću danas kemijat malo.

Što se penala tiče... prva dva dana nisam napravio niti jedan, a dobio samo jedan penal koji je bio regularan.

Ali jučer... lik nabaci u 16-rac i trči s napadačem po loptu koja očito ide u aut i on je ne može stići... ja ga samo pratim braničem za svaki slučaj, ali ne stišćem nikakvu tipku - znači samo trčim uz njega i recimo, guram ga lagano.

On padne i sudac svira penal????

Loptu uopće nije taknuo, a kamoli kontrolirao, a ja ga nisam udarao - GG EA!!!

Onda par tekmi kasnije ja dobijem sličan penal.

Ulazim s lijevog boka i pokušam nekakvu fintu napravit, al pošto sam panj pa ne znam nego drkam bezveze, lopta mi pobjegne u desno... i kako je moj igrač, nakon što mu je lopta pobjegla, nastavio trčat, tako se zabio u obrambenog - lik nije faulirao, samo je stajao ispred njega - i sudac svira penal.

Inače zadovoljan sam brzinom igre i načinom dodavnja i ostalog.

Jedino da možda malo tweekaju da ovi brzi igrači imaju nekakvu prednost nad sporijima i malo da poprave te penale.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Možda bi trebalo na RW i LW stavit neku instrukciju?

Probat ću danas kemijat malo.

Ima li ono get behind ,cut inside u instrukcijama?

12 godina
neaktivan
njok2 kaže...

kljucevi sa G2A i dalje nisu stigli....

a vec smo u 24/09 skoro diljem cijele zemaljske kugle.

Evo bas sam dobio odgovor od njih. Kazu da je jaaaako velika guzva kad je u pitanju Fifa16 ali... Oni ce se potruditi da cim prije/danas svi dobiju kodove...

Do tad cekamo...

13 godina
mackocicko2004 kaže...

Ima i to upravo ja koristim, ali ne odgovara mi nikako.

Probat ću stavit stay wide danas - možda bude bolje?

[19xx] 4ntraks
10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ima i to upravo ja koristim, ali ne odgovara mi nikako.

Probat ću stavit stay wide danas - možda bude bolje?

Sto se tice skill jbg ja to mogu da izvedem sa pro camerom ali sa ovom tele broadcast nema sanse ! :)

Kad bi moglo da se igra sa pro cam !

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 9:14 (mackocicko2004).
15 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
Borna41 kaže...

Ekipa koja je narucila preko mexica moze pomoc? Ja dođen do djela kad se trebaš ulogirat u orgin, izgasim vpn,ulogiram se tu i u paypal ,ponovo upalim proxy idem kao platit i izbaci mi neku grešku. Što točno radim krivo?

Čim se ulogiraš nemoraš više "palit" proxy ili vpn,nema potrebe origin pamti taj iznos odeš i platiš,eto ako kako mogu pomoć ja sam ih ovaj tjedan kupio 4 komada ,jedan mi je prošo preko VISE a ostali preko PAYPAL-a,MASTERCARD mi nikako nije prolazio 

Da problem mi je u kartici,nesto nije uredu sa paypalom :/ Ništa uzet ću paysafecard pa  tako platit.

11 godina
neaktivan
Najgore od svega u ovoj igri je to sto kad naucimo igrat izac ce patch koj ce je skroz promjenit hehe. Al stvarno imaju puno posla ove godine, gotovo svaki dio igre treba pokrpat, nije da nemam pojma, dobro mi ide i vecinu tekmi pobjedim ili nerjeseno odigram, ali gotovo svaki gol mene i protivnika uopce nema smisla, nit je neka posebna akcija nit nista. Kad se branis, u sredini terena cijela momcad ti je nabrijana u sredini terena da uzme loptu dok u fazi napada vecinu vremena su ukopani ko balvani, npr kad dodas loptu tvom igracu treba 6 godina da krene prema njoj, ko da imam neki input lag, dok protivnici i prije samog pasa zatvarju igraca, to se i meni i protivnicima desava... I krila su malo smjesna, nezelim pretrcat cjeli teren sa igracem i da me nemre niko stic, ali opet je smjesno da kad ti protivnik ostavi prostor da te bilo koj igrac stigne bez frke... Takav potencijal od igre ali 1000 mušica mora imat, jbte taj ea ko da prvi put nogometnu igru pravi.

2 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16

Kupio jutros na cjs keys i došao mi kljuc za minutu. Preporuka ako netko želi kupiti...

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Marijooo kaže...
Najgore od svega u ovoj igri je to sto kad naucimo igrat izac ce patch koj ce je skroz promjenit hehe. Al stvarno imaju puno posla ove godine, gotovo svaki dio igre treba pokrpat, nije da nemam pojma, dobro mi ide i vecinu tekmi pobjedim ili nerjeseno odigram, ali gotovo svaki gol mene i protivnika uopce nema smisla, nit je neka posebna akcija nit nista. Kad se branis, u sredini terena cijela momcad ti je nabrijana u sredini terena da uzme loptu dok u fazi napada vecinu vremena su ukopani ko balvani, npr kad dodas loptu tvom igracu treba 6 godina da krene prema njoj, ko da imam neki input lag, dok protivnici i prije samog pasa zatvarju igraca, to se i meni i protivnicima desava... I krila su malo smjesna, nezelim pretrcat cjeli teren sa igracem i da me nemre niko stic, ali opet je smjesno da kad ti protivnik ostavi prostor da te bilo koj igrac stigne bez frke... Takav potencijal od igre ali 1000 mušica mora imat, jbte taj ea ko da prvi put nogometnu igru pravi.

Izgleda da nije lako napraviti fudbalsku igru!22 igraca,sudija,pravila ima tu svasta !

Ne traze oni dzaba 4 core procesore ! :)

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Imam problem sa skidanjem, znaci jucer uredno kupim priko cjs keysa i stavim preload skidat. Kad dođe do 95 % jednostavno mi vrati na 90 % preuzimanje, i tako više puta. Ponistia sam skidanje i stavia ispocetka skidat ali opet isto, jednostavno mi nije jasno zasto nece, svaku fifu do sada mi je normalno instaliralo. Jel ima tko kakvo rijesenje?

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Još uvijek se može pretrčati po krilu, ali sad treba više skilla. Nema više da s loptom u nogama ideš 100 na sat. Ili si odmah kod štopanja udariš u for ili što prije nakon primanja lopte.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hexfire kaže...

Još uvijek se može pretrčati po krilu, ali sad treba više skilla. Nema više da s loptom u nogama ideš 100 na sat. Ili si odmah kod štopanja udariš u for ili što prije nakon primanja lopte.

A što napraviš kad trčiš s Ronaldom po boku, a recimo Ivanović te stiže i prestiže?

[19xx] 4ntraks
15 godina
FIFA 16

kako mogu ponovni kreniti fut igrati? nisam nikad to igrao i sad sam u dubokoj finanvijskoj krizi pa bi probao s drugim pristupom sad... i dal cu ponovo dobit one packove ako krrnem opet?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
maxy0 kaže...

kako mogu ponovni kreniti fut igrati? nisam nikad to igrao i sad sam u dubokoj finanvijskoj krizi pa bi probao s drugim pristupom sad... i dal cu ponovo dobit one packove ako krrnem opet?

Imaš opciju Delete Account. Mislim da ima limit od 5 brisanja po accountu.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
11 godina
neaktivan
Ma hajde, nisam ni reko da je nemoguće, može se i kroz sredinu protrčat ak imaš skilla, sreće i protivnik ti nema pojma obranu igrat...
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Ne znam ljudi, ali što se tiče gameplaya, meni osobno ovo leži. Mislim da je odbrana prelagana za igrati jer cpu pomaže i više nego što bi trebao, ali nema veze. Igrači koji su bili dobri u nekim starim izdanjima PES-a, sa ovakvim gameplayom neće imati problema. Treba dosta paziti na položaj tijela, jaču nogu i ostali finese kaako bi se smanjio br. netočnih dodavanj.

I dalje igra gura ove sa slabijim chemistry-em, što mi se nikako ne sviđa. Mislim da su vratari OK, stim da EA zna nekada onog lošeg pretvoriti u supermena, koji će već iduću biti rupa, znači nema pravila, niti je evidentirano zašto je to tako, a tu prije svega mislim na moral koji je skriven u ovoj igri već par godina.

Vidim u katalogu da me čeka od Ronalda, Hazarda sve do nekih silver igrača, a da stvar bude slađa, tu je i coins boost i mislim da će se i više nego dobro zaraditi.

Sve što sam do sada odigrao je bilo u fut online seasons i lag je bilo samo u jednoj tekmi i to nešto sitno kroz određeni period, te sam extra zadovoljan.

Kada složim ekipu držeći se svoje filozofije, onaj tko mi da više od 2 gola, častim pivom. Slogan PLAY BEAUTIFUL i te kako ima svoju težinu, jer treba igrati lagano, strpljivo i razmišljajući, te će na taj način sve doći na svoje.

PES 2016 na PS4 JE 4 dimenzija za ovaj animacijski i fizički simulattor zvan FIFA 16.

Something Inside so Strong
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 11:51 (TheMadNix).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16
kakve napadače imate na futu?
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja dao par lijepih golova s 20-30 metara, oba slučaja bio David Luiz i bio lijep gol baš, od prečke ušla bomba, gušt bio baš

https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=iIubUra8nLWBi:FFA16PCC

Igra još nije izašla kak spada, ja već imam tim za prvu diviziju, ne sjećam se kad sam prije tako brzo složio tak dobar tim.
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
hanteed kaže...
kakve napadače imate na futu?

Njemačka - Čičarito

Španjolska - Ruben Castro

Engleska - Shane Long

Za sad imam te tri ekipe i ta tri napadača.

Lewandovskog sam dobio na posudbu 5 tekmi i bio mi je dobar tako da kad skupim pare vjerojatno ću ga ubost.

P.S.

Mada više golova dajem s veznim igračima jer ovi napadači ne mogu sami ništa protiv obrane.

Zato guram loptu na njih i onda povratna na Boatenga ili Junuzoviča recimo, a oni imaju dobar šut pa rješavaju često stvari.

Ruben Castro je dosta dobar - finesse s njim ulaze skoro svaka.

Čičarita imam samo 2 tekme tako da još ne znam kakav je ustvari.

Zabio s njim 2 penala samo :)

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 12:06 (Skilledžija).
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Možda dajoš malo "potwikaju" šuteve da ima malo jače "šusa"to bi bilo genijalno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Iskreno igrica je vece smece kao i svaka fifa kad tek izadje.. Tek nakon mjesec i pol update-ova ce bit dobra igrica ovo trenutno je smjesno.. Dribling je usporen (moj najdrazi dio igre) skill moves isto vecina ih je usporena uopce ih nema svrhu koristit, razlike u paceu nema isto trco s ronaldom ili nekim od 60-70 pace..  doslovce svaki igrac kad ga ides gurat od iza je prejak.. bio to ibra ili messi znaci 10x treba stisnut kockicu u vecini slucajeva da mu oduzme loptu.. ove godine je najkorisnije otic direkt na igraca  od ispred sve ostalo nema svrhu makar i to se cini zbuganim totalno isto se igrac samo probije naprijed a ovaj u prazno ispruzi nogu.. I sto je najgore kad nemas loptu tako je dosadno igrat.. jer igraci vecinom kad ih saltas sa L1 nekako malo zastanu i onda krenu onako usporeno ..znaci ko stabla na terenu.. udarci iskreno uvjek sam volio da su malo bolji jer obozavam pucat iz daleka al ove godine su isto malo previse ojacani.. znaci sa 20-25m svaka ulazi s bilo kojiim igracem sa preko 70 shooting.. al meni je najveci problem sto svi ti udarci nisu bas ljepi za oko doslovce svaka lopta ide ko balonku kad sutnes.. ode gore i samo se spusti.. pa nisu svi ronaldo da tako pucaju.. Nez iskreno kao sto sam reko svake godine je fifa na pocetku za mene losa igrica tako i ova.. vjerojatno (nadam se) ce za mjesec dva bit dobra igra.. 

PSN: Chov1ch
Moj PC  
3 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

jebes mi sve ako cu ikad vise u zivotu upalit ovaj sugavi FUT i igrat s nepoznatim ljudima ...pa jebes mi zivot 5 utakmica nijedna nije trajala ni 30min vec idiot od protivnika napravi disconnect...

sad prvi put u zivotu probao a bogami i zadnji

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Ovo mi je drugi tim ,za pocetak moze da prodje ali koliko cu da igram

bice to mozda i do kraja tim ! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 13:26 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ti onda uzmi forumulu 1 ili need for speed pa igraj...jedva cekam duel srbija portugal i da vidite kako ce ivanovic da bukvalno zakljuca ronalda al fake posto pravi ronaldo zna se koje....jedini koji je u pravom fudbalu mogao da dribla ko blesav i sve to u trku su samo dva igraca na svetu pravi ronaldo i ronaldinho ...sve ostalo je smesno....to pricam za skills, u to ne ubrajam mesija jer on je specifican sto se tice skilla....drugo hvala bogu sto se odbrana sad igra i oseca,kao i sredina terena, juce sam ponovo igrao sa bratom jedno tri sata i bili su rezultati bas tesni i malo golova je padalo, pritom igra se na ps4 i to demo verzija.....inace fifa 16 se kupuje koliko ja znam zbog online moda i fut-a...svaka cast i skidam kapu ko ima zeludac da igra protiv kompa....ja odigram jednu i smorim se....
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Skinuo netko FUT i da mu radi? Odigram pocetnu tekmu i nakon toga izbaci mi pitanje ''what was your last childhood friend's name'', 10 puta sam pokusavao i svaki put je error i nemrem opce igrat igricu. Treba reinstall? A i ne znam otkud mu to pitanje, to je sejvao sigurnosno pitanje od prosle sezone?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
flpmyslf kaže...

Skinuo netko FUT i da mu radi? Odigram pocetnu tekmu i nakon toga izbaci mi pitanje ''what was your last childhood friend's name'', 10 puta sam pokusavao i svaki put je error i nemrem opce igrat igricu. Treba reinstall? A i ne znam otkud mu to pitanje, to je sejvao sigurnosno pitanje od prosle sezone?

Sam si dao odgovor..treba odgovor na tajno pitanje...koje ti znas..ili bi bar trebao znat..jer si ga sam postavljao..tj morao

Origin ID: ReaLazio
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice