Ekipa koja je narucila preko mexica moze pomoc? Ja dođen do djela kad se trebaš ulogirat u orgin, izgasim vpn,ulogiram se tu i u paypal ,ponovo upalim proxy idem kao platit i izbaci mi neku grešku. Što točno radim krivo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Movie >
Jegbi ga, ja sam u Zgb. prije buš ti dobio u Puli nego ja koji sam 1 km zračne linije od njih. Znaš kako to ide...
Koji šugavi totw ovaj tjedan. Najrađe bi preskočio ovaj tjedan otvaranje packova na PS4
Neznam kog da skupljam, skupljao bi opet brazilce, al mi je onaj napad trn u oku...vezni red i obrana su ok, jedina boljka mi je LW i ST...na RW Hulk, CAM Deigo ili Coutinho, CM-ovi Melo i Fernandinjo, obrana marcelo, tiago, luiz/neto/miranda, danilo , diego alves
Ekipa koja je narucila preko mexica moze pomoc? Ja dođen do djela kad se trebaš ulogirat u orgin, izgasim vpn,ulogiram se tu i u paypal ,ponovo upalim proxy idem kao platit i izbaci mi neku grešku. Što točno radim krivo?
Greška je šta ponovo pališ proxy.. Jednom kad ga ugasis ne treba ti vise
Nakon sto sam tek poceo jucer/dns igrat online protiv drugih i za sad mi se nimalo ne svida passing, bio on assisted ili ne koji put loptu dodajem na 2 metra od suigraca ovaj fali 5 metara, stisnem do kraja pass ovaj doda metar ispred sebe. Takoder 70% igre se svodi na to da ili ja dodam krivu lotpu ili on doda krivu i onda ko je u boljoj prilici zabije gol... ok ekipa mi je losa jos i tek sam poceo igrat ali mi se cini da ove god je dribling, body feint i to najkorisniji dio igre jer passom je skoro nemoguce izbacit nekog van posto pola njih leti u potpuno krivom smjeru, Vidim da se masu njih na isto zali na redditu i samim tim osobno mi je na izlasku po tom pitanju 15-ka bila bolja prije svih patcheva sto se tog segmenta tice, znaci dodavanja po podu. Cini mi se da je velika prednost data obrani u oduzimanju lopte i igraci ti samo sjedaju za vrat cim dodes u opasniju zonu.
Ako pass igra nema smisla onda sam ja u banani. Gurat se ne znam, skill mi je nula i jedino kaj sam imao je kombinatorika i ako mi to uzmu ne znam što ću onda igrati i živcirati se? S druge strane stalno govore i ovi kaj su igrali kažu da je akcent ove godine na pass igri pa sam sada zbunjen? mislio sam da dolazim na svoje, no vidjet ću kad krenem kako to točno izgleda. Valjda startamo noćas u ponoć..
Nisam mislio da ne valja u igri uopce passing, nego da po onom sta sam vidio kod protivnika i sebe da jako cesto pass bude pogresan odnosno vidim kome je bio namijenjen ali tamo ne stigne. Nemora zbog ovo igra bit opcenito losa, samo kazem da meni osobno to stvara mali problem, iako vjerojatno tu se radi o prilagodbi. Kad mi sad 2 frenda zaigraju 24-og ili 25-og na pcu bas cu ih malo pitat misljenje.
Bacio malo oko na market i što reći osim katastrofa. Ponuda nikakva a cijene klonirane. Još su stavili da ne možeš rare igrače startat sa 150 coinsa a to je bila stabilna zarada tko je htio gubiti vrijeme na marketu. Znači, ja uz najbolju volju ne mogu doći u situaciju da nekaj uzmem i zaradim. Na tri kartice u ponudi ne možeš niti zaključiti koliko su ljudi spremni platiti određenu karticu pa s obzirom na količinu coinsa ne ulazi mi se u takav rizik.
Pa kolo nije završilo. I danas se igra diljem europe...
Vjerojatno će biti u sljedećem jer je pet komada zabio u novijem kolu. Ne brini..
Kako namjestim kontrole kao u pesu, ne mogu nikako da namjestim imam obican đojstik, lani je bio neki program sa kojim se to radilo, pa ako je neko voljan da mi malo pomogne
Moze pomocccccccccccccccc , kako god namjestim ono po svom radi
itkooooooooooooooooo hilfeeeeeeeee
Kako namjestim kontrole kao u pesu, ne mogu nikako da namjestim imam obican đojstik, lani je bio neki program sa kojim se to radilo, pa ako je neko voljan da mi malo pomogne
http://www.x360ce.com
MISLIS NA OVU APLIKACIJU?
Kupi si normalan gamepad, a ne neko kinesko smeće
Čim se ulogiraš nemoraš više "palit" proxy ili vpn,nema potrebe origin pamti taj iznos odeš i platiš,eto ako kako mogu pomoć ja sam ih ovaj tjedan kupio 4 komada ,jedan mi je prošo preko VISE a ostali preko PAYPAL-a,MASTERCARD mi nikako nije prolazio 
ja sam kupio danas na G2A onaj paypal special offer, ali me je ispalo na kraju 48$ sa VAT-om, nema veze kaj sad
jedinno je bed kaj pise da budu mi key isporucili kada igra izade ili mozda malo prije izlaska igre...nemogu ju staviti skidati...
kaze ookala da mi je brzina inerneta 5mbps, jel to dobro, lose ili prosjecno i koliko je vama trajalo skidanje?
kakva su vam iskustva sa skidanjem igre, meni se čini da se do sutra neće skinut. kaze ookala da mi je brzina inerneta 5mbps
meni se jučer skinula za 50 minuta... aj još 90 minuta pa ćemo zalaufati i ovo čudo za kidanje živaca..
Fifovci pomagajte, ovo je za sad ekipa koju sam uspio slozit http://www.futhead.com/16/squads/1406101/
Moze li netko pomoc kako da spojim ovu ekipu sa jos jednom ligom i malo poboljsam ekipu, gledao sam francusku ali neznam sto bi kupovao. Btw imam jos Moutinha iz monaca na klupi i oko 20k coinsa na raspolaganju.
Imbula , montero, i desni bek uz desnog stopera su mi za sad bolne tocke.
Stigao kljuc sa g2play.com
ja sam kupio danas na G2A onaj paypal special offer, ali me je ispalo na kraju 48$ sa VAT-om, nema veze kaj sad
jedinno je bed kaj pise da budu mi key isporucili kada igra izade ili mozda malo prije izlaska igre...nemogu ju staviti skidati...
Fino odabereš da si van EU i ne zaračuna ti VAT. (pretpostavljam da na to misliš)
http://www.x360ce.com
MISLIS NA OVU APLIKACIJU?
Da ima li igdje tutorijal kako da je namjestim??? To sam lani uradio i sve je bilo ok , ali ne mogu naci
Fino odabereš da si van EU i ne zaračuna ti VAT. (pretpostavljam da na to misliš)
Nikada nisam platio taj glupi porez na g2a, uvijek imam mogucnost izabrati platiti tu glupost ili ne. :P
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Trebao si se javit KiX...to mi je kolega...nebi ja uzimao skroz iz santa domenice da je imao deluxe edition...
a ti movie, pa sta cekas kucnu dostavu ako ti je kilometar daleko hahaha..zamolis ih da dodjes po nju i to je to..valjda imaju fiskalnu kasu :D
Trebao si se javit KiX...to mi je kolega...nebi ja uzimao skroz iz santa domenice da je imao deluxe edition...
a ti movie, pa sta cekas kucnu dostavu ako ti je kilometar daleko hahaha..zamolis ih da dodjes po nju i to je to..valjda imaju fiskalnu kasu :D
Nedaju jer sam platio preko neta. Bio sam neki dan u dućanu pa mi tako kaže lik.
Dečkovi,dal su ovi golmani ponovo tweakani ili su opet shebali stvar?opet se nemože zabit s 15-20m sve šuge brane kaj god ide u gol 
Dečkovi,dal su ovi golmani ponovo tweakani ili su opet shebali stvar?opet se nemože zabit s 15-20m sve šuge brane kaj god ide u gol 
Zalili ste se/smo da u 15ci su radili greske..eto sad su popravljeni, sad se nemojte zalit sta nemozete zabit :D
Dosao je neki update bio sam vidio koji popravlja positioning golmana i AI mu poboljsava isto...valjda da sad teze dobiva golove na prvu stativu...
Zalili ste se/smo da u 15ci su radili greske..eto sad su popravljeni, sad se nemojte zalit sta nemozete zabit :D
Dosao je neki update bio sam vidio koji popravlja positioning golmana i AI mu poboljsava isto...valjda da sad teze dobiva golove na prvu stativu...
Ma tako je sve bilo krasno u demu,branili su odlično a i dalo se lijepo i"realno" zabit izvana a sada opet k***rac,eto kolko sam isprobao