FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 653.385
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
hanteed kaže...
kakve stopere imati u bpl momcadi a da su jeftini?

A. Williams (Swansea C.) i P. Jagielka (Everton)

Something Inside so Strong
13 godina
neaktivan

kad mi je igrica u fullscreenu vidljive su kao nekakve linije, kad ju stavim windowed onda je sve dobro... ima li tko slican problem s fifa 16 demom?

13 godina
neaktivan
FIFA 16

uzmem psn plus n godinu dana

i kod mi je npr ovako

AAAA-BBBB-CCCC

i ja ga tako nemogu unjet jer nema dovoljno znakova..kad ubacim bez crtica javlja error da je krivi code...wtf????

jesam nesto krivo napravio ili?

0 0 hvala 0
14 godina
Frend i ja prvo igrali malo pes 16 pa fifa 16 demo. Definitivno nema sanse da cu igrati pes. Fifa 16 demo me ugodno iznenadila i bas me zanima da li ce tako biti i full igra. Iako sam imao orginal fifu 14 i 15 uopce nisam igrao online. Samo karijera i sa frendovima.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

Ljudi moji najumobolnija igrica na svijetu, tolko sam se sad iživciro da su mi zubi popucali, tolko je neprirodna i nerealna igra da sam doslovno proplako od bijesa, vi koji niste uzimali ni nemojte, ostanite na fifi 15 jer je ovo stvarno suicidalna igrica, tamo neki manučo iz rajo valjekana je brži s loptom od mog neymara koji ga vija u punom šprintu uz neprestano stiskanje kocke da mu oduzme loptu, ubacivanja su prepreprepreneralna, ladno se ubacuje točno na drugu stativu i igrač postavi glavu prije početka utakmice i čeka loptu da mu padne na glavu, vijanje po terenu je u 199% slučajeva NEuspješno, CPU se brutalno dodaje, nemoguće mu je oduzet loptu, 90% vremena na utakmici lopta provodi vrijeme na suparničkoj polovici terena jer se obrana i golman stalno dodavaju, onaj k*r*c kad s igračem proletite uz pomoć gljive je trenutno najveće sranje(ovo nije psovka, samo je ružna riječ, proučite na internetu ako mislite da je psovka) u ovoj igrici jer CPU-a tako ne možete zaustavit pa čak i ako igrate na beginner(nisam probao al pretpostavljam) jer je to najveća prevara/cheat u igrici... o pucanju protivničkih igrača stvarno sam ostao bez teksta, kako li samo zabijaju te golove, znači CPU-u je svaki udarac gol, mijenjo sam vratare, ter-stegena i bravo-a, ali ni to ne pomaže, odakle god da puknu lopta ulazi u gol, najčešće pod prečku jer ju nabiju pa sigurno jedno 200 na sat, žao mi je ovih 280kn što sam bacio za ovaj robotizam i živciranje jer evo sad moram i joy-stick kupovat kolko sam se nasekiro, nijednog igrača ne mogu zaustavit na professionalu, smeće od igrice

Moj PC  
2 12 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Na stranu način na koji se playjob izražava, ali više manje svugdje se spominje da je igra protiv CPU-a totalna katastrofa ove godine. Pogotovo je šteta jer vele da je Career mode dosta napredovao. Srećom igram isključivo online, ali payjob je vjerojatno u pravu kad veli da igru bolje ne kupiti, ako misliš igrati samo protiv kompa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja ne kuzim zasto se igra ocjenjuje na temelju igre protiv CPU-a?? CPU na Legendary vec zadnje 2-3 god je doslovno mazohizam igralo se sa Realom ili zapresicem...i za to nije kriva toliko igra koliko AI CPU-A koji je cak i pretjernao pametan i precizan u nekim situacijama...

Sjecam se da se prije jedno 5-6 god ljudi zalili da je legendary, odnosno tad world class bili prelagani, i od onda ovi idu u druge krajnosti di doslovno svaki tim na legendray igra kao barca, miljardu doavanja, vracanja lopte, cekanja da se stvori rupa, da ti izvuce igraca i onda ubaci u taj prostor...

Igrao sam karier mode u 15ci kad jedno vrijeme nisam imao internet radi popravka i selidbe i na legendary je to bila muka, p asam igrao vecinom na world class di CPU i radi koliko toliko gresaka, dok na legendary napravi jednu gresku po utakmici...

Kod legendarya jos jedna  bitna stvar je, koliko god zvucalo nevjerovatno i cudno...ja sma bolje rezultate imao protiv klubova iste jacine..recimo igrao bi real-barca, real atletico real valencia i u ligi prvaka i tu sam vecinom ili pobjeda ili nerjeseno..dok tamo protiv jednog raya sam se mucio jer bi likovi se zatvorili, igrali ko barca i onda bi uspjeli jednom proc i to bi bio naravno gol...dok tog nije bilo protiv barce, jer barca je odma od starta igrala napadacki , kao i atletiko, nebi se zatvarali.

Kako umjetna inteligencija napreduje tako i igre di se igra protiv CPU-a postaju sve teze i teze jer AI nas polako sustize u nekim stvarima, i bude nas presao...

Ceka se da posalju iz santa domenice sutra :D

Origin ID: ReaLazio
Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
Hexfire kaže...

Na stranu način na koji se playjob izražava, ali više manje svugdje se spominje da je igra protiv CPU-a totalna katastrofa ove godine. Pogotovo je šteta jer vele da je Career mode dosta napredovao. Srećom igram isključivo online, ali payjob je vjerojatno u pravu kad veli da igru bolje ne kupiti, ako misliš igrati samo protiv kompa.

Ispričavam se svima, a posebice Unforgivenu na takvom izražavanju, ali ja stvarno nemam riječi o toj FIFI više, u početku mi je sve šljakalo, išlo je kao po loju da bih danas ovo doživio... Ne znam što su točno radili s FIFA-om ali ovo u Career Modeu kao trener je doslovno nevjerojatno, preprepreteško na professionalu, morat ću namjestit na semi-pro pa se uvježbavat jer ja sam s Barcelonom izgubio od Seville 4-3 i iduću kod kuće od Raya Vallecana 5 2 (iako sam dao 2 autogola namjerno jer sam bio živčan...), i još jedna stvar, svaku utakmicu primim gol, da bar mogu igrati virtualnu kladionicu na FIFI da uplatim svaku utakmicu oba daju gol al bih imao love za transfere... Šalu na stranu, Hexfire stvarno mi je drago da si me razumio jer ne pričam zidovima već vama na forumu da su igru uvelike otežali i da sad stvarno moraš mozgat kako stić do gola... U jednu ruku dobro a u drugu i ne baš jer je to ooogromna promjena između dvije igre u godinu dana... 

14 godina
TheDarkSide, ja sam ubacio neki gameplay patch na fifa 14 i 15 tako da nisam igrao default gemeplay. Ustvari probao sam par utakmica bez tog patcha i odmah ga vratio nazad. Ne znam sad tocno na kojoj stranici sam to bio nasao. Bas je bio gust igrati karijeru.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mariclius kaže...
TheDarkSide, ja sam ubacio neki gameplay patch na fifa 14 i 15 tako da nisam igrao default gemeplay. Ustvari probao sam par utakmica bez tog patcha i odmah ga vratio nazad. Ne znam sad tocno na kojoj stranici sam to bio nasao. Bas je bio gust igrati karijeru.

Igrao sam ja jedno vrijeme isto karieru sa modiiciranim sliderima, da CPU vise grijesi...

a sat sta se tice ovog posta gore di gubi sa barcom...tranzicija sa online/protiv drugog pravog igraca na CPU je velika...znaci nemozes igrat i gurat samo napred..moras igrat nazad, vrtit se oko 16-20 metara, dodavat, i to dodavat na sigurno...ja bez problema pobjedjujem na profesisonal-.world class..al zato legendary...muka...moram cijelu utakmicu bit maksimalno skoncentriran..s tim da na legendary u napadu sam jos i dobar, al kad dodje vrijeme kad se moram branit ili kakva kontra CPU uvijek nekako nadje ili napravi rupu da nestignem sve pohvatat, jer kad se branim vise morma gledat igrace okolo lopte

15 godina
dejan1471 kaže...

Kako namjestim kontrole kao u pesu, ne mogu nikako da namjestim imam obican đojstik, lani je bio neki program sa kojim se to radilo, pa ako je neko voljan da mi malo pomogne

Moze pomocccccccccccccccc , kako god namjestim ono po svom radi

Who bolan cares
14 godina
neaktivan
FIFA 16

Jel itko tko je narucio s ovih stranica ( http://www.allkeyshop.com/blog/buy-fifa-16-cd-key-compare-prices/ ) dobio key?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Mnogo se ljudi zali da je offline ove godine zesce sranje, ali online gori koliko je zanimljiv.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Eto i moj primjerak je stigao, upravo se preloada. Ako je netko zainteresiran za tekme ili bilo šta neka me doda na origin: mataraHD7 :D

Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
netko sa g2a dobio key?
battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
FIFA 16

Meni je igra za sada smeće. Svaku tekmu penal. 

Dakle, ili ćeš na neki način pokušati oduzeti protivniku loptu u šesnaeatercu ili ćeš ga pustiti da te lažnjacima voza lijevo desno dok ne dođe sam pred golmana.

Ok je što je sporija igra, ali meni je i dalje Fifa 14 bolja od ovoga. 

Lažnjaci su za sad koliko vidim najbolji način za doći u priliku za gol.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

@matić_žu
Hmm.. S koje stranice si uzeo key?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 17:46 (ReventoN).
12 godina
neaktivan
ljudi.. kako da kupim igraca? skroz sam novi u ovome pa ne zamjerite.. iso sam tamo na search i nadem i igraca i ne pise nigdje kao da ga kupim

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Meni je najveci problem sto smjer u kojem stisnes da ide lopta kad dodajes ove godine ima najmanje veze sa tim di ce lopta otic. I malo je pozicija igraca kad ides u napad smjesna... Krili napadaci se vjecito zabijaju previse iza igraca, a nemoguce im je tamo dodat loptu, ni obicnim dodavanjem ni nikako. tak da je ove godine bolje igrat s 2 napadaca, tj bez lw i rw. Igra je odlicna samo l treba malo tuninga u dobrom smjeru, nece valjda shebat sve s updateom. Dobro je sto je sporije i sto nemres dodat neke nemoguce pasove, ali opet neki smjesni pasovi koji moraju proc budu cesto pre smjesni. Onaj novitet s jacim pasom mi je isto upitan malo, ako ga nekoristis lopta ide prepresporo, a ako ga koristis ubijes igraca

0 0 hvala 0
14 godina
icip kaže...
ljudi.. kako da kupim igraca? skroz sam novi u ovome pa ne zamjerite.. iso sam tamo na search i nadem i igraca i ne pise nigdje kao da ga kupim

Ili bidas pa cekas dok aukcija ne zavrsi ili buynow

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan

Sta vi radite da dobivate penale svaku utakmicu meni nije jasno..znam i ja dobit smotanih penala a i zasluzenih svako toliko..al svaku...pa sta vi samo drzite krug lol

13 godina
neaktivan
ReventoN kaže...

@matić_žu
Hmm.. S koje stranice si uzeo key?

games-outlet

Origin ID: mataraHD7
13 godina
Sutra dolazi FIFA naručena iz Infomarka.
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...
Sutra dolazi FIFA naručena iz Infomarka.

Sumljam da ce ti doc vec sutra, eventualno ako je poslana danas

17 godina
TheDarkSide kaže...

Ja ne kuzim zasto se igra ocjenjuje na temelju igre protiv CPU-a?? CPU na Legendary vec zadnje 2-3 god je doslovno mazohizam igralo se sa Realom ili zapresicem...i za to nije kriva toliko igra koliko AI CPU-A koji je cak i pretjernao pametan i precizan u nekim situacijama...

Sjecam se da se prije jedno 5-6 god ljudi zalili da je legendary, odnosno tad world class bili prelagani, i od onda ovi idu u druge krajnosti di doslovno svaki tim na legendray igra kao barca, miljardu doavanja, vracanja lopte, cekanja da se stvori rupa, da ti izvuce igraca i onda ubaci u taj prostor...

Igrao sam karier mode u 15ci kad jedno vrijeme nisam imao internet radi popravka i selidbe i na legendary je to bila muka, p asam igrao vecinom na world class di CPU i radi koliko toliko gresaka, dok na legendary napravi jednu gresku po utakmici...

Kod legendarya jos jedna  bitna stvar je, koliko god zvucalo nevjerovatno i cudno...ja sma bolje rezultate imao protiv klubova iste jacine..recimo igrao bi real-barca, real atletico real valencia i u ligi prvaka i tu sam vecinom ili pobjeda ili nerjeseno..dok tamo protiv jednog raya sam se mucio jer bi likovi se zatvorili, igrali ko barca i onda bi uspjeli jednom proc i to bi bio naravno gol...dok tog nije bilo protiv barce, jer barca je odma od starta igrala napadacki , kao i atletiko, nebi se zatvarali.

Kako umjetna inteligencija napreduje tako i igre di se igra protiv CPU-a postaju sve teze i teze jer AI nas polako sustize u nekim stvarima, i bude nas presao...

Ceka se da posalju iz santa domenice sutra :D

Pa ne znam što bih rekao? Kad je izašla fifa15 prvih mjesec dana imao sam problema u igri a compom. Potom ga skužiš i nema problema. Znao sam barci ili realu na najtežem zabiti po osam komada. ista stvar je sada. Probao sam demo fife16 i opet treba prilagodba. Tekme su mi uglavnom završavale bez golova ili sam dobijao i gubio 1-0. Znači, treba mi opet jedno mjesec dana prilagodbe i mislim da opet neće biti problema.

Istina, comp se dodaje do besvjesti i puno teže mi je oduzeti loptu nego u fifi15 ali ako prvi zabijem gol onda nema problema..iako igranje protiv compa dosadi jako brzo. Online je užitak jer svaka nova tekma je novi protivnik sa svim svojim manama i vrlinama.. Čekam i ja santca domenicu ali nisam ziher da će nam sutra poslati? Nije mi nitko potvrdio da će tako biti iako sam dobio neslužbeni info da su danas pakirali za slanje. vidjet ćemo...

13 godina
neaktivan
Decki vi koji imate pc verziju igre i igrate preko onog programcica softether vpn clienta,dal je moguce igrati online?!hvala vam na odgovoru,

Ps ,probo seasons ali nisam ni jednu uspio odigrat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lazicki88 kaže...
Decki vi koji imate pc verziju igre i igrate preko onog programcica softether vpn clienta,dal je moguce igrati online?!hvala vam na odgovoru,

Ps ,probo seasons ali nisam ni jednu uspio odigrat

Softether ti samo treba da pokreneš igru. Kad uđeš u nju, ugasi VPN. Seasons nisam još igrao, ali sam odigrao cca 10 tekmi FUT-a online i ni jednom nije bilo laga.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Tako piše na mailu
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan

Movie >

12 godina
neaktivan
dado16 kaže...
netko sa g2a dobio key?

ja sam isto tamo prednarucio i pise mi i dalje "processing".

kontaktirao sam ih preko live chata i lik mi kaze da ih salju cim im stignu al da je najvjerojatnije to na dan izlaska.

nakon toga ga pitam dal se pod time podrazumijeva u 00:00h a on mi kaze tokom dana izlaska. znaci toretski mozemo ih cekat jos 24 sata pa i vise..

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 18:59 (njok2).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice