FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 613.062
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 16
Ne mogu se pomiriti s ovakvim debilanama i gotovo. 90 minuta, čvrsta tekma, dobra i onda fifa kretenizam. Opet lijevi bočni stoji tamo gdje nema logike stajati. Naravno tamo stoji da ne bi bilo slučajno zaleđe. Da tragedija cijele situacije bude veća, presjećem dodavanje ali lopta pogodi ovog mog drugog igrača od kojeg se odbija napadaču u savršen for. Pa to nema smisla. Ovo je čisti kretenizam i pravljenja budale od igrača..
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Re: FIFA 16
movie kaže...
Ne mogu se pomiriti s ovakvim debilanama i gotovo. 90 minuta, čvrsta tekma, dobra i onda fifa kretenizam. Opet lijevi bočni stoji tamo gdje nema logike stajati. Naravno tamo stoji da ne bi bilo slučajno zaleđe. Da tragedija cijele situacije bude veća, presjećem dodavanje ali lopta pogodi ovog mog drugog igrača od kojeg se odbija napadaču u savršen for. Pa to nema smisla. Ovo je čisti kretenizam i pravljenja budale od igrača..

Tebi se to dogada dok se meni u zadnje tri tekme desavalo da mi sudac blokira igraca.. Kao u ragbiju, trebam uzet loptu i sudac se ili zaleti u mene ili postavi da ne mogu proc od njega, blokira me ili omete tek toliko da ne stignem i prozujim... Jedno 5-6 puta u tekmi, tri utakmice zaredom...

Vidim da ce opet bit odmor tjedan dva :)

17 godina
Shivi kaže...

Tebi se to dogada dok se meni u zadnje tri tekme desavalo da mi sudac blokira igraca.. Kao u ragbiju, trebam uzet loptu i sudac se ili zaleti u mene ili postavi da ne mogu proc od njega, blokira me ili omete tek toliko da ne stignem i prozujim... Jedno 5-6 puta u tekmi, tri utakmice zaredom...

Ja više ne znam što mi se nije dogodilo u ovoj fifi ali ovo danas je vrhunac. Pogle ovo i reci je li ovo normalno? Nemam riječi prezira, nema tako vulgarne riječi kojom bih opisao ovo smeće od igre...

10 godina
movie kaže...
Shivi kaže...

Ja više ne znam što mi se nije dogodilo u ovoj fifi ali ovo danas je vrhunac. Pogle ovo i reci je li ovo normalno? Nemam riječi prezira, nema tako vulgarne riječi kojom bih opisao ovo smeće od igre...

hahaha, nemrem se ne smijat

ne znam kako si uz sve to jos normalan? tebe ko da igra namjerno prci...

da se vratim na klip... meni ovo izgleda kao da si stisnuo long pass, a on je uklizao jer je "mislio" da je bez lopte?

17 godina
Shivi kaže...

da se vratim na klip... meni ovo izgleda kao da si stisnuo long pass, a on je uklizao jer je "mislio" da je bez lopte?

Stisnuo sam x jer sam htio dodati prvom do sebe... ništa više, bio sam pod pritiskom i htio sam dodati loptu da ne uđem u probleme kao i milijun puta do sada u sličnoj situaciji.. prvo ne znam zašto ju je propustio a ne primio od prve jer sam to htio a drugo kad ju je propustio onda mu je pobjegla pa ju nije uspio zahvatiti..

Kud sve tud i zaheb. Krivo sam stisnuo i ode mi MOTM Souza na market po početnoj cijeni... nitko ne bida i sad ću još i spljugati igrača koji mi treba a nemam više coinsa...

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2016 18:26 (movie).
10 godina
FIFA 16

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Ne znam gdje je kraj ovome? Boateng, ponajbolji svjetski stoper ne može primiti najobičniju loptu. Opet je u raskoraku, krivoj nozi, ne znam čemu. Lik što je puknio sve mu ušlo, s druge strane cech brani čuda. I sad ti igraj nogomet... Kaj ja ovoj igri služim za zajebanciju?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2016 20:04 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...

Ne znam gdje je kraj ovome? Boateng, ponajbolji svjetski stoper ne može primiti najobičniju loptu. Opet je u raskoraku, krivoj nozi, ne znam čemu. Lik što je puknio sve mu ušlo, s druge strane cech brani čuda. I sad ti igraj nogomet... Kaj ja ovoj igri služim za zajebanciju?

da ne stavljas ove klipove mislio bi da samo trolas i seres bzv

ja sam mislio da mene siluje igra sa time da mi sudac blokira igrace, ne sudi skoro nist za mene niti daje protivnicima kartone, stative i precke klasika, igrac krene trcat u prostor pa stane cim dodam u for itd. itd. ali ti si nadmasio sve to

10 godina
FIFA 16

Taman sam bacio jednu brzu... Glatko dobio 5:0... Zacudio sam se protivnikovoj taktici, valjda je eksperimentirao

Lik igra na pritisak ali samo sa napadacima i veznima, razmak izmedu zadnjeg veznog i obranbenog je 30-tak metara, 14. minuta ja povedem 2:0. Oba gola kontra, prvi izradena akcija, drugi sam dodao grizmanu na centar, sjurio se prema dva stopera, prodao bicikl na 25m otisao lijevo, namjestio na nogu i taman dosao na crtu 16m, sam i neometan i naravno lagano pogodio suprotan kut... Onda je majstor promjenio sve, parkirao je autobus (a gubi) do kraja poluvremena... Pocetkom drugog poluvremena je opet lik mijenjao, poslao je dva napadaca, dva krila i dva defanzivna vezna, pristojno odradeno, ali jbg kako se priblizavao kraj tako je sve vise gurao igrace napred i ostavljao je puno prostora iza sta sam ja iskoristio

Dugo nisam nikoga ovako izigravao kao ovog, 5:0 je jos dobar rez s obzirom da sam imao barem 7-8 mrtvaca...

Zapela mi je jos jedna stvar za oko... Znaci 90.min naguravanje mog igraca i njegovog kraj gol auta metar od 16m i navodno moj njegovog povuce i on padne. Iz aviona se vidlo da se bacio (cak i na replayu), ali dobro, ajd kao faul. A ono vraga, lik je sudio penal! Doslovno metar vani -.- jel se vama kad desavalo da vam tako izmisli penal van 16? ugl. fulao sam stranu, a lik je promasio gol xD

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

Da li neko sa foruma ima origin id cro leo 99?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

da ne stavljas ove klipove mislio bi da samo trolas i seres bzv

žja sam mislio da mene siluje igra sa time da mi sudac blokira igrace, ne sudi skoro nist za mene niti daje protivnicima kartone, stative i precke. klasika,igrac krene trcat u prostor pa stane cim dodam u for itd. itd. ali ti si nadmasio sve to

Sve što si nabrojao i sam doživim. Stvarno ne razumijem je li se oni to s nama sprdaju ili što? Spremam se napisati jedan poduži post pa im ga uvaliti s dokazima na twitter i facebook stranicu pa neka me blokaju ali ovo stvarno nema smisla. Igrač mi po sredini ulazi sam u prazan prostor jer je lik sa stoperom izašao na mene. lagano mu gurnem loptu i naravno ne doda njemu nego onom na krilu? Pa gdje je tu logika. Ovaj na krilu nije mi niti u kadru? Zašto njemu? Samo zato da ne zabijem gol.

Drugi put kada mu i doda u sličnoj situaciji to je kao neprijatelju. Jaka i brza lopta koju ne može stići. A onda dođe tekma, dobar protivnik i sve što naumim ide kao podmazano. Od 10 udaraca liku zabijem 9 golova. Po ničemu nisam bolji, no meni sve ulazi njemu ništa. Znači sve ovo se ciklički događa svima. Imaš period kada ti sve ide i period kada ti ništa ne ide. No ništa me ne može raspizditi kao kada izgubim od lika koji ne može dva dodavanja sataviti ali neki put je i to dovoljno za pobjedu.. Jednu tekmu sam pogodio 5 prečki i fulao dva penala. Znam što me čeka...

Da se nadovežem na penal. Neki dan lik centrira i hoće pucati škarice. U zraku fula loptu i padne dolje i dobije penal? Ja stojim pored njega i u skoku na mjestu da ga nisam dotakao skočim. Ništa više. On je bio između lopte i mene. Znači prije na lopti, bez kontakta.. S druge strane jučer u 16 m lik mi s leđa ukliže i pobere me da je ružno za gledati i nema penala??? I to u dvije tekme..

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2016 13:33 (movie).
10 godina
movie kaže...
Shivi kaže...

Drugi put kada mu i doda u sličnoj situaciji to je kao neprijatelju. Jaka i brza lopta koju ne može stići. A onda dođe tekma, dobar protivnik i sve što naumim ide kao podmazano. Od 10 udaraca liku zabijem 9 golova. Po ničemu nisam bolji, no meni sve ulazi njemu ništa.

Ovo mi je poznato... kontra 3 na 2 stoper malo izleti, ja pipnem tek toliko trokut, ni prva cetvrtina se nije napunila (i to jos oko centra) a moj ju zasilji na vrh 16-erca da je njegov golman samo pokupi... danas vec 2-3 puta tako... a pocelo me i zaj dodavanje na krilo, svaku drugu loptu ili nabije u aut ili toliko lagano pukne da bi stokilas iz zupanijske lige to uspio presjec, a jos sta mi vise uzme zivaca je to sta je moje krilo "upaljeno" i drzim da ide na loptu, ali ne, stoji ko ukopan, ko da su mu noge propale u zemlju...

17 godina
neaktivan
Kakav vam je ping i preko kojeg provajdera? Meni je kostantno iznad 114 a imam optiku Ht-a?! Neigrivo.

0 0 hvala 0
17 godina
dvbuljan kaže...
Kakav vam je ping i preko kojeg provajdera? Meni je kostantno iznad 114 a imam optiku Ht-a?! Neigrivo.

t-com, vdsl, od 12 do 14, kako kada...

17 godina
neaktivan
Kako tako nizak? Kako igraš? S PC-a ili konzole? Ako s PC-a da li ga mjeriš iz Command Prompta?
17 godina
dvbuljan kaže...
Kako tako nizak? Kako igraš? S PC-a ili konzole? Ako s PC-a da li ga mjeriš iz Command Prompta?

Večeras mi je nešto viši a brzina manja. Mjerim sa speedtestom a igram s obje navedene platforme..

17 godina
neaktivan
Aaa Ok. I meni je na Speedtestu 2ms. Ali ako mjeriš ping prema EA serveru preko Comand prompta (naredba: "ping easo.ea.com") koliko je onda?
17 godina
dvbuljan kaže...
Aaa Ok. I meni je na Speedtestu 2ms. Ali ako mjeriš ping prema EA serveru preko Comand prompta (naredba: "ping easo.ea.com") koliko je onda?

115... nisam tako nikad mjerio niti me previše interesira. Meni sve igre rade savršeno. Bez laga, pucanja veze i slično pa mi iskreno svejedno kaj piše na speed testu a kaj piše preko comand prompta... Ti vidiš neke probleme u igrama ili imaš nekih problema u igrama?

17 godina
neaktivan
Kako ne. Vjerojatno ih ni ne primjećuješ. Ali najbolji ti je pokazatelj dueli posebno u odbrani kada kasniš za pola sekunde ili sekundu. I nikako ne možeš zaustavit njegove igrače jer ti naredbe uvijek kasne. To ti je dovoljno da poludiš. Pa i u napadu moram pritisnuti unaprijed nekoliko naredbi da se brzo izvrše kako bi povezao dodavanja jer je inače kasno. :(
10 godina
dvbuljan kaže...

t-com, vdsl, trenutno je ping 105... Meni ne laga toliko, tu i tamo trzne, ali nije pretjerano... Da zna iznervat kod mrtvih lopti zna... Inace igram vecinom navecer jer tad nadem vremena pa cu izmjerit...

13 godina
neaktivan
dvbuljan kaže...
Kako ne. Vjerojatno ih ni ne primjećuješ. Ali najbolji ti je pokazatelj dueli posebno u odbrani kada kasniš za pola sekunde ili sekundu. I nikako ne možeš zaustavit njegove igrače jer ti naredbe uvijek kasne. To ti je dovoljno da poludiš. Pa i u napadu moram pritisnuti unaprijed nekoliko naredbi da se brzo izvrše kako bi povezao dodavanja jer je inače kasno. :(

Kod mene je 120 i stvarno ne znam odakle ti te besmislice što pričaš. Nisam nikad imao problema s pingom, igram ujedno i Battlefield i BO3, igre koje su malo brže i zahtijevaju glatkoću i stvarno nikakvih problema nemam. I to nisam nažalost na optici. Imam obični Vipov internet od 10mbit jer moj grad ne podržava više.

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
17 godina
dvbuljan kaže...

Nemam tih problema. Meni problem stvaraju ovi majstori koji idu cika caka pa nikako da ih pogodim. Ako imam postavljenu obranu mogu me ebati, zaustavim ih bez problema. Problem mi je kada me uhvate u kontri ili na širokom prostoru kada nemam postavljenu obranu. Onda mi gotovo uvijek naprave štetu. Što se trzanja tiče, to mi je stran pojam baš kao i pucanje veze. Ne znam, imam problema zbog svoje igre u nekim fazama i zbog protivnika a ne zbog pinga. Bar ja tako mislim.. Ako i postoje problemi s pingom onako zdravoseljački bih rekao da je to problem do ea sportsa a ne do recimo t-coma. Zašto je onda na speedtestu taj ping puno bolji? Sad sam malo gledao na netu, pa ljudi imaju tako mjereći ping po 155. Onda naš po tome i nije tako loš?

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 12:30 (movie).
10 godina
FIFA 16

Evo ja sam snimio danas delic gejmpleja, kakvih problema imam kad igram online i trzanje igre, evo pa pogledajte valjda ce neko znati do cega bi moglo da bude  ja nikako da skuzim.

Net mi je ok inace ping je uvek ali uvek kad sam merio brzinu neta je bio ili 8 ili 9, inace je net od 20 Mb/s

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Evo ja sam snimio danas delic gejmpleja, kakvih problema imam kad igram online i trzanje igre, evo pa pogledajte valjda ce neko znati do cega bi moglo da bude  ja nikako da skuzim.

Net mi je ok inace ping je uvek ali uvek kad sam merio brzinu neta je bio ili 8 ili 9, inace je net od 20 Mb/s

I tako svaka tekma? Strašno! Pa ovo je za popizditi... meni ovako ne trza kada igram online preko PS4 Remote Playa...

10 godina
protjeran
FIFA 16

http://ps4emulator.org/

Rjesenje za fifu 16 na PC ! :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 13:21 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

I tako svaka tekma? Strašno! Pa ovo je za popizditi... meni ovako ne trza kada igram online preko PS4 Remote Playa...

Svaka brate, onda jednostavno samo od sebe dodje sebi radi sve ok neko vreme i onda opet pocne da trza, uvek gledam da imam zadnje drajvere, nemam pojma do cega bi moglo da bude, menjao sam i port ali ne vredi, nije ni do porta, nzm stvarno a ne da je frustrirajuce nego da poludis. 

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Kakvo je to rješenje ako nije podržan PSN?

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Zezam se ,sto se palis odmah ! hahahaha

Ne znam da li postoji dobar emulator za PS2 ?!

Koristim emulator za PS1 ,da li ima za pS3 ne znam .

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 13:41 (mackocicko2004).
10 godina
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ja msm da ni ne postoji ps4 emulator

10 godina
protjeran
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ja msm da ni ne postoji ps4 emulator

Ma da radi ispravno nema garant.

Ps4 je u rangu dobrog PC ,8 GB rama,rijetko ko ima vise na PC !

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice