FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 612.224
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
FIFA 16

E jel iko skuzio foru sa fitnes? Ja sam skuzio samo 2 igraca mi gube svi ostali su na 99 sto i nije lose jer tako i onako trosim kartice,a ovako je dobro. Statistika mi ide...pratio sam Dybalu i podignu mu se golovi nakon utakmice(ako zabije normalno). ????'

0 0 hvala 0
14 godina
Re: FIFA 16

DIV 3, samo cro igraci, sa 2 silvera (Muric, Strinic) i pisam po igracima tamo. Jos dvije pobjede do ovajanja divizije.

12 godina
neaktivan
Gube 2 igraca fitnes,i nemozes promijeniti igrace u sqadu majcicu im
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CptJack93 kaže...

E jel iko skuzio foru sa fitnes? Ja sam skuzio samo 2 igraca mi gube svi ostali su na 99 sto i nije lose jer tako i onako trosim kartice,a ovako je dobro. Statistika mi ide...pratio sam Dybalu i podignu mu se golovi nakon utakmice(ako zabije normalno). ????'

Meni fitness ne gubi niti jedan igrač ali niti jednom igraču mi ne ide statistika golova i asistencija. Ne da mi se igrati tako. Lew mi je u 7 tekmi zabio 10 golova. sada je na 20 tekmi i još uvijek 10 golova a zabio ih je do sada bar desetak i skoro sam sve snimio???

Ovo je situacija s PS4, na PC više ne igram pa ne znam kako je tamo. Glupo mi kaj ne mogu ništa mijenjati. Sve sam momčadi obrisao i ostavio samo ovu jednu s kojom mogu kako tako igrati. nevjerojatno da dva dana nisu u stanju popraviti ovu grešku. Toliko o brizi za igračima i prelijepoj igri što im je slogan ove godine.... gadljiva igra i firma..

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2016 21:15 (movie).
10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

I ja imam problema sa diskonekciojom, kad hocu da promenim formaciju ili igraca izbaci mi poruku "there was an error communiating with fifa ultimate team. Please try later"... Sta ciniti? 

ater

Luda kuća. Imam 100 igrača u klubu i mogu igrati samo s 11. Što god drugo pokušam sve se sruši s ovom porukom koju si napisao. Skužio sam da s englezima uopće ne mogu igrati. Nijemce nekako posložim ali ne kako bi htio. Mislio sam da će to danas srediti ali evo već pola sata se ebem da si posložim engleze ili hybrid s njima i ne uspijevam. Ne kužim kaj se događa? Ako nisu sposobni servisirati 12 milijuna igrača neka promjene posao ili jednostavno limitiraju na broj igrača koliko su sposobni servisirati jer ovo nema smisla. Ljudi troše ozbiljne novce na ovo shranje od igre da bi se netko s njima ovako isprdavao..

Ja sam sklapao spanski tim, nista ja izbrisao klub i poceo ponovo sad nzm kako ce biti, nisam igrao jos, samo znam da nemam onaj srebrni paketic i nema onog turnira na pocetku gde ti treba 4 pobede da osvojis koinse i onih 500 pocetnih koinsa, znaci bukvalno kreces od 0, ili ja nzm poceti ponovo xd

rudic nenad
9 godina
neaktivan
Pa koji im je k... zadnjih dana??? Ja igram Fut online 2 jebena puta dobim lika chemistry 60 dosta losa postava i oba puta me izbaci kao konekcija izgubljena , ajde nisam dobio poraz za to, ali sad mi stoji 10 min na usranom Search opponent pa stvarno vise nek si je*u milu majku

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pa koji im je k... zadnjih dana??? Ja igram Fut online 2 jebena puta dobim lika chemistry 60 dosta losa postava i oba puta me izbaci kao konekcija izgubljena , ajde nisam dobio poraz za to, ali sad mi stoji 10 min na usranom Search opponent pa stvarno vise nek si je*u milu majku

0 0 hvala 0
14 godina
CptJack93 kaže...

To su ti cheateri, pitao si kako ih prepoznajemo, upravo tako :D

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
neaktivan
FIFA 16

I ja sam počeo dobivat ovu poruku "There was error.." kada promjenim igrača,nemogu ni listat igrača na transfer,strašno..

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
CptJack93 kaže...

Dobro, a šta on ima stim? Meni se ništa ne oduzima, a njemu? Udje iskara me u mozak i izadje ili šta? Jedino šta sam izgubio i zbog čega bi mu jeb* majku je FUT boost coins koji sam si kupio. Uostalom napisao sam EA poruku na forum da im sve živo skidam i da su napravili sranje od igrice, evo ja danas krenuo sa godišnjim napokon malo doma imam vremena i sad cu igrat k... zao mi je sto nisam uzeo Batlefield 4 kad je bio na akciji umjesto ovog sranja od "nogometa"

9 godina
neaktivan
FIFA 16

oce neko da se zajebavamo na Co-Op sezoni? Movie ?? Ili neko?

0 0 hvala 0
14 godina
CptJack93 kaže...
KiCo77 kaže...
CptJack93 kaže...

Dobro, a šta on ima stim? Meni se ništa ne oduzima, a njemu? Udje iskara me u mozak i izadje ili šta? Jedino šta sam izgubio i zbog čega bi mu jeb* majku je FUT boost coins koji sam si kupio. Uostalom napisao sam EA poruku na forum da im sve živo skidam i da su napravili sranje od igrice, evo ja danas krenuo sa godišnjim napokon malo doma imam vremena i sad cu igrat k... zao mi je sto nisam uzeo Batlefield 4 kad je bio na akciji umjesto ovog sranja od "nogometa"

On ima programcic s kojim si dodaje golove, i njemu onda gore u kutu piše 3-0, ti to ne vidiš, ali on dobije pobjedu. Samo ne znam kako te vec pocelo spajat sa cheaterima, mislio sam da su oni samo u div 2 i 1.

9 godina
neaktivan
FIFA 16

A to me spojilo na FUT Draftu ....decki oce neko igrat CO OP sezonu? Neda mi se ovo vise pa da malo zaigramo 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nek se napusu kurca mater um jebem,jebem njih i ovu igru!
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Igrajte seasons, nema citera, i zanimljivije je od futa

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

HAHAHAHAHAHAH jebem li im sve zivo da im jebem igram FUT dobijem penal u 88 minutu za 3-2 pobjedu Penaldo ga fula majku mu portugalsku prcim i ovaj dobije loptu i predje mi cijelu obranu i zabije za 3-2 HAHAHAHHA ja cu se ubit majku im jebem jel iko moze shvatit ovo hahahah

P.S. evo dobim Rakitica u peku prcim ga u onu grivu vredi samo 7k na marketu mrs jebem li ti pleme

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 0:20 (CptJack93).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Vukovic69 kaže...

Igrajte seasons, nema citera, i zanimljivije je od futa

Probao sam igrati,ali mi se ne svidja sto svaki put mozes izabrat drugu momcad to mi nije fora, nema nekog stiha natjecanja, samo igras, zanimljivije je po meni igrat onda Single Karijeru 

14 godina
CptJack93 kaže...

HAHAHAHAHAHAH jebem li im sve zivo da im jebem igram FUT dobijem penal u 88 minutu za 3-2 pobjedu Penaldo ga fula majku mu portugalsku prcim i ovaj dobije loptu i predje mi cijelu obranu i zabije za 3-2 HAHAHAHHA ja cu se ubit majku im jebem jel iko moze shvatit ovo hahahah

P.S. evo dobim Rakitica u peku prcim ga u onu grivu vredi samo 7k na marketu mrs jebem li ti pleme

Well, ocito ne znas izvodit penal, na kog se ti ljutis hahaha

11 godina
neaktivan
CptJack93 kaže...
KiCo77 kaže...
CptJack93 kaže...

Stari moj, ja sam kupio Sniper Elite 3 za cca 40 eura prošao igru jednom normalno, jednom na profesional razini, i više nije zanimljivo. a online mod tih pucačina je takvo sranje da je to nezamislivo. i kaj sad? Opet Fifa. Od kad sam počeo sa nogometom ( Pes 10) , na žalost bolje igrice nema. Svi nasljednici Age of Empiresa nisu ni do koljena izvornoj igrici, tako da više ni strategije nisu kao što su bile.

9 godina
neaktivan
Kico77 , znam izvoditi penal. Obranio je tik pred raslje u desnom kutu.

0 0 hvala 0
13 godina
CptJack93 kaže...
Kico77 , znam izvoditi penal. Obranio je tik pred raslje u desnom kutu.

Pa nije igra kriva što se čovjek bacio u pravu stranu?!

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Pa nije igra kriva što se čovjek bacio u pravu stranu?!

Pa ne bih se kladio niti sam u išta više siguran. Jednom prilikom lik izvodi penal. Dvije tekme prije te igra me sramno pokrala. Bio sam toliko uvjeren da će mi vratiti da sam pustio gamepad prilikom izvođenja penala. Golman je sam otišao u stranu i iz rašlji izvadio loptu. Drugom prilikom stisnem da mi golman ide u lijevo a on ode u desno i obrani penal? U ovoj igri više nisam u ništa siguran. Inače ovo s penalima mi se dogodilo u fifi15.

11 godina
neaktivan
Svaka čast protivniku.
Dugo nisam odigrao ljepšu utakmicu, a niti posjed lopte mi ne bude često tako visok.
Na žalost pao je gol u 90oj minuti iz kontra napada. 2:2 ipak, moram priznati, je realan rezultat.

Ako tko želi bacit sezonu, nek me doda.
Cro_Royal _Flash

0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...

I ovaj tjedan imam nadograđene igrače. Za razliku od prošlih, ovaj tjedan samo dva. No kako je sve shebano ne bi se čudio da mi ne dobe upgrade. Do sada nisu za razliku od prošlih tjedana kad su u ovo vrijeme već imali upgrade...

upgrade dobivaju samo kartice u packovima i informi

nemam za potpis
10 godina
neaktivan
FIFA 16
prijatelj koji ima ps4 ima problem kad upali fifu ne moze da se spoji na ea servere i da ima zadnji team update i transfere tako je vec ekoliko mjeseci stalno mu izbaci There was a problem getting your online information i nesto system date tako nekako pise,zna li netko u cemu je problem?
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tenac kaže...

upgrade dobivaju samo kartice u packovima i informi

Ovo je pitanje ili konstatacija? Ne kužim?

10 godina
neaktivan
DONZI kaže...
Nek se napusu kurca mater um jebem,jebem njih i ovu igru!

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
12 godina
neaktivan
FIFA 16

jelijos nekoima problem da nakonutakmiceu futune dobiva coinse i ne biljezi se niti poraz nitiremi nitipobjedaka da utakmica senije ni igrala?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Jasamigrao popodneisve jebilouredu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
JohnnyBlaze kaže...

DIV 3, samo cro igraci, sa 2 silvera (Muric, Strinic) i pisam po igracima tamo. Jos dvije pobjede do ovajanja divizije.

Također, čak i u DIV 2 nisam imao problema, ali ima previše debila nakon DIV 3 da bih mogao normalno igrati pa se držim trojke. Igram 4-2-3-1, ali razmišljam da si upiknem ST Perišića i isprobam 4-1-2-1-2. Jedino mi je dvojba dal Rakitića ostavit na CAM ili isprobat Halilovića.

BTW, igrao sam jučer protiv nekog HNK Jadran lika pa ak je ovdje, gg. Bila je ok tekma.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice