FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 610.056
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
Vukovic69 kaže...

Kako vam se cini tim? malo me zeza Remy, koga da stavim umjesto njega?

Meni se ne sviđa nikako tvoj sastav. Ja sam koristio i 4-1-2-1-2 (sa LM i RM), sad koristim 4-3-3 (sa 2 cm i cam). Ekipa bez krila mi je bezopasna. Što se tiče napadača meni je Remy strašan bio, a igrač koji je "must have" je Sturridge. REmy na lijevoj strani, a Sturridge na desnoj. Obojci u toj postavi ide "get in behind" u instrukcijama. 

13 godina
movie kaže...

Već je deplasirano o tome pisati ali koliko ova igra može biti pokvarena to nema nigdje. Tvrda tekma, podjednaki smo s time da on ima znatno jaču momčad. Vodim 1-0. 90 min. Ima pet kornera za redom. Ja četiri puta u skoku ispucavam loptu u korner iako svaki puta želim ispucati loptu prema centru??? To mi je uvijek enigma, zašto? Kakva je logika da ja u skoku na nekih 12m izbijam loptu glavom u korner a ne ispucavam loptu prema cnetru. Bilo kako bilo, peti korner ispucam loptu drito na korner zastavicu na njegovog igrača koji ju od prve vraća na pet metara iako sam i taj put gamepad silovao prema centru. Moj golman stoji na crti i neće izaći a njegov igrač stoji sam ko duh i škaricama zabija u 90 minuti nakon šestog uzastopnog ubacivanja. Niti jednom u pet ubacivanja nije bio niti blizu lopti i konačno zabija spektakularno između moja četiri igrača i golmana koji se nisu htjeli pomaknuti. Pa sad neka netko kaže da igra nije htjela da ja ovu tekmu ne dobijem. Fuj...

Zato sto su tak retardirano skriptali igru i mos se jebat. Forsira te da izbijas sa X. Nema tu neke velike enigme. Enigma su samo mozgovi EA-ovih programera.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2015 19:23 (Cofinho).
9 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...
Vukovic69 kaže...

Meni se ne sviđa nikako tvoj sastav. Ja sam koristio i 4-1-2-1-2 (sa LM i RM), sad koristim 4-3-3 (sa 2 cm i cam). Ekipa bez krila mi je bezopasna. Što se tiče napadača meni je Remy strašan bio, a igrač koji je "must have" je Sturridge. REmy na lijevoj strani, a Sturridge na desnoj. Obojci u toj postavi ide "get in behind" u instrukcijama. 

Sturridge njega cu najverovatnije kupit, trebam skupit jos coinsa.. a sa ovom formacijom sam se ponovo vratio u 4 div, a pre toga sam ispo iz 3 u 8 sa 4-3-3 , ova mi formacija za sada pase, i ovaj mali iz Liverpoola na desnom beku je strasan igrac, uvjek je na pravom mjestu.. evo nekih izmjena u timu ubacio sam Kompanya umjesto Cahilla, i Fabregasa umjesto Coutihna 

10 godina
protjeran
Malo mi nije jasno kako skript nikad nije na mojoj strani.
NEKA SKRIPT,MOMENTUM,BUDE NA VASOJ STRANI .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vukovic69 kaže...
AdisTM87 kaže...
Vukovic69 kaže...

Sturridge njega cu najverovatnije kupit, trebam skupit jos coinsa.. a sa ovom formacijom sam se ponovo vratio u 4 div, a pre toga sam ispo iz 3 u 8 sa 4-3-3 , ova mi formacija za sada pase, i ovaj mali iz Liverpoola na desnom beku je strasan igrac, uvjek je na pravom mjestu.. evo nekih izmjena u timu ubacio sam Kompanya umjesto Cahilla, i Fabregasa umjesto Coutihna 

ja sam u prvoj ligi, moram dvije uzeti iz preostale dvije da je uzmem.. igraj formaciju koja ti odgovara.. meni su cahill i otamendi u odbrani i zadovoljan sam sa njima.. clyne mi se pokazao bolji od walkera... obavezno stavi shadow na azpilicuetu... na sve napadace - SNIPER

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Malo mi nije jasno kako skript nikad nije na mojoj strani.

pa svi golovi koje ti zabiješ su skripta

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
10 godina
protjeran

Hanted,

Kladim se da ti kao veliki igrac ne mozes da se sastavis online! Kao i vecina na forumu!

Da nije citera i cita pola vas nebi bilo u nizim divizijama.

Igram sad ce biti u feb. godinu dana i realno nemam pojma,online nemam sta da trazim.

Jednostavno ljudi vezu ,dodaju se,driblaju ,sve je talenat kao i u ostalim asperktima .

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2016 10:54 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Hanted,

Kladim se da ti kao veliki igrac ne mozes da se sastavis online! Kao i vecina na forumu!

Igram sad ce biti u feb. godinu dana i realno nemam pojma,online nemam sta da trazim.

Jednostavno ljudi vezu ,dodaju se,driblaju ,sve je talenat kao i u ostalim asperktima .

Koliko gluposti možeš nadrobiti i na ovo novogodišnje jutro, nevjerojatno! Bar ti je ovogodišnja fifa igra za koju ne trebaš biti nimalo talentiran. Primiš igrača i cika caka dok ne zabiješ ili ne dobiješ penal, ili opizdiš s 30 m s bilo kojim igračem i bez problema zabiješ. Uvijek, u gotovo svakoj tekmi protivnik će si zabiti jedan autogol ili se krivo dodati te ti složiti mrtvaca. Za koju ti od ovih činjenica koje sam naveo treba bilo kakav talent? Istina, ima jako dobrih igrača ali nažalost njih jako rijetko srećeš. I zapamti, oni nisu dobri jer su talentirani nego su dobri jer jako puno igraju.

Daj odrasti. Primio si se tog famoznog talenta i o tome mantraš cijelo vrijeme...

Svima sretna nova 2016 godina i neka su sila i momentum na vašoj strani!

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Hanted,

Koliko gluposti možeš nadrobiti i na ovo novogodišnje jutro, nevjerojatno! Bar ti je ovogodišnja fifa igra za koju ne trebaš biti nimalo talentiran. Primiš igrača i cika caka dok ne zabiješ ili ne dobiješ penal, ili opizdiš s 30 m s bilo kojim igračem i bez problema zabiješ. Uvijek, u gotovo svakoj tekmi protivnik će si zabiti jedan autogol ili se krivo dodati te ti složiti mrtvaca. Za koju ti od ovih činjenica koje sam naveo treba bilo kakav talent? Istina, ima jako dobrih igrača ali nažalost njih jako rijetko srećeš. I zapamti, oni nisu dobri jer su talentirani nego su dobri jer jako puno igraju.

Daj odrasti. Primio si se tog famoznog talenta i o tome mantraš cijelo vrijeme...

Svima sretna nova 2016 godina i neka su sila i momentum na vašoj strani!

Uzmem Celzi 4-2-2-(2) ,dodajem se dok ne stvorim neku gol sansu,ne pucim sa 30 m.ne idem cika caka isl. Ne ganjam penale. toliko ..

Srecna NG svima .

14 godina
neaktivan
FIFA 16

Da napišem jedan malo veći post i neke upute za one koji su u nižim ligama. Igram sa BPL igračima, jedno vrijeme sam uzeo igrače iz Serie A, ali su mi se ovi pokazali dosta bolji. Najviše vremena provodim u drugoj ligi, te se borim za prvu, a sada sam u prvoj ligi i trebaju mi dvije pobjede iz preostala dva susreta kako bi je osvojio.
Za početnike bi preporučio 4-1-2-1-2 formaciju, koja je kod mene izgledala kao na slici koju dole možete vidjet.

Obojca ovih napadača su mi odlična! Pravo brza te imaju dobar finishing. Sturridge ide na desnu stranu jer mu je desna noga pravo loša, pa mi je tako više odgovaralo. Što se tiče instrukcija kod njih, na obojcu ide Get in Behind. Što se tiče chemistrya obavezan im je sniper, da im još više poboljša šut, te vrlo bitan ball control, sa kojim Remy ima velikih problema.
Za CDM se Matić pokazao kvalitetan, jedina mu je mana brzina pa sam razmišljao između njega i Ramiresa. Na Lb i RB u ovoj formaciji sam stavljao instrukcije da nikada ne idu u napad jer mi je to prije postavljalo probleme kod protivnikovih kontri. Inače svaku utakmicu počinjem sa Balanced i ne mijenjam do 45e minute, gubio ili vodio. Ako vodim na poluvremenu "smanjim" na defending, a ako gubim povečam na attacking. Ako do 75 i dalje gubim ide ultra attacking. Slično je i za odbranu. Na poluvremenu gledam da vidim ko je najpogodniji za izmjene, tj da li neko ima rating oko 5,5 i manje. Ako vidim da me protivnik ubija na strani gdje je azpilicueta, radi njegove manje brzine ubacujem Walkera, ako je Matić previše spor ubacujem Ramiresa i tako dalje.

Ako nemate dovoljno novca, SHaqiri obični je isto dobar, a za gola mi se Begović pokazao savršen. Jedini problem sa Begovićem sam imao u prvoj ligi, protiv igrača koji bolje znaju šutati, pa sam zato kupio Curtou.
Sad sam nedavno odlučio da pređem na 4-3-3, koja je više za napreednije igrače. Još eksperimentišem za instrukcije i tačnu formaciju u sredini(1 cam i 2 cm, ili 1 cdm i 2 cm), na ST je sturridge na kojeg sam stavio da je Central i da je target man, sa strana Shaqiri i Sterling su Stay Wide, stay forward i ako se ne varam get in behind. Za oba defanzivna igrača u veznom redu sam stavio da su stay back while attacking, a za Cazorlu stay forward, te free roam.

Imam savršene planove za budućnost da unaprijedim ekipu, samo su coinsi veliki problem jer odigram možda jednu, ili dvije utakmice dnevno. Ovim redoslijedom mislim kupovat igrače Toure, De gea, Ramos, Alba, Fabregas, Alexis Sanchez(za ovo ću još razmisliti), Aguero, Cazorla Inform, Otamendi inform, Shaqiri drugi inform.

Moj PC  
3 0 hvala 1
10 godina
protjeran
AdisTM87 kaže...

Da napišem jedan malo veći post i neke upute za one koji su u nižim ligama. Igram sa BPL igračima, jedno vrijeme sam uzeo igrače iz Serie A, ali su mi se ovi pokazali dosta bolji. Najviše vremena provodim u drugoj ligi, te se borim za prvu, a sada sam u prvoj ligi i trebaju mi dvije pobjede iz preostala dva susreta kako bi je osvojio.
Za početnike bi preporučio 4-1-2-1-2 formaciju, koja je kod mene izgledala kao na slici koju dole možete vidjet.

Obojca ovih napadača su mi odlična! Pravo brza te imaju dobar finishing. Sturridge ide na desnu stranu jer mu je desna noga pravo loša, pa mi je tako više odgovaralo. Što se tiče instrukcija kod njih, na obojcu ide Get in Behind. Što se tiče chemistrya obavezan im je sniper, da im još više poboljša šut, te vrlo bitan ball control, sa kojim Remy ima velikih problema.
Za CDM se Matić pokazao kvalitetan, jedina mu je mana brzina pa sam razmišljao između njega i Ramiresa. Na Lb i RB u ovoj formaciji sam stavljao instrukcije da nikada ne idu u napad jer mi je to prije postavljalo probleme kod protivnikovih kontri. Inače svaku utakmicu počinjem sa Balanced i ne mijenjam do 45e minute, gubio ili vodio. Ako vodim na poluvremenu "smanjim" na defending, a ako gubim povečam na attacking. Ako do 75 i dalje gubim ide ultra attacking. Slično je i za odbranu. Na poluvremenu gledam da vidim ko je najpogodniji za izmjene, tj da li neko ima rating oko 5,5 i manje. Ako vidim da me protivnik ubija na strani gdje je azpilicueta, radi njegove manje brzine ubacujem Walkera, ako je Matić previše spor ubacujem Ramiresa i tako dalje.

Ako nemate dovoljno novca, SHaqiri obični je isto dobar, a za gola mi se Begović pokazao savršen. Jedini problem sa Begovićem sam imao u prvoj ligi, protiv igrača koji bolje znaju šutati, pa sam zato kupio Curtou.
Sad sam nedavno odlučio da pređem na 4-3-3, koja je više za napreednije igrače. Još eksperimentišem za instrukcije i tačnu formaciju u sredini(1 cam i 2 cm, ili 1 cdm i 2 cm), na ST je sturridge na kojeg sam stavio da je Central i da je target man, sa strana Shaqiri i Sterling su Stay Wide, stay forward i ako se ne varam get in behind. Za oba defanzivna igrača u veznom redu sam stavio da su stay back while attacking, a za Cazorlu stay forward, te free roam.

Imam savršene planove za budućnost da unaprijedim ekipu, samo su coinsi veliki problem jer odigram možda jednu, ili dvije utakmice dnevno. Ovim redoslijedom mislim kupovat igrače Toure, De gea, Ramos, Alba, Fabregas, Alexis Sanchez(za ovo ću još razmisliti), Aguero, Cazorla Inform, Otamendi inform, Shaqiri drugi inform.

Svaka ti cast na ovom malom tutorijalu,ostali samo seru i pametuju a nemaju pojma.

14 godina
FIFA 16

A neki pak rade toliku nauku od FUT-a ko da je u najmanju ruku nuklearna fizika. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ljudi sritna vam Nova godina! Molia bi za pomoc,vase misljenje. Igram sa Seriom a,imam sve najbolje igrace i jos imam Teveza kojeg kombiniram sa Dybalom. I sad neznam da li bi bilo dobro da prodam cijelu momcad i da ulozim englesku ligu,jer sa ovima se mucim nemogu proci dalje od 5. divizije nikako!? Di koju utakmicu igraju fenomenalno pa onda par utakmica katastrofalno,sve zivce mi je poila ova jebena igra! Sad sto mislite,bi li bili dobro da ih se rjesim ili ne? Od Bpl igraca imam Sturidga
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Hexfire kaže...

A neki pak rade toliku nauku od FUT-a ko da je u najmanju ruku nuklearna fizika. 

Za mene jeste ocigledno...

Do sada sam trebao da igram mnogo bolje,ne ide ....

17 godina
AdisTM87 kaže...

Da napišem jedan malo veći post i neke upute za one koji su u nižim ligama..... reži miško...

Sve što kažeš stoji jer je to iz tvoje perspektive i tvog stila igre. Probao sam igrati s instrukcijama koje ti koristiš jer je ovakva postavka općepoznata i ima je na netu. Promoviraju je neki ajmo reči malo bolji igrači. No meni nikako ne odgovara kada mi bekovi ostaju iza jer nemam s kim odigrati. Glupa mi je situacija kada ja s veznim stojim na sredini terena i recimo cijela desna strana je prazna i bočni mi neće krenuti nego se okrene i vrati nazad ili samo stoji. Popisdim. Samo da krene ja mu gurnem u rupu i  možemo igrati kaj hoćemo. Zato mi je za bočnog igrača idealna instukcija always overlap. U ovoj 4-3-3(4) formaciji CM igračima dajem samo dvije instrukcije. Lijevom get into the box... i gledam da to bude visok i jak igrač s dobrom skok igrom a desnom dajem stay in edge of box...

CAM-u dajem instukcije kako si i sam napisao. Dok ST ne dajem nikakve instrukcije. Dugo sam mu davao i kombinirao i pokazalo mi se da najviše zabijaju kada je sve po difoltu. Krilima dajem kako si rekao get in behind i samo jednom krilu dajem instukcije da ostane naprijed. Neki put kada želim s određenim krilom više igrati igrati onda su za njega najbolje instukcije cut inside i come short.  Meni pak ovo najviše odgovara a malo sam istraživao i koristio postavke nekih renomiranih igrača i očito je da za odeđene poostavke moraš imati određenu igru i vještinu. Ja sam se našao u ovome, netko će u nećem drugom. Lijepo je izmijeniti iskustva pa sve probati i naći ono što ti najviše odgovara..

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2016 13:44 (movie).
10 godina
protjeran
Koji klub za seasons mi preporucijete? Svamo 4312 mi pase,sa instrukcijama. Sad sam uzeo Juve.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Koji klub za seasons mi preporucijete? Svamo 4312 mi pase,sa instrukcijama. Sad sam uzeo Juve.

Buturović polje,kad se spusti magla kod konjica uvedeš 12og igrača nitko ne primjeti.Pa igraj sa onim koji voliš i koji ti se sviđa.

17 godina
FIFA 16
Ovaj TIF Kane jako simpatična kartica a nije preskupa... jako zabavan i efikasan igrač.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Za koga radis?! Reci iskreno.
10 godina
neaktivan
movie kaže...
Ovaj TIF Kane jako simpatična kartica a nije preskupa... jako zabavan i efikasan igrač.

ma englezi (bas igraci engleske nacionalnosti) su prenabrijani u igrici, osim mozda 2-3 igraca koji imaju realno visoke ocjene jer to zasluzuju, a ovi ostali mogu sve zahvalit vrhunskom marketingu...

sad sam se iznervo jer mi se prvi put pocelo dogadat da moj igrac dode do protivnika i onda doslovno stane, kao smrznut, i tek kad protivnik odigra ili skrene moj igrac reagira, doslovno sa sekundom kasnjenja, a prebacivanje na druge igrace da ne pricam, kao da mi namjerno prebaci na onog koji ne moze nikako utjecat na igru, cak i kad sa gljivicom mijenjam... isto tako lik pukne po golu, golman obrani, ode lopta u zrak u pm i pada na 2-3 metra od gola, golman tradicionalno gleda, a moj chielini doslovno trci oko valbuene (valjda da ga obrani od mog drugog stopera) i cak ni ne pokusava skocit dok doticni lagano pospremi loptu u gol...

jos sta me nervira kod napadaca, popizdim kad idem 1 na 1 i onda on puca vanjskom -.- sa mandzom sam zabio tak gol, ali je bio popizditis jer nema smisla tak pucat jer je namjesten na desnu nogu, ide sa lijeve strane u desnu i treba ju samo pogurat u suprotni kut, ali ne, on je mora vanjskom i na srecu je usla od stative u gol... dobio sam 2:1 ali opet se na nerviro...

btw odigram jednu tekmu u 2-3 dana jer mi se jednostavno neda, nije igra vrijedna tolikih zivaca...

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ako mene pitaš, već 25 godina za nikoga. Nego, čemu tako blesavo pitanje u fifa temi? Ne kužim?

10 godina
neaktivan
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ako mene pitaš, već 25 godina za nikoga. Nego, čemu tako blesavo pitanje u fifa temi? Ne kužim?

macko nekad je tvoje trolanje i nacin na koji zavadis forumase impresivan i zabavan, ali sad si ga brate mili pretjero hahaha

btw ako ti movie kaze za koga radi morat ce te ubit ;)

17 godina
FIFA 16
Iz zahebancije stavim milka aguera i ode za par minuta jer ih nema puno na marketu a ovih par svima nabrijana cijena. Tako da sam ga uspio prodati za 150k više nego što je danas išao. Sad sam u dilemi? Uzeti naranđastog Ibru ili ponovno aguera kad se pojavi po manjoj cijeni? Vuče me Ibro...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ne znam sta da kazem. Ima 3 dana ne mogu nikog dobit. 10 utakmica 9 izgubio. Rasprodo sam engleze (iako znam da nije do njih vec ebene igre debilske) ali eto nek se desava nesto. Sad sam iz 1. u 3. ispo, u kojoj vec imam 3 poraza iz 3 utakmice.

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Pitam Hanteeda ! :)
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

nisi ni novu godinu cestitao,ja sviram ku*cu ništa ne radim od toga živim :)

10 godina
protjeran
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...

Novu godinu sam cestitao svima jucer.

Posto me stalno prozivas i napada mislio sam da radis za nekog od mojih sefova

koji me bas ne sakaju nesto .hahahhaah

poz

10 godina
protjeran
Shivi kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

macko nekad je tvoje trolanje i nacin na koji zavadis forumase impresivan i zabavan, ali sad si ga brate mili pretjero hahaha

btw ako ti movie kaze za koga radi morat ce te ubit ;)

Sa Movie sam izgladio odnose ,sad vlada respekt uzajamni ! :)

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...

poz

ne napadam te :D ja sam mislio da si ti šef

10 godina
protjeran
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...

poz

ne napadam te :D ja sam mislio da si ti šef

Koliko god si visoko uvijek neko se+++e po tebi ,tako ti je to...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice