FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 610.117
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 16
R36 kaže...

Šta imaju slušalice na glavi i mikrofon??? Koja je to fora s komentiranjem u Fifi??

Jep, tko ima mikrofon i uključenu tu opciju, čuje se što komentira.

Ako ne želiš to slušati u opcijama pod zvukom isključi "in game voice" - ne znam točno kako se zove, al skužit ćeš kad vidiš.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
FIFA 16

daj jel zna netko kako na tipkovnici sebi dat u for loptu ili koja je opcija za to u postavkama ,  il sam ja jedini kepec koji igra na tipkovnici...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

imas na num dijelu tipkovnice2,4,6,8 ali sam ja sebi stavio na "space" lopta u for na jednu stranu a na "num 0" na drugu stranu, nadam se da sam dobro objasnio i da ces shvatit.

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Kako vam se cini tim? malo me zeza Remy, koga da stavim umjesto njega?

0 0 hvala 0
17 godina
Vukovic69 kaže...

Kako vam se cini tim? malo me zeza Remy, koga da stavim umjesto njega?

Coutinho mi nije najsretniji izbor za CM poziciju?  Fizički slab a i def 33 nisu neka garancija. Tim više što sada za male novce možeš kupiti jako dobre igrače za tu poziciju. Desno na ST bih gurnuo Lukakua. Ostalo stvar ukusa....

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Kupio sam Lukakua, jel mi neko moze objasnit, ja ne znam sta je ovo, trebala su mi jos 3 boda za prolaz u 2 div. , ali sam posljednju utkm izgubio, osto sam u 3 div. nakon toga prve dvije utakmice u dviziji pobjedim, ostale gubim ili nerjeseno, kad mi protivnik ne moze zabit go, moji igraci dadnu sami sebi, ja ne znam zasto, dodam zadnjem igracu, i hocu da dodam drugom stoperu, on doda golmanu a golman se baci i primim go, ili na korneru, moj igrac zakuca sebi -.- imam brdo primjera, sad sam ispo u 8 div, ne mogu da pobjedim nista, tipovi iimaju chem po 60, u 90 min im svira penal, i izgubim, a imam po 10-13 suteva u okvir, al nece da udje ni jedan, ili kad udje u roku 10 min ja primam go, odbrana se raspe skroz,kako da se vratim iz ove situacije?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Lukaku mi je odlican 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Kad ti dođe dan onda i abate zabija lijevom nogom... sve kaj sam u toj tekmi puknuo, sve je ušlo u gol..

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Vukovic69 kaže...

Kupio sam Lukakua, jel mi neko moze objasnit, ja ne znam sta je ovo, trebala su mi jos 3 boda za prolaz u 2 div. , ali sam posljednju utkm izgubio, osto sam u 3 div. nakon toga prve dvije utakmice u dviziji pobjedim, ostale gubim ili nerjeseno, kad mi protivnik ne moze zabit go, moji igraci dadnu sami sebi, ja ne znam zasto, dodam zadnjem igracu, i hocu da dodam drugom stoperu, on doda golmanu a golman se baci i primim go, ili na korneru, moj igrac zakuca sebi -.- imam brdo primjera, sad sam ispo u 8 div, ne mogu da pobjedim nista, tipovi iimaju chem po 60, u 90 min im svira penal, i izgubim, a imam po 10-13 suteva u okvir, al nece da udje ni jedan, ili kad udje u roku 10 min ja primam go, odbrana se raspe skroz,kako da se vratim iz ove situacije?

Imaš dvije opcije.

Prva, baciš igru kroz prozor i nastaviš živjeti kao sav normalan svijet.

Druga, to je fifa... pomiriš se s tom činjenicom i nastaviš igrati dok ne dođe dan kad ti likovi poput abatea zabijaju s lijevom nogom. Tada znaš da je došlo tvojih pet minuta i igraš dok ne padneš u nesvjest od umora jer ne znaš hoće li se takav dan skoro ponoviti..

10 godina
protjeran
movie kaže...

e?

Imaš dvije opcije.

Prva, baciš igru kroz prozor i nastaviš živjeti kao sav normalan svijet.

Druga, to je fifa... pomiriš se s tom činjenicom i nastaviš igrati dok ne dođe dan kad ti likovi poput abatea zabijaju s lijevom nogom. Tada znaš da je došlo tvojih pet minuta i igraš dok ne padneš u nesvjest od umora jer ne znaš hoće li se takav dan skoro ponoviti..

Znaci Movie nije sramota gubiti ?!Jbg igra je kriva ,nije do nas ... Hahahahah

NEKA SKRIPT,MOMENTUM,BUDE NA VASOJ STRANI .
10 godina
protjeran
FIFA 16

Steta sto nema opcija za play as guest ,nebih se sramotio i mogao bih da rage quit kad hocu ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 20:49 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Od 4 utakmice 3 mi izbacilo i to u meniu kad triba coinse izbrojiti i ispa u manju diviziju. Puka sam na zivce sa ovom igrom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Zašto bi bilo sramota izgubiti? Pa to je igra koju igraš ako se želiš zabaviti ili skuriti živce, sasvim svejedno. Odlično funkcionira u oba slučaja...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Zašto bi bilo sramota izgubiti? Pa to je igra koju igraš ako se želiš zabaviti ili skuriti živce, sasvim svejedno. Odlično funkcionira u oba slučaja...

U pravu si,treba to shvatiti kao zabavu ..

poceo sam igrati season ,dogurao sam do 8 div. nije ni lose igrati online,od sad cu stalno da picim online

kad smognem snage da podnosim poraze . :)

Vrtiti se oko 7-8 div. vala mogu i ja ! :)

P.S. Onaj ko je smislio FUt treba da dobije Nobela ,kakav perfidan nacin da se peljese ljudi,kakva navlakusa ....

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 22:19 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

P.S. Onaj ko je smislio FUt treba da dobije Nobela ,kakav perfidan nacin da se peljese ljudi,kakva navlakusa ....

Da bi to shvatio ne moraš igrati fut. Okreni se oko sebe. Imaš milijun primjera kako se muzu novci. To je život i tako stvari funkcioniraju..

10 godina
protjeran
Da, tacno,ljudi su ovce a dok je ovaca bice i vune.
9 godina
neaktivan
FIFA 16

ko hoce da me doda kao prijatelja moj orgin id je stefanblaskovic3 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Nisam dugo stavljao videe s "biserima" pa zato ovaj put dva u šutu imam :)

Eurogol Jonasa - strašan gol - to ne bi obranila ni tri Neuera:

Dva faula za redom Davida Luiza koja nisu suđena za mene - jedan je čisti penal.

Točno se vidi da oba puta David loptu nije ni taknuo:

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

zas nemogu stavit npr "pad8" na slovo "R" ili na "home" button pošto mi je odma iznad strelica

17 godina
Skilledžija kaže...

Eurogol Jonasa - strašan gol - to ne bi obranila ni tri Neuera:

Točno se vidi na ovakvim detaljima da se na golmanima radilo jako zahtjevno zadnje tri godine i da je prelazak na novi engine golmana potpuno opravdan. Zbog ovakvih detalja volimo i igramo ovu igru...

15 godina
FIFA 16

Neznam ja igram na pcu i zadnjih 2 dana igram intenzivno nakon manje pauze jedno 20-25 tekmi na dan i ni jedan penal nije suden blesavi, ni jedna pogreska golmana mog ili protivnickog tako da ocito sa tim aspektom igre imam srece. Ono sto me smeta su long shots sa bilo kojim igracem sa dve ljeve noge sve ide u raslje. Covjek mi sa caseresom iz suprotnog kuta fenes sutom zabije gol za 25+ metara pa koji k je to, igraci koji jedva hodat znaju iz okreta gadaju 90 ko iz sale... to je ono sto me sad smeta uzasno...i najgora stvar je lag, daleko najgora..ovi exploiteri su mala beba za njih on mi makar zabije autogol i da mi win ili prolazak u draftu...ali ovi sta lagaju pa za jaja ih treba objesit. Da ima 3 zelene a igra ko da se vrti na pol fps-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

1. divizija napokon , 4-1-2-1-2(2) formacija s kojom sam se preporodio

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Sta znaci ovo +1 ultimate team?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Igra li netko manager mode.

Imam problem sa transfer searchom kad ocu nac igraca,ne pronade ga a u single playeru ga ima u Cileanskoj reprezentaciji dok Dinama nema.Radi se o Henriquezu,jel moguce da se ne mogu kupiti igraci koji nemaju kluba u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vukovic69 kaže...

Sta znaci ovo +1 ultimate team?

+ UT dres onaj crni, eto ja bas dns osvojio d1 nakon jedno 8-9 sezona pokusavanja...sreca je bila na mojoj strani jer dosta tekmi nisam zasluzio pobjedu ali valjda to tako ide

10 godina
protjeran
Uzmem,mislim posteno Celzi,ono sve RM,Barsa,ne mozes da mrdnes ... 8.div. Kako li je tek u nizim...
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Uzmem,mislim posteno Celzi,ono sve RM,Barsa,ne mozes da mrdnes ... 8.div. Kako li je tek u nizim...

Pa ne mrdaš zato kaj si uzeo Chelsea već zato kaj su drugi bolji...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pa ne mrdaš zato kaj si uzeo Chelsea već zato kaj su drugi bolji...

Ima i toga....

17 godina
FIFA 16

Već je deplasirano o tome pisati ali koliko ova igra može biti pokvarena to nema nigdje. Tvrda tekma, podjednaki smo s time da on ima znatno jaču momčad. Vodim 1-0. 90 min. Ima pet kornera za redom. Ja četiri puta u skoku ispucavam loptu u korner iako svaki puta želim ispucati loptu prema centru??? To mi je uvijek enigma, zašto? Kakva je logika da ja u skoku na nekih 12m izbijam loptu glavom u korner a ne ispucavam loptu prema cnetru. Bilo kako bilo, peti korner ispucam loptu drito na korner zastavicu na njegovog igrača koji ju od prve vraća na pet metara iako sam i taj put gamepad silovao prema centru. Moj golman stoji na crti i neće izaći a njegov igrač stoji sam ko duh i škaricama zabija u 90 minuti nakon šestog uzastopnog ubacivanja. Niti jednom u pet ubacivanja nije bio niti blizu lopti i konačno zabija spektakularno između moja četiri igrača i golmana koji se nisu htjeli pomaknuti. Pa sad neka netko kaže da igra nije htjela da ja ovu tekmu ne dobijem. Fuj...

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
A da li u online season se mogu kupovati/prodavati igrači?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice