FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 830.303
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Zato jer je u pocetku sve krenulo dobro, gameplay, animacije itd... sto se vise igralo vidli su se nedostatci igre i onda je opet poceo show sa marketom, 2 godinu za redom. Ja se dam kladit da ako ostane price range da ce igra bit 90% postena, ostalih 10% ce uvijek imati onu skriptu za diskonekt... kupovanje coinsa nece bit potrebno, sve ce se moci samom igrom. 

Market u pocetku nije bio manji, bio je cak i malo veci nego prosle godine na PCu... pao je tamo u 1-2mj. 

Ako i propadne na PCu ja odustajem od FIFAe. Da kupujem konzolu zbog 1-2 igre, toliko blesav nisam.

Pa nije stvar koliko si blesav već je li te to zabavlja ili ne zabavlja. Ja sam svaku konzolu do danas kupio samo i isključivo zbog nogometa. Nebitno je li bio u pitanju pes ili fifa. No volim igrati nogomet i to mi je dobra zabava i ne osjećam se zbog toga blesav. Imam plus pretplatu i u dvije godine sam skinuo dvije igre, koje usput nisam dva puta pokrenuo. Nisam kupio nikakvu igru za PS4  od fife15. i prva igra koju kupujem nakon nje je fifa16. Vrlo vjerojatno će sljedeća nakon nje biti fifa17.. i tako sve dok me bude zabavljalo.. kupovinu PS4 smatram punim pogotkom iako igram samo jednu igru tijekom cijele godine..

Pa nije problem kupiti konzolu ali cemu ?!Em su igre preskupe em sve osim sportskih igara se lakse igra na misu !

Tpb da ne pominjemo ! hahahhaha

17 godina
genius_ kaže...

Pa nije problem kupiti konzolu ali cemu ?!Em su igre preskupe em sve osim sportskih igara se lakse igra na misu !

Teško je to nekome objasniti tko u biti ne voli igranje. Većina igrača konzole kupuje zbog ekskluziva. Recimo uncharted serijal je i dan danas pojam za PS3 konzolu a da ne spominjem što će uncharted4 donijeti na PS4. Pa jedna od najboljih igri uopće, "the last of us". Igra koja je pomakla granice za jednu konzolu. I danas ne mogu vjerovati da je napravljena takva igra koja tako dobro izgleda i radi na jednoj tako za današnje prilike skromnoj konzoli. PS3 ima 512MB  koje dijeli s grafičkom karticom. Danas niti windowse ne možeš pokrenuti s tom konfom a PS3 vrti jednu od najljepših igri do sada.  I da ti dalje ne nabrajam. Bilo je i bit će sjajnih ekskluziva na obje konzole i ljudi između ostalog odlučuju koju će konzolu kupiti i zbog tih igri koje mogu igrati samo na određenoj konzoli. Tako da mi ovaj tvoj smijeh na kraju posta više liči na smijeh nekoga tko ne kuži o čemu priča nego na smijeh potvrde i zadovoljstva.  Zbog tako jednostranog gledanja na stvari propustio si priliku zaigrati neke od najboljih igara koje su se pojavile zadnjih godina jer ih jednostavno na računalu nema niti ćeš ikada dobiti priliku zaigrati ih.

To kaj ti ili ja igramo nešto lakše na mišu je neko prošlo svršeno vrijeme. Da vidiš kako djeca danas igraju cod ili battlefield na gamepad, smrznuo bi se. Daj im nakon toga miš u ruke i neće otići do prvog zavoja. Sve je stvar navike a danas gotovo sve igre pružaju pun komfor a neke i veći na gamepadu nego na tipkovnici.  Strategije su priča za sebe i njih ne bi spominjao u ovom kontekstu iako bojim se niti one nisu svete krave. Naravno da ima igrača koji i fifu igraju na tipkovnici i to rade jako dobro. Imaš primjere i ovdje na temi. To je dokaz da je navike teško mijenjati a današnja djeca se odgajaju da igraju sve na gamepad tako da njima neće nedostajati tipkovinica i miš, budi bez brige... niti će se zbog toga osjetiti inferiornima.

Što se cijena tiče opet barataš nekim urbanim legendama. Kao i sve ostalo tako i na konzolama možeš doći do raznih igri na popustima, rasprodajama, kupnjom u digitalnom obliku i koječemu drugom. PES me je koštao nekoih 180kn na PSN. Uz istaknutu cijenu na većinu igri imaš dodatan popust kao PSN+ pretplatnik. Gle, ako si daš truda igru možeš nabaviti po jako dobrim cijenama tako da ja niti tu ne vidim neku preveliku manu kupovini igri za konzole.

Naravno, ako se ne voliš igrati, nemaš vremena, dara ili nećeg četvrtog, vrlo vjerojatno da na tvome mjestu nema smisla kupovati konzolu koja će skupljati prašinu. Za sve ostalo tu je mastercard...

12 godina
genius_ kaže...

Kažeš da su igre preskupe a bacio si 90 eura na PC verziju FIFE 16  

13 godina
FIFA 15

Volim se igrat i opet dalje smatram a je konzola prevelika investicija za par ekskluziva i FIFAu... 3000kn + 1500kn za dobar TV + 200-400kn za igru. Prevelik ulog zbog jedne igre, a isto se igram na svom PCu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Volim se igrat i opet dalje smatram a je konzola prevelika investicija za par ekskluziva i FIFAu... 3000kn + 1500kn za dobar TV + 200-400kn za igru. Prevelik ulog zbog jedne igre, a isto se igram na svom PCu.

Pa dobar si ako za 1500kn možeš kupiti dobar tv. Danas konzola osim igranja može zamijeniti i dvd i blu ray player te media player.  Stoga to osobno ne vidim kao preveliku investiciju. Da se sad opet ne ponavljam s ekskluzivama. Serijal uncharted sam odigrao s guštom baš kao i the last of us. Za mene sjajne igre koje možeš igrati jedino na PS konzolama. Ljubitelji xboxa će s istim oduševljenjem pričati o nekim ekskluzivama s te konzole. Definitivno danas konzole zauzimaju bitno mjesto u kućnoj zabavi. Sada je na nama da odlučimo koliko smo spremni odvojiti za tu vrstu zabave... poštujem svačiji izbor

14 godina
FIFA 15

Ma sve je to ok al nema do PC ekskluziva 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Pa dobar si ako za 1500kn možeš kupiti dobar tv. Danas konzola osim igranja može zamijeniti i dvd i blu ray player te media player.  Stoga to osobno ne vidim kao preveliku investiciju. Da se sad opet ne ponavljam s ekskluzivama. Serijal uncharted sam odigrao s guštom baš kao i the last of us. Za mene sjajne igre koje možeš igrati jedino na PS konzolama. Ljubitelji xboxa će s istim oduševljenjem pričati o nekim ekskluzivama s te konzole. Definitivno danas konzole zauzimaju bitno mjesto u kućnoj zabavi. Sada je na nama da odlučimo koliko smo spremni odvojiti za tu vrstu zabave... poštujem svačiji izbor

Skines u 1080p, stavis na stick i piknes u TVe. Yep... isplativo, nema sta... 

17 godina
SimeKZ kaže...

Skines u 1080p, stavis na stick i piknes u TVe. Yep... isplativo, nema sta... 

A gle, ja film ne gledam ako nije 1080p i ako nema DTS-HD master audio ili Dolby trueHD. Takav film ti je od 20 do 50GB. PS je i dan danas jedan od najboljih blu ray playera na tržištu.. opet kažem, sve je stvar prioriteta. Piknem ti ja jedan svoj film na tvoj stick pa da vidim hoćeš li ga moći gledati na tom teveu od soma i pol kuna što zbog velićine što zbog cinavia zaštite

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2015 15:25 (movie).
15 godina
FIFA 15

Kakav će mi biti chemistry ako složim momčad po nacionalnosti a ne po ligi..npr. sve talijani ili sve francuzi.. jel to isto?

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
CoKsA kaže...

Kakav će mi biti chemistry ako složim momčad po nacionalnosti a ne po ligi..npr. sve talijani ili sve francuzi.. jel to isto?

isto

17 godina
neaktivan
The_K kaže...
genius_ kaže...

Kažeš da su igre preskupe a bacio si 90 eura na PC verziju FIFE 16  

To je jedna od rijetkih igara koju cu da platim a igrao sam ih podosta ! :)

Danas igram protiv ovog tima ,pa ljudi moji d ali je to normalno ?!

14 godina
FIFA 15

Kad pogledas malo cijene tim nije nista posebno, Vidal max 100k, Hamsik 30k, Higuain 70k, tim ne prelazi ni 500k, al vjerujem da je tebe najvise zabrinuo Zuniga haha

Kako te provociraju sa tim srebrnim bekovima, strašno 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Kad pogledas malo cijene tim nije nista posebno, Vidal max 100k, Hamsik 30k, Higuain 70k, tim ne prelazi ni 500k, al vjerujem da je tebe najvise zabrinuo Zuniga haha

Kako te provociraju sa tim srebrnim bekovima, strašno 

Pokvareni max ljudi,sta ces im ! :)

17 godina
genius_ kaže...

Danas igram protiv ovog tima ,pa ljudi moji da li je to normalno ?!

Naravno da nije! Bezobraznik je koliko vidim istrčao s 11 igrača... kako mu nije neugodno..

10 godina
neaktivan
FIFA 15

Može li mi netko pomoći,igram FIFU 15 već duže vrijeme i radila mi je desna gljiva za skill moves i kako sam rušio windowse i ponovno instalirao FIFU gljiva mi uopće ne radi,ne mogu raditi skill moves ni ništa. Može li mi itko pomoći? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Instaliraj ponovno xbox360 emulator i radit ce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Samo to ili?

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Jel ima netko da ima vremena malo pa mi slozi tu desnu gljivicu na yoysticku preko team wiewera

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Instaliraj x360 emulator i to je to... slozi joy preko toga i gotov poso... da treba jos nesto napiso bi ti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Nesto nece to aj mi posalji link od emulatora

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Slugterra4 kaže...

Nesto nece to aj mi posalji link od emulatora

Nesto nece link da se kopira pa evo slike sa yt!

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2015 11:22 (genius_).
11 godina
neaktivan
FIFA 15

promjeni ime dzojstika u reg editu i radit ce ti densi analog isto sam imao sa maxfire genius dzojstekom

IMA JOŠ KRVI U STAROM JARCU
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Iz dosade počeo igrati na starom acc i složio ekipu iz besplatnih packova što sam ih do sada dobivao na njemu. Bez problema došao do 6 lige uz samo jedan poraz. Baš da vidim do kuda ću dogurati s ovom ekipom. Nekako mi sada veći gušt igrati s ovom ekipom nego s onim što imam. Kao što reće šime neki dan. kad vidie na početku tekme sastav  svi pomisle laka pobjeda a onda slijedi zaheb.. i to je taj gušt. I još nešto, ne koristim nikakve che kartice i čini mi se da je to najbolja opcija.

http://gyazo.com/b3cc49f89840b85924dadaf75ffc59f7

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Otvorim iz ocaja paket od 50 000 kad ono Bingo ! :)

Samo ne treba mi ,nemam Spance uopste !

P.S. Ode za 100 000 u sekundi ! hahahah

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2015 21:40 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
genius_ kaže...

Kolika je maksimalna cijena brava na PC?

14 godina
movie kaže...
genius_ kaže...

Kolika je maksimalna cijena brava na PC?

100k, futpc.com

17 godina
KiCo77 kaže...

100k, futpc.com

Na PS4 je 150k, pa pitam jer nema niti jednog na PC marketu..

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2015 22:17 (movie).
14 godina
FIFA 15

Al pise min i max cijena na futpc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Al pise min i max cijena na futpc

Mislim u igri nisam mogao vidjeti jer ga nema na marketu a futhead više ne daje cijene igrača za pc verziju igre. FUTPC nisam do sada gledao... zato sam i pitao..

14 godina
FIFA 15

Da da, pa zato sam i spomenuo futpc, da znas za ubuduce, meni je dosta koristan kad zelim ovako nabrzinu saznat cijene 

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice