hase legenda bih nogometa
dobar je bio andy dao je u 70 utakmica 60ak golova ali to je bilo u 5,4 i trecoj diviziji ali morao je otici zbog politike kluba,nagadalo se da ce diego costa i falcao doci u klub i ubrzo su doslii i big andy je otisao i hvala mu na svemu :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gledam sada malo market na PS4 i to je totalni debakl. Nema aguera, messia, ronalda, ibre, tourea, robbena, riberya i da dalje ne nabrajam. Nema gotovo ništa. Tu i tamo se pojavi pokoja kartica koja odmah plane. Cijene onog što ima idu prema maksimalnoj i sve se brzo rasprodaje što je i razumljivo pošto će se svakim danaom otvarati sve manje packova.
Za dva tri tjedna neće market niti postojati ako se ovaj trend nastavi. Sada me interesira kkao će ovo ea riješiti jer s obzirom na datum nikoga više ne interesira zarada već ovih mjesec dva igre s posloženim ekipama dok ne izađe nova fifa. Nikakva cijena me ne može motivirati da rasprodam svoje totse i ostale igrače. Stvarno me interesira kako su zamislili market u novoj fifi jer ovakav market i ove nestašice igrača samo će odbiti igrače da se i u novoj sezoni posvete futu..
Haanted se probudio onda.
Sad sam jednog pobijedio jaceg od sebe 1:0 ,Napad Ramos i Imobile,katastrofa hahahah !
4-4-2 formacija sto bi rekao Movie,LB i RB i 2x CB nazad ,2x CM nazad ,napadaci get behind ,LM i RM come on defence :)
i to tako sto sam drzao ultra defanzivu+pressure !Ali jebes to da mi je da igram attacking
ili bar na balanced !?Svo vrijeme se branio i Ramos uvali jednu dugu loptu u gol !
Da mi je da postignem nvio " Svi u napad jedaj je Hase " !
Ovi " matori " sa foruma znaju o cemu pricam ! :)
P.S. Sad pogledam izvod iz banke ono mi Origin uplatio cca 10 E, 17.6 kad sam izvrsio pre order fife 16 ! hahahahahahah
Ako kupujes prvi puta Origin skida lovu da vidi da li sve sljaka, pa onda vrati tu lovu nazad. Kad igra izade bit ce ti dopusteno skidat igru i skinut ce ti lovu sa racuna. Tako da ti nitko nista nije dao... samo ce ti uzet, ne brini.
Gledam sada malo market na PS4 i to je totalni debakl. Nema aguera, messia, ronalda, ibre, tourea, robbena, riberya i da dalje ne nabrajam. Nema gotovo ništa. Tu i tamo se pojavi pokoja kartica koja odmah plane. Cijene onog što ima idu prema maksimalnoj i sve se brzo rasprodaje što je i razumljivo pošto će se svakim danaom otvarati sve manje packova.
Za dva tri tjedna neće market niti postojati ako se ovaj trend nastavi. Sada me interesira kkao će ovo ea riješiti jer s obzirom na datum nikoga više ne interesira zarada već ovih mjesec dva igre s posloženim ekipama dok ne izađe nova fifa. Nikakva cijena me ne može motivirati da rasprodam svoje totse i ostale igrače. Stvarno me interesira kako su zamislili market u novoj fifi jer ovakav market i ove nestašice igrača samo će odbiti igrače da se i u novoj sezoni posvete futu..
Tbi bi trebalo bit jasno da je ovogodisnja FIFA/FUT gotova stvar... skuzili su da ce tim limitiranjem cijena napraviti dobro... problem je jedino sta su to ubacili u 15 prekasno i unistili market. Ako 16 pocne sa tim limitom sve ce bit puno bolje. Sad se ne ispati svaka 3 posta zalit na situaciju... jer je ocito do toga trebalo doc da bi se maknulo coin sellere do neke mjere.
Tbi bi trebalo bit jasno da je ovogodisnja FIFA/FUT gotova stvar... skuzili su da ce tim limitiranjem cijena napraviti dobro... problem je jedino sta su to ubacili u 15 prekasno i unistili market. Ako 16 pocne sa tim limitom sve ce bit puno bolje. Sad se ne ispati svaka 3 posta zalit na situaciju... jer je ocito do toga trebalo doc da bi se maknulo coin sellere do neke mjere.
Svakako treba maknuti minimalnu cijenu. Maksimalna po meni više neće biti problem pošto svi startamo od nule. Ebiga, ja sam imao sreće u packovima i samo na dva igrača u ono vrijeme sam utržio gotovo 10 milja i s time sam dočekao ovakav market. Koliko je takvih kao ja bilo i jasno je onda da gornja cijena nije bila nikome problem. u sljedećoj fifi kada sif neymara budem mogao prodati za recimo 200k a ne za 6.5 milja naravno da mi neće ništa biti jeftino jer će omjeri biti isti. bar se nadam.. Ovo je bilo malo nezgodno jer smo mnogi dočekali ovakav market s podosta coinsa. Zato se sve i rasprodavalo kad smo svi bili puni kao brod..
Odlična stvar su price ranges, naravno ne toliko onima koji su izgubili milijune.
Relativno lagana zarada uspio sam doći za nekih 30,000 na 800,000 u mjesec dana, s tim da sam počeo nedavno igrati. Fino full TOTS Ligue 1 tim imam sa jedinim izuzetkom Cavani + Ibra su NIF, no uskoro će pasti i IF ili MOTM Cavani :)
Kakvu sam danas tekmu odigrao, za plakati od smijeha. Igram sa srebrnim englezima a dva digića s najboljim rare englezima. Igram na PS4 i klinci imaju spojen mikrofon pa ih čujem cijelo vrijeme preko tevea. Mikrofon inače nikada ne koristim i na živce mi ide kaj moram slušati drugu stranu. uglavnom, počne tekma i povedem 1-0. Dominiram i ovi ne mogu centar preći ali nekim čudom mi zabiju dva gola. Svako dodavanje viću, ole, ole... sprdaju se kad fulam zicera. Svašta govore i vrijeđaju. Drugo poluvrijeme i dalje stišćem i klasičan fut, iz mog kornera popušim kontru jer izbiju loptu točno na centar na cuadrada pored kojeg nitko ne stoji i 3-1.
Pjevaju, smiju se, ori se ole, ole. U 80 smanjim na 3-2. Počnu se svađati. Kao nema panike, brzo će kraj. U 88 izjednačim na 3-3. počnu urlikati, hebati mi mater, histerija. Još pogodim u nadoknadi stativu. Počne prvi produžetak i nakon par minuta povedem 4-3. Jedan urla kao da ga kolju a drugi počne plakati. Doslovce plaće. Za par minuta utrpam još jednog i povedem 5-3. kad obadvijca počnu vrištati da sam tv stišavao. Plač, dernjava, bijes, skidaju mi sve što mogu smisliti. Pauziraju igru i tako stoji onih 30 sek i kad igra krene izađu iz igre i pošalju mi poruku da se ebem ja i moja igra. Ovo još nisam doživio. Kakav su put prešli u par minuta od oduševljenja i smijeha do plaća i urlikanja... neprocjenjivo.. usput, po glasu bih rekao da su obojca oko 14 godina.-.
Kakvu sam danas tekmu odigrao, za plakati od smijeha. Igram sa srebrnim englezima a dva digića s najboljim rare englezima. Igram na PS4 i klinci imaju spojen mikrofon pa ih čujem cijelo vrijeme preko tevea. Mikrofon inače nikada ne koristim i na živce mi ide kaj moram slušati drugu stranu. uglavnom, počne tekma i povedem 1-0. Dominiram i ovi ne mogu centar preći ali nekim čudom mi zabiju dva gola. Svako dodavanje viću, ole, ole... sprdaju se kad fulam zicera. Svašta govore i vrijeđaju. Drugo poluvrijeme i dalje stišćem i klasičan fut, iz mog kornera popušim kontru jer izbiju loptu točno na centar na cuadrada pored kojeg nitko ne stoji i 3-1.
Pjevaju, smiju se, ori se ole, ole. U 80 smanjim na 3-2. Počnu se svađati. Kao nema panike, brzo će kraj. U 88 izjednačim na 3-3. počnu urlikati, hebati mi mater, histerija. Još pogodim u nadoknadi stativu. Počne prvi produžetak i nakon par minuta povedem 4-3. Jedan urla kao da ga kolju a drugi počne plakati. Doslovce plaće. Za par minuta utrpam još jednog i povedem 5-3. kad obadvijca počnu vrištati da sam tv stišavao. Plač, dernjava, bijes, skidaju mi sve što mogu smisliti. Pauziraju igru i tako stoji onih 30 sek i kad igra krene izađu iz igre i pošalju mi poruku da se ebem ja i moja igra. Ovo još nisam doživio. Kakav su put prešli u par minuta od oduševljenja i smijeha do plaća i urlikanja... neprocjenjivo.. usput, po glasu bih rekao da su obojca oko 14 godina.-.
Znam kako je iritantno slušat tu djecu ali nema boljeg osjecaja kad im napravis ovo sta si im ti napravio, kad te sprdaju i onda ih napuniš i izludiš..
Ma da u zadnje vrijeme ja mutam likove jer se u 90% slucajeva u pozadini čuje ko da im 30 ventilatora stoji kod mikrofona il im vlak prolazi ispod kuce il sta ja znam.
(Na PCu ima opcija kad te spoji sa nekim odmah prije pocetka tekme, ne znam za PS4)
Haha a ima tih situacija. Evo prije par dana ja gubim 2-1 a treba mi pobjeda. U 90' minuti dam gol za 2-2, i lik se iznervira i da sebi jos jedan auto gol :D
Sad sam jednog pobijedio jaceg od sebe 1:0 ,Napad Ramos i Imobile,katastrofa hahahah !
4-4-2 formacija sto bi rekao Movie,LB i RB i 2x CB nazad ,2x CM nazad ,napadaci get behind ,LM i RM come on defence :)
i to tako sto sam drzao ultra defanzivu+pressure !Ali jebes to da mi je da igram attacking
ili bar na balanced !?Svo vrijeme se branio i Ramos uvali jednu dugu loptu u gol !
P.S. Sad pogledam izvod iz banke ono mi Origin uplatio cca 10 E, 17.6 kad sam izvrsio pre order fife 16 ! hahahahahahah
Ako kupujes prvi puta Origin skida lovu da vidi da li sve sljaka, pa onda vrati tu lovu nazad. Kad igra izade bit ce ti dopusteno skidat igru i skinut ce ti lovu sa racuna. Tako da ti nitko nista nije dao... samo ce ti uzet, ne brini.
Kako mogu da mi skinu pare sa paypal-a ako ja ne ukucam lozinku ?!To mi bas nije najjasnije !?
Kako mogu da mi skinu pare sa paypal-a ako ja ne ukucam lozinku ?!To mi bas nije najjasnije !?
kakvu lozinku molim te ? Jesi kupio igru preko paypala na originu ? Najvjerovatnije jesi... to ti je to... ne treba njima nikakva sifra, oni dopustenje za skidanje love imaju, isto kao i za provjeru da li ti racun ''valja''.
Možete li se vi spojiti na FUT? Meni kaže: "There was a problem communicating with FIFA Ultimate Team servers"
Stari, legende su ku.ac za tebe.. za par godina svaki tvoj post imat će kultni status...
kakvu lozinku molim te ? Jesi kupio igru preko paypala na originu ? Najvjerovatnije jesi... to ti je to... ne treba njima nikakva sifra, oni dopustenje za skidanje love imaju, isto kao i za provjeru da li ti racun ''valja''.
Ccccc ,kako vi mene podcjenjujete pa to je strasno !Igru sam kupio preko nekog drugog sajta ! :)
Preko Origina sam izvrsio preorder Fifa 16 ! :)
A sto se tice Paypal-a videm da nemate pojma kako se to koristi,znate ima ID i Pass pa da bi nesto platio moras ukucati oboje !
Ne mogu bas da ti skidaju pare kako hoce ! :)
A sto se tice Paypal-a videm da nemate pojma kako se to koristi,znate ima ID i Pass pa da bi nesto platio moras ukucati oboje !
Ne mogu bas da ti skidaju pare kako hoce ! :)
Izgleda da jako malo koristiš blagodati internet trgovine i plaćanja kada tako samouvjereno govoriš..
Vidi se da je tebi glava da ti ne pada kisa u trbuh. Hebes mi sve ako ja tebe razumijem... kupio si igru na drugom sajtu ali si napravio preorder na originu :D WTF !? :D Sve jedno. Oni tebi mogu skidat lovu jer si samom kupovinom ti njima dao dopustenje... ne mogu ti objasnit :D
Čim vidim da je genius nešto pisao, niti ne otvaram temu :D
Nadam se da je u 16 riješen pace whoring, pa ljudi što rade, to nije normalno, dođe do centra i l1 trokut i jedno 7, 8 takvih zaredom mi daje, i što je najbolje to prolazi, ne možeš se obraniti od toga, jednom mora proći.
Vidi se da je tebi glava da ti ne pada kisa u trbuh. Hebes mi sve ako ja tebe razumijem... kupio si igru na drugom sajtu ali si napravio preorder na originu :D WTF !? :D Sve jedno. Oni tebi mogu skidat lovu jer si samom kupovinom ti njima dao dopustenje... ne mogu ti objasnit :D
Ma nije to nego sam kupovao pointse pa nisu mogli da mi nadju adresu pa mi vratili pare ! hahahahaha
Čim vidim da je genius nešto pisao, niti ne otvaram temu :D
Nadam se da je u 16 riješen pace whoring, pa ljudi što rade, to nije normalno, dođe do centra i l1 trokut i jedno 7, 8 takvih zaredom mi daje, i što je najbolje to prolazi, ne možeš se obraniti od toga, jednom mora proći.
Stavis ultra defanzivu !Svi nazad!Jedina mana je sto onda nema ko da ti da gol ! :)
Ma nije to nego sam kupovao pointse pa nisu mogli da mi nadju adresu pa mi vratili pare ! hahahahaha
Što su ti pointse htjeli slati na adresu?
Na kućnu preko overseas expressa :D
Ma neko neslaganje sa adresom koju sam dao na Originu i na Paypal-u !?
Igram prijateljske online i reza je nebitna ali kako te igra može razhebati to je nevjerojatno. Ovo kaj mi se sada dogodilo nisam još doživio. Lik ima dobru ekipu, podjednaki smo i s karticama i sa znanjem i onda igra preuzme stvar u svoje ruke. Lik baci dva puta dugu loptu na svog ST i dva puta moj stoper koji prati njegovog napadača posklizne se i padne???
Gledam na ponovljenoj snimci i ne vjerujem. Lik sam ko duh prima loptu na 16m i lagano zabija. Unatoč svemu ja u toj tekmi 4 puta izađem pred njegovog golmana s ibrom i ibro niti jednom ne zabije??? I što sada reći? Ajde posklizneš se jednom ali dva puta u poluvremenu??? Koliko igram fifu još nisam doživio da mi se igrač posklizne i da na taj način popijem gol???
Stvarno si se vec trebao naviknut na takve stvari..
BTW jos malo pa cemo moc napravit fullchem tim legendi haha
Koju meni poziciju ostavljas?! :)
Da odgovorim DangerouS-u na tvrdnju na fifa16 temi kako je pc puno bolji a igrači normalniji koji ne siluju svaku grešku u igri.
Dakle, sinoć sam odigrao 6 tekmi na računalu. U svih 6 tekmi protivnik kad kreće s centra odmah okomito ide na moj gol u već poznatom stilu, ruši sve pred sobom a da mu nitko ništa ne može.
Drugo, u svih 6 tekmi protivnici igraju samo L1+ trokut. Pa mislim si dokle više. Ima li ikakav drugi način igre osim ovog.
Treće, svi koriste destrukciju u igri koja im se dopušta u vidu stalnog čupanja za dres i bacanja na travu svakog mog igrača bez ikakve sankcije.
Ako su ovo normalni igrači i njihov stil igre normalan onda sve u 3pm i fifa i igra i nogomet...
Kad sam poceo da igram Fifu rekose mi pocni online odmah ,nemoj protiv kompa.,
gubices izpocetka !
Hocu da pitam ,kad ce da se zavrsi taj pocetak jer ja jos uvijek gubim ?!
gubices izpocetka !
Ja sam prvo igrao SP i to sve dok nisam došao do 1. divizije.
Usput sam si složio malo jaču ekipu i tek tada krenuo online.
gubices izpocetka !
Kako god okrenes nije poanta uvjek pobdjedit.. bitno je kako igrasi i dali ti se svidja kako igras... jer ako igras samo da bi pobjedio bilo kako to bilo e onda od toga nema kruha po meni.. npr prije malo sam imao squad sa tots aguerom i sturridge-om i sto je je iskoristavao sam aguera zvijerski haha.. eh sad jest da sam doslovce svaku tekmu trpo makar 4-5 komada i sa aguerom na kraju imao 22 tekme i 80 golova ali to nije bilo to.. jer dosadi.. doslovce sam igrao samo na zabijanje sto vise golova da vidim do kakvog rekorda mogu dogurat sa aguerom.. al to sve nije bio tako zanimljiv nogomet.. puno vise volim igrat normalan nogomet di cu izdominirat protivnika tako da nista nemoze napraviit i zabit gol dva za pobjedu nego ovako igrat neki bzvz nogomet al zabijat po 4-5 golova.. Tako da ovo sto ti kazes kad ce zavrsit taj pocetak je glupost.. ako oces postat bolji igrac probaj kvalitetnije igrat i ljepo do god ti igras na silu samo da zabijes gol i pobjedis nema kruha od toga.. usput jucer sam doso do 1000 pobjeda.
gubices izpocetka !
Ja sam prvo igrao SP i to sve dok nisam došao do 1. divizije.
Usput sam si složio malo jaču ekipu i tek tada krenuo online.
Mogu ja igrati seasons ali cu ,cini mi se opet gubiti ?!Ima i tim veze naravna ali gubim i od srebrnig tima ?!
kad vidim srebrni tim znam da sam gotov ! hahahaha
U SP sam dogurao do 4 div . !Ne igram odavno SP !Igram protiv kompa na leg. povremeno !Gubim naravno redovno ! :)