Zato jer je u pocetku sve krenulo dobro, gameplay, animacije itd... sto se vise igralo vidli su se nedostatci igre i onda je opet poceo show sa marketom, 2 godinu za redom. Ja se dam kladit da ako ostane price range da ce igra bit 90% postena, ostalih 10% ce uvijek imati onu skriptu za diskonekt... kupovanje coinsa nece bit potrebno, sve ce se moci samom igrom.
Market u pocetku nije bio manji, bio je cak i malo veci nego prosle godine na PCu... pao je tamo u 1-2mj.
Ako i propadne na PCu ja odustajem od FIFAe. Da kupujem konzolu zbog 1-2 igre, toliko blesav nisam.
Pa nije stvar koliko si blesav već je li te to zabavlja ili ne zabavlja. Ja sam svaku konzolu do danas kupio samo i isključivo zbog nogometa. Nebitno je li bio u pitanju pes ili fifa. No volim igrati nogomet i to mi je dobra zabava i ne osjećam se zbog toga blesav. Imam plus pretplatu i u dvije godine sam skinuo dvije igre, koje usput nisam dva puta pokrenuo. Nisam kupio nikakvu igru za PS4 od fife15. i prva igra koju kupujem nakon nje je fifa16. Vrlo vjerojatno će sljedeća nakon nje biti fifa17.. i tako sve dok me bude zabavljalo.. kupovinu PS4 smatram punim pogotkom iako igram samo jednu igru tijekom cijele godine..
Pa nije problem kupiti konzolu ali cemu ?!Em su igre preskupe em sve osim sportskih igara se lakse igra na misu !
Tpb da ne pominjemo ! hahahhaha