Nadam se da ce PES silovat sa enginom i da ce Fifa sto prije propast i konzole pokrepat svima koji ih kupe...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa nije toliko problem FIFA 14 (barem meni), koliki problem su ostali nastavci ako će izlaziti na starom engineu.
A i ove izjave o propasti FIFE su bezvezne ako znamo u kakvom je stanju PES trenutno. Ak FIFA ne pređe na novi engine, a PES opet fejla kao i zadnjih 5 godina, nije baš da ćemo imati velik izbor
Onda necu uzet nista, skines sa torrenta za ekipu kad se skupi, ostalo mi puca. Necu kupovati poluproizvode radi njihovih gluposti. Aj, tolika ovca nisam.
Kad sam malo razmislio ovaj potez mi je postao logican, jer, naredne godine ce prije prvenstva izdati i Fifa World Cup, koja ce najvjerovatnije biti NG i na PC-u.
Kad sam malo razmislio ovaj potez mi je postao logican, jer, naredne godine ce prije prvenstva izdati i Fifa World Cup, koja ce najvjerovatnije biti NG i na PC-u.
Hmm, good point. Na to sam potpuno zaboravio. Ako bude zasebna igra, možda i dođe na PC. Dobro si to primjetio.
Da, to je vjerovatnije mozda, mada opet nam ostaje nada, kako god sve je ovo los tajming kad je u pitanju PC.
Zar nece novi PES biti na Fox engineu koji pogoni MGS5 ?
koliko god to bilo next-gen, poboljšana igra i sve to, ipak je to sportska igra, nema nikakve šanse da bi bila zahtjevnija od nekih današnjih pucačina koje uredno izlaze. Kad bi se tako gledalo, onda niti jednu modernu igru nebi trebali imati na PC-u.
Ne žele biti brutalni i iskreni već su lijepo sve zamotali u celofan i to je to..
A lijepo su je bili naštimali za pc, a sad opet sranje. Nije ih briga za pc korisnike i to je to.
Nadam se da vam je sada sve jasno i da više neće biti nejasnoća zašto ovo ili ono... eto zato...
a kad već toliko pričaju, pa baš željno isčekujem vidjeti što će oni to tako moćno napraviti, zanima me ta "vanzemaljska" igra. Prema ovome što pričaju, ne očekujem ništa manje od toga da ne razlikujem pravi nogomet na TV-u o d FIFE 14.
Nadam se da vam je sada sve jasno i da više neće biti nejasnoća zašto ovo ili ono... eto zato...
Cekaj, ti si ot ozbiljno zaljepio i mislis da je to istina. HAhahahahhahahaha
Ono, EA tvrdi i da svaku igru moraju prodati u minimalno 5 milijuna primjeraka da bi vratili uloženo. Nije da ih itko shvaća previše ozbiljno.
Cekaj, ti si ot ozbiljno zaljepio i mislis da je to istina. HAhahahahhahahaha
Ja sam ti prenio članak i tak je nebitno kaj ja mislim, niti išta mislim po tom pitanju jer me baš briga.. kao i svake godine kupit ću fifu za računalo i PS, ove godine će to biti PS4... tak mi je svejedno kaj lik priča..
Zeli li netko odigrati neki wager ?
Znate li možda kolika će cijena biti za PS4 ? Neki dan sam čuo da će biti 4000 , ali nevjerujem.
Bit ce vise to sigurno.
Bit ce vise to sigurno.
S obzirom na snagu i mogućnosti sigurno jedno desetak tisuća kuna...
Na PcPlay forumu se spominje cifra od 4000 kuna. Ako se prednaruči onda je 300-400 manje
Na PcPlay forumu se spominje cifra od 4000 kuna. Ako se prednaruči onda je 300-400 manje
Jedino kaj su do sada rekli je to da bi konzola na samom startu trebala biti jeftinija od PS3. S obzirom da od 01.07 možemo bez problema do brežica, gratza ili trsta po bilo kakvu robu uopće ne sumnjam da će domaći zastupnik ovaj put posebnu pozornost obratiti na formiranje cijene iako to ne ovisi samo o njemu..
Ako se ne izbori, mislim da će u kratkom roku još jednom riknuti, a dva puta bi ipak bilo previše u tako kratkom razdoblju..
Nadam se da će vas većina bojkotirat igru na PC-u, za dobrobit PC gaminga.
Traži se moderator na www.fifa-onlineliga.com.hr tko ima vremena da pomogne vodit stranicu i forum. Hvala. U inbox pišite
Da, zatrest će se gaming industrija kad dvadesetak forumaša s buga odlući bojkotirat igru... za dobrobit pc gaminga većina bi trebala počet kupovat igre a ne ih uzimati s neta jer tko će ulagati i razvijati igre za platformu koja ne donosi zaradu? Za sve kaj se događa pc gamingu krivi su igrači... godine krađe dolaze na naplatu..
Da, zatrest će se gaming industrija kad dvadesetak forumaša s buga odlući bojkotirat igru... za dobrobit pc gaminga većina bi trebala počet kupovat igre a ne ih uzimati s neta jer tko će ulagati i razvijati igre za platformu koja ne donosi zaradu? Za sve kaj se događa pc gamingu krivi su igrači... godine krađe dolaze na naplatu..
Kod tebe nisam ni očekivao zdrav razum...Ako ti hoćeš igrat lošiju verziju Fife (onu na PC-u) samo daj, podrži EA i njihovu politiku.
jest, sad je piratstvo krivo, jučer su slaba računala koja ne mogu pogoniti Ignite bila kriva za ovo. I naravno, prvi ću bojkotirati igru, i vjerujem da to neće samo napraviti dvadesetak ljudi sa BUG foruma, nego velika većina FIFA PC communitya. Još najbolje da ću bacati na pare na njihovu škart igru, a prave budale od ljudi.
Kod tebe nisam ni očekivao zdrav razum...Ako ti hoćeš igrat lošiju verziju Fife (onu na PC-u) samo daj, podrži EA i njihovu politiku.
Ja ti samo komentiram posljedice tvoje odluke. Niti kapu moru a ti reci kaj hoćeš... kaj se igre tiče, igram i konzolašku verziju i pc verziju. Ove godine sam po prvi put više igrao pc nego ps a kako stvari stoje iduće godine će biti obrnuto.. kaj da ja sad napravim? I samnom i bez mene fifa će biti takva kakva je... mogu se jedino probati uklopiti...
jest, sad je piratstvo krivo, jučer su slaba računala koja ne mogu pogoniti Ignite bila kriva za ovo. I naravno, prvi ću bojkotirati igru, i vjerujem da to neće samo napraviti dvadesetak ljudi sa BUG foruma, nego velika većina FIFA PC communitya. Još najbolje da ću bacati na pare na njihovu škart igru, a prave budale od ljudi.
Nisam mislio na fifu već općenito zakaj je pc gaming pao u drugi plan. Ljudi se okreću platformama koje donose više zarade što je logično. Ako nešto može promijeniti njihov odnos prema pc gamingu to je sasvim sigurno porast zarade a ne neki bojkot pojedinca. Samo to i ništa više.. što se bojkota tiče neki dan smo raspravljali koliko se igre prodalo na konzolama tako da mislim da je sve uzalud. Prije će ea sports ukinuti pc verziju nego poslušati tebe ili mene.. ebiga, nažalost tako stvari stoje.. konzole nove generacije su im prioritet i dugogodišnja zarada i normalno da su sve resurse okrenuli u tom smjeru..