I vrapci na grani znaju da EA zaboli za kupce nego je najvažnije izmusti što više para bez obzira na posljedice. Pogledaj samo situaciju sa Sim Cityem. Nisu oni jedina takva kompanija, ali da su među najgorima jesu. E pa samim time, ako EA kao kompanija nema nikakvog poštovanja prema meni kao pojedincu koji je odlučio kupiti njihovu igru, ne vidim zašto bi ja imao poštovanja prema EA-u. Zašto bi mene bilo briga što će oni morati raspustiti odjel od 500 ljudi, ako nisu zaslužili odnosom prema meni.
Pričaš i pričaš da ne braniš EA, ali jedino što ja vidim je hvaljenje kak ćeš si kupiti PS4 za 4000 kuna i da te boli za PC verziju. E pa onda fino prestani komentirat ono što nećeš igrati.
I super je izbor, ne kupiti FIFU ili kupiti konzolu za prosječnu hrvatsku plaću.
Vidim da svi vi imate problema čitati s razumijevanjem. Kao prvo ja se nigdje ne hvalim, niti sam to ikada činio. Mislim, pucaš u prazno i bezveze. Ako nemaš nekih argumenata ne trebaš izmišljati. Kao drugo, zar sam ja igdje rekao da tebe treba biti briga za ea sportsovo poslovanje? Svašta. Samo sam rekao da pokušavam shvatiti njihove postupke. No ako ih pokušavam shvatiti znači li to da ih ja branim ili odobravam? Ljudi imaju svoju strategiju, mi imamo svoje želje. Na kraju krajeva to se ne mora poklopiti, no zato imaš izbor. I opet vidim da ni njega ne shvaćaš. Pod izbor nisam mislio kupovinu PS4 za prosjećnu HR plaću već drugu igru. Imamo dva nogometa. Ne sviđa ti se ovaj igraj onaj...