FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.666.128
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Fifa 14
Hexfire kaže...

I vrapci na grani znaju da EA zaboli za kupce nego je najvažnije izmusti što više para bez obzira na posljedice. Pogledaj samo situaciju sa Sim Cityem. Nisu oni jedina takva kompanija, ali da su među najgorima jesu. E pa samim time, ako EA kao kompanija nema nikakvog poštovanja prema meni kao pojedincu koji je odlučio kupiti njihovu igru, ne vidim zašto bi ja imao poštovanja prema EA-u. Zašto bi mene bilo briga što će oni morati raspustiti odjel od 500 ljudi, ako nisu zaslužili odnosom prema meni.

Pričaš i pričaš da ne braniš EA, ali jedino što ja vidim je hvaljenje kak ćeš si kupiti PS4 za 4000 kuna i da te boli za PC verziju. E pa onda fino prestani komentirat ono što nećeš igrati.

I super je izbor, ne kupiti FIFU ili kupiti konzolu za prosječnu hrvatsku plaću.

Vidim da svi vi imate problema čitati s razumijevanjem. Kao prvo ja se nigdje ne hvalim, niti sam to ikada činio. Mislim, pucaš u prazno i bezveze. Ako nemaš nekih argumenata ne trebaš izmišljati. Kao drugo, zar sam ja igdje rekao da tebe treba biti briga za ea sportsovo poslovanje?  Svašta. Samo sam rekao da pokušavam shvatiti njihove postupke. No ako ih pokušavam shvatiti znači li to da ih ja branim ili odobravam?  Ljudi imaju svoju strategiju, mi imamo svoje želje. Na kraju krajeva to se ne mora poklopiti, no zato imaš izbor. I opet vidim da ni njega ne shvaćaš. Pod izbor nisam mislio kupovinu PS4 za prosjećnu HR plaću već drugu igru. Imamo dva nogometa. Ne sviđa ti se ovaj igraj onaj...

17 godina
Praetorian1 kaže...

Movie ti si odvjetnik od EA ?

Kaj i ti imaš problema čitati s razumijevanjem. Ne, nisam odvjetnik samo pokušavam shvatiti neke postupke. No da se ne ponavljam, ostat ću samo na tome...

Mislim, i prosjećan debil vidi da je sve napravljeno kako bi se promovirale i potakla prodaja novih konzola. To sam konstatirao i znači li da sam zbog toga odvjetnik ea sportsa?

Pa nisam otkrio toplu vodu, samo rekao ono što je svima jasno.  U čemu je problem?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 13:46 (movie).
14 godina
Praetorian1 kaže...

kakvi balkan....ljudi diljem svijeta na forumima se žale što neće biti next gen fife na PC-u.

Baš me zanima koliki postotak tih ljudi zapravo kupuje Fifu.. pa da nema toliko piratstva nebi oni "zapostavljali" PC.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
Fifa 14

A kao na PS nema piratstva. Daj ne lupajte bzvz, jednostavno im je politika da platformu na kojoj su zapoceli uniste jer postoje ljudi koji ce rade dat 4000kn za PS4 i igrat se na tome, nego na PC.u i to je tako. razamzenih klinaca ima i mozes ga sljivit. 

A ovo da netko brani EA moze biti lud. I ja bi da imam love ko blata kupio si PS4 i sibao fifu jer samo me to i zanima, ali eto. Nismo svi rodeni sa zlatom oko vrata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

A kao na PS nema piratstva. Daj ne lupajte bzvz, jednostavno im je politika da platformu na kojoj su zapoceli uniste jer postoje ljudi koji ce rade dat 4000kn za PS4 i igrat se na tome, nego na PC.u i to je tako. razamzenih klinaca ima i mozes ga sljivit. 

A ovo da netko brani EA moze biti lud. I ja bi da imam love ko blata kupio si PS4 i sibao fifu jer samo me to i zanima, ali eto. Nismo svi rodeni sa zlatom oko vrata.

Sasvim sigurno ima ali ne u toj količini. No dok prodaja dobro ide, koga briga. Usput, koliko znam piratsku FIFU 13 ne možeš igrati na PS3.  12 milijuna razloga imaju zašto im je konzola draža od računala.

Pa vidiš majstore, nisam rođen sa zlatnim lancem oko vrata. No zato sam poprilično discipliniran da prikupim sredstva do kraja godine za konzolu. Počeo sam svaki mjesec stavljati na stranu i ne sumnjam da ću do kraja godine skupiti novce za konzolu.  Netko troši na kladu, netko na pice a netko na cugu.... ja tih poroka nemam. Imam jedan a taj su igre i filmovi... za to bih sve dao...

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 13:52 (movie).
14 godina
SimeKZ kaže...

Meni nijednom nisu iskljucili internet kad sam upalio piratsku igru.

Na xboxu moras PLATIT modifikaciju i onda jos nemozes uopce odlazit na xbox live, pa je logicno da je stopa piratstva manja.

Kad smo vec zapeli na "promoviranju" novih konzola, noviji GTA naslovi su na PC došli tek 5 mjeseci poslije PSa i X360, i šta to znači da ih trebam bojkotirat ili kupovat konzole? E pa bome nisam, a necu ni GTA V bojkotirat niti PS4 kupovat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 13:49 (KiCo77).
16 godina
neaktivan
movie kaže...
Praetorian1 kaže...

Kaj i ti imaš problema čitati s razumijevanjem. Ne, nisam odvjetnik samo pokušavam shvatiti neke postupke. No da se ne ponavljam, ostat ću samo na tome...

Mislim, i prosjećan debil vidi da je sve napravljeno kako bi se promovirale i potakla prodaja novih konzola. To sam konstatirao i znači li da sam zbog toga odvjetnik ea sportsa?

Pa nisam otkrio toplu vodu, samo rekao ono što je svima jasno.  U čemu je problem?

Ok ajd nek prva Fifa bude next gen sam oza konzole da se poguraju u prodaju.

Ali onda bi već Fifa 15 trebala biti nex gen i za PC, ali negdje sam pročitao da još 2-3 godine neće biti. Šta se onda konzole moraju gurat te 2-3 godine da se bolje prodaju ?

16 godina
Fifa 14

Svaka kompanija može odlučiti hoće li biti više user-friendly i podržavati zajednicu ljudi koja se okupila oko njihovih proizvoda ili će biti zla korporacija koja ne preza ni pred čim kako bi povećavala profit. Ja shvaćam da kompanije moraju(žele) povećavati profit iz godine u godinu. Ali onda pokažite da taj profit nečemu vodi. Ako ćete već osiromašiti verzije koje nisu na konzolama kako bi povećali taj profit, dajte onda neki neviđeni napredak iz godine u godinu, dajte nešto, bilo što. Iz godine u godinu dobivamo gotovo istu igru. Jedina velika stvar je bila uvođenje UT, a i to su pošteno zasrali. Dajte barem poštene servere, da se ne moram bojati svake utakmice da mi ne bi pao DNF.

Svi znamo kakav je EA customer support, svi znamo kako su aktivni na svojim forumima sve nam je jasno. Valjda je samo nekolicina nas čudna zato što ne gledamo na sebe kao na najobičnije brojke koje EA oduzima i zbraja. Neka se barem potrude i da se prave kao da nas slušaju, ali oni su se odavno prestali truditi. Kad se samo sjetim kako sam bio sretan kad su objavili da će FIFA biti na PC-u ista kao i na konzolama, ali sad je barem očito da je tako trebalo biti od početka i da ništa posebno s time nisu ništa učinili.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

3 0 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...
SimeKZ kaže...

Meni nijednom nisu iskljucili internet kad sam upalio piratsku igru.

Na xboxu moras PLATIT modifikaciju i onda jos nemozes uopce odlazit na xbox live, pa je logicno da je stopa piratstva manja.

Kad smo vec zapeli na "promoviranju" novih konzola, noviji GTA naslovi su na PC došli tek 5 mjeseci poslije PSa i X360, i šta to znači da ih trebam bojkotirat ili kupovat konzole? E pa bome nisam, a necu ni GTA V bojkotirat niti PS4 kupovat.

Zasto bi bojkotiro GTA V kad je tako od San Andreasa da izade kasnije. Fifa je oduvijek izlazil u isto vrijeme. Ali da se u 21st. ne moze staviti isti engine na sve onda ih nabijem sve na qurac i nek ih al quaida nabije u nebo gamad kapitalisticka. 

Isto ko i ovaj Xbox i PS. To su nekad bile konzole, a ne danas mozes sve osim igrati normalno igru. Share na ovo, snimaju na ono aj molim te ko vidio takve gluposti radit. Umjesto da ih sloze sto jeftinije i jednotavnije da si ih svatko moze prisutit oni nacickaju unutra potisnike da poleti...

17 godina
Praetorian1 kaže...

Ok ajd nek prva Fifa bude next gen sam oza konzole da se poguraju u prodaju.

Ali onda bi već Fifa 15 trebala biti nex gen i za PC, ali negdje sam pročitao da još 2-3 godine neće biti. Šta se onda konzole moraju gurat te 2-3 godine da se bolje prodaju ?

Papir trpi svašta. Nigdje nismo pročitali ništa službeno. S obzirom da  se konzole ispočetka uvijek prodaju ispod proizvodne cijene, naravno da treba gurati i poticati prodaju periferije. Pa na nečem moraju zarađivati.  PS3 se tek nakon nekoliko godina počeo prodavati bez gubitaka. No netko je tamo sjeo i napravio plan prodaje i projekcije nekoliko godina unaprijed i točno znaju što i kako treba da bi na kraju balade svi iz biznisa nešto zaradili.

Naravno nas kao konzumente to nije briga niti to moramo razumijeti. Već sam rekao da ove godine fifu igram skoro 90% vremena na računalu. To je samo zbog futa kojeg sam počeo igrati ove godine po prvi put.  Razlog je jednostavan. Na računalu sam puno prije i lakše došao do coinsa i dobre momčadi nego je to moguće na PS3.

Volio bih i iduće godine igrati fifu zbog toga na računalu. Ako neću moći jer će igra biti osjetno lošija, kaj da ja radim?

Mogu igrati takvu igru ili se prebaciti na drugu platformu ili probati neki drugi nogomet.. svijest i prioritete ea sportsa sigurno neću moći promijeniti.. i zbog toga se previše ne pjenim niti uznemiravam..

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Vidim ovdje se zakuhalo...neki su si da li za pravo bubati svašta ali samo neznam na osnovu cega???

Moras bit klinac ili zesci odrasli tupko da kupis poluproizvod, ili te je FUT totalno zatupio, pa nevidis da je to antinogomet...za mene je FIFA 13, gotovo prica, neda mi se više... treba mi nešto novo. 

Neki su napeti, cekaju E3 sajam da vide sta ce to donijeti Konami? S druge strane neki su toliko ogorceni, da nevjeruju da se KONAMI moze vratiti u velikom stilu a ljudi su mozda prije 3g našli dobitnu formulu i mudro je cuvaju i zele napraviti boom sa pojavaom na PS4. TKO SE USUDI NEGIRATI DA OVAKAV SCENARIJ NIJE MOGUC??? Ljudi moji nisu u pitanju Kinezi nego "Đipanci". Ako su nas jednom pozitivno iznenadili zasto nebi ponovo.

Šta bilo da bilo, ja sam lovu za konzolu(koju nikad prije nisam imao) spremio i mudro cu cekati i nadati se da ta cjena nece biti veca od 4000kn...ali ovi iz EA mi se toliko gade, da cu ih bojkotirati iz principa, jer digli su toliku lovu na FIFI 12 i FIFI 13 i umjesto da  uz "pjesmu" naprave posao za sve paltforme,  oni našli politizirati i koketirati sa Microsoftom...e pa gosopodo iz EA, nabijem vas na "rvacki".

Profesor Seedorf
Moj PC  
8 3 hvala 0
16 godina
Fifa 14

prije tri godine su nasli dobitnu formulu i mozda je cuvaju? dok im je firma u banani?tri godine?ozbiljno?{#}

i onda je netko drugi tupko ili klinac?{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 10:55 (Kill Frenzy).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
KODAK17 kaže...

Vidim ovdje se zakuhalo...neki su si da li za pravo bubati svašta ali samo neznam na osnovu cega???

Moras bit klinac ili zesci odrasli tupko da kupis poluproizvod, ili te je FUT totalno zatupio, pa nevidis da je to antinogomet...za mene je FIFA 13, gotovo prica, neda mi se više... treba mi nešto novo. 

Neki su napeti, cekaju E3 sajam da vide sta ce to donijeti Konami? S druge strane neki su toliko ogorceni, da nevjeruju da se KONAMI moze vratiti u velikom stilu a ljudi su mozda prije 3g našli dobitnu formulu i mudro je cuvaju i zele napraviti boom sa pojavaom na PS4. TKO SE USUDI NEGIRATI DA OVAKAV SCENARIJ NIJE MOGUC??? Ljudi moji nisu u pitanju Kinezi nego "Đipanci". Ako su nas jednom pozitivno iznenadili zasto nebi ponovo.

Šta bilo da bilo, ja sam lovu za konzolu(koju nikad prije nisam imao) spremio i mudro cu cekati i nadati se da ta cjena nece biti veca od 4000kn...ali ovi iz EA mi se toliko gade, da cu ih bojkotirati iz principa, jer digli su toliku lovu na FIFI 12 i FIFI 13 i umjesto da  uz "pjesmu" naprave posao za sve paltforme,  oni našli politizirati i koketirati sa Microsoftom...e pa gosopodo iz EA, nabijem vas na "rvacki".

Stvarno ne vidim u čemu je problem?  FUT je samo jedan mod igre koji ili igraš ili ne igraš. Nema neke nauke. Ja ga nisam igrao do ove godine, probao sam i svidio mi se.. prihvatio sam ga takvog kakav je a takav je jer je ea sports želio napraviti jedan zabavan mod koji je u međuvremenu stekao veću popularnost nego su se i sami nadali...

S druge strane nije zahebancija već istina. Jedan moj susjed pobrao je polje lubenice i sve ih spremio na tavan jer je imao ideju kako će ih prodavati zimi kad nitko neće imati lubenica osim njega.

Po ljeti je bila prevelika konkurencija a premala cijena. Nadam se da konami nije imao istu ideju i tri godine držao u bunkeru lubenice..

14 godina
Fifa 14

Konami čeka do trenutka kad će im ostati jedan zaposlenik i onda izbaciti najbolji nogomet ikad koji će se prodat u milijardu primjeraka. TKO KAŽE DA TO NIJE MOGUĆE!!!!!?????

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Konami čeka do trenutka kad će im ostati jedan zaposlenik i onda izbaciti najbolji nogomet ikad koji će se prodat u milijardu primjeraka. TKO KAŽE DA TO NIJE MOGUĆE!!!!!?????

Konami je u tri godine serijal dopeljao s 8 milijuna prodanih komada na jedva milijun i čaka da ta cifra padne na nulu pa da krenu od početka s najboljim nogometom kojeg je univerzum vidio...  Tko kaže da to nije moguće!!!!????

14 godina
Fifa 14

Ja kažem da to nije moguče {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
KiCo77 kaže...

Ja kažem da to nije moguče {#}

"Prestani više lagati ovaj napaćeni narod, nemaš to pravo jer ću ja sada ispasti glup, nesimpatičan i nasilan, što stalno radite od mene. Ti si pokvareno mučko džubre. Mora netko takvima kao ti stat na kraj. Ne znaš se niti oprati, zmazan si, prljav, smrdiš, neškolovan si i lažeš. Nemoj mi to folirat, razbit ću ti stolicu na glavi. Gadno si se zaje… kad si išao mene je..t." Mamić™

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Fifa 14

džubre? {#}

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

prije tri godine su nasli dobitnu formulu i mozda je cuvaju? dok im je firma u banani?tri godine?ozbiljno?{#}

i onda je netko drugi tupko ili klinac?{#}

Dok se ti smijes, ja cekam E3 sajam. Ako ce novi PES 2014 prezentirati na PS4, sigurno su u pitanju korjenite promjene. Pitam se samo kakvi ce ti komentari biti, ako konami stvarno napravi senzaciju, i hoces li si postavljati pitanje: "Kako su preko noci mogli napraviti dobar virtualni nogomet???" 

Profesor Seedorf
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 15:21 (KODAK17).
16 godina
KODAK17 kaže...

Dok se ti smijes, ja cekam E3 sajam. Ako ce novi PES 2014 prezentirati na PS4, sigurno su u pitanju korjenite promjene. Pitam se samo kakvi ce ti komentari biti, ako konami stvarno napravi senzaciju, i hoces li si postavljati pitanje kako su preko noci napravili dobar virtualni nogomet??? 

samo ti čekaj e3 sajam.jesi pripremio kokice?

ako konami napravi super uber sajber senzaciju bit će mi drago jer igram pes/iss još od početaka.

šta da ja s tobom diskutiram kad je tvoja logika ta da oni namjerno tri godine idu nizbrdo,puštaju protivnika da se razmaše i onda da udare.kakve to logike ima a u medjuvremenu im firma bilježi brutalne gubitke.jel vidiš koliko je tvoja logika stupidna

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Za Vas ostale pametnjakovice jedno pitanje: 

Koliko je vremena trebalo KOnami-u da izradi fox engine??? ili opcenito kolko je potrebno za razvoj i izradu jednog engine-a?

mozda se nisam dobro izrazio ali skuzit ce te sto me tocno zanima.

Profesor Seedorf
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
KODAK17 kaže...

Koliko je vremena trebalo KOnami-u da izradi fox engine??? ili opcenito kolko je potrebno za razvoj i izradu jednog engine-a?

Koga briga?  Mislim da sve nas više interesira koliko je konamiu potrebno vremena da napravi dobru igru? Nadam se manje od desetljeća jer su jako blizu...

14 godina
KODAK17 kaže...

Wikipedija kaže da su krajem 2008. počeli raditi na engineu, a 2011. je prvi put predstavljen na E3. 

13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
KODAK17 kaže...

Dok se ti smijes, ja cekam E3 sajam. Ako ce novi PES 2014 prezentirati na PS4, sigurno su u pitanju korjenite promjene. Pitam se samo kakvi ce ti komentari biti, ako konami stvarno napravi senzaciju, i hoces li si postavljati pitanje kako su preko noci napravili dobar virtualni nogomet??? 

samo ti čekaj e3 sajam.jesi pripremio kokice?

ako konami napravi super uber sajber senzaciju bit će mi drago jer igram pes/iss još od početaka.

šta da ja s tobom diskutiram kad je tvoja logika ta da oni namjerno tri godine idu nizbrdo,puštaju protivnika da se razmaše i onda da udare.kakve to logike ima a u medjuvremenu im firma bilježi brutalne gubitke.jel vidiš koliko je tvoja logika stupidna

OK! Stavio si mi do znanja da si ti pametan! Tko je vjerovao da ce se FIFA ovako dignuti i ostvariti zavidne prodajne rezultate???Dok su se drugi smijali ja sam vjerovao da ce se to desiti. Isto tako sada vjerujem da se moze desiti senzacija kada je u pitanju PES. Neki bacaju bombe na osnovu niceg .... KONAMI, koliko ja znam nije samo PES. Na osnovu cega su oni mogli napraviti nešto ako nisu imali podlogu, ajde odgovori pametnjakovicu??? Valjda su sve ove godine tražili formulu za uspjeh i odjednom se pocinje suskati o novom engine-u tj. fox engine-u. Ono sto su ljudi putem prezentacije novog MGS-a (na istom tom engine-u) vidjeli, su ostali impresionirani. Znaci podloga je sada tu, next gen. konzole su tu, stara slava i sposobnost da se napravi dobra igra je tu, eee pa zasto se ja nebi onda mogao nadati senzaciji na E3  SAJMU, pametnjakovicu???

I nevezano za temu,  bas bi volio znati, sta si ti sa svojom logikom u zivotu uspio postici??? Pametnjakovicu!!! Mozes, ako zelis odgovoriti na private. 

Profesor Seedorf
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 16:42 (KODAK17).
17 godina
Fifa 14

Za razliku od konamia, ea sports je razvio potpuno novi engine samo za sportske igre.  Pitanje je kako će se konamiev engine ponašati u jednoj sportskoj simulaciji kao što je nogomet?  Stvarno može biti super a može i podbaciti...no bezveze je naklapati bez ikakvog dokaza. Sreća, 6 mjesec je jako blizu pa nećemo morati dugo čekati na neke odgovore..  Osobno, navijam za dvije dobre igre pa nek svatko igra kaj mu više paše..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Za razliku od konamia, ea sports je razvio potpuno novi engine samo za sportske igre.  Pitanje je kako će se konamiev engine ponašati u jednoj sportskoj simulaciji kao što je nogomet?  Stvarno može biti super a može i podbaciti...no bezveze je naklapati bez ikakvog dokaza. Sreća, 6 mjesec je jako blizu pa nećemo morati dugo čekati na neke odgovore..  Osobno, navijam za dvije dobre igre pa nek svatko igra kaj mu više paše..

Pa zasto to neki upravo rade...naklapaju i to u negativnom smislu, bez ikakvih dokaza???? Ja za razliku od nekih ništa ne tvrdim nego se nadam i tu nadu polažem iz svega onoga sto znam da dolazi a to su: nova konzola, novi engine i sposobnost Japanaca kao jedne disciplinirane i radne nacije koji su u stanju napraviti dobar proizvod.

Profesor Seedorf
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
KODAK17 kaže...

Wikipedija kaže da su krajem 2008. počeli raditi na engineu, a 2011. je prvi put predstavljen na E3. 

E bas fino...ako je ovaj podatak tocan...zasto se smijete onda...treba li napominjati kakav su Japanci narod...neradnici sigurno nisu...tko je igrao FIFU pored PES-a 2008.g. neka digne ruku. Ajmo! I majmuni na grani znaju sto se pocelo desavati od 2008. ka 2013. E sad malo ukljucite logiku pa se opet cerite na moj racun,  meni koji vjeruje da nas 2014 ceka senzacija.

Profesor Seedorf
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 18:46 (KODAK17).
17 godina
KODAK17 kaže...

Pa zasto to neki upravo rade...naklapaju i to u negativnom smislu, bez ikakvih dokaza???? Ja za razliku od nekih ništa ne tvrdim nego se nadam i tu nadu polažem iz svega onoga sto znam da dolazi a to su: nova konzola, novi engine i sposobnost Japanaca kao jedne disciplinirane i radne nacije koji su u stanju napraviti dobar proizvod.

A gle, kako se ti nadaš tako su neki izgubili nadu... osobno ne očekujem ništa posebno ali želim da uspiju. No fut me toliko zarazio da čisto sumnjam kako me konami može nećim privući..  jedino da iskopiraju taj mod...

13 godina
neaktivan
movie kaže...

A gle, kako se ti nadaš tako su neki izgubili nadu... osobno ne očekujem ništa posebno ali želim da uspiju. No fut me toliko zarazio da čisto sumnjam kako me konami može nećim privući..  jedino da iskopiraju taj mod...

Meni nije tesko razumjeti da je nekog zarazio FUT, ali realno gledajuci sam gameplay je banani. Ja ocekujem da igram nogomet a ne "turbo" nogomet...valjda me kuzis???

Profesor Seedorf
14 godina
Fifa 14

Znači prema tebi su oni namjerno 5 godina izbacivali smeće igru zato jer su se koncentrirali na razvoj novog enginea. Da tu pričamo o nekoj maloj kompaniji kojoj je nogometna simulacija jedina igra koju izdaje, pa su jednostavno morali preusmjeriti dio ljudi na izradu novog enginea, možda bi i imalo smisla. Ali za kompaniju koja izdaje i druge igre i to serijale koji su im uspješniji od PES-a, nikako.

Novi engine ne znači ujedno i bolji. Ovako na papiru, odluka EA-a da radi engine isključivo za sportske simulacije, a ne kao Konami engine za TPS koji će biti modificiran za nogomet, zvuči bolje, ali i to ne treba ništa značiti.

Konamiju je sad možda i zadnja šansa da vrati dio PC publike na svoju stranu. Privući će sigurno i dio konzolaša koji ne žele kupiti FIFU na starom enginu sada, pa na novom negdje na proljeće ili kad već. Novi PES ne mora nužno biti bolja igra od FIFE, čak je i nerealno za očekivati da bude i da PES magično riješi baš sve probleme koje nosi godinama, ali mora pokazati hrabrosti i volje da se vrati na tron. Igrači/kupci će to cijeniti.

Sad u šestom mjesecu se neće puno toga promijeniti. Vidjet će se novi trailer i možda malo gameplaya, ali to ionako malo znači dok sam na zaigraš i odigraš 10, 20, 30 utakmica u kontinuitetu. A da ne zaboravim da je postala navika ovih kompanija da nakon izbacivanja dema još idu nešto prčkati pa finalna verzija igre bude lošije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice