FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.654.672
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Šta oni to misle ozbiljno? Šta se sada vračamo u dane fife 07,08,09,10 kad je konzolaška verzija imala više featura of PC verzije. A tako dobro im je išlo, fifa 12 i 13 su bile vrlo dobre na PC.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 17:48 (Firefox72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 14

istina,baš u truc bum igral pesa jel ova gamad iz EA stalno dižu te nove konzole u nebo,samo zato da ih ljudi kupuju!a mi cemo na fifi14 imati stari smrdljivi engine!!! pujjj EA 

17 godina
Firefox72 kaže...

Šta oni to misle ozbiljno? Šta se sada vračamo u dane fife 07,08,09,10 kad je konzolaška verzija imala više featura of PC verzije. A tako dobro im je išlo, fifa 12 i 13 su bile vrlo dobre na PC.

Pa nije baš tako. FIFA izlazi ako se ne varam krajem 9 mjeseca i bit će za sve konzole i računalo ista. Paralerno s njom razvijaju fifu s novim engineom za novu generaciju konzola koje izlaze tek krajem godine a možda i kasnije. Pitanje je u kojem stupnju razvoja je fifa na novom engineu i kad će biti gotova.

Osim toga vrlo vjerojatno žele pogurati prodaju nove generacije konzola jer će im to u sljedećih desetak godina biti glavni izvor prihoda. Već sljedeće godine računala će kao i konzole nove generacije imati potpuno istu fifu. Naravno da to nije opravdanje i da to nije nešto s čim se trebamo pomiriti ali to je nažalost tako... Pitanje je sad i kakvi su međusobni ugovori microsofta i sonya s ea sportsom? Možda im istim garantiraju ekskluzivu za ovu godinu. Mislim, ništa čudno i ništa neviđeno do sada...

15 godina
Fifa 14

Nadam se da će sve ove nove sportske igre biti na e3-u. Baš me zanima dali je grafika i fizika kao u trailerima. Sada developeri imaju puno jači hardware za igru.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
Već sljedeće godine računala će kao i konzole nove generacije imati potpuno istu fifu.

Samo što ovo nije potvrđeno i tu je problem. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Fifa 14

You are now ready to chat with Radu Mihai.

Radu Mihai

Hello, my name is Radu and I will be your advisor today, how may I help you?

you

i need one information: What engine will FIFA 14 use? Ignite or the old one?

you

In PC version

Radu Mihai

Unfortunately the game is still in early stages of development, but I can safely say that there will be a new engine.

Radu Mihai

It's a new development team, a new engine, they a rebooting everything.

Radu Mihai

*are

you

So PC version will use new engine as it will PS4 and XBOX One?

Radu Mihai

Yep.

you

Oh, I see. I saw on some portals that new engine will be used only by new consoles (PS4 and XBOX One)

Radu Mihai

Yes, they are so much more capable and it would be a waste to play with the old graphics engines just for a better framerate...

you

And FIFA 14 Ultimate Team will be on PC too, or it is just Xbox One exclusive?

Radu Mihai

Will be on every platform.

Radu Mihai

And you will get your player level trasferred form fifa 13.

you

Thanks, i was sad when I saw that new EA Ignite engine will be used just on new consoles, not on PC, but now, you made my day sooo much better. :)

Radu Mihai

They are using it now on the consoles to develop the game, but it will be ported to PC as well.

you

So, for the last time, PC version of FIFA 14 will use the same as Xbox One and PS4?

Radu Mihai

Slightly different, but basically the same.

you

Will the new engine come at start in FIFA 14 or it is gonna be some patch?

Radu Mihai

I don't know yet, but i presume it's going to be from the start.

you

And what about this: @RobHodson_: Clarification for the PC related questions earlier - EA SPORTS IGNITE will power FIFA 14 on Xbox One and PS4, not PC

you

It is some trolling or?

Radu Mihai

He meant that the pc version isn't clarified to date.

you

So, PC version will use this:

Radu Mihai

They are focusing on the console versions first.

you

But it will be ported on PC before the release date?

Radu Mihai

I have no idea...

Radu Mihai

I can't say many things for sure right now.

you

But basically, PC version of FIFA 14 will use the same new EA Ignite engine as Xbox One and PS4, and it will have Ultimate Team?

Radu Mihai

It will have UT, but i'm not entirely sure about the engine being the same, it will be slightly different and optimized for PC

you

Thanks.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Kako ga je strolao {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fifa 14
kakva budale rade na tom chatu, strašno. Ne zna ni sam o čemu priča. Prvo kaže da će koristit novi engine, pa onda da će koristiti malo izmijenjen, a na kraju te od*ebe i kaže da ne zna ništa.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Neznaš šta je gore, EA live support ili HT-ova služba za korisnike!{#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

4 0 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...
kakva budale rade na tom chatu, strašno. Ne zna ni sam o čemu priča. Prvo kaže da će koristit novi engine, pa onda da će koristiti malo izmijenjen, a na kraju te od*ebe i kaže da ne zna ništa.

Za novce koje dobije, vjeuruj mi i ti bi drkao qurac. Niti znaju šta nit im kažu, rade kao roboti za siću.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
KiX777 kaže...

ahaha ovo je provala godine !! al sam se nasmijao

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
14 godina
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Ajd još nekako mogu razumit što Fifa 14 ne bude NExt gen na PC-u, ali ako iduća Fifa ne bude NEXT gen ma nek se EA goni...

I dabogda PES bude toliko dobar da Fifu više nitko ne pipne.

Moj PC  
5 2 hvala 1
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Meni nije toliko važan engine, nego ekipe koje će licencirati. Ako opet ne uvrste hrvatsku reprezentaciju, bit će strahota. Jer može se dogoditi da jednom izostave jednu od top 10 reprezenacija svijeta i zamjene je nogometnom velesilom Indijom, ali ako to naprave dva puta (ovaj put bi izostavili reprezentaciju iz top 5) onda su nesposobni i okrećem se PES-u koliko god loš bio.

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala

0 3 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Pa nisu oni krivi sta idiot Šuker nije htio prodat licencu.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
farty kaže...

Meni nije toliko važan engine, nego ekipe koje će licencirati. Ako opet ne uvrste hrvatsku reprezentaciju, bit će strahota. Jer može se dogoditi da jednom izostave jednu od top 10 reprezenacija svijeta i zamjene je nogometnom velesilom Indijom, ali ako to naprave dva puta (ovaj put bi izostavili reprezentaciju iz top 5) onda su nesposobni i okrećem se PES-u koliko god loš bio.

Boli njih briga, nije njihova krivica kaj ih je Brand odhebo, tj. želio veće pare.

17 godina
KiX777 kaže...

Nažalost, HT služba za korisnike je suvereni vladar debilizma na ovim prostorima pa i šire... ne pričam napamet već iz bogatog iskustva koje ne bi poželio nikome

13 godina
neaktivan
matekws kaže...
farty kaže...

Boli njih briga, nije njihova krivica kaj ih je Brand odhebo, tj. želio veće pare.

ili kako bi reko, pes je kvalitetniji i vise ljudi ga igra

17 godina
CroChef kaže...

ili kako bi reko, pes je kvalitetniji i vise ljudi ga igra

Tako su mu rekli svi relevantni ljudi koji nešto znaju o tome, napomenio je...

17 godina
Fifa 14
"Nažalost, EA Sports nam je donio tužnu vijest. Potvrđeno je kako će FIFA 14 na PC-u biti current gen inačica, a Ignite je rezerviran za PlayStation 4 i Xbox One konzole
Službeni razlog je taj da ionako velik broj igrača nema high end konfiguracije te nema potrebe za portanjem naprednih konzolaških verzija na PC. Računala očito nisu dovoljno jaka za Ignite Engine. FIFA 14 na računalima će ove godine (a i vjerojatno sljedećih 2 – 3) biti bazirana na starome engineu"

A lijepo sam vam rekao, obnovite te stare kante što imate doma! Sad zbog vas nećemo imati next gen fifu, užas...
Moj PC  
4 4 hvala 0
14 godina
movie kaže...
"Nažalost, EA Sports nam je donio tužnu vijest. Potvrđeno je kako će FIFA 14 na PC-u biti current gen inačica, a Ignite je rezerviran za PlayStation 4 i Xbox One konzole
Službeni razlog je taj da ionako velik broj igrača nema high end konfiguracije te nema potrebe za portanjem naprednih konzolaških verzija na PC. Računala očito nisu dovoljno jaka za Ignite Engine. FIFA 14 na računalima će ove godine (a i vjerojatno sljedećih 2 – 3) biti bazirana na starome engineu"

A lijepo sam vam rekao, obnovite te stare kante što imate doma! Sad zbog vas nećemo imati next gen fifu, užas...

Rezolucija 640x480, very low settings! na to su zaboravili??! {#}

Pa hebote ovu sad fifu vrtim na pun k... FPS-a mada ju lockam na 60, onda ne kužim o čem oni pričaju...

Maurer
16 godina

Mogu se oni izvlačit koliko hoće na manjak dostojnih konfiguracija, ali činjenica je da su se mogli potruditi i napraviti , uvijek postoje načini optimizacije i smanjenja, odnosno povećavanja grafičkog prikaza.. Što bi falilo da naprave više opcija , recimo isključiš 3d turf, isključiš 3d navijače, grafika na medium, bez antialiasinga i dereš na prosječnoj konfi, dok za one s mrcinama od kompa bi bilo lijepo sve na v.high i imaju win-win.   

14 godina
movie kaže...

Službeni razlog je taj da ionako velik broj igrača nema high end konfiguracije te nema potrebe za portanjem naprednih konzolaških verzija na PC. Računala očito nisu dovoljno jaka za Ignite Engine. 

{#}

Dobro pa da konzole koje izlaze nisu u rangu prosječne konfiguracije danas.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

{#}

Ja sam ti samo citirao članak s jednog portala i potpuno je nevažno u kojem su rangu nadolazeće konzole.  Puno je bitnije kaj ljudi imaju doma i na to se ciljalo a činjenica je da nemaju baš svi doma jednu solidnu prosjećnu konfiguraciju.  Čak i tu na forumu si imao ljudi kojima je ovogodišnja fifa trzala i pravila probleme u igri.

14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

{#}

Ja sam ti samo citirao članak s jednog portala i potpuno je nevažno u kojem su rangu nadolazeće konzole.  Puno je bitnije kaj ljudi imaju doma i na to se ciljalo a činjenica je da nemaju baš svi doma jednu solidnu prosjećnu konfiguraciju.  Čak i tu na forumu si imao ljudi kojima je ovogodišnja fifa trzala i pravila probleme u igri.

Pa nisu imali jer im nije trebalo kad su konzole dosad limitirale razvoj grafike... Svi bi htjeli 10 godina igrati sve na high na istom kompu, da nebi. I sad EA to koristi kao izliku, rofl.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 15:20 (Hexfire).
15 godina
Fifa 14
kako jadan izgovor, pa to je nevjerojatno kako muljaju. Pa jbt to je nogometna igra, kakve konfiguracije i high end komponente, o čemu oni trkeljaju? što je onda Battlefield, Metro, Crysis, ni to nebi trebalo na PC? FIFA bi bila zahtjevnija od toga grafički?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Fifa 14

Gledajte, ove nove EA-ove sportske igre će izaći samo zato da poguraju prodaju novih konzola. PC Fifa je od početka razvijana sa verzijama za trojku i xbox360, logično je da nećemo dobiti ignite verziju. No, dali su mogli nam dati next gen verziju? Naravno da su mogli. Ali to bi im bilo previše zavrkancije da bi udovoljili 5-10% populacije igrača koji bi igru i kupili. Ove godine je tako, hebat ga sad.

Sad, ova njihova izjava da je igra malo prezahtijevna za konfiguracije. Pa naravno da nije. Igrači koju su pazarili grafičke od 200-300 eurića naravno bi mogli igrati igru u punom sjaju. Ali, pitanje je kako bi next gen Fifa radila na low-mid konfama koje posjeduju većina PC igrača. Igra će sigurno biti zahtijevnija od starije verzija, ipak su nove kozole desetak puta jače od predhodnih. Koliko sam čitao, EA Sports dosta radi na inteligenciji igrača za što će trebati dosta procesorske snage. Tu je onda i poboljšana fizika, novo osvijetljenje, vjerojatno i neka vrsta teselacije, bla bla bla.

Ali, netreba zanemariti činjenicu da su četvorka i One ustvari PC-i sa AMD hardwerom pa bi se igre trabale dosta lakše prebaciti na kućna računala.

Evo, ja sam svoj komp platio 8k kuna (sa full hd monitorom) prije mislim 3 godine, i nisam ga otada ništa nadograđivao. Razmišljao sam kupiti njega ili trojku, ali sam se na kraju ipak odlučio za PC. Sad, kada bih ga nadograđivao, potrošio bih sigurno 300-400 eura, a to su pare za koje ću moći kupiti next gen konzolu. Mi smo sada ta publika koju Sony i M$ žele privući sa igrama koje će biti u početku ekskluzivne samo za njihove nove konzole.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 18:50 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fifa 14
istina je da će biti zahtjevnije, ali u toj mjeri da je ne izdaju na PC zbog toga, to je baš glupost. Osim toga, zato na PC-u i postoje opcije za low-mid-high kvalitetu, pa si naštimaš prema tome kakav ti je PC.

koliko god to bilo next-gen, poboljšana igra i sve to, ipak je to sportska igra, nema nikakve šanse da bi bila zahtjevnija od nekih današnjih pucačina koje uredno izlaze. Kad bi se tako gledalo, onda niti jednu modernu igru nebi trebali imati na PC-u.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...

Smješno, a i ovako je pc napredniji i bolji od same konzole.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina

Da, apsolutno se slažem. Ali, evo recimo da su napravili next gen verziju za Pc. Ta verzija će za konzole, predpostavljam, izaći krajem ove ili početkom iduće godine. Tu za PC igrače postoje 3 opcije:

1. da izdaju igru u isto vrijeme kao i konzolašku verziju (što bi značilo da na PC-u ne bi bilo Fife par mjeseci i EA bi izgubio dosta para zbog piratizacije te bi prodaja novih konzola bila manja)

2. da izdaju NG Fifu u 9. mjesecu za vrijeme izlaske "obične" Fife za trenutne kozole (mislim kad bi im neki njihov zaposlenik preporučio ovu opciju da bi se odvalili smijat i dali mu otkaz)

3. da izdaju istu verziju fife za PC, trojku i xbox360 u 9. mjesecu te PC igračima nekako upgradeaju na next gen kada ona izađe za nove konzole. To bi značilo da bi za PC igrače (koje najviše vole, lol) trebali napraviti 2 verzije, pa osmislit neki sustav nadograđivanja koji se nemože prevarit, ugl. previše zajebancije za publiku koja im je zadnja na listi.

Kužiš što želim reći?

I nemojte me krivo shvatit, ja ne branim EA. Ustvari, nakon Activisiona su mi najomraženija kompanija ali sam se samo stavio u njihovu situaciju. Oni ipak žele potaknuti prodaju novih konzola na kojim će najviše zarađivati idućih desetak godina.

Osobno, neka nade polažem u PES. Ipak sam na njemu se najviše zabavljao što se tiče virtualnog nogometa. Bolje im je da ne ujebu ove godine. Valjda su naučili nešto iz zadnjeg iskustva.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 19:23 (ph3nom_gamer).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice