FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.710.497
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
arturfiore kaže...

izvinite htio bih vvas pitat može li se igrat fifa na kojem android mobitelu i koje konfiguracije moraju biti

minimalno i7,16gb rama, 7990

[19xx]C3c1l
15 godina
arturfiore kaže...

izvinite htio bih vvas pitat može li se igrat fifa na kojem android mobitelu i koje konfiguracije moraju biti

Odeš na google play, skineš Android verziju FIFE, isprobaš. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
FIFA 14

A JE LI KO PROBO DA MI KAŽE KOJE KONFIGURACIJE TREBAJU DA TAJ MOBITEL KUPIM

0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Guglaj sunce mu ljubim, sta ste nesposobni ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Guglaj sunce mu ljubim, sta ste nesposobni ? 

izgleda.. šta smo mi udruga usluga?? :D msm potrudi se malo, valjda nije to tak velik problem..

Origin ID: ManOfTheMatch141
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Pozdrav decki

Imam pitanje igram fifu vec 2mj na ps3 i muci me jedan problem posto igram sam oFUT slozio sam si momcad vecinom nasi decki medjutim kako sam kupovao ono treninge 10+ ocjene im se povecaju i onda nakon nekog vremena su opet kao sto su bile?!?!?!??!?!?!?!?!jesam li ja u pravu ili ako nisam ispravite me,,,po tome se vise isplati kupovati bolje igrace nego ih trenirati da budu bolji? a ja spisakao brdo coinsa samo da ih treniram doduse jako malo para imam jer slabo se zaradjuje a prave pare nedam osim za igricu :),..

slovo sto ga Ante kovo

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Jeli itko prodaje Fifa 14 originlani nekoristeni key iz zadra? Ako da neka mi se javi u PM

0 0 hvala 0
15 godina
cikl0n kaže...

Pozdrav decki

Imam pitanje igram fifu vec 2mj na ps3 i muci me jedan problem posto igram sam oFUT slozio sam si momcad vecinom nasi decki medjutim kako sam kupovao ono treninge 10+ ocjene im se povecaju i onda nakon nekog vremena su opet kao sto su bile?!?!?!??!?!?!?!?!jesam li ja u pravu ili ako nisam ispravite me,,,po tome se vise isplati kupovati bolje igrace nego ih trenirati da budu bolji? a ja spisakao brdo coinsa samo da ih treniram doduse jako malo para imam jer slabo se zaradjuje a prave pare nedam osim za igricu :),..

Te trening kartice traju samo jednu utakmicu i to je to. Nema tu nikakvog pravog treniranja pa da se statsi za stalno povećaju. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
FIFA 14

majko mila koji sam ljakse :) koliko sam ja para potrosio na trening kartice HA HA HA HA dakle vi mi preporucate kupnju boljih igraca i to je jedini nacin jel da?

slovo sto ga Ante kovo

0 1 hvala 0
12 godina
cikl0n kaže...

majko mila koji sam ljakse :) koliko sam ja para potrosio na trening kartice HA HA HA HA dakle vi mi preporucate kupnju boljih igraca i to je jedini nacin jel da?

mozes kupiti magicne bocice i onda ti traju ti treninzi zauvijek

12 godina
neaktivan
The_K kaže...
cikl0n kaže...

mozes kupiti magicne bocice i onda ti traju ti treninzi zauvijek

kakve sad bočice??

17 godina
FIFA 14

Evo i mojih srebrnjaka...

http://www.futhead.com/14/squads/3316800/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ManOfTheMatch141 kaže...

kakve sad bočice??

Do petka po 100 coinsa na marketu...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f0/7up_logo_europe_2011.jpg

13 godina
neaktivan
movie kaže...

Kakav ti je westwood?

Razmisljam Pantillimon ili on..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
FIFA 14

Ocete giveaway?

1 Gomez
0 Diego
0 Candreva
5 Fellaini
01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Ocete giveaway?

Daj ga meni da si uzmem diamea za silver squad....sirotinja hahaha :D

Edit: agbonlahor i wanyana ako bj moglo :S

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 20:52 (drakula789).
12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Ocete giveaway?

ima još neko iz bpla?? npr. luiz il ramires?? ili ronaldo haha ;P

15 godina
Encyanix kaže...

Ocete giveaway?

Evo ko prvi offera njegovo

Gomez-ST-Hawk-10kBuy-5kBid
Diego-CAM-Basic-10kBuy-5kBid
Candreva-RW-Sniper-10kBuy-5kBid
Fellaini-CM-Basic-10kBuy-5kBid
Ribery-LF-Basic-920kBuy-800kBid 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 21:23 (Encyanix).
12 godina
neaktivan
FIFA 14

ovi englezi su gotovi...nema nikakvog rezultata, samo još više u negativnom omjeru (a jedno vrijeme nisam bio) i tako..šta da složim?? ;) sad me simek shebo s 5-4 pa sam mu moro dat 7.5k (provokator :P) i imam 12k pa ak ove prodam bi moglo bit oko 80-100k, valjda...

0 0 hvala 0
15 godina
ManOfTheMatch141 kaže...

ovi englezi su gotovi...nema nikakvog rezultata, samo još više u negativnom omjeru (a jedno vrijeme nisam bio) i tako..šta da složim?? ;) sad me simek shebo s 5-4 pa sam mu moro dat 7.5k (provokator :P) i imam 12k pa ak ove prodam bi moglo bit oko 80-100k, valjda...

slazi bundesligu ...mandzu i aubameyanga u spicu i da vidis ..desnu stranu iz dortmunda slozi i to je to 

12 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...

slazi bundesligu ...mandzu i aubameyanga u spicu i da vidis ..desnu stranu iz dortmunda slozi i to je to 

inače dosta volim dortmund, pa bi mogo..al me zanima bi bilo dobro aubameyanga na cf i mandžu na st??

edit: o ti pi*ke materine, na yebenom mob appu nmg tražit igrače {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 21:18 (ManOfTheMatch141).
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja san sve offero hahah bas sam si pohlepan :S

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
ManOfTheMatch141 kaže...
JohnnyBlaze kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...

inače dosta volim dortmund, pa bi mogo..al me zanima bi bilo dobro aubameyanga na cf i mandžu na st??

probaj ...meni su prejaki njih dva kao st...i adlera na gol obavezno stavi ..lik brani sve zivo

12 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...
JohnnyBlaze kaže...

probaj ...meni su prejaki njih dva kao st...i adlera na gol obavezno stavi ..lik brani sve zivo

koja formacija?? :)

13 godina
neaktivan
ManOfTheMatch141 kaže...
JohnnyBlaze kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...

edit: o ti pi*ke materine, na yebenom mob appu nmg tražit igrače {#}

Molim dragog Boga da sam ufatio barem jednog igraca

12 godina
neaktivan
FIFA 14

meni je prvi i za sad jedini igrač s encyevog giveawaya lamela, i gledam prošli tjedan cijene, kad ono, 1:7k :S a prije bio oko 3k

0 1 hvala 0
15 godina
FIFA 14

oko 22h cu stavit jos jednog igraca, malo skupljeg pa budite spremni ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Evo ko prvi offera njegovo

Gomez-ST-Hawk-10kBuy-5kBid
Diego-CAM-Basic-10kBuy-5kBid
Candreva-RW-Sniper-10kBuy-5kBid
Fellaini-CM-Basic-10kBuy-5kBid
Ribery-LF-Basic-920kBuy-800kBid 

otkud sad ribery?? :D

12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

oko 22h cu stavit jos jednog igraca, malo skupljeg pa budite spremni ;)

daj sutra, kad nas bude više, drakula će pokrast  :D

15 godina
ManOfTheMatch141 kaže...
JohnnyBlaze kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...
JohnnyBlaze kaže...

koja formacija?? :)

4-4-2(2)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice