izvinite htio bih vvas pitat može li se igrat fifa na kojem android mobitelu i koje konfiguracije moraju biti
minimalno i7,16gb rama, 7990
izvinite htio bih vvas pitat može li se igrat fifa na kojem android mobitelu i koje konfiguracije moraju biti
minimalno i7,16gb rama, 7990
Odeš na google play, skineš Android verziju FIFE, isprobaš.
A JE LI KO PROBO DA MI KAŽE KOJE KONFIGURACIJE TREBAJU DA TAJ MOBITEL KUPIM
Guglaj sunce mu ljubim, sta ste nesposobni ?
Guglaj sunce mu ljubim, sta ste nesposobni ?
izgleda.. šta smo mi udruga usluga?? :D msm potrudi se malo, valjda nije to tak velik problem..
Pozdrav decki
Imam pitanje igram fifu vec 2mj na ps3 i muci me jedan problem posto igram sam oFUT slozio sam si momcad vecinom nasi decki medjutim kako sam kupovao ono treninge 10+ ocjene im se povecaju i onda nakon nekog vremena su opet kao sto su bile?!?!?!??!?!?!?!?!jesam li ja u pravu ili ako nisam ispravite me,,,po tome se vise isplati kupovati bolje igrace nego ih trenirati da budu bolji? a ja spisakao brdo coinsa samo da ih treniram doduse jako malo para imam jer slabo se zaradjuje a prave pare nedam osim za igricu :),..
Jeli itko prodaje Fifa 14 originlani nekoristeni key iz zadra? Ako da neka mi se javi u PM
Pozdrav decki
Imam pitanje igram fifu vec 2mj na ps3 i muci me jedan problem posto igram sam oFUT slozio sam si momcad vecinom nasi decki medjutim kako sam kupovao ono treninge 10+ ocjene im se povecaju i onda nakon nekog vremena su opet kao sto su bile?!?!?!??!?!?!?!?!jesam li ja u pravu ili ako nisam ispravite me,,,po tome se vise isplati kupovati bolje igrace nego ih trenirati da budu bolji? a ja spisakao brdo coinsa samo da ih treniram doduse jako malo para imam jer slabo se zaradjuje a prave pare nedam osim za igricu :),..
Te trening kartice traju samo jednu utakmicu i to je to. Nema tu nikakvog pravog treniranja pa da se statsi za stalno povećaju.
majko mila koji sam ljakse :) koliko sam ja para potrosio na trening kartice HA HA HA HA dakle vi mi preporucate kupnju boljih igraca i to je jedini nacin jel da?
majko mila koji sam ljakse :) koliko sam ja para potrosio na trening kartice HA HA HA HA dakle vi mi preporucate kupnju boljih igraca i to je jedini nacin jel da?
mozes kupiti magicne bocice i onda ti traju ti treninzi zauvijek
mozes kupiti magicne bocice i onda ti traju ti treninzi zauvijek
kakve sad bočice??
kakve sad bočice??
Do petka po 100 coinsa na marketu...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f0/7up_logo_europe_2011.jpg
Kakav ti je westwood?
Razmisljam Pantillimon ili on..
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Ocete giveaway?
| 1 | Gomez |
|---|---|
| 0 | Diego |
| 0 | Candreva |
| 5 | Fellaini |
Ocete giveaway?
Daj ga meni da si uzmem diamea za silver squad....sirotinja hahaha :D
Edit: agbonlahor i wanyana ako bj moglo :S
Ocete giveaway?
ima još neko iz bpla?? npr. luiz il ramires?? ili ronaldo haha ;P
Ocete giveaway?
Evo ko prvi offera njegovo
Gomez-ST-Hawk-10kBuy-5kBid
Diego-CAM-Basic-10kBuy-5kBid
Candreva-RW-Sniper-10kBuy-5kBid
Fellaini-CM-Basic-10kBuy-5kBid
Ribery-LF-Basic-920kBuy-800kBid
ovi englezi su gotovi...nema nikakvog rezultata, samo još više u negativnom omjeru (a jedno vrijeme nisam bio) i tako..šta da složim?? ;) sad me simek shebo s 5-4 pa sam mu moro dat 7.5k (provokator :P) i imam 12k pa ak ove prodam bi moglo bit oko 80-100k, valjda...
ovi englezi su gotovi...nema nikakvog rezultata, samo još više u negativnom omjeru (a jedno vrijeme nisam bio) i tako..šta da složim?? ;) sad me simek shebo s 5-4 pa sam mu moro dat 7.5k (provokator :P) i imam 12k pa ak ove prodam bi moglo bit oko 80-100k, valjda...
slazi bundesligu ...mandzu i aubameyanga u spicu i da vidis ..desnu stranu iz dortmunda slozi i to je to
slazi bundesligu ...mandzu i aubameyanga u spicu i da vidis ..desnu stranu iz dortmunda slozi i to je to
inače dosta volim dortmund, pa bi mogo..al me zanima bi bilo dobro aubameyanga na cf i mandžu na st??
edit: o ti pi*ke materine, na yebenom mob appu nmg tražit igrače 
Origin ID: ManOfTheMatch141
Ja san sve offero hahah bas sam si pohlepan :S
inače dosta volim dortmund, pa bi mogo..al me zanima bi bilo dobro aubameyanga na cf i mandžu na st??
probaj ...meni su prejaki njih dva kao st...i adlera na gol obavezno stavi ..lik brani sve zivo
probaj ...meni su prejaki njih dva kao st...i adlera na gol obavezno stavi ..lik brani sve zivo
koja formacija?? :)
edit: o ti pi*ke materine, na yebenom mob appu nmg tražit igrače 
Molim dragog Boga da sam ufatio barem jednog igraca
meni je prvi i za sad jedini igrač s encyevog giveawaya lamela, i gledam prošli tjedan cijene, kad ono, 1:7k :S a prije bio oko 3k
oko 22h cu stavit jos jednog igraca, malo skupljeg pa budite spremni ;)
Evo ko prvi offera njegovo
Gomez-ST-Hawk-10kBuy-5kBid
Diego-CAM-Basic-10kBuy-5kBid
Candreva-RW-Sniper-10kBuy-5kBid
Fellaini-CM-Basic-10kBuy-5kBid
Ribery-LF-Basic-920kBuy-800kBid
otkud sad ribery?? :D
oko 22h cu stavit jos jednog igraca, malo skupljeg pa budite spremni ;)
daj sutra, kad nas bude više, drakula će pokrast :D
koja formacija?? :)
4-4-2(2)