FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.667.621
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
desarun kaže...

trebalo bi ovo dobro funkcionisat  @drakula

Treabli bi...ali ovo je fut....

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
11 godina
neaktivan
FIFA 14

prekino sam s talijanima jer su me nervirali nakon dvije pobjede doživim 4 poraza sa po 2-1 počeo sam s englezima zbog malih problema nisam usliko ali izgleda ovako 4-5-1 formacija golman pantilimon manchester city bekovi desni jones wba lijevi olson norvič cb caulker cardif i tamas wba vezni red delph aston villa rm mirallas everton lm kačaniklić fulham ispred njih livermore hull  westwood aston villa u napadu nacheda man utd klupa roofe wba tavernier newcastle garbutt everton bowery aston villa senderos fulham tremel swansea city  deulofeu everton prvu utakicu odigram o-o druga 4-4 ovaj što je protiv mene igrao sva četiri gola dao etoo dok je kod mene macheda,westood,deulofeu ušo s klupe i roffe ušo s klupe i prijedlozi sugestije predlažite slobodno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
arturfiore kaže...

prekino sam s talijanima jer su me nervirali nakon dvije pobjede doživim 4 poraza sa po 2-1 počeo sam s englezima zbog malih problema nisam usliko ali izgleda ovako 4-5-1 formacija golman pantilimon manchester city bekovi desni jones wba lijevi olson norvič cb caulker cardif i tamas wba vezni red delph aston villa rm mirallas everton lm kačaniklić fulham ispred njih livermore hull  westwood aston villa u napadu nacheda man utd klupa roofe wba tavernier newcastle garbutt everton bowery aston villa senderos fulham tremel swansea city  deulofeu everton prvu utakicu odigram o-o druga 4-4 ovaj što je protiv mene igrao sva četiri gola dao etoo dok je kod mene macheda,westood,deulofeu ušo s klupe i roffe ušo s klupe i prijedlozi sugestije predlažite slobodno

dobro si ovo srocio! super tekst sa tockom i zarezom na pravim mjestim {#}

[19xx]C3c1l
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Moram priznat da me UT nikada nije ovako zamorio i tako mi brzo dosadio. (nikada - od fife 12). Jednostavno mi nekako to nije to. Unatoč tome što su smanjili utjecaj pacea, imam osjećaj da je ove godine 8 puta više abusera nekakvih stvari nego prije i jednostavno nije zabavno igrat. Osjecam se mucno igrajuci i to jednostavno više nema smisla, vjerojatno ce me nekad opet primit, ali zasada ništa od toga. 

No, co-op je po meni pun pogodak. Već sam ga prije bio hvalio i opet ću. Jednostavno osvježenje i prezabavno je (veliki minus je ipak to šta su ukinuli 2vs2 friendly). Ako imate nekog s kim se kužite i s kim je zabavno igrat ovo će vam donjeti najviše užitka i zabave, za razliku od UT-a koji u 90% slučajeva nosi frustracije, dobio ili izgubio. Ja i kolega ciljamo da budemo među najboljima, malo bahato, ali ide nekako zasada.  Još jednom, preporuka svima da zaigraju taj mod.

Potvrda naše samouvjerenosti (3 utakmice dc -.-):

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 15:07 (antiljano27).

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

e hvala{#}

11 godina
neaktivan
FIFA 14

evo sad pobijedio dvije po 2-0 obje jedini gol dao mirallas

0 1 hvala 0
14 godina
arturfiore kaže...

evo sad pobijedio dvije po 2-0 obje jedini gol dao mirallas

Pobijedio si dvije tekme po 2:0, a zabio jedan gol?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
FIFA 14

Onaj koji kaže da je skil jako bitan nema pojma. Skil je 50% ostalo je na fifi. Bio sam u 2. ligi,i odkad sam se pojačal (lewa,alaba,weidenfeler,gundogan,schweinsteiger) sam pao u 6. lugu. to nije zato jer sam ja iz nekog razloga zaboravil igrat nego zbog fife koja svima pomaže,osim meni. E pa kako bi mamić reko - "nabijem ju na ....." U obrani stoperi trči svaki prema aut liniji i ovaj ima otvoren gol,umjesto golmana bolje da sam stavil paletu,i ona bi više obranila. I onaj koji je stavljao slike kaj lopte kroz glavu prolaze je istina,moj sam nema nikog 2 metra oko njega i lopta prođe kroz glavu i ovaj iza njega 2-3m i zabije,ma marš. Pace može bit 99 al se ne kreću panjine,koda je 15,ito je previše.Ovi driblaju do besvjesti okrene se 20 puta na 1m ja oću promjenit smjer treba mu od jedne aut linije pa do druge. dodam mu loptu umjesto da on ide prema njoj on bježi od nje i ovaj ju pred menom pokupi.I još puno toga. 23 poraza 4 remija i 2 pobjede. Sve to prodajem i mir. Tolko živaca izgubil da je to nenormalno {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Ne razumijem vas. Svi samo govorite da je igra sranje i smeće, a svi je igrate. Ja sam igrao FUT, došao do 2. divizije, bilo je zabavno. Počeli su me živcirati abuseri i samo ugasio i više nisam ni upalio.

Zašto bi netko igrao nešto što mu se ne sviđa? Ne mogu to nikako shvatit. 

Why so serious?
Moj PC  
0 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

ispravka 2 utakmice sa po 1-0 oba puta po jedan gol dao miraljas

0 0 hvala 0
13 godina
izvone kaže...

Onaj koji kaže da je skil jako bitan nema pojma. Skil je 50% ostalo je na fifi. Bio sam u 2. ligi,i odkad sam se pojačal (lewa,alaba,weidenfeler,gundogan,schweinsteiger) sam pao u 6. lugu. to nije zato jer sam ja iz nekog razloga zaboravil igrat nego zbog fife koja svima pomaže,osim meni. E pa kako bi mamić reko - "nabijem ju na ....." U obrani stoperi trči svaki prema aut liniji i ovaj ima otvoren gol,umjesto golmana bolje da sam stavil paletu,i ona bi više obranila. I onaj koji je stavljao slike kaj lopte kroz glavu prolaze je istina,moj sam nema nikog 2 metra oko njega i lopta prođe kroz glavu i ovaj iza njega 2-3m i zabije,ma marš. Pace može bit 99 al se ne kreću panjine,koda je 15,ito je previše.Ovi driblaju do besvjesti okrene se 20 puta na 1m ja oću promjenit smjer treba mu od jedne aut linije pa do druge. dodam mu loptu umjesto da on ide prema njoj on bježi od nje i ovaj ju pred menom pokupi.I još puno toga. 23 poraza 4 remija i 2 pobjede. Sve to prodajem i mir. Tolko živaca izgubil da je to nenormalno {#}

To je iz razloga sta si se opustio i forsas neke stvari, promijeni postavu i nacin igranja i gotovo. Skill je bitan htio ti to priznat ili ne. Ako ja sa Silver ekipom rokam kroz DIV 2 onda ja ne vidim problema da ti ne mozes sad takvom ekipom, dakle skill ti je nula.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
izvone kaže...

Onaj koji kaže da je skil jako bitan nema pojma. Skil je 50% ostalo je na fifi. Bio sam u 2. ligi,i odkad sam se pojačal (lewa,alaba,weidenfeler,gundogan,schweinsteiger) 

E vidiš, ovo tu je samo dokaz da nemaš skilla. Pričam isključivo o skillu potrebnom za igranje FUT-a, ne nogometne igre u cjelini jer jedno nema veze sa drugim. Velik dio FUT-a je prepoznati koji to točno igrač paše tvojoj formaciji, tvom stilu igre i dobro funkcionira sa ostalih 10 igrača. Samo zato jer si ti ulupao 100k coinsa na navedene igrače, ne znači da si se pojačao, nego da si samo potrošio novce. Ako si sa prošlom ekipom bio u DIV 2, onda je očita ta bila jača ako si sa ovom u DIV 6. Logika jel, bez obzira što su statsi momčadi porasli.

Dio vas uopće ne shvaća da skuplji igrač sa većim statsima nije uvijek bolje rješenje. Jedino što vam dobro ide je plakanje po forumu svaki put kad primite gol.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
FIFA 14

ne sjećam se koji dečkić mi je objasnio malo branjenje u skoku i kornerima,al od onda mi se poboljšala igra ,eto zahvalan sam mu :)

evo sa svojim silver englezima osvajam drugu ligu bez problema !  

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

vi ste vjerojatno sretniji nego ja na ovom happy houru di je šansa za ifa 2x veća, kako kažu, al meni je to sve isto ak već dobijem iste igrače ko i u nekim prijašnjim packovima..otvorim 2 packa, dobijem drek na štapu {#}

Origin ID: ManOfTheMatch141

0 0 hvala 0
13 godina
v3cos kaže...

ne sjećam se koji dečkić mi je objasnio malo branjenje u skoku i kornerima,al od onda mi se poboljšala igra ,eto zahvalan sam mu :)

evo sa svojim silver englezima osvajam drugu ligu bez problema !  

Molim ! {#}

12 godina
neaktivan
FIFA 14

uspješni jučerašnji početak xD tip nije igro samo od 6-0 do 9-0, da se zna {#}

edit: nisam mislio ispast ovako bahat prema njemu, već ga pohvalit da je igro do kraja, sorry šta ste me krivo shvatili..hvala ;) makar znam da je jedan td obavezan

Origin ID: ManOfTheMatch141
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 22:04 (ManOfTheMatch141).

0 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Pozdrav dečki,eo igram fifu 14 odkada je izašla i stvarno mi je ok...kupio sam cd key pa igram online svaki dan..zanima me jel vi ovdje koji ste na ovom forumu organizirate kakve turnire međusobno.?...jel se može napravit kakva liga online međusobno da se igra...ako igrate slobodno javite...

Mario Posavac

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Zar je problem taj što sam pojačaval ekipu??? To nema logike,pojačavanje znači da bi trebal bit bolji od one "non rare" bundeslige koja košta 5k??? 

Znači pojačam ekipu i izgubim skil.? FANTASTIČNO

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
izvone kaže...

Zar je problem taj što sam pojačaval ekipu??? To nema logike,pojačavanje znači da bi trebal bit bolji od one "non rare" bundeslige koja košta 5k??? 

Nisi niti imo skill, jesi o tome razmisljo, danas sam sa silver ekipom pobijedio frajera koji je imo Ribery - Lewand - Robben napad... i sta mu to znaci kad jedino sta radi je through ball i roka nabace.

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo i moje ekipe kupio sam Fifu prije nekoliko dana, a nisam igro fut od Fife 12 pa ako mi neko mogo pomoc oko formacije za ovu ekipu.

BTW : Nick mi je Zer0-LowBoby pa me dodajte.

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka..
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 21:35 (softicmarlon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
izvone kaže...

Point priče je da nije SAMO pojačavanje ekipe dovoljno da bi bila bolja. Objasnio ti je Hexfire da treba pomno birat za svaku poziciju igrača koji se najbolja uklapa u formaciju i po tvome stilu igranja.Pa meni je npr. konko najbolji rb u igrici, non rare, kone jedan od naj napadača, non rare itd itd. Nije sve u statsu igrača. Igrao sam sa Robbenom i SIF lewandowskim, pa ubi me ako to zna potrčat i igrat kako treba a po statsima životinje. NIF lewa je 8 puta bolji od SIF. 

12 godina
neaktivan
FIFA 14

ljudi pomagajte kupio novi komp instaliro fifu i u futu nemam igraca 

doso u cudu vidim imam 18 k coinsa nide mi igraca valjda mi je neko hakiro... nisam nigdje web apps koristio osim doma

vjerojatno nema smisla zalit se EA-u?

0 0 hvala 0
17 godina
kresix kaže...

ljudi pomagajte kupio novi komp instaliro fifu i u futu nemam igraca 

doso u cudu vidim imam 18 k coinsa nide mi igraca valjda mi je neko hakiro... nisam nigdje web apps koristio osim doma

vjerojatno nema smisla zalit se EA-u?

Ne apsolutno... pametno si napravio kaj si se ovdje žalio.. Nadam se da će pomoć stići što prije... strpi se..

16 godina
FIFA 14

Sad si složil bezveznu non rare bundesligu i dobil 3 zaredom. Protivnici ko i dosad, Dakle ima nešto u fifi,jer imam neke akcije koje stalno ponavljam. Sa ovima nema šanse nemože se oko svoje osi okrenut. Ovdje su duplo brži,a diouf i ya konnan rasturaju u napadu,sad ću s njima a ovo sve rasprodat. Ne kažem ja da sam ja najbolji al nisam ni najgori,igram fifu od fife 2005 ,al ovo u futu mi je neshvatljivo.

I dal ima ko fix za xbox controler,jer pola tipki ne radi,ni l1 trokut,da probam jednom i takvu loptu uputit da vidim. Jer ovako sve po podu kombiniram.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

mozete vi pricat sta god hocete ali fifa u određenim trenutcima ima svoje prste u igri... sad odigro 3 tekme, 2 poraza 1 nerijesena... igraci trece ko da imaju fitnes 5 a pace 3... jbt ko da dizelku za sobom vuce... jednostavno dok se on pokrene protivnik je vec daleko daleko pred golom... i to nije nesto sitno sto se jedva primjeti, nego su bas usporeni... imam osjecaj da su u punom sprintu ali trce prakticki na mjestu...

nesto ovako, samo ovaj ima bolje ubrzanje od mojih igraca:

mislim jadno da te na takav nacin moraju shebat...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 14

maknut daily gift na web appu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Ako kupim fifu na onoj brazilskoj stranici, normalno upišem kod u origin i igram  (kao da sam kupio direktno preko origina) ili moram svaki put kad hocu online igrati povezati se preko proxya?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 9:38 (Stryder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stryder kaže...

Ako kupim fifu na onoj brazilskoj stranici, normalno upišem kod u origin i igram  (kao da sam kupio direktno preko origina) ili moram svaki put kad hocu online igrati povezati se preko proxya?

Normalno upišeš kod i igraš.

Izgleda da su opet maknuli daily gift, tj. danas barem nije bilo.

17 godina
izvone kaže...

Sad si složil bezveznu non rare bundesligu i dobil 3 zaredom. Protivnici ko i dosad, Dakle ima nešto u fifi,jer imam neke akcije koje stalno ponavljam. Sa ovima nema šanse nemože se oko svoje osi okrenut. Ovdje su duplo brži,a diouf i ya konnan rasturaju u napadu,sad ću s njima a ovo sve rasprodat. Ne kažem ja da sam ja najbolji al nisam ni najgori,igram fifu od fife 2005 ,al ovo u futu mi je neshvatljivo.

I dal ima ko fix za xbox controler,jer pola tipki ne radi,ni l1 trokut,da probam jednom i takvu loptu uputit da vidim. Jer ovako sve po podu kombiniram.

Svaka novosložena momčad prvih par dana djeluje besprijekorno a onda sve po starom... nemoj se zato zaletavati.. kad te ne ide s jednima, igraš s drugima. Kad te ne ide s drugima igraš s trećima i tako u krug..

11 godina
neaktivan
FIFA 14

izvinite htio bih vvas pitat može li se igrat fifa na kojem android mobitelu i koje konfiguracije moraju biti

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice