neznam sta je ovo,pise da dobijes poklon na web app svaki dan i ja sad udjem i nista ne dobijem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nekad je to bilo. proslo je
http://i.imgur.com/YNjXLxQ.jpg
Da nisam zabio tri komada prije toga bio bi show program... Napokon u DIV 3, nadam se da sada idemo samo prema gore :D
napokon i meni nesto uleti u packovima... reus u 15k packu... sad ne otvaram paketiće do fife 16... :D
Svi dobivaju Reusa u packu samo ja izgleda ne mogu :(
igram na ps3 i nisam jedini kome se to dogadja i neznam razlog ali ubilo mi gušt igranja pa sam je prodao a isključivo igram offline možda je stvar u krajnjoj granici ps3 grafike pa je igra znala i trzati ponekad možda će biti bolje na ps4 ali sumnjam ipak je to ea koji nemaju pojma o simulaciji nogometa već ko brži taj bolji a to za mene nije igrivo
Kolko bi mogao dobiti za if Tošića?
Kolko bi mogao dobiti za if Tošića?
Po futheadu 24.000, provjeri cijene u igri jos
Ja sam nasao mjesto gdje mogu dobiti a 3.5m fifu 14, sad povecavam na 2.5m pa ako neko ima neka se javi, i ja cu platiti 5% poreza.
Ja sam nasao mjesto gdje mogu dobiti a 3.5m fifu 14, sad povecavam na 2.5m pa ako neko ima neka se javi, i ja cu platiti 5% poreza.
Sta pricas ti?
I meni je na webappu reklama za poklon al ga nis dobil 
igram na ps3 i nisam jedini kome se to dogadja i neznam razlog ali ubilo mi gušt igranja pa sam je prodao a isključivo igram offline možda je stvar u krajnjoj granici ps3 grafike pa je igra znala i trzati ponekad možda će biti bolje na ps4 ali sumnjam ipak je to ea koji nemaju pojma o simulaciji nogometa već ko brži taj bolji a to za mene nije igrivo
Vidiš, ja igram ina PS3 i na PC i nikad mi igra na PS3 nije zatrzala, ubrzala ili usporila. Radi fluidno i posve normalno te stvarno ne znam o čemu pričaš i u čemu je fora? Problem može biti u kombinaciji konzole i televizora. Recimo meni je na jednom televizoru fliper neigriv koliko kasni kad stisnem fliper dok na drugom radi posve normalno i fliper reagira u djeliću sekunde..
Movie pise mi da sam dostigo limit za slanje imas neki email, da ti napisem odgovor?
jel mi moze neko pomoc?
znaci sa frendom co op mogu igrat kad ocu ali kad ocemo igrat ovak 1v1 onda nam uvjek izbaci ovo "The connection to your opponent has been lost"
pomozite plsss
tnx
i jedan id rugi otvorite portove.
a kako to da napravim?
tnx
Dodem u DIV 3 i popijem sve ukupno 10 komada zabijem 2... pobijedim jednu 2 popusim. Igram isto kao i u DIV 4 ali ne mogu gol zabit. Lik samo dere trokut r1 i sve ulazi, sta god mrtvo hebeno pukne po tom golu ude. Igraci koda guram kamion a ne da se mogu okrenuti... Pa necu se nikad maknut iz ove divizije...
jel bi mogli preko hamacija mozda?
Dodem u DIV 3 i popijem sve ukupno 10 komada zabijem 2... pobijedim jednu 2 popusim. Igram isto kao i u DIV 4 ali ne mogu gol zabit. Lik samo dere trokut r1 i sve ulazi, sta god mrtvo hebeno pukne po tom golu ude. Igraci koda guram kamion a ne da se mogu okrenuti... Pa necu se nikad maknut iz ove divizije...
Ja sam isto u DIV 3, jučer sam vodio 4-1 da uđem u DIV2 i onda je sve krenulo protiv mene, dva kornera, obrana ne reagira, dolazimo na 4-3...da bi završilo 4-4 u 90+...
gle kak je meni to i sad nezz kaj ja trebam tu upisati
upisi ime rutera u google i napisi kraj toga port forwarding, ili nadi neki video na youtubeu, a moja slika ti daje primjer kako moras stavit brojeve i to je to.
Znači FIFA 15 bi mogla biti nešto stvarno dobro.
Ja sam isto u DIV 3, jučer sam vodio 4-1 da uđem u DIV2 i onda je sve krenulo protiv mene, dva kornera, obrana ne reagira, dolazimo na 4-3...da bi završilo 4-4 u 90+...
Tako je i meni bilo sve bajno do DIV 2 , a onda katastrofa, kako primam golove iz kornera pa to nije normalno. Guram protivnika i skačem ispred njega i sve napravim, ali kad ti mora zabit onda mora i mozes ga yebat. Namučim se u utakmici, povedem 2:0 a onda primim tri gola iz kornera zadnjih 10 min. Užas.
Jao protiv kakve p**** sam danas igro... 1-1 90 min idem sam na golmana i quita utakmica se ne racuna...
ali dobro zato iducih 5 utakmica pet pobijeda jos malo do pete divizije
edit: je li se isplati kupit paulinha?
Znači FIFA 15 bi mogla biti nešto stvarno dobro.
mogu oni napravit čuda kad će jadni korisnici naći načina da exploitaju
Vidiš, ja igram ina PS3 i na PC i nikad mi igra na PS3 nije zatrzala, ubrzala ili usporila. Radi fluidno i posve normalno te stvarno ne znam o čemu pričaš i u čemu je fora? Problem može biti u kombinaciji konzole i televizora. Recimo meni je na jednom televizoru fliper neigriv koliko kasni kad stisnem fliper dok na drugom radi posve normalno i fliper reagira u djeliću sekunde..
nije istina da je do tv-a jer se to dešava na mom lcd -lg i na bratovom lcd sharp ponekad brža ponekad sporija a samo na fifi a na drugim igrama ne i još par ljudi je na drugim forumima izneslo taj problem a ja isključivo igram offline stvar je u šupačkom ea ,koji nema prave konkurencije pa izdaje poluproizvode