FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.694.741
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 14
weeeed kaže...
KiCo77 kaže...
weeeed kaže...

zanima me kolko kosta fifa 14 i gdje mogu kupiti? ima li negdje da je jeftinija ili nešto?

http://cdkeyprices.com/product/FIFA-14-CD-Key-Origin.html

da al ne zanima me origin, želim CD

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=fifa+14+pc

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan
FIFA 14

aha, hvala svima uzet' cu si onda cd key kad je vec duplo jeftinije

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

nevjerojatno sto ce igrica ucinit da ja ne pobjedim,frajer ima reusa,lewandowskog i uglavnom igrace koji je samo jedan skuplji od cijele moje momcadi,zabije 1 kontru,2 finessa sa 35+ metara i gol di moj golman istrci na ljevi rub sesnaesterca i izbije(nisam ga ja kontrolirao) bas slucajno aumbeyangu u nogu koji je samo puknuo i zabio,nebi se ja zivcirao da ja nisam zabio 1,pogodio 2 stative i jednu precu i jos mi je njegov goman obranio minimalno 5 zicera

0 0 hvala 0
17 godina
ManOfTheMatch141 kaže...

igro ja protiv nekog kretena koji je imo sve dobre iz bundeslige (sutra ću, tj. danas stavit sliku) i on iz 3, tako rečeno, šanse zabije 3 gola, a ja još i prečku i stativu pogodio i njegov branič mi skine loptu s glave a bio prazan gol, i završi 3-3, a trebalo je bit barem 5-3 za mene

Što bi ljudi rekli, to je nogomet... ne pobjeđuje uvijek bolji, zato i je najvažnija sporedna stvar na svijetu..

17 godina
CroChef kaže...

jos nista od gifta, a vidim na konzolama ih djele...

wtf

Ne dijele, nisam ništa dobio...

12 godina
neaktivan
movie kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...

igro ja protiv nekog kretena koji je imo sve dobre iz bundeslige (sutra ću, tj. danas stavit sliku) i on iz 3, tako rečeno, šanse zabije 3 gola, a ja još i prečku i stativu pogodio i njegov branič mi skine loptu s glave a bio prazan gol, i završi 3-3, a trebalo je bit barem 5-3 za mene

Što bi ljudi rekli, to je nogomet... ne pobjeđuje uvijek bolji, zato i je najvažnija sporedna stvar na svijetu..

to je bilo nešto tipa srbija vs hrvatska, srbi su igrali puno bolje i  trebali su pobjedit, al je zavšilo 1-1

Origin ID: ManOfTheMatch141
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Mjenjam FUT13 coinse za FUT14. 

Ako netko ima FUT14 coinse, a igra još uvijek FUT13, dajem dobar omjer :) 

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Hrackam na crossing pacijente, lik je toliko silovo to probijanje strane da mi je vise bilo muka igrat.

Sad sam već zbunjen? Ne valja ti ako lik igra L1+trokut, ne valja ako probija bokove, ne valja ako probija sredinu? Pa kako da onda igra a da ti budeš zadovoljan? Kaj da ti svi skinu gaće i prime pet komada?

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Hrackam na crossing pacijente, lik je toliko silovo to probijanje strane da mi je vise bilo muka igrat.

Sad sam već zbunjen? Ne valja ti ako lik igra L1+trokut, ne valja ako probija bokove, ne valja ako probija sredinu? Pa kako da onda igra a da ti budeš zadovoljan? Kaj da ti svi skinu gaće i prime pet komada?

Movie, ti moras svakog hebat u mozak ? Pa valja, ali ne dok siluje konstantno samo zato jer ima sturridga i bentekea u napadu. Zato jer to nije nogomet nego exploit necije gluposti i neznanja. Sta imaju skidat gace, nek igraju kako treba. Pa covjece, kad u 90min utakmice netko ima najmanje 35 crossinga kroz cijelu tekmu. Sta je to ? Nogomet ? 

Niti jednom nisam reko da ne valja ako probije sredinu... daj idi kupovat coinse ili nesto, sta moras svakoga ispitivat nesto. 

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Movie, ti moras svakog hebat u mozak ? Pa valja, ali ne dok siluje konstantno samo zato jer ima sturridga i bentekea u napadu. Zato jer to nije nogomet nego exploit necije gluposti i neznanja. Sta imaju skidat gace, nek igraju kako treba. Pa covjece, kad u 90min utakmice netko ima najmanje 35 crossinga kroz cijelu tekmu. Sta je to ? Nogomet ? 

Niti jednom nisam reko da ne valja ako probije sredinu... daj idi kupovat coinse ili nesto, sta moras svakoga ispitivat nesto. 

Sime, za 5000coinsa igrat cu kako god ti zelis i nastojat cu da ti ispunim sve nogometne fantazije... Sta velis ili sam ipak preskupa? {#}

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 20:02 (KODAK17).
14 godina
SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Pa movie ima pravo, stalno se žališ, sve ti smeta bgt.

Ne igraju oni da tebi udovolje nego da pobjede, to nije nikakav exploit, nego nacin igre, isto kao sta u rl ne igra svaki klub isto.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
FIFA 14

neznam jel to bas puka sreca ili sta ali mi se cini da ipak ima nesto u tim "alaba" paketićima... danas prvo dobijem logicno u alaba packu Alabu, pa di natalea i sad za kraj reko dosta fife za danas al prije nego izađem idem roknut jos jedan od 7,5k kad unutra xavi... nesto me krenulo... bilo je jos par igraca po 3-4k al nisu vrijedni spomena ;)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...
movie kaže...

Sačuvaj Bože, nikog ne hebem. Samo pitam. Zar nije logično da lik iskoristi sve prednosti svojih igrača? Prema svom stilu igre gradio je momčad i ti sada hoćeš da igra protiv svoje logike? Svaki dan imaš istu priču. Ovaj debil igra samo ovako, onaj debil igra samo onako. Svatko od nas bi volio da protivnik igra upravo onako kako nama odgovara... ali eto...i ona druga strana nešto se pita. Ne kužim, zakaj se odmah pališ i vrijeđaš?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 20:35 (movie).
17 godina
karlo666 kaže...

neznam jel to bas puka sreca ili sta ali mi se cini da ipak ima nesto u tim "alaba" paketićima... danas prvo dobijem logicno u alaba packu Alabu, pa di natalea i sad za kraj reko dosta fife za danas al prije nego izađem idem roknut jos jedan od 7,5k kad unutra xavi... nesto me krenulo... bilo je jos par igraca po 3-4k al nisu vrijedni spomena ;)

Zapališ me bezveze. Otvorim Alabu i nutra Leonardo silva 77, De Guzman 76 i Zomboli 68. Sva trojca zajedno ne vrijede 800 coinsa...a ostatak packa daljnjih 600 coinsa...

12 godina
protjeran
FIFA 14

Mozete li mi reci jeste probali Cavani Falcao i kakvi su, jesu jaki u skoku i daju li cesto golove glavom?

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Moram skinuti kapu svom prošlom protivniku jer je tekmu odradio do kraja unatoč rezultatu. nije pobjegao kako to mnogi rade- Respect!

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 21:26 (partwish).
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

movie je provokator

mučki

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

0 6 hvala 0
17 godina
bjong kaže...

movie je provokator

mučki

A argument ti je ...? Jedini provokator, padobranac si ti...

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 21:56 (movie).
14 godina
neaktivan
movie kaže...
bjong kaže...

movie je provokator

mučki

A argument ti je ...? Jedini provokator, padobranac si ti...

odi potroši još koju stotku eura na fifu

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
13 godina

Ne, ovo je kreten Muntari skupa sa balvanom Balotelliem koji puca sa 100m... nadam se da ce Allegri ispariti sa klupe cigancina nepodojena...

17 godina
bjong kaže...

Kad budeš bio koristan u ovom društvu i zarađivao i ti ćeš moći potrošiti koju stotku... do tada drž se mamine suknje i ne filozofiraj..

14 godina
neaktivan
movie kaže...
bjong kaže...

Kad budeš bio koristan u ovom društvu i zarađivao i ti ćeš moći potrošiti koju stotku... do tada drž se mamine suknje i ne filozofiraj..

Moram se slozit s moviem, ako netko zaradjuje svoje pare zasto ih nebi smio trosit di hoce...

jbt. onda u pravom zivotu netko ko ima vise para i bolje zaradjuje nebi smio imat bolji auto odnekog ko  ne radi.

15 godina
FIFA 14

S druge strane, movie je možda u Saboru, a oni imaju bolje aute od svih iako ništa ne rade. :P

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trebao si tekmu pogledati, a i obrati pozornost na udarce u okvir.

13 godina

teško da je Fiorentina držala high pressure 90 minuta, to bi onda bio EA

13 godina
neaktivan

movie hvala ti na pomoći sad si mislim da nije stvar u spajanju na internet ,ps3 mi je spojen bežično šta misliš da se spojim sa žicom

12 godina
neaktivan
FIFA 14

ovi englezi su teske budale {#} jel se moze cijeli tim prodat??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ManOfTheMatch141 kaže...

Ja jedino i igram sa englezima odlicni su mi

Aj nabaci link da vidim koju ekipu imas

12 godina
neaktivan
kresix kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...

Ja jedino i igram sa englezima odlicni su mi

Aj nabaci link da vidim koju ekipu imas

ok, budem

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice