FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.694.177
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 14

If you can not defeat them, join them !

Rokam ultra def + high pressure + counter attack = pobjeda...  

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Ima netko problem sa uploadom replaya na EA FC? U igri piše da je sve u redu i da na webu imam 2 videa, ali kad se ulogiram nema ničega. Neki trenutni problem ili?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
SimeKZ kaže...

šta ćeš i ti sad bit ko oni?? :D

Origin ID: ManOfTheMatch141
13 godina

tko je FC Perec?

12 godina
ManOfTheMatch141 kaže...
SimeKZ kaže...

to je jedino rjesenje,tako sam i ja vec poceo igrati,jedina ti je opcija gubiti ili se prebaciti na njihovu stranu

13 godina
The_K kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...
SimeKZ kaže...

to je jedino rjesenje,tako sam i ja vec poceo igrati,jedina ti je opcija gubiti ili se prebaciti na njihovu stranu

ili prestati igrati, još uvijek se nosim normalno, kad budem morao pušati da me netko yebe u dupe i da se jadan izvlačim na kontre, uninstall

12 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 0:52 (The_K).
12 godina
neaktivan
The_K kaže...

pa ne slažem se baš, šta ne postoji drugačiji stil?? to šta ti pričaš da je jedina opcija gubit, nije istina jer vjerojatno, nemoj se uvrijedit, ti ne igraš baš dobro

14 godina
neaktivan
FIFA 14

yey {#}

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

0 0 hvala 0
12 godina
ManOfTheMatch141 kaže...
The_K kaže...

pa ne slažem se baš, šta ne postoji drugačiji stil?? to šta ti pričaš da je jedina opcija gubit, nije istina jer vjerojatno, nemoj se uvrijedit, ti ne igraš baš dobro

nemozes me procjenit jer kad smo igrali lagalo ti je uzasno zato sam i izgubio

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 0:56 (The_K).
12 godina
neaktivan
The_K kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...

nemozes me procjenit jer kad smo igrali laga ti uzasno nemogu igrat zato sam i izgubio

znam, i ja sam onu drugu isto zbog laga izgubio

12 godina
neaktivan
bjong kaže...

yey {#}

bravo, bravo :D danas ja idem po ifa :D

edit: koji igrač ti je bio na packu??

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 1:01 (ManOfTheMatch141).
12 godina
ManOfTheMatch141 kaže...
The_K kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...

nemozes me procjenit jer kad smo igrali laga ti uzasno nemogu igrat zato sam i izgubio

i u kojem si ti division?

14 godina
neaktivan
FIFA 14

oh, došli su 15k paketići a ja dobih srnu u 7,5k

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The_K kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...
The_K kaže...

i u kojem si ti division?

ubrzo 5.

12 godina
neaktivan
bjong kaže...

jel traju cijeli dan??

14 godina
neaktivan
ManOfTheMatch141 kaže...
bjong kaže...

jel traju cijeli dan??

12 godina
protjeran
FIFA 14

Pozdrav svima ja ove godine nisam kupio fifu 14, tacnije nisam imo nacina da kupim, al sam radio trade i prijatelj mi je pomago slago sam ekipu mislio sam da cu kupiti fifu, al nisam uspjeo da je kupim, veceras kad je bio happy hour ovaj imao sam oko 50k coinsa, i otvorio sam dva packeta i dosao mi je Messi, bilo mi je drago i sad sam dosao do toga da imam konacno coinse al nemam fife, prodao sam Messia za 4.5m, i isao sam po forumima trazio gdje bi se mogo sa nekim zamjeniti coinse za fifu 14, nasao sam i ovau stranicu https://www.g2a.com/r/fut14 primaju paysafecard i prijatelj mi je dao paysafecard al na njoj ima samo 17 eura a igrica kosta 22 eura, pa ako neko od vas zeli da mu dam 2 miliona coinsa, a da meni kupi fifu 14, ako ima neko ima neka se javi hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 5:52 (geniusis).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Fifa 14

Upravo sam počeo igrati{#}

15 godina
FIFA 14

Proradio je upload videa. Od ove godine kako nema automatskih highlightsa nakon tekme, zaboravio sam spremiti par odličnih golova, ali ovaj nisam smio zaboraviti. Morate se ulogirati na EA da bi vidjeli (mislim da se prošle godine moglo i bez toga, glup potez).

Uglavnom, Online Div 5, Galatasaray vs Milan, kod 2:0 Abiatti istrči i doda loptu mom igraču na nekih 40-ak metara od gola. Onak iz zajebancije više napunim lob i Inan pogodi u suprotne rašlje. Tak nešto bi vjerojatno samo Ibrahimović zabio :D.

Evo link. Ak slučajno ne radi javite.

http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media#/fifa/football-club/profile/media/PC/Hexfire411/2014/video/175639927

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bjong kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...
bjong kaže...

jel traju cijeli dan??

uuu super :D 

13 godina
neaktivan
FIFA 14

ja sam se zla riješio nadam se da će ea propasti i da više neće fifa izlaziti jer to je otimanje novaca za jednu običnu arkadetinu kojoj je bitna samo brzina i ništa drugo, dao bog da se 2k primi nogometa i pomete ova smeća od fife i pesa.

1 3 hvala 0
13 godina
ak75 kaže...

ja sam se zla riješio nadam se da će ea propasti i da više neće fifa izlaziti jer to je otimanje novaca za jednu običnu arkadetinu kojoj je bitna samo brzina i ništa drugo, dao bog da se 2k primi nogometa i pomete ova smeća od fife i pesa.

Na koju foru je u ovoj FIFI bitna brzina ? 

12 godina
neaktivan
ak75 kaže...

znači ako tebi ne odgovara, fifa nek ne izlazi i nek ea propadne?? {#} 

13 godina
neaktivan
FIFA 14

jeli normalno da jednom kad uđeš u igru sve je lijepo sporo baš prava simulacija ,druga utakmica igrači počnu letjeti držiš samo brzo trčanje i nezaustavljiv si recite vi meni dali je to normalno,ako vama to paše igrajte taj fliper ja neću mene zanima isključivo sim nogometa.

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
ak75 kaže...

jeli normalno da jednom kad uđeš u igru sve je lijepo sporo baš prava simulacija ,druga utakmica igrači počnu letjeti držiš samo brzo trčanje i nezaustavljiv si recite vi meni dali je to normalno,ako vama to paše igrajte taj fliper ja neću mene zanima isključivo sim nogometa.

ja ne znam na čemu igraš, ali meni nije uopće tako na pc-u, meni je uvijek prava simulacija, osim futa koji je arkadni mod

13 godina
ak75 kaže...

Meni se to u seasonu nije dogodilo nikad jos, uvijek je lijepo usporeno. U FUT.u mi se to zna dogodit, ali FUT nema veze sa simulacijom.

12 godina

nevaljaju nista ovi 15k packovi -_- otvorio dva a nisamo nijednog rare igraca dobio {#}

12 godina
geniusis kaže...

Pozdrav svima ja ove godine nisam kupio fifu 14, tacnije nisam imo nacina da kupim, al sam radio trade i prijatelj mi je pomago slago sam ekipu mislio sam da cu kupiti fifu, al nisam uspjeo da je kupim, veceras kad je bio happy hour ovaj imao sam oko 50k coinsa, i otvorio sam dva packeta i dosao mi je Messi, bilo mi je drago i sad sam dosao do toga da imam konacno coinse al nemam fife, prodao sam Messia za 4.5m, i isao sam po forumima trazio gdje bi se mogo sa nekim zamjeniti coinse za fifu 14, nasao sam i ovau stranicu https://www.g2a.com/r/fut14 primaju paysafecard i prijatelj mi je dao paysafecard al na njoj ima samo 17 eura a igrica kosta 22 eura, pa ako neko od vas zeli da mu dam 2 miliona coinsa, a da meni kupi fifu 14, ako ima neko ima neka se javi hvala.

kako si zapoceo igru i zaradio coinse ako nemozes bez igrice uci u web app?

13 godina
neaktivan
The_K kaže...

kako si zapoceo igru i zaradio coinse ako nemozes bez igrice uci u web app?

Lako, imao je FIFU 13, nije kupio FIFU 14, a svatko tko je imao prije 13 ima ulaz na web app FUT-a 14. A valjda je pare zaradio tradeanjem, neam pojma. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice