Pa ako hoce da igra, hocu da igram u nesto necu bezveze, tako ako pobjedi kolko ulozi vraticu mu, al nece pobjediti tako da budem siguran da imam profit, ne igram bezveze.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ako hoce da igra, hocu da igram u nesto necu bezveze, tako ako pobjedi kolko ulozi vraticu mu, al nece pobjediti tako da budem siguran da imam profit, ne igram bezveze.
Ne pada mi na pamet slagat ti momčad. I ne namjeravam ti više odgovarat. Dodaj me na origin i odigrat ćemo. 100k ti dam ako me dobiš.
Ne pada mi na pamet slagat ti momčad. I ne namjeravam ti više odgovarat. Dodaj me na origin i odigrat ćemo. 100k ti dam ako me dobiš.
Ako das unapred igracemo drukcije ne moze, pa fino snimaj sve mozemo i pricati na skype dok igramo, znaci ako hoces da zvjezdom igras platis pa igras, pa da vidimo ko ce koga zahebati.
unaprijed haha, ti si kao neki bosanski KSI da ti se unaprijed coinsi daju ili šta?
samo odabrani mogu igrat s tobom jel?
Kad izlazi novi TOTW?
E prava si daska.
Kad izlazi novi TOTW?
Srijedom, prati na facebooku FIFA Ultimate Team stranicu, uvijek najave.
Dajte pogledajte koliko su ovo ocajne statistike. Samo daj Ultra def i crossing na Remy.a ili Mandzu i trpaj... nevjerovatno koja jad i bjeda...
http://i.imgur.com/sKCzcBy.jpg
http://i.imgur.com/l7aoMLU.jpg
EDIT: Da mi je znati ime ovog idiota sta ide i svima redom lijepi TD... faca si lik...
crkoše serveri?
crkoše serveri?
do 10:30 nema igre, nadam se da nisam dobio luz ovu zadnju tekmu.. jer me prekinulo
crkoše serveri?
do 10:30 nema igre, nadam se da nisam dobio luz ovu zadnju tekmu.. jer me prekinulo
i mene isto, vodim 1-0 i crče
vratio se ovaj šta daje prstiće dolje, pustila ga mama s lanca sredio je ocjene nije ga bilo duže vrime
Krivo procitao... nema futa do 3h... :/
Sto vise igram to mi se Ba na CAM-u vise sviđa :) antiljano27 :D
Divizija 1
Vobra, rekao sam ti da mu samo treba šansu dat, trga Ba :D
Sto vise igram to mi se Ba na CAM-u vise sviđa :) antiljano27 :D
Divizija 1
Bravo majstore... antiljano, croatian i ti tri ste mi najdraža igrača s kojima sam igrao..
Hebeno je sta radi 4-3-3 sa ultra def i high pressure, jednostavno ne igrivo.
Srna dobio IF :D
Jednom izvučeš if i onda to bude srna... sjesti i plakati..
da li igraci koje imam postaju IF ako su u totw ubaceni?
da li igraci koje imam postaju IF ako su u totw ubaceni?
Ne
Kako (si ga)/(ga je) izvukao ako u packove dolazi u 19
89 passing, skoro ko pirlo
nisam rekao da sam ja dobio if srnu,nego da je srna dobio if karticu
Nisam ga izvukao nego samo kažem. Jednom u par mjeseci dobiješ if i onda to bude srna... za plakati...
Nisam ga izvukao nego samo kažem. Jednom u par mjeseci dobiješ if i onda to bude srna... za plakati...
bolje Srna nego Dos Santos, ipak je naš
nisam rekao da sam ja dobio if srnu,nego da je srna dobio if karticu
Nisam citirao tebe nego movia..
Kartica izgleda predobro, odmah bi je uzeo da ne igra u ukrajinskoj ligi, nemam sta oko njega slozit osim neke brazilce, uostalom bolje sta nego nista :)
Kartica izgleda predobro, odmah bi je uzeo da ne igra u ukrajinskoj ligi, nemam sta oko njega slozit osim neke brazilce, uostalom bolje sta nego nista :)
Pa eto, sami si rekao da od kartice nikakve koristi..
Pa eto, sami si rekao da od kartice nikakve koristi..
Puno bolje bi bilo da je Mandžo tu...
Nadam se da ce biti neki special TOTW za tri igraca koji udu finale Zlatne lopte. Mada mi nije jasno sta tamo rade Bale i takvi a mandzo nije a frajer digno tri pehara...