Ovaj Primera je bolji je Rakitićem i Modrićem http://www.futhead.com/14/squads/12980031/
U ovako ofenzivnoj formaciji s dva niska CM i s relativno slabim obrambenim atributima a o igri glavom da ne govorim, jako teško..
Ovaj Primera je bolji je Rakitićem i Modrićem http://www.futhead.com/14/squads/12980031/
U ovako ofenzivnoj formaciji s dva niska CM i s relativno slabim obrambenim atributima a o igri glavom da ne govorim, jako teško..
I, kako igraju?
Meni fale Mandzo i Modric, i jedan CB nemogu se sjetit koj
Eh pa tek sam počeo daj imaš neku bolju za BBVA ligu?
Više igram s jednim CDM Xabi Alonso umijesto CAM Rakitića.
Koja je formacija najbolja za početnika onako dobra obrana i solidan napad?
I, kako igraju?
Meni fale Mandzo i Modric, i jedan CB nemogu se sjetit koj
Nisam ni probao... Ja ti to skupljam kao panini sličice... Gušt mi je otvarati packove i gledati kako uletavaju meni dragi igrači. Malo je bed kad švajnija brišeš po peti put, xavia po četvrti, alvesa i marcela isto tako i da ne nabrajam dalje. Jedino sam igrao s mandžukićem koji mi je još bolji nego u futu. S modrićem sam odigrao dvije tekme i isto mi se čini boljim. Svakako pass igra i prekidi su mu najjača strana..
Što se duplića tiče imam osjećaj da dobijam jednu te istu grupu igrača. Baš kao i panini sličice koje dobijam iz jedne kutije pa sam kao klinac uvijek žicao da mi daju iz različitih kutija kako bi dobija veću širinu igrača..
Za početak nije loše probati u 4-4-2 formaciji. No o toj formaciji više bi ti mogao reći anchor man. Sve prednosti i mane te koji profil igrača koristiti. Ja da sam na tvom mjestu probao bi u toj foermaciji s englezima. Velik i dobar izbor a povoljne cijene igrača..
Za početak nije loše probati u 4-4-2 formaciji. No o toj formaciji više bi ti mogao reći anchor man. Sve prednosti i mane te koji profil igrača koristiti. Ja da sam na tvom mjestu probao bi u toj foermaciji s englezima. Velik i dobar izbor a povoljne cijene igrača..
Eh ja već kupio Španjolce pa ću za sada probati sa njima pa kasnije budem probao Engleze.
Valja li ova verzija 4-2-3-1 jel bolje od onoga prethodnog tima?
Valja li ova verzija 4-2-3-1 jel bolje od onoga prethodnog tima?
Ovo ti je puno bolje. S obzirom na malu cijenu igrača na marketu probaj i dva stopera atletica mirandu i godina koji su meni odlični
http://www.futhead.com/14/squads/12985487/
S obzirom na cijene možeš toga puno sada probati pa vidjeti kaj tebi najbolje odgovara..
Ma ove cijene nisu baš točne Costu ne možeš naći za 2500 coinsa nikako, i Pedra.
Kolega hvala nabavit ću i ove pa da mogu rotirati da imam i dobre zamijene.
Imaš neki dobar BPL tim za sličnu cijenu, pošto ti kao iskusniji igrač znaš koje su igrači dobri, čitam sad ove vaše postove o Jovetiću kad sam gledao market nikako mi nije jasno zašto Jovetić košta toliko, puno više od Džeke i Negreda, a u stvarnosti je tek 4 napadač u Cityu.
Kako se vi branite na duge lopte u prostor i nabacivanja s boka, imate li neke posebne savjete?
Mislim da na ovaj način primam 80% golova.
Kako se vi branite na duge lopte u prostor i nabacivanja s boka, imate li neke posebne savjete?
Mislim da na ovaj način primam 80% golova.
Lijepo odaberes igrace na stoperskim i bocnim pozicijama da imaju sto veci jump rate i toe to _D Neke posebne solucije i nema :D
Evo ovako umjesto giveawaya bit ce turnir koji ce Anchor Man organizirat.. nagrade su sljedece: 1. 500K 2. 300K 3. 200K
Evo ovako umjesto giveawaya bit ce turnir koji ce Anchor Man organizirat.. nagrade su sljedece: 1. 500K 2. 300K 3. 200K
Definitivno najbolja opcija, tko najvise zasluzi i pokaze taj i dobiva :D
šta mislite o ovoj ekipi, nisam imao para u fifi world za bolje ali u planu su mi ramires umjesto leive, luiz umjesto tourea i cech umjesto mignoleta.
Gledaj da ti igraci imaju sto boljie workrate, skok za obranu i pace posto je u pitanju fifa world. U biti je ok postava s obzirom na cjenovni rang igraca fife world.
šta mislite o ovoj ekipi, nisam imao para u fifi world za bolje ali u planu su mi ramires umjesto leive, luiz umjesto tourea i cech umjesto mignoleta.
Gledaj da ti igraci imaju sto boljie workrate, skok za obranu i pace posto je u pitanju fifa world. U biti je ok postava s obzirom na cjenovni rang igraca fife world.
igrači u toj fifi world su bolesno skupi, bentekea sam platio 9000, luiz se prodaje za 15000 ramires za 10000...
igrači u toj fifi world su bolesno skupi, bentekea sam platio 9000, luiz se prodaje za 15000 ramires za 10000...
Ha sto ocekujes od Free To Play igre, ali je trade suvise jednostavan :D Bez previse zamaranja s prodajom Ibre sad ce mi biti 500k+ u tjedan dana sto je i vise nego dovoljno.
Nas pocetni sastav protiv Brazila :D http://www.futhead.com/14/worldcup/squads/12993339/ Malo sam promotrio i repku Belgije koja je izrazito jaka, uz nas moguci Dark Horse turnira kako Dudu kaze :D http://www.futhead.com/14/worldcup/squads/12993027/ Nisam bas potrefio formacije :D
Ovo je 99% sastav protiv Brazila (Jelavić je ST a Vrsaljko LB)
http://www.futhead.com/14/worldcup/squads/12996565/
Belgija ima odličnu ekipu i doći će dosta daleko ali ne dalje od četvrtfinala, po meni mogla bi iznenaditi jedna južnoamerička ekipa, da je Falcao kladio bi se na njih ali ovako veće šanse da iznenadi ima Urugvaj.
Da pogrijesio sam oko Pivarica LOL :D Nznam odakle mi je on doletio :D ALi mislim da Jelavic nece biti ST. Da ce Dudu na ST poziciju a Ola igrati po strani. Bolje bih bilo da Dudu igra a Vrsaljko je pokazao dobru igru na boku.
http://www.futhead.com/14/worldcup/squads/12999358/
mislim da bi ovo bilo najbolje za brazil ,ali mislim da će Niko ići na opciju sa jednim napadačem
Da pogrijesio sam oko Pivarica LOL :D ALi mislim da Jelavic nece biti ST. Da ce Dudu na ST poziciju a Ola igrati po strani.
Čini mi se da je Kovač danas potvrdio da starta Jelavić, mislim da Dudu nebi imao baš šansa za lopte u prostor protiv brazilske obrane, mislim da će igrati Jelavić jer nam treba robusni napadač za skok igru i zadržavanje lopte dok se sredina priključi.
Pivarić također po meni siguran, solidno je odigrao protiv Australije a sumnjam da će se Pranjić oporaviti, stvarno imamo peh toliko ozljeda na najtanjoj poziciji, da su fit Kranjčar i Strinić imali bi perfektnu vezu, uvjerljivo najbolju na prvenstvu a sa Strinićom barem dobili prodornost po boku.
Svaka cast Ency :D
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
ja mislim da je sreća što strinića nema u repki
I onako smo slabi po boku, srna nije više u tim godinama da može lako probiti bok, Strinić barem može trčati i pomoću u ofanzivi, dok je malo defanzivno lošiji ali ne toliko od Pranjića, i ovako smo slabi po boku, a da Kovač stavi Olića u vrh onda bi po boku bili gotovi i onako će Dani Alves pojesti Vrsaljka.
U svakom slucaju bolja opcija su i Pranjic i Vrsaljko, ali ako se pokaze da ce ozlijeda pranjica odstraniti za citavo SP onda bih nam dobro dosao. Mada snaci cemo se mi i ovako.
Ja mislim da ne, jedina opcija ti je PES mislim da ima takvu vrstu patcha. Pokusaj malo potraziti po modding stranicama kakav patch za FIFU mozda nesto i iskrsne :D
Da pogrijesio sam oko Pivarica LOL :D Nznam odakle mi je on doletio :D ALi mislim da Jelavic nece biti ST. Da ce Dudu na ST poziciju a Ola igrati po strani. Bolje bih bilo da Dudu igra a Vrsaljko je pokazao dobru igru na boku.
Nažalost, jelavić je siguran ko i shranje ujutro.. Lik ne može 4 stolice zaobići i ubaciti potom loptu u prazan gol jer bi se spotaknuo na jednu od stolica..No svejedno, u utakmici tehničara mi ćemo krenuti s balvanom koji je s loptom na vi... ne kužim to ali...
Pogle samo kako je zabio gol australiji? Sam ko duh na granici zaleđa, namještao se ko mlada dok je uspio ukrotiti loptu i uputiti udarac. Zamalo je stresao prečku... lik je malo žešća prijevara i komedija..
Nažalost, jelavić je siguran ko i shranje ujutro.. Lik ne može 4 stolice zaobići i ubaciti potom loptu u prazan gol jer bi se spotaknuo na jednu od stolica..No svejedno, u utakmici tehničara mi ćemo krenuti s balvanom koji je s loptom na vi... ne kužim to ali...
sad protiv australije je skoro fulo gol sa 7 metara, u prečku je pogodio XD
Čini mi se da je Kovač danas potvrdio da starta Jelavić, mislim da Dudu nebi imao baš šansa za lopte u prostor protiv brazilske obrane, mislim da će igrati Jelavić jer nam treba robusni napadač za skok igru i zadržavanje lopte dok se sredina priključi.
.
Kakva skok igra? Pa nećemo 5 puta biti u 16 m brazila. Kakvo zadržavanje lopte? Pa lik je ne može smiriti kad je sam na igralištu a ne kad je pod pritiskom protivničkog stopera. U startu imamo igrača manje i treba dočekati poluvrijeme sa što manjom stetom kako bi lik izašao van i ušao netko tko može igrati nogomet. Opet kažem, u utakmici tehničara balvani nemaju što tražiti..