FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.701.844
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 14

Skida mi se 425mb za PS4

edit: instalirao ali ne može se još ući unutra

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 12:36 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 14
drakula789 kaže...
L1nNk kaže...

FIFA WC UPDATE - Odgovor :D

Znaci nista do navecer?

JA mislim da ce biti ranije, bitno da je update pusten. Tijekom dana bih mogli vidjeti inacicu WC a :D

Tko zeli moze ovdje pratiti sve detalje :) https://twitter.com/robhodson_

Evo dvije slike sto je prebacio na svoj TwiT :D

13 godina
FIFA 14

Ako sam upucen, dobivamo paket ili pakete ? I vecina bude iz zemlje iz koje jesmo, tako nesto ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to je vec ea kakvog poznajemo , ja sam se bio ispocetka sokirao kad sam vidio da ce  tots biti i za vrijeme world cup-a

13 godina
TheVeky kaže...

to je vec ea kakvog poznajemo , ja sam se bio ispocetka sokirao kad sam vidio da ce  tots biti i za vrijeme world cup-a

Kakav to ? Lopovsko gamadski ? Sad kad si spicio sve na TOTS.e sad picis na WC... :D Nisu oni ludi, nemoj samo pricat kakvog poznajemo, jer da je kakvog poznajemo ovo bi platiti 59,99€ + 3 DLC.a sa one of a kind Loptom i Stadionom iz Dugopolja...

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
TheVeky kaže...

Kakav to ? Lopovsko gamadski ? Sad kad si spicio sve na TOTS.e sad picis na WC... :D Nisu oni ludi, nemoj samo pricat kakvog poznajemo, jer da je kakvog poznajemo ovo bi platiti 59,99€ + 3 DLC.a sa one of a kind Loptom i Stadionom iz Dugopolja...

sad je 2014 stosta je sada free kod bilo kojih igrica kada otprije par i vise  godina nije bilo te se  dodatno  naplacivalo ..., a i nisu oni nesto pretjrano dodali , dodali novu vrstu natjecanja , dresovi , ekipe , stadioni ..prakticki  nesto slicno kao sto se moze naci u onom crofc patch-u , to da izmjene citav gaming, grafiku i slicno onda bi bilo realno ocekivati da se placa , i jos ovo koliko ja znam nije permanent mode pa bilo bi glupo da se placa a da nije permanent ... 

a mozda su skuzili da ce vise zaraditi ako daju ovo za free pa kroz ove fifa pointse  ili kako li se vec zovu ...

13 godina
TheVeky kaže...
SimeKZ kaže...
TheVeky kaže...

sad je 2014 stosta je sada free kod bilo kojih igrica kada otprije par i vise  godina nije bilo te se  dodatno  naplacivalo ..., a i nisu oni nesto pretjrano dodali , dodali novu vrstu natjecanja , dresovi , ekipe , stadioni ..prakticki  nesto slicno kao sto se moze naci u onom crofc patch-u , to da izmjene citav gaming, grafiku i slicno onda bi bilo realno ocekivati da se placa , i jos ovo koliko ja znam nije permanent mode pa bilo bi glupo da se placa a da nije permanent ... 

a mozda su skuzili da ce vise zaraditi ako daju ovo za free pa kroz ove fifa pointse  ili kako li se vec zovu ...

Eto, usporedujes CROFC patch sa EA WC updateom... 

A ti ocito nisi upoznat kako EA radi. Pogledaj BF, pogledj Titanfall i ostalo...

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Skida se update, nadam se da će do navečer osposobit i da krećem sa slaganjem squada :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Na PS4 mogu igrati s repkama single match i to je to. U fut mi ne da ući. Javlja grešku pri spajanju i vraća me u meni igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...

Na PS4 mogu igrati s repkama single match i to je to. U fut mi ne da ući. Javlja grešku pri spajanju i vraća me u meni igre...

Samo je na konzolama tajWorld cup kick off? 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
TheVeky kaže...
SimeKZ kaže...
TheVeky kaže...

Eto, usporedujes CROFC patch sa EA WC updateom... 

A ti ocito nisi upoznat kako EA radi. Pogledaj BF, pogledj Titanfall i ostalo...

ok dobro nisam se mogao sjetit neke bolje usporedbe... 

e jbg  onda izgleda da nisam upoznat , ja se drzim ovih besplatnih stvari proizaslih iz ea pa znam samo za ovu jednu stranu ea  koje nudi proizvode for free, ova druga strana koliko sam sad skuzio naplacuje sve i svasta ...

edit: sad sam se sjetio simsa3 gdje su stvarno svasta naplacivali , od expanzija do gradova i cega sve ne , ali razumijem ih u jednu ruku , jedini problem mi je u svemu tome bio to sto sama igra bez expanzija je nedovrsena igra tj. imali su presiromasan izbor stvari i aktivnosti za moje pojmove ....

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 15:13 (TheVeky).
15 godina
FIFA 14

Može pomoc oko ovog "novog fut-a" imam 200 k coinsa ali nemam ekipu, da li se isplati svih ti 200k stuc u te packove koji ce doc, ili napravit neku ekipicu pa stuc ostalo u packove, a zanima me isto tako to su normalni packovi ili ce bit neko kemijanje by the ea unutar tih packova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CroatianRacer kaže...

Može pomoc oko ovog "novog fut-a" imam 200 k coinsa ali nemam ekipu, da li se isplati svih ti 200k stuc u te packove koji ce doc, ili napravit neku ekipicu pa stuc ostalo u packove, a zanima me isto tako to su normalni packovi ili ce bit neko kemijanje by the ea unutar tih packova?

U svakom World Cup paketu dobijes 1 Gold paket gratis (od 5k onaj)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
KiCo77 kaže...
CroatianRacer kaže...

U svakom World Cup paketu dobijes 1 Gold paket gratis (od 5k onaj)

a kolika ce biti cijena tih wc paketica?

13 godina
FIFA 14

Nista se ne zna... ne zna se koliko ces dobiti za pocetak igranja jer moras dobiti paketic da dobijes pocetnih 11 i trenera... KOliko paketici kostaju, niti to se ne zna, ceka se danas 19h da pocne to, pa da vidimo na sta lici.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
kresix kaže...

Jeste li zainteresirani za igranje pro clubsa?

Skupljam ekipu imamo za sada 3-4 igraca, zabava u prvom redu ali sa vremenom zelimo do prve divizije.

Komuniciramo preko teamspeaka ali ukoliko ga nemate nije vazno.

Ako je netko zainteresiran dodajte me carrick97

Nitko? {#}

13 godina
kresix kaže...
kresix kaže...

Jeste li zainteresirani za igranje pro clubsa?

Skupljam ekipu imamo za sada 3-4 igraca, zabava u prvom redu ali sa vremenom zelimo do prve divizije.

Komuniciramo preko teamspeaka ali ukoliko ga nemate nije vazno.

Ako je netko zainteresiran dodajte me carrick97

Nitko? {#}

Poslao :) Novice sam, ne ocekuj cuda :D

17 godina
CroatianRacer kaže...

5000 coinsa

Kick-off mod samo za PS4 i xbone

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 17:39 (movie).
14 godina
FIFA 14

Joj nemogu vise cekat ovaj WC, sati sporo prolaze :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Skinuo za ps4. Baš je gušt Hrvatska:Bosna odigrat. Još kad uđe Halilović{#} Može se i fifa ultimate team početi, a challenges još ne mogu otvoriti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
CroatianRacer kaže...

5000 coinsa

Kick-off mod samo za PS4 i xbone

200k spremno za te paketice... 40 komada, pa sta bude, jest da cu imati hrpu igraca, ali neka :D

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Sad igrati normalan mod nakupit tamo para i prenijet u ut

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

I sta onda u UT ? Na hakere i cheatere... mislim da do kraja ne budem nista drugo nego WC... ima tamo dosta modova za igrat koliko sam vidio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Nedavno sam tu procitao da je netko proveo 50 minuta pokusavajuc se spojit u division 1 i igrat.

Zasto jednostavno ne igrate online single match? Odmah vidis chem, overall protivnika, i tamo su puno normalniji ljudi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Nedavno sam tu procitao da je netko proveo 50 minuta pokusavajuc se spojit u division 1 i igrat.

Zasto jednostavno ne igrate online single match? Odmah vidis chem, overall protivnika, i tamo su puno normalniji ljudi.

da i ja sam to vidio,ali stvar je u tome da divizije nose coinse koje neki trebaju,ja osobno prosle godine sam nabavio fifu kasnije i meni je taj coin boost od 10k npr. znacio mnogo,ali sada je divizija 1 ne igriva i zbog toga mi je ideja od  nepentheza genijalna,kada je rekao ako odigras 100 utakmica,dobis 100 k i to bi stvarno olaksalo mnogima.

14 godina
neaktivan
FIFA 14

izaslo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nevjerojatno ...dobijem u free packu yayu toure-a i otvorim jedan od 5k i dobijem ga opet i sad ga moram quick sell za 0

But in the end i have to fall to lose it all
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 19:14 (MiNiMoY).
13 godina
neaktivan
MiNiMoY kaže...

nevjerojatno ...dobijem u free packu yayu toure-a i otvorim jedan od 5k i dobijem ga opet i sad ga moram quick sell za 0

Bas o tome je Nep pricao

Da otvori Ronalda i sad otvori jos jednom mora ga quick sellat jer nema druge

Da bar su stavili neku cijenu na neke overale

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo pitanjce posto dugo nisam igrao i sad sam se vratio. Kaj je sa ovim fut app na ea stranici, uopce mi ne zeli otvoriti?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

ja sam dobio jedan free pack, s 1 igracem u njemu i to neki bosanski vratar 60 overall, igrica se zasada meni jako sviđa, osjete se promjene i kolko sam skuzio heading vise nije tolko OP.

smijesno,sada dođem do storea i pise da imam 4 paketica i uđem ja po njih i nestanu hahahah

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 19:33 (Mic_zap).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice