Da li je ovo tema ove igrice? Radi se o FIFA world online...
Da li je ovo tema ove igrice? Radi se o FIFA world online...
Bozo spamas uokolo bzvz.
Igra se World da... ne moras ljepiti svugdje taj link.
U životu više neću h2h pokrenut, govno skriptersko mrtvo, pa ovo može čovjeka ubit. Moj Casillas je qurac yebeni, njegov brani sva čuda svijeta, moj igrač nemre zabit s 2 metra njegov može, svi igraju s šugavim realom i samo trče i to nažalost prolazi. Pa do kada čovječe Božji ? Čekam world cup dlc i to je to do slijedeće fife.
Bozo spamas uokolo bzvz.
Sori prvi dan pa neznam...
Da li se igra može igrat na starijim PC-ma?
Bozo spamas uokolo bzvz.
Sori prvi dan pa neznam...
Da li se igra može igrat na starijim PC-ma?
Tu su ti minimalne preporuke za play :D
http://help.ea.com/en/article/what-are-the-minimum-requirements-to-play-fifa-world/
--Osobno imam stari dual core cpu pa ide dobro, ali opet losije od fife 14 zbog lose optmiziacije--
Ispod dvojezgrenog procesora tesko da mozes nesto vise ocekivati i 512mb gpu.
--2GB skini pa probaj-- O_D
Shit. Ja imam jednijezgreni cpu...
Upravo skidam pa cu probat...
Baš me zaboli ljudska glupost..
Kakva je fora, kad dobijemo update sta onda jel nam ostaju isti igraci u FUT-u ili na novo krece, ne kontam..
Kakva je fora, kad dobijemo update sta onda jel nam ostaju isti igraci u FUT-u ili na novo krece, ne kontam..
Ostaju ti isti igraci u FUT-u, koje ne mozes koristit u World Cupu, tamo ces posebne igrace dobivat kojima ne mozes trgovat, sto izvuces u packovima igras s time
To ti je kao novi mod. Neovisni su jedan o drugome, kao da u glavnom menuu imas FUT1 i FUT2
Sto se desilo sa Fifa WC sta nisu rekli da danas izlazi update?
Sto se desilo sa Fifa WC sta nisu rekli da danas izlazi update?
Vrati se stranicu unazad i pročitaj antiljanov post...
Nisam bas upucen sto se tice Fife 14 WC, samo me zanima za pc jeli moguce igrati ju normalno kao npr. da igram ja sad s Hrvatskom bez ikakvog Ultimate Team-a?
Nisam bas upucen sto se tice Fife 14 WC, samo me zanima za pc jeli moguce igrati ju normalno kao npr. da igram ja sad s Hrvatskom bez ikakvog Ultimate Team-a?
Nije moguce, morat ces dobiti te igrace u paketu da bi igro, posto ce ih biti ne mogue kupiti. Samo preko Paketa... i to je samo FUT mod nista drugo.
Nije moguce, morat ces dobiti te igrace u paketu da bi igro, posto ce ih biti ne mogue kupiti. Samo preko Paketa... i to je samo FUT mod nista drugo.
To mi se bas i ne svida, mogli su jednostavno napraviti paket kao i za play station i ostale.. kao euro 2012
Prvo mi pusti prednost, onda ja zabijem gol, pa vrati faul? Sudac legenda
Ako hoces igrati s repkom evo ti stranica gdje mozes skinuti i repku i nasu prvu ligu :D
Nema više smisla igrati FUT, u diviziji 9 susrećem se sa 86 OVR timovima, TOTS i TOTY igračima..
Nema više smisla igrati FUT, u diviziji 9 susrećem se sa 86 OVR timovima, TOTS i TOTY igračima..
A koji je smisao da ne susrećeš te igrače kad su ove godine izuzetno jeftini? TOTS Chiellini 70k, benatia 40k, pogba 70k i da dalje ne nabrajam.. a milja coinsa 100 kn?
Kaj bi se tots i slični igrači trebali vezati samo uz određenu diviziju?
Novice sam u FUT u, igram u 7 Diviziji i naravno ispocetka je teze ali veci mi je gust kad pobjedim nekoga s jakom ekipom ili TOTS igracima nego nekog s silver rating om :D Mada skoro pa da i nije bitan tim nego kako igras :D
Novice sam u FUT u, igram u 7 Diviziji i naravno ispocetka je teze ali veci mi je gust kad pobjedim nekoga s jakom ekipom ili TOTS igracima nego nekog s silver rating om :D Mada skoro pa da i nije bitan tim nego kako igras :D
Evo pomalo i to.. ovi extra igraci malo pojacaju squad u oodnosu koliko kostaju.. al evo 100x je bolji filing pobjedit nekog jaceg igraca nego nekog sa klasicni bpl ili slicno..
ajde govorite šta ste dobili u 100k packovima kad ja nisam u mogućnosti da otvorim
Neznam za druge ali meni je najskuplji igrac Pique :)
Đubrad još ne govori kad će world cup dlc izać? Rekli su navečer da će nas "updejtat" o world cup dlcu.
Đubrad još ne govori kad će world cup dlc izać? Rekli su navečer da će nas "updejtat" o world cup dlcu.
Polako, večer je tek krenula...
A ovih 6 milja trade ili ? :D
Godin TOTS, Aguero, Casillas, Pisczek i Jesus Navas... u hebote led :D
Huh, nisam vidio da su dva :D Basa TOTS i Lucas... nije lose :D
A ovih 6 milja trade ili ? :D
kupio sam oko 3m prije mjesec dana pa sam se uzdigo pametnim ulaganjem haha
kupio sam oko 3m prije mjesec dana pa sam se uzdigo pametnim ulaganjem haha
Pa sad ti je prilika da si složiš momčad kakvu je teško inače složiti s obzirom na sredstva i stanje marketa. S obzirom na visoki datum nema više previše smisla buksati coinse niti trgovati na marketu... još malo uživati u vrhunskim igračima i čekati novo izdanje fife...
U životu više neću h2h pokrenut, govno skriptersko mrtvo, pa ovo može čovjeka ubit. Moj Casillas je qurac yebeni, njegov brani sva čuda svijeta, moj igrač nemre zabit s 2 metra njegov može, svi igraju s šugavim realom i samo trče i to nažalost prolazi. Pa do kada čovječe Božji ? Čekam world cup dlc i to je to do slijedeće fife.
"Svi igraju sa šugavim Realom."
Pa zašto ti uzimaš samo ekipe s 5*? Meni je h2h seasons puno zabavniji kad igram s ekipama 3 do 4*