FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.701.845
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Gledajuci ovaj video, na kojem ovi likovi igraju FIFU 14 current gen, stekao sam dojam da je ovo apsulutno isto kao FIFA 13. Stvarno nema smisla. Igram FIFU od verzije za 2011. godinu i ja sam taj u svom drustvu, kojeg su prvo pravili budalom, dok sam govorio da je FIFA postala bolja od PES-a, a poslije su svi poceli igrati FIFU. Medjutim, gledajuci gameplay i od PES-a 2014 i od FEFA-e 2014 (current gen), nema dvojbe da je PES bolja igra. Ova brzina gameplayea na FIFI je apsurdno smijesna.

5 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
Phobius kaže...

Gledajuci ovaj video, na kojem ovi likovi igraju FIFU 14 current gen, stekao sam dojam da je ovo apsulutno isto kao FIFA 13. Stvarno nema smisla. Igram FIFU od verzije za 2011. godinu i ja sam taj u svom drustvu, kojeg su prvo pravili budalom, dok sam govorio da je FIFA postala bolja od PES-a, a poslije su svi poceli igrati FIFU. Medjutim, gledajuci gameplay i od PES-a 2014 i od FEFA-e 2014 (current gen), nema dvojbe da je PES bolja igra. Ova brzina gameplayea na FIFI je apsurdno smijesna.

46. identični post. Fifa je brza, pes je sad bolji, Fifa je i dalje ista. Ništa nisu promijenili.

Daj pričekajte još to malo pa cemo vidjet. 

15 godina
neaktivan
Fifa 14

Covjece, imas video, pogledaj. Mozes ti sada pricati tu standardnu "pricekajmo" pricu, ali je ocito da je igra gotovo ista. To je cinjenica.

1 2 hvala 0
15 godina
Fifa 14

ma kako se usudiš reći da izgleda isto kao FIFA 13? To je nemoguće. Sad će ti još movie doći sa pričom kako po toj "sumnjivoj kvaliteti videa" ne možeš znati ništa. Ja stvarno ne razumijem zašto su pojedinci toliko zaslijepljeni? puno puta smo već vidjeli gameplay FIFA-e 14 sa current-gen konzola i izgleda isto, puno puta smo već čitali mišljenja ljudi koji su probali tu istu igru i rekli da djeluje isto kao i prethodna igra, a tek na next-gen igri se vidi razlika. Još poslije E3 sajma kad je to rekao KSI koji je odigrao masu utakmica FIFA-e i koji je postao poznat zbog te igre. Sad također na Twitteru čitam da su ljudi nezadovoljni sa igrom (current-gen).

Mislim, jasno je meni da trebamo i sami probati, ali kad vidiš taj video, onda priznajte da izgleda 99% isto kao prethodna igra. Nemojte se praviti grbavi pa se izvlačiti na kvalitetu videa ili nešto slično kao inače. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 13:19 (antimadridista).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ja kada sam pircao da onaj ko igra fifu 11 pa sve do sada mu malo treba da pogleda neki klip i vidi da fifa 14 je ustvari sada fifa 13 a fifa fifa 13 je ustvari nesto ismedju 12 i 13....mogli su radovanje posle gola da promene ,cak golmani imaju iste reakcije posle jakog suta u golmana al bukvalno preslikano od fife 12,onaj ko kaze da nije ista kao predhodne dve mislim da sebe laze a ne druge.....dok druga strana tj pes 14 je otisao u sasvim drugu stranu i to izgleda onako kako treba nema tu neke velike filozofije a sto se tice konzola novih i fife na njoj sve je to isto samo sam komentarisao kako je fanatstican trejler i kako mami nas da kupimo konozlu i fifu 14 .....meni smesno kada vidim mesija na tom klipu kako daje gol spoljnom a njega uzvio nisam video da daje takav gol al dobro ovo je ipak igrica....
13 godina
Fifa 14

Pa ista je... drze se iste grafike ali je fizikalni engine promijenjen ( samo na next-gen konzoli ). Najveci je apsrud izostajanje istog sa PC.a. Problem je sta su svi sad ocekivali veliku promjenu u FIFI koja je njima nepotrebna sve dok PES ne napravi nekakav show. Koliko sam vidjeli od PES.a imam samo rijeci hvale, ali sve je to i dalje isto. Onaj njihov MASS je tek u zacetku i posto izgleda impresivno na traileru ne izgleda impresivno u igri. FIFA je temelje postavila jos sa FIFA 12 i samo rade na tome i dodaju stvari. Nema potrebe da mjenjaju ista dok im dobro ide i dok PES ne napravi nesto novo, na tragu je ali i dalje nista revolucionarno.

Vidjet cemo sve kad na PC dode IGNITE i kad se onda usporedi sa PES 14 ili 15. 

Malo mucnite glavom zasto ostaje isto a onda pisite 101 potpuno isti post.

Moj PC  
4 1 hvala 1
15 godina
SimeKZ kaže...

Pa ista je... drze se iste grafike ali je fizikalni engine promijenjen ( samo na next-gen konzoli ). Najveci je apsrud izostajanje istog sa PC.a. Problem je sta su svi sad ocekivali veliku promjenu u FIFI koja je njima nepotrebna sve dok PES ne napravi nekakav show. Koliko sam vidjeli od PES.a imam samo rijeci hvale, ali sve je to i dalje isto. Onaj njihov MASS je tek u zacetku i posto izgleda impresivno na traileru ne izgleda impresivno u igri. FIFA je temelje postavila jos sa FIFA 12 i samo rade na tome i dodaju stvari. Nema potrebe da mjenjaju ista dok im dobro ide i dok PES ne napravi nesto novo, na tragu je ali i dalje nista revolucionarno.

Izgleda da ti imaš problema sa čitanjem ili nešto. Pišemo da igra na current-gen izgleda isto, nitko nije danas rekao ništa za next-gen.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
SimeKZ kaže...

Napokon jedan jako pametan post :D

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
antimadridista kaže...
SimeKZ kaže...

Izgleda da ti imaš problema sa čitanjem ili nešto. Pišemo da igra na current-gen izgleda isto, nitko nije danas rekao ništa za next-gen.

A sta sam ja napiso, ajde ti citaj... 

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Šta si se odmah našao prozvanim? Kako napadate moviea svaki put kad ide branit fifu da je odvjetnik, a ne vidite sebe da ste ovdje glavni zaduženi za blacenje te iste. Niste ništa drugačiji od čovjeka kojeg prozivate vec dulje vrijeme. 

Nit sam rekao da je isto, nit sam rekao da je različito, samo sam rekao, pričekajte i vidjet cemo 100% kakva je. Stvarno su ovi tvoji traktati nepotrebni, ponavljaš se iz posta u post. 

3 1 hvala 0
17 godina
Phobius kaže...

Covjece, imas video, pogledaj. Mozes ti sada pricati tu standardnu "pricekajmo" pricu, ali je ocito da je igra gotovo ista. To je cinjenica.

Pa naravno da je ista, to je nogomet a ne rukomet i zašto bi trebalo mijenjati nešto što je trenutno najbolje na tržištu? Što su trebali napraviti? Ne kužim vas? Imaju jasan put koji je uz to i uspješan i svake godine dodatno poliraju igru. Nisu imali ghovno koje treba iz temelja mijenjati. Radikalan zaokret su napravili prije par godina kad je to trebalo..

17 godina
Fifa 14

Jedna jako loša vijest za sve one koji su planirali igrati next gen fifu na ovim prostorima. Neslužbeno, ništa od toga ove godine. Naime, poznato je da je sony objavio u kojim zemljama 29.11.starta prodaja PS4 i svi smo vidjeli da na tom spisku nema hrvatske. Dakle, iz prve ruke iako još neslužbeno, prodaja PS4 u HR počinje 15.01.2014. Sada se gleda kako da se ublaži šteta i što reći ljudima koji su prednaručili PS4 i platili . Domaći zastupnik pokušava ishoditi od sonya za svaku prednaručenu konzolu jednu poklon igru za PS4. Kad to srede ići će u javnost sa službenom izjavom. Kako stvari stoje ništa od PS4 i fife ove godine u HR. Pas mater...izgleda da ću s voucherom moći obrisati dupe jer nemam namjeru čekati 15.01.2014. No još uvijeik se nadam da se stvari mogu popraviti na zadovoljstvo svih onih koji su prednaručili konzolu..

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 14:55 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Gdje da kupim fifu? Prošle godine sam na BaseHost-u ali oni su se ukinili pa gdje se moze preko bankovne transakcije kupit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Radi Base Host, novi ga lik kupio. 

EDIT: Na BH još nema Fife, al imaš na Eplati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 15:51 (Praetorian1).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Jedna jako loša vijest za sve one koji su planirali igrati next gen fifu na ovim prostorima. Neslužbeno, ništa od toga ove godine. Naime, poznato je da je sony objavio u kojim zemljama 29.11.starta prodaja PS4 i svi smo vidjeli da na tom spisku nema hrvatske. Dakle, iz prve ruke iako još neslužbeno, prodaja PS4 u HR počinje 15.01.2014. Sada se gleda kako da se ublaži šteta i što reći ljudima koji su prednaručili PS4 i platili . Domaći zastupnik pokušava ishoditi od sonya za svaku prednaručenu konzolu jednu poklon igru za PS4. Kad to srede ići će u javnost sa službenom izjavom. Kako stvari stoje ništa od PS4 i fife ove godine u HR. Pas mater...izgleda da ću s voucherom moći obrisati dupe jer nemam namjeru čekati 15.01.2014. No još uvijeik se nadam da se stvari mogu popraviti na zadovoljstvo svih onih koji su prednaručili konzolu..

pa bit će nextgen fife i na xbox one jel?

13 godina
neaktivan
Fifa 14

gledajući sada na jubitou bvb-spurs ima nade za fifu brzina gameplaya odlična ako je tako onda se pobjednik opet zna

1 3 hvala 0
17 godina
BoobZ kaže...

pa bit će nextgen fife i na xbox one jel?

Da, ali xbox bone se neće uopće službeno prodavti u HR i do sada ga nisam ni imao niti ga želim imati... puno razloga a gamepad je jedan od njih..

16 godina
neaktivan
ak75 kaže...

gledajući sada na jubitou bvb-spurs ima nade za fifu brzina gameplaya odlična ako je tako onda se pobjednik opet zna

Ne vjerujem ti na riječ!!!

15 godina
neaktivan
Fifa 14

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6YBgVgEdA8Y

Next-gen FIFA 14 gameplay. Nista posebno i drugacije, osim nekih vizualnih trikova. Mehanika igre skoro ista kao curent gen. Ne vidi se nikakav poseban napredak. 

5 2 hvala 0
15 godina
Fifa 14

Malo sam razočaran sa ovim. Koreografije i pogled na stadion su fenomenalni, ali sam gameplay izgleda isto ko i na sadašnjem engineu. Nije to odmah loša stvar jer animacije su odlične i sad, ali nekako sam očekivao više... ni sam ne znam što. Pace izgleda dosta bolji ovdje i super ako to stvarno je FUT. Al kao što sam rekao, dok se assisted malo ne modificira, neće tu biti velikog napretka.

I izgleda da će FUT biti najbolji za igrati na Xboneu ove godine. Bilo bi jeb*no da mogu imat Zidana kao polušpicu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Borna41 kaže...

Gdje da kupim fifu? Prošle godine sam na BaseHost-u ali oni su se ukinili pa gdje se moze preko bankovne transakcije kupit?

po meni najbolje kako i ekipa kupuje battlefield4, preko meksickog proxy

imas na bf4 temi tutorijal malo pregledaj

13 godina
Fifa 14

eplati 225kn...

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Fifa 14

Izgleda da će kupci fife na konzolama moći kupiti next gen fifu za 10 dolara kad izađe za konzole nove generacije... većina igri će biti u tom tretmanu duple kupnje po povoljnoj cijeni..

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...

Izgleda da će kupci fife na konzolama moći kupiti next gen fifu za 10 dolara kad izađe za konzole nove generacije... većina igri će biti u tom tretmanu duple kupnje po povoljnoj cijeni..

Da, ali samo ako prethodno kupiš current gen onda dobiješ taj popust i samo na PS4. XBOX s druge strane nudi FIFU14 uz XBONE bundle.

PC igrači najbolje prolaze s jeftinim keyevima.

15 godina
DangerouS kaže...

ja bi rado platio 100 ili 200 kn više, samo da dobijem istu igru kakvu će je dobiti oni na next-gen konzolama . Nije ni njima baš sve tako crno kad će dobiti napredniju igru {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 4:03 (antimadridista).
17 godina
DangerouS kaže...
movie kaže...

Da, ali samo ako prethodno kupiš current gen onda dobiješ taj popust i samo na PS4. XBOX s druge strane nudi FIFU14 uz XBONE bundle.

Pa to sam i rekao? Kupci fife na konzolama moći će kupiti next gen fifu za next gen konzole po 10 dolara?

16 godina
Praetorian1 kaže...

Radi Base Host, novi ga lik kupio. 

EDIT: Na BH još nema Fife, al imaš na Eplati.

http://base-host.com.hr/185-fifa-14-cd-key.html A što je ovo ako ne FIFA 14? Treba znat koristiti tražilicu! :D

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Pa danas su je tek stavili {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Skupi su...na eplati 225 kn...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan
Fifa 14

oko 210kn kod ombrea...

ipak se jos nemoze skinut iako download gumb radi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 21:48 (CroChef).

2 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice