Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Stigao mi key s Eplati :))))))))))))))))))))))))
EDIT: Skida se igra :))
Neznam od kud ovi nabavljaju kijeve, meni je igra od jučer popodne skinuta..
Nadam se da ćete svi stići skinuti igru do ponoći, pogotovo Dream, da ga naguzim odma :)
jel ima neka stranica koja prodaje key ispod 200 kn a da je pouzdana ? ako netko zna neka stavi link. hvala!
Evo upravo došao key s eplati. Igra se već skida... sve u redu!
Da.
da li mi moze neko preporucit stranicu odakle da narucim cd key za fifu13 ultimate verziju,base-host ne radi,e-plati su rekli da im treba danas stic nova zaliha ali nista nejavljaju..
Nije, ja sam to kupio, UE je 330 kn..
http://www.g2play.net/store/FIFA-Soccer-2013-Ultimate-Edition-EA-Origin-Key.html
Vama je doso key prije mene? Ma koj k? pa ja sam narucio i platio još u 7 mjesecu...Mislim nije tolika greda al opet...
Jel mogu skinut ili da cekam?
Skini, ja jesam..
Ok...kolko ti je trebalo otprl?
Neam pojma, oko 4, 5 sati, stigneš, samo stavi skidat..
Jučer sam ju skinuo popodne pa nisam ni gledao brzinu da budem iskren.
vi koji skidate, skidate standard edition ?
Ja jos uvijek cekam, sa eplati xd...fifa ultimate edition :)) mogu ovi koj su dobili sa eplati key potvrdit da je to ultimate team?
Cudi me, narucio i platio još u 7 mjesecu da ekipa dobila prije mene xd...
E ovako ja sam greskom, tacnije zaboravio sam da sam odavno narucio fifu kod sebe u cd shopu, i juce sam kupio kljuc od origin i aktiviro igricu i instaliro, i sad sam otisao do poste, i doso mi je cd iz shopa orginal dvd, i na njemu ima key slican onaj kao sto sam kupio od origine, dali ja sad mogu nekome dati ovaj key da on igra ili ce mu trebati cd?
Kako sam izracunao, svakih 10-15 min netko dobi key...takvim tempom pitaj boga kad cemo dobit mi ostali:D
Koliko se ja sjećam ti si prije spomenuo da ne vidiš naruđbu ili da ti nigdje nepiše da ti je uplaćeno.
Nadam se da to neće biti problem...
Ma sredio sam ja sa njime sta se tice naruđbe, vratio mi je, bila greska do njega, tako da cekam:)Imam vec FIFU 13 full original, pa cu prebacit u folder od origina, da ocita, da nemoram skidat opet..
Valjda će ti stići danas :)
Ja se nadam da ce mi origin ocitat kao da imam full igru, da nemoram skidat opet. Koliko vam je uopce download? velik? 6 i nesto giga?
Ja jos uvijek cekam, sa eplati xd...fifa ultimate edition :)) mogu ovi koj su dobili sa eplati key potvrdit da je to ultimate team?
Cudi me, narucio i platio još u 7 mjesecu da ekipa dobila prije mene xd...
Je, ja dobio ultimate edition. Inače naručio sam igu 12.09.
Meni piše ovako: 6,116.89 MB.
Znači malo više od 6 GB.
Je, ja dobio ultimate edition. Inače naručio sam igu 12.09.
Šta tebi piše kod Fife 13 kad skidaš, dali Fifa Soccer 13 ili nešt drugo?
Cekaj sta sad nakraju? Neki su dobili obicnu verziju neki Ultimate Edition? Piše na kartici igre u originu Ultimate Edition ili svima piše samo FIFA 13?
Evo ja sam se puno premisljal di da uzmem i stalno odgađal i onda danas uzel od covjeka sa Key4game. Sto reci, cekal sam da proradi onaj basehost koji su me totalno iznevjerili, ja mislim da radi budale od nas, trebalo je biti otvoreno prije tjedan dana a jos nije. Pa ja uplatio covjeku na Key4game i odmah mi stiglo. Covjek je pristupacan, brzo odgovara na fejsu i svaka mu cast. Pa ak neko si razmislja jos di kupit stvarno preporucujem.
Evo i slikica
ja cu rado primiti key :D